Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 361.928
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Mass Effect 3
Granzon kaže...

Trenutno igram ME1 i stvarno je nevjerojatno koliko je sama radnja trojke potkopala radnju jedinice (nisam se ni sjetio ovoga dok nisam počeo igrati keca ponovno).

O čemu se radi? U kratkom - o catalystu.

Jel mi može netko onda objasniti zasto se Soverign MORA fizički spojiit sa citadelom da bi pozvao ostale reapere kada je to sam catalyst (iliti čudno misterijsko supernadnaravno AI biće) mogao napraviti bez imalo problema. Dapače on na kraju sam veli da on upravlja repaerima i da im je on dao svrhu, a u konačnici samim time oni su njemu dali svrhu lol.

Također kako je onda moguće da su protheanski znanstvenici uspjeli uopće reprogramirati keepere kada je catalyst morao znati da su došli na citadel (zove ga vlastitim domom pa je  za pretpostaviti da i zna sto se na njemu dešava) i naravno NIJE pozvao Soverigna da riješi te uljeze? Wtf?

Zaista nema smisla, pogotovo ako se uzme u obzir koliko su reaperi temeljiti kada su čak stoljećima isli od planeta do planeta istrebljujući sav napredan život a sad odjednom ignoriraju tu tamo neke krelce koji prčkaju po njihovom jedinom načinu da aktiviraju portal u tamni dio svemira. Jel to jedino meni nema smisla ili ......

Presa sam ME1 prije neki dan.

1. Soverign se mora spojit sam na Citadel jer su keeperi s vremenom "evolvuirali" i poceli slusat samo naredbe od citadela samoga. Prije je Soverign samo posla naredbu i keeperi bi otvorili relay, ali sada su odbijali naredbu i mora se spojit.

Sam soverign je ovaj napad dugo priprema, sta ti i u igri govore, prvo je treba agenta (Saren), pa vojsku (geth) da bi usao na citadel tek tako.

2. Ako si cita sta pise u igri ( ili ti je engleski los ) vjerojatno si vidia sta je VI na Ilosu reka. Kad su reaperi otisli ca iz ovog svemira, proteanci su otisli na Citadel uz pomoc "njihovoh" relaya i "evoluirali" su keepere.

3. Vjerojatno neznas engleski. Reaperi su ignorirali Ilos jer su svi podaci vezani za njega unisteni u prvom napadu Reapera na citadel. A ti "krelci" koji prckaju po njihovom jedinom ( nije jedini ako si igra ostale igre, ali najbrzi je) su prckali nakon sta su otisli iz ovog svemira.

14 godina
Zajeb kaže...

1. Soverign se mora spojit sam na Citadel jer su keeperi s vremenom "evolvuirali" i poceli slusat samo naredbe od citadela samoga. Prije je Soverign samo posla naredbu i keeperi bi otvorili relay, ali sada su odbijali naredbu i mora se spojit.

Sam soverign je ovaj napad dugo priprema, sta ti i u igri govore, prvo je treba agenta (Saren), pa vojsku (geth) da bi usao na citadel tek tako.

2. Ako si cita sta pise u igri ( ili ti je engleski los ) vjerojatno si vidia sta je VI na Ilosu reka. Kad su reaperi otisli ca iz ovog svemira, proteanci su otisli na Citadel uz pomoc "njihovoh" relaya i "evoluirali" su keepere.

3. Vjerojatno neznas engleski. Reaperi su ignorirali Ilos jer su svi podaci vezani za njega unisteni u prvom napadu Reapera na citadel. A ti "krelci" koji prckaju po njihovom jedinom ( nije jedini ako si igra ostale igre, ali najbrzi je) su prckali nakon sta su otisli iz ovog svemira.

Problem vezan uz

1. izjavu - keeperi nisu sami evoluirali, i to ne mogu sami jer su oni zapravo indoktrinirana rasa koja je pod totalnom kontrolom reapera, tek su "evoluirali" nakon sto su ih znanstvenici sa Ilosa reprogramirali da ne salju signal da se relay otvori prema dark space-u - otuda i dolazi moj problem, zasto je to catalyst dozvolio iako je znao koliko će to problema stvoriti reaperima i samom soverignu i zasto nije javio reaperima da su keeperi reprogramirani nego su to oni doznali tek kada je soverign posalo naredbu a keeperi nisu poslali signal

2. izjavu - soverign nije uopće morao planirati napad kada je sam catalyst mogao poslati signal jer on sam kontrolira citadel i reapere - otuda i dolazi moj problem s njim, zasto bi to napravio, jedino ako nije slučaj kao sto je prince-artas rekao, ali mi se to čini tako izvan karaktera samog catalysta da to nije za vjerovati, mislim bi li ti nakon milijardi godina sustavnog uništavanja (spašavanja po njegovom) svih naprednih rasa jednostavno ostavio nesto sreći, a jos si k tome umjetna inteligencija

3. izjavu- reaperi nisu otisli iz ovog svemira, soverign je ostao da promatra civilizacije koje se razvijaju, collectori su ostali sakriveni  i naravno sam catalyst je ostao

I kada sam ja to reako da je Ilos problem?

To da reaperi imaju drugih načina povratka (malo sporijih) je dodano u dvici, ako si imalo pratio radnju keca shvatio bi da je soverign bio zapravo u panici da otvori relay prema dark space-u, tek je  u naknadnim igrama dodano da oni imaju i drugih načina povratka a da to ne traje stoljećima (barem iz moga subjektivnog dojma jedinice) jer zasto bi onda soverign bio  u takvoj zurbi da se spoji sa citadelom i riskira borbu protiv čitavih flota rasa ovog ciklusa - a tisućljećima je čekao da posalje signal?

I da, moj engleski je dovoljno dobar da čitam Ilijadu i Odiseju na engleskom, te igram japanske igre bez ikakvog znanja samog japanskog uz pomoć guidova pisanih na engleskom, tak da ....{#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 1:31 (Granzon).
15 godina
Mass Effect 3
Catalyst jednostavno igra igru kako želi,i sam kaže da je prvi put netko došao do njega.valjda mu je biko zanimljivo nakon toliko ciklusa.fira je da su i sami tvorci catalysta završili u mixu rasa za reapere.hebeni AI...
BF3 FlamingKing
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Granzon kaže...
Zajeb kaže...

Problem vezan uz

1. izjavu - keeperi nisu sami evoluirali, i to ne mogu sami jer su oni zapravo indoktrinirana rasa koja je pod totalnom kontrolom reapera, tek su "evoluirali" nakon sto su ih znanstvenici sa Ilosa reprogramirali da ne salju signal da se relay otvori prema dark space-u - otuda i dolazi moj problem, zasto je to catalyst dozvolio iako je znao koliko će to problema stvoriti reaperima i samom soverignu i zasto nije javio reaperima da su keeperi reprogramirani nego su to oni doznali tek kada je soverign posalo naredbu a keeperi nisu poslali signal

2. izjavu - soverign nije uopće morao planirati napad kada je sam catalyst mogao poslati signal jer on sam kontrolira citadel i reapere - otuda i dolazi moj problem s njim, zasto bi to napravio, jedino ako nije slučaj kao sto je prince-artas rekao, ali mi se to čini tako izvan karaktera samog catalysta da to nije za vjerovati, mislim bi li ti nakon milijardi godina sustavnog uništavanja (spašavanja po njegovom) svih naprednih rasa jednostavno ostavio nesto sreći, a jos si k tome umjetna inteligencija

3. izjavu- reaperi nisu otisli iz ovog svemira, soverign je ostao da promatra civilizacije koje se razvijaju, collectori su ostali sakriveni  i naravno sam catalyst je ostao

I kada sam ja to reako da je Ilos problem?

To da reaperi imaju drugih načina povratka (malo sporijih) je dodano u dvici, ako si imalo pratio radnju keca shvatio bi da je soverign bio zapravo u panici da otvori relay prema dark space-u, tek je  u naknadnim igrama dodano da oni imaju i drugih načina povratka a da to ne traje stoljećima (barem iz moga subjektivnog dojma jedinice) jer zasto bi onda soverign bio  u takvoj zurbi da se spoji sa citadelom i riskira borbu protiv čitavih flota rasa ovog ciklusa - a tisućljećima je čekao da posalje signal?

I da, moj engleski je dovoljno dobar da čitam Ilijadu i Odiseju na engleskom, te igram japanske igre bez ikakvog znanja samog japanskog uz pomoć guidova pisanih na engleskom, tak da ....{#}

Kratak odg ti sljedi:

Mislim da bi tebi trebao jos koji EC dlc s dodatnim pojašnjenjima.

Svaka prića ima rupu .. čak i u svtarnom svijetu. I nikada se nemože odg an sva pitanja ..kad bi ti odg na to pitanje proizašlo bi novo kad bi odg to opet neko novo bi došlo...

To je kao i nastanak svemira ... kad odgonetnes jedno dolazi novo pitanje i tako u beskonacnost.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 14:16 (WItcher).
17 godina

od xy pustih igara koje su izasle niti jedna nije imala ovakve diskusije o kraju, sto dovoljno govori samo po sebi.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...

od xy pustih igara koje su izasle niti jedna nije imala ovakve diskusije o kraju, sto dovoljno govori samo po sebi.

Što samo govori o kvaliteti priče i tome koliko fanova ima sama igra.
No govori i o tome da je lako nakon bitke generalom biti.
Još nisam nikoga čuo da daje konkretne prijedloge o samom kraju, kako bi ga uskladio sa sva tri dijela, što bi konkretno trebalo napraviti... pa ako ti se da, malo to obrazložiti, je li, ne samo kukati da kraj ne valja...
Očekujem dosta teksta, a ne samo "pa ne bi ovakav usrani kraj napravio, ima puno boljih mogućnosti..." 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
17 godina
Father_Dougal kaže...
Obi Wan kaže...

Što samo govori o kvaliteti priče i tome koliko fanova ima sama igra.
No govori i o tome da je lako nakon bitke generalom biti.
Još nisam nikoga čuo da daje konkretne prijedloge o samom kraju, kako bi ga uskladio sa sva tri dijela, što bi konkretno trebalo napraviti... pa ako ti se da, malo to obrazložiti, je li, ne samo kukati da kraj ne valja...
Očekujem dosta teksta, a ne samo "pa ne bi ovakav usrani kraj napravio, ima puno boljih mogućnosti..." 

pa evo po meni crucible je jedna velika glupost. paz, neko tamo oruzje koje se prenosi iz ciklusa u ciklus, a niko ne zna sta je to. to bi izbacio skroz. jednostavno mi ne drzi vodu.

ostavio bih cerebrus jer oni su i ovako i onako uzeli human reapera iz collector base jer su zeljeli kontrolirat neprijatelja, al to ne ide tako. cini mi se sasvim logicnim. 

na marsu misija bi vjerojatno bilo neko oruzje, ali ne kao crucible nego kao nacin kako se reaperi mogu kontrolirati. i zato se cerebrus zeli toga docepati. pa posli kad se ide kod njih u onaj njihov ''shelter'' shepard uspijeva ukrasti to cudo i primijeniti ga da ude u glavnog reapera (harbingera)

e sad citadel bi isto primistija na earth, jer on sluzi sa skupljanje tog genetskog materijala i zato i proces ''ciscenja'' cijele galaksije traje toliko dugo jer ga oni seljakaju od planete do planete. i napravija bi da se harbringer spoji sa citadel. i tada je ranjiv, kao i onaj prvi reaper i zato ima masu njegovih kolega oko njega da ga stite. medutim, ta zraka koja je na zemlji moze prevesti bilo koga na citadel, pa se vracamo na onaj final assault i shepard i njegova rulja (odnosno dvoje koje igrac izabere) probiju se kroz to, jer je udruzena flota poslana kao mamac koji ce odvratiti reapere od paznje i vece zastite zrake na zemlji.

e sad za kraj moze da je harbinger ''opsjednuo'' illusive mana, kao sto je bio saren. ili da je illusive man stao uz reapere kao saren, nije opsjednut, nego mu je harbinger ''pokazao'' kako ce biti ljudska rasa izabrana rasa u procesu istrebljenja cijele galaksije, tj ljudi ce postati novi reaperi.

zasto reaperi to rade. oni zele red u galaksiji. to je ok. ali na nacin jer zele savrsenstvo. oni ''harvestaju'' sve zivo u potrazi za perfektnom rasom, koju kao jos nisu nasli ali to bi mogli biti ljudi. i sad iz toga moze bit renegade opcija da shepard dozvoli da se to dogodi i on pomogne njima uvidajuci istinu koju harbinger zbori, ili paragon opcija u kojoj njega odbija, unistava, udri, drz, nedaj {#} i pobijemo sve reapere. u biti renegade opcija mora biti unistenje reapera ali za neku cijenu, dok paragon mora bit ultimate goodness.

e sad da se vratim to za kontroliranje reapera. to sad ne bi bila potpuna kontrola bez posljedica, jer to ne bi bila baza. pa dolazimo do toga zasto je illusive man onako postao ''sje8an'' u faci. to je zbog koristenja tog uredaja, jer on radi na principu da i tebe pretvara u reapere, ali ti zadrzavas svoje znacajke. ono pola reaper, pola covik. sto vise sebe zrtvujes to je gore. tako su i nastali prvi reaperi na pocetku jer su prve rase koje su izmislile umjetnu inteligenciju napravili istu gresku kao quarians, ali da stvar bude gora u tom njihovom medusobnom ratu organska bica su uspjela napravit taj uredaj za kontrolu ali su sami sebe sje8ali i eto kako su nastali oni tukci sta rade na citadel (zaboravih ime)

i sad bi moglo bit da illusive man uvidi da je on u krivu pa pomogne shepardu, sam sebe zrtvuje (paragon) ili da ga shepard iskoristi i zrtvuje (renegade).

a razlog zasto reaperi to rade je osveta svim orghanskim bicima, a razlog skupljanja moze bit da je to njima gorivo, kao kod human reapera. sto vise pobiju proci ce vise godina do povratka. 

mislio sam cak i da ekipa ude u reapera kao i u duji u collector baze, ali jeftino je ponavljati jedno te istu shemu.

shepard bi naravno prezivio, a ne tamo neke kvazi-scene.

eto to su samo neka razmisljanja onako nabacano... imam ja toga jos al ne da mi se pisat.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 16:59 (Obi Wan).
17 godina
Mass Effect 3

Ajme šta si ti nabacio zbrda-zdola :)

- Ti bi da reaperi traže red, savršenstvo, savršenu rasu, koriste ih za gorivo,  te se u toj potrazi osvećuju. Čemu, ako su pobijedili u ratu? Tko je onda sagradio Citadel?
- Na Marsu jesu našli oružje kojim se reaperi mogu kontrolirati. Mislim da ti se ne sviđa... :)

- Nisam stekao dojam da je potreban Citadel za harvestanje, Reaperi su sami po sebi dovoljni za takvu akciju. Citadel je potreban samo za izgradnju novog reapera, a materijal se može tamo dostaviti.

Meni je kraj igre OK; onaj VI je trebao biti drugačiji, ne u obliku djeteta kojeg je Shepard viđao u snovima i koji je poginuo na Zemlji. Ono što meni nedostaje je "što se dešava sa ostalima" dio igre, ne onako općenit kraj kakav je i extended dao. Mada, stekao sam dojam da će i do toga doći, jer još nije kraj, još nije objašnjena priča sa Reaperima.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Father_Dougal kaže...

Ajme šta si ti nabacio zbrda-zdola :)

- Ti bi da reaperi traže red, savršenstvo, savršenu rasu, koriste ih za gorivo,  te se u toj potrazi osvećuju. Čemu, ako su pobijedili u ratu? Tko je onda sagradio Citadel?
- Na Marsu jesu našli oružje kojim se reaperi mogu kontrolirati. Mislim da ti se ne sviđa... :)

- Nisam stekao dojam da je potreban Citadel za harvestanje, Reaperi su sami po sebi dovoljni za takvu akciju. Citadel je potreban samo za izgradnju novog reapera, a materijal se može tamo dostaviti.

Meni je kraj igre OK; onaj VI je trebao biti drugačiji, ne u obliku djeteta kojeg je Shepard viđao u snovima i koji je poginuo na Zemlji. Ono što meni nedostaje je "što se dešava sa ostalima" dio igre, ne onako općenit kraj kakav je i extended dao. Mada, stekao sam dojam da će i do toga doći, jer još nije kraj, još nije objašnjena priča sa Reaperima.

pa zato kazem nabaca... da sidnem posteno i napisem nesto i licilo bi na nesto :)

17 godina
Mass Effect 3

Nego, jel netko igra ovotjedni vikend zadatak? Treba preživjeti reapere na Gold, barem jedan član tima.

Odigrao sam oko 800 partija do sada, većinom silver, nekoliko goldova... ali podigli su mu težinu, i to opako, otkako sam ga zadnji puta igrao.

Tri Asari Adepta i jedan Vanguard, konstantni biotici, jako oružje, jaki dodaci... i nikako preko trećeg vala. Kad se nakote bruteovi i banshee, nema majci, ne stigneš niti rocket launcher izvaditi.

Ovo je postalo prokleto zahtjevno. Kome je bilo prelagano pa nije igrao multi, neka se sada priključi da vidi što je umiranje... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A jos dolazi i platinum tezina :D

17 godina
Dachande kaže...

A jos dolazi i platinum tezina :D

Mekako mi se čini da je to - to, da ju isprobavaju kao trenutni Gold.

16 godina
Father_Dougal kaže...

Nego, jel netko igra ovotjedni vikend zadatak? Treba preživjeti reapere na Gold, barem jedan član tima.

Odigrao sam oko 800 partija do sada, većinom silver, nekoliko goldova... ali podigli su mu težinu, i to opako, otkako sam ga zadnji puta igrao.

Tri Asari Adepta i jedan Vanguard, konstantni biotici, jako oružje, jaki dodaci... i nikako preko trećeg vala. Kad se nakote bruteovi i banshee, nema majci, ne stigneš niti rocket launcher izvaditi.

Ovo je postalo prokleto zahtjevno. Kome je bilo prelagano pa nije igrao multi, neka se sada priključi da vidi što je umiranje... :)

Jep, istina da. Zadnji put sam igrao prije nekih 3-4 tjedna i sada je fakat malo teže, samo ne znam jel radi disconnecta ili stoga što su mrvu otežali :P. Od osam tekmi, 6 mi je puklo a od toga 4 kad sam ja bio host, sve na wave 7/8. Predivno naravno. Odu ammo bonusi odu rakete i medigelovi i lova. Bloody f.... hell. I onda se ekipa žali za D3 :P

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
17 godina
amanar kaže...

Jep, istina da. Zadnji put sam igrao prije nekih 3-4 tjedna i sada je fakat malo teže, samo ne znam jel radi disconnecta ili stoga što su mrvu otežali :P. Od osam tekmi, 6 mi je puklo a od toga 4 kad sam ja bio host, sve na wave 7/8. Predivno naravno. Odu ammo bonusi odu rakete i medigelovi i lova. Bloody f.... hell. I onda se ekipa žali za D3 :P

D3 igraju curice :)

15 godina
neaktivan
Mass Effect 3
If somebody wins, the person who fought against that person will lose. That's battle. A good contender just seeks the next victory without bragging after winning, and without getting upset afterlosing
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 3

Naletio sam na dobar članak o novim stvarima koje nas čekaju u nadolazećem DLCu za multiplayer.

Ukratko, po jedan novi lik za svaku klasu: za soldier klasu tu je N7 Destroyer  za sentinela N7 Paladin, kod engineera N7 Demolisher kod adepta N7 Fury a kod infiltratora N7 Shadow za vanguarda N7 Slayer.

Nova oružja su: " N7 Typhoon assault rifle, the rapid-fire Piranha shotgun, and the charge-based Acolyte asari heavy pistol".

Ima i novih modova/dodataka za oružja ali ne piše baš previše o njima. Tri nove mape: London, Rio i Vancouver.

Dvije nove mrste misija: Escort i Retrieval. Ovaj escort bi mogao biti nezgodan na platinumu :P

I za kraj - platinum težina igranja. Kažu dečki da su se na četvrtom valu uz gethove pojavili i cerberusi i to sve osim mechova ali su se i međusobno sukobili pa je možda lakše izgurat'. Bez max ultra rare oružja i svih max dodataka na opremu plus oni ammo bonusi level 4 čini se da se na platinumu neće imati što tražiti....još kad bi servere malo posložili da ne propadaju svi ti bonusi bilo bi super :P

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 15:25 (amanar).

0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

kakav je Mp za ovo? razmišljao sam nabaviti acc ako MP valja,neda mi se čitati sve postove  ispočetka pa ajde neka mi ukratko neka dobra duđa rezimira ukratko MP {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lobotomac90 kaže...

kakav je Mp za ovo? razmišljao sam nabaviti acc ako MP valja,neda mi se čitati sve postove  ispočetka pa ajde neka mi ukratko neka dobra duđa rezimira ukratko MP {#}

Slika govori tisuću riječi (a filmić i nešto više) pa možda najbolje da pogledaš u

ili
 od skoro pa pro ekipe. Ali riječima multiplayer komponenta obuhvaća co-op mod igranja za 4 igrača. Biraš između 6 klasa - adept, sodier, engineer, sentinel, infiltrator i vanguard te nekoliko rasa unutar svake klase poput humana, turiana, krogana, quariana. Trenutno su tri težine igranja - bronze, silver i gold a max level je 20. Leveliraš tako da uspješno rješavaš misije a imaš na izbor cca 10 mapa i tri vrste protivnika, geth, reaperi i cerberus. Kad riješiš misiju dobiješ lovu/credite koje koristiš za kupnju reinforcement packova u kojima možeš dobiti nova/bolja oružja i opremu za ista i nove likove jer nisu svi dostupni od samog početka.

Ima još podosta stvari koje bi trebalo spomenuti ali da ne bude tako suhoparno ( a i moram off :P )  možda bolje da prije nego kupiš jer ipak je 25 eura igra probaš sam i skineš si demo  ili da probaš na Gaikai games, ja sam probao neke igre tamo i fino su radile. Nastavim kasnije ili ako te nešto još zanima samo pitaj. Btw. sad ti je summer sale i na Originu baš pa je igra tamo nekih 25 eura ali probaj prvo demo da vidiš jel ti paše i jel te privlači jer imam frendove kojima nije leglo nikako, nekima je bilo super ali ih je nakon 4 mjeseca malo pustilo a neki su i dalje ovisni i deru intenzivno {#}

Edit. bah, sad tek vidim da demo nije dostupan za multiplayer već samo za single player..damn damn..moja greška. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 20:24 (amanar).
17 godina
Mass Effect 3

Skoro pa pro? Čovječe, prošli su kroz gold kao topao nož kroz maslac... :)
Ovo je odlično. Samo mala napomena - nema puno mjesta greškama, Banshee sve vidi i sve zna. Krivo staneš, i strga ti kičmu :)

Danas sam odigrao uspješan gold sa odličnom ekipom, tri Asari Adepta i jedan Krogan, bilo je strahovito zabavno jer su se ova dvojica šta su igrali Asari adepte cijelo vrijeme zafrkavali... Krogan je nešto ginuo na početku, pa bi govorili "oh, poor froggie, died again..." no odmah se vidjelo da se radi o uigranom timu, kako usklađeno bacaju biotike za eksplozije... pa sam se pridružio Kroganu :) malo se ginulo, no uspješno smo prošli jedan Gold.

Nadam se da ću dobiti neku novu rasu... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Father_Dougal kaže...

Skoro pa pro? Čovječe, prošli su kroz gold kao topao nož kroz maslac... :)
Ovo je odlično. Samo mala napomena - nema puno mjesta greškama, Banshee sve vidi i sve zna. Krivo staneš, i strga ti kičmu :)

Danas sam odigrao uspješan gold sa odličnom ekipom, tri Asari Adepta i jedan Krogan, bilo je strahovito zabavno jer su se ova dvojica šta su igrali Asari adepte cijelo vrijeme zafrkavali... Krogan je nešto ginuo na početku, pa bi govorili "oh, poor froggie, died again..." no odmah se vidjelo da se radi o uigranom timu, kako usklađeno bacaju biotike za eksplozije... pa sam se pridružio Kroganu :) malo se ginulo, no uspješno smo prošli jedan Gold.

Nadam se da ću dobiti neku novu rasu... :)

Sretno sa šopingom, mene se prije ubijale one XP kartice s 250k expa i likovima umjesto oružjima, pun kufer sam ih nadobivao a ne promotam likove pa sve otišlo u vjetar a ona ultra rare oružja nikako da se popune..grrr..zato sam i malo stao s igranjem, sad čekam ovaj novi DLC da vidimo hoću li biti bolje sreće s itemima, nakupilo se nešto credita pa čuvam taman za DLC {#} Izgleda da su malo boostali neka oružja, nerfali hunter mode i tactical cloak prije 3 tjedna i još u par navrata, ubacili i novi ultra rare Prothean Particle Rifle. Fora, ajde baš da vidimo hoće li se moći preživjeti platinum wave 3 u utorak {#}

17 godina
amanar kaže...

Sretno sa šopingom, mene se prije ubijale one XP kartice s 250k expa i likovima umjesto oružjima, pun kufer sam ih nadobivao a ne promotam likove pa sve otišlo u vjetar a ona ultra rare oružja nikako da se popune..grrr..zato sam i malo stao s igranjem, sad čekam ovaj novi DLC da vidimo hoću li biti bolje sreće s itemima, nakupilo se nešto credita pa čuvam taman za DLC {#} Izgleda da su malo boostali neka oružja, nerfali hunter mode i tactical cloak prije 3 tjedna i još u par navrata, ubacili i novi ultra rare Prothean Particle Rifle. Fora, ajde baš da vidimo hoće li se moći preživjeti platinum wave 3 u utorak {#}

Pa i ja ih svako malo dobijem - pa gledam, wtf. Sad ih sve mogu ofarbat, pa ajde... trebali su customizaciju odvojiti od XPa. A ultrarare se polako popunjava... sad imam Talon Gun :)
Pošalji mi PP, pa da se dodamo na Originu, tu i tamo možda stignemo nekakvu partiju odigrati... 

16 godina
Mass Effect 3

Moj multiplayer manifest iako sam tek igrao ovaj vikend nakon skoro mjesec dana. Poslao sam ti PP. 

0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Večeras je bilo zabavno, mada je kratko trajalo. Još da je Tzereen bio online... :)
Ajmo, pa sramotno je da na BOLu imamo samo 4 igrača ME3 multija.... :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Father_Dougal kaže...

Večeras je bilo zabavno, mada je kratko trajalo. Još da je Tzereen bio online... :)
Ajmo, pa sramotno je da na BOLu imamo samo 4 igrača ME3 multija.... :) 

Ljeto je pa kao i u WOWu preko ljeta ima manje ekipe online, svi su radije negdje drugdje - more, priroda, roštilj, biking :) a sigurno je i D3 uzeo dio ekipe :)

17 godina

Ja sam uspio riješiti zadatak za vikend, to mi je bilo dovoljno. :)

Nakon valjda 10ak pokušaja...

A da, D3 je ovdje, a i steam ima rasprodaje...

13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Evo ako netko još igra ovo može me dodati na Orginu za pokoju casual partiju. Nick na orginu je: mmatrix05.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 20:51 (mmatrix).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Moja volja je popustila nad ovim 50% popustom na Originu i legalizirao sam svoj ME3.

Tko hoće slobodno me može dodati .. Origin nick je u potpisu

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zura kaže...

Moja volja je popustila nad ovim 50% popustom na Originu i legalizirao sam svoj ME3.

Prvo ti sakupi dobrog oružja i iskustva... :)

16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
Zura kaže...

Prvo ti sakupi dobrog oružja i iskustva... :)

budem, budem .. do jeseni.. u međuvremenu se moram ići malo točat u moru.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina
Mass Effect 3

#!

8 bitni trailer

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice