Middle-earth: Shadow of War

poruka: 18
|
čitano: 5.294
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Evo da pokrenemo službenu temu! Igra je dostupna za preorder na STEAMu!

http://store.steampowered.com/app/356190/?snr=1_4_4__100

Ako će biti upola dobra kao prošla biti će to zakon! Vrijedna svake lipe!

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Middle-earth: Shadow of War
Glavno da su vec 3 verzija dostupne za preorder,oklop,škrinja i ekspanzije (odrezani dio iz igre).Katastrofa.A cijenu neću komentirat uopće,nema smisla.

1 0 hvala 0
10 godina
Ja se opet nadam da će biti barem upola dosadna, repetativna i bez priče kao prvi dio. Nakon par misija postalo mi dosadno. Jedino što valja je borba. Po meni je Mad max igra deset puta bolja od ovog.
Moj PC  
3 1 hvala 0
8 godina
protjeran
Gogy7 kaže...
Ja se opet nadam da će biti barem upola dosadna, repetativna i bez priče kao prvi dio. Nakon par misija postalo mi dosadno.

Slažem se. Nije mi jasno zašto se prethodnik toliko glorificira, a najvažniji dio - priča je plitka i dosadna. Minus je još veći pošto s radi o LOTR loreu.

My pleasure darlin
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2017 11:19 (Jim Raynor).
12 godina
Jim Raynor kaže...
Gogy7 kaže...
Ja se opet nadam da će biti barem upola dosadna, repetativna i bez priče kao prvi dio. Nakon par misija postalo mi dosadno.

Slažem se. Nije mi jasno zašto se prethodnik toliko glorificira, a najvažniji dio priča je plitka i dosadna. Minus je još veći pošto s radi o LOTR loreu.

A što ne valja s prićom? Prića daje informacije o nekom nepoznatom junaku i pozadini svega što se vidjelo u filmovima i dalo pročitit u knjigama. Prića je više nego dobra i daje dobre informacije i podlogu za ranju igre.

Vi bi možda htjeli vodit Aragorna ili Legolasa? Ono se ne uklpaju u ovu igru i to je to. Ako se to prihvati igra je vrh po svemu!

8 godina
protjeran
Azmo kaže...

A što ne valja s prićom?

Ako igram singleplayer igru, i to LOTR lore, onda od priče očekujem nešto duboko i pamtljivo. To s ovom igrom nisam dobio. Priča je prosječna i generična a u službi je borbe, osvajanja dijelova mape i sakupljanja upgradea. To nije samo moje mišljenje već i ono većine recenzenata.

My pleasure darlin
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2017 11:18 (Jim Raynor).
13 godina

meh. Shadow of mordor je bio tako-tako. Combat dosadi brzo,kao i svaka igra tog tipa (batman,assasins creed i kompanija). One mehanike s poglavicama isto brzo dosade samo zato što non stop radis te jedno te isto...Pacing igre je totalno off.

Mozda sam samo ja,al kad izvrtim sve animacije u combatu mene apsolutno više ništa ne drzi u igri jer mi se jednostavno neda više igrat.

13 godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Još 6 dana do izlaska. Što mislite hoće li ovi dodatci što se dobivaju u Silver i Gold edicijama biti dostupni zasebno? Kao neki upgrade, dlc ili što već? Gold edicija je brutalno skupa (100 EUR) a ne čini mi se da donosi nešto značajno u igru. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Nabijem i njih i njihova spešl izdanja po 100 eura i još nabace mikrotransakcije i loot boxove. Baš ću s guštom ovo piratizirati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Još će ih više boliti ako uopće ne odigraš.

11 godina

Igra mi je bila zanimljiva do dijela kada non stop moram branit tvrdjave i napadat ako je izgubim. Ne kuzim u cemu je smisao da ja moram 50 puta obranit tvrdjavu da bi zavrsio pricu. Dosao sam do stagea 8. koliko jos ima stageova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
odjavljen

Middle-earth: Shadow of War; Feel the classic open world has been put the lives by highly praised and prized Nemesis System.

Establish Ring of Power freshly, defeat castles in enormous combats and rule Mordor with your own orc military in Middle-earth™: Shadow of War™.

Dolly Smith

0 0 hvala 0
12 godina
Krenio sam igrat ovo i Combat mi daje nekako zadovoljavajući osjećaj, nažalost to je jedino što mi se svidilo u igri, priča je nekako prazna a likovi beznačajni.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Bok ljudi,

planiram možda kupiti ovu igru pa me zanima koliko su je uništili s mikrotransakcijama tj ima li pomaka na bolje od prošle godine?

Gledao sam pokoji video i čini se ok, čak sam i našao u oglasu lika koji bi mi ju prodao za 200kn...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zlaya987 kaže...

Bok ljudi,

planiram možda kupiti ovu igru pa me zanima koliko su je uništili s mikrotransakcijama tj ima li pomaka na bolje od prošle godine?

Gledao sam pokoji video i čini se ok, čak sam i našao u oglasu lika koji bi mi ju prodao za 200kn...

Za te mikrotransakcije ti ne znam jer nisam igrao igru, ali ako budeš uzimao igru kupi je ovdje za 175kn + dobiješ 2 dlc-a * Four Legendary Orc Champions * Epic Sword of Dominion

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.1.2018 0:54 (Baldurion).
8 godina
protjeran

Ova tema ima samo 1 stranicu, što je stvarno nitko ne igra? Uglavnom, bilo je riječi da će developeri izbaciti mikrotransakcije i tako prepraviti kraj igre i izbaciti nekakvo nužno grindanje, pa me zanima jel to odrađeno?

1 0 hvala 0
13 godina
Paolo Maldini kaže...

Ova tema ima samo 1 stranicu, što je stvarno nitko ne igra? Uglavnom, bilo je riječi da će developeri izbaciti mikrotransakcije i tako prepraviti kraj igre i izbaciti nekakvo nužno grindanje, pa me zanima jel to odrađeno?

U 7. mjesecu bi to trebalo biti... Cekam da to naprave i da izade GotY verzija sa svim DLC pa cu kupit za 5 eura sve skupa i odigrati :) Prije nego su najavili micanje mikrotransakcija nisam uopce planirao...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice