Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 362.264
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Evo upravo zavrsio Priority Rannoch.

Samo me zanima nesto u vezi likova:

Mislio sam da ce mi se Miranda prikljucit timu tamo negdje oko sredinie igre. 

Imao sam samo jedan susret sa Mirandom i to na Citadal-u u enkom sporednom quest-u. 

Moze neko da mi kaze nesto o ovome. I Jacob nigdje nije ni spomenut, on mi je bio bas drag lik iz ME2

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Miranda i Jacob nisu dio tima u ME3 i s njima ne možeš igrati. Ali imaš misije u kojima oni sudjeluju kao NPC's.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Mass Effect 3
Anubis22 kaže...

Miranda i Jacob nisu dio tima u ME3 i s njima ne možeš igrati. Ali imaš misije u kojima oni sudjeluju kao NPC's.

Ne laži .. možeš se "poigrat" s Mirandom ;P

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina
neaktivan
Zura kaže...
Anubis22 kaže...

Ne laži .. možeš se "poigrat" s Mirandom ;P

Ja sam se "poigrao" s Liarom {#}

17 godina
Mass Effect 3

Dakle, jučer sam sa Asari Adeptom upao u Silver protiv Cerberusa sa još tri Asarija, dva Vanguarda i još jedan Adept. Od toga samo jedna osoba nije imala mirkofon, a jedna je bila i pravo žensko :) :) :)
Uglavnom, takav pokolj svijet nije vidio. Oružje skoro da nismo koristili - samo biotici i combo detonacije. Četiri partije smo odigrali, bilo je predobro!

I dalje mislim da protivnici ME3MP nisu dali dovoljno šanse MP komponenti... a dobio sam napokon Javelin.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Malo mi fali multi.

Nemam ni jednu novu klasu iz retributiona.

Al kad sam sad vec mjesec i pol u Diablu.

Ali da, odlican je ME3 MP. I konstantno ga nadogradjuju. Besplatno.

17 godina
Dachande kaže...

Malo mi fali multi.

Nemam ni jednu novu klasu iz retributiona.

Al kad sam sad vec mjesec i pol u Diablu.

Ali da, odlican je ME3 MP. I konstantno ga nadogradjuju. Besplatno.

Niti ja nisam dobio Vorche. Damnit.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
14 godina
Mass Effect 3

Malo da komentiram kraj.

Ne razumijem zasto se ljudi zgrazaju na kraj.

Pa sta su ljudi ocekivali da ce kad dode na kraj, stisnit veliki crveni "CLICK ME" botun, svi Reaperi dobit BSOD,napravit quick format i novu instalaciju WIN 17 RC te, spoznat svoje greske i ispricat se ????
I da ce nakon toga imat scenu sexa sa svim clanovima teama ???

Ma daj, bilo je za ocekivat da ce nesto slicno bit. U jednu ruku je i dobro jer su prodali hrpu igara da ljudi vide kraj.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Zajeb kaže...

Malo da komentiram kraj.

Pa sta su ljudi ocekivali da ce kad dode na kraj, stisnit veliki crveni "CLICK ME" botun, svi Reaperi dobit BSOD,napravit quick format i novu instalaciju WIN 17 RC te, spoznat svoje greske i ispricat se ????

Ma daj, bilo je za ocekivat da ce nesto slicno bit. U jednu ruku je i dobro jer su prodali hrpu igara da ljudi vide kraj.

ja sam ocekivao ako nista drugo pobit svu gamad, moj shepard ziv i svi su zivili sretno do kraja zivota.

a ovako...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Zajeb kaže...

Malo da komentiram kraj.

ja sam ocekivao ako nista drugo pobit svu gamad, moj shepard ziv i svi su zivili sretno do kraja zivota.

a ovako...

Ja sam očekivao epilog u koji nisu uključeni ogromni plot holesi koji narušava čitav smisao igre. Kraj... što se desilo bio on sretan ili ne... mene nije zanimao makar imaš više opcija.

17 godina

to mi najvise smeta, kraj pun rupa ka svicarski sir.

i jos totalno ignoriranje tvog izbora koje se svelo na 4 ''botuna''. pritisni jedan pa sta bude... isti slucaj sa deus ex: human revolution. mada mi u deus ex manje smeta jer nisam bio toliko privrzen uz adama koliko uz sheparda... kad se sitim kako sam namista sve te odluke da budu onako kako ja zelim da bih imao bas perfect save za tricu... na kraju sve za qurac...

17 godina

Extended cut je odlican. Stvarno lijepo poslozeno. Ostalo vjerno njima, a neke stvari bolje objasnjene.

Iako sam ja valjda jedan od 0,1% ljudi kojima je i obican kraj bio odlican.

Iz vjerojatno istog razloga zasto mi je se7en odlican film. Pun mi je kufer happy enda i ruzicaste boje. Nema toga.

16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Krivo si pohvatao, nije tužan kraj razlog ljutnje igrača na developere, nego način na koji je odrađen.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Pa kolko sam obia shvatio, njemu fali kaj nisu svi reaperi pokrepali, njegovi svi ostali zivi i yippeekayay.

I rupe su tu, nedorecenosti su tu, ali nema veze. Emocije su ostale. Kraj je bio emotivan i upecatljiv. ali nema veze, vec smo raspravljali o tome. EC je puno toga objasnio.

17 godina
Dachande kaže...

Pa kolko sam obia shvatio, njemu fali kaj nisu svi reaperi pokrepali, njegovi svi ostali zivi i yippeekayay.

I rupe su tu, nedorecenosti su tu, ali nema veze. Emocije su ostale. Kraj je bio emotivan i upecatljiv. ali nema veze, vec smo raspravljali o tome. EC je puno toga objasnio.

puno je objasnio, ali opet su rupe ostale...

17 godina
Obi Wan kaže...

No, pa bude tu još DLCova. Mada, kraj kada mali traži još koju priču o Shepardu... obećava podosta toga, makar još jednu prije spavanja. Jedna je najavljena, a nekako mislim, bit će ih još. A sumnjam da je tu kraj ME franšizi.

15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Dachande kaže...

Ja ne znam kako si ti uvidio tužan kraj, tužan kraj je eventualno dodan sa extended cutom prilikom četvrtog odabira kada ne poduzmeš ništa i pustiš da se ciklus nastavi, s ostalim izborima se riješiš prijetnje reappera na ovaj ili onaj način i eventulano kao najveća kolateralna šteta su synthetics-i....

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 17:36 (vgetik).

0 0 hvala 0
17 godina
Father_Dougal kaže...
Obi Wan kaže...

No, pa bude tu još DLCova. Mada, kraj kada mali traži još koju priču o Shepardu... obećava podosta toga, makar još jednu prije spavanja. Jedna je najavljena, a nekako mislim, bit će ih još. A sumnjam da je tu kraj ME franšizi.

ako i bude tako onda ce vjerojatno bit neka shema prije zadnje misije... ono back in the past... 

14 godina
Mass Effect 3

Meni osobno je ME 3 9/10.

Prec cu ga jos barem 2 puta.

Prekjucer sam zavrsio ME1, jer sam kao kreten formatira disk, a zaboravija prebacit folder sa svim save-ovima od svih igara sta san presa u caa 4 godine ( oko 800 h igre ).

Jucer poceo ME 2. To cu zavrsit za tjedan dana ( glupi ispiti ).

Obe igre sam presao barem 5 puta.

Ne vidim zasto nebi presao i ME3 barem 3 puta.

Sta se tice krajeva, cini se da je renegade kraj najbolji ( osobno misljenje, i ako igram na paragon )

Prvi put sam zavrsio u sredini.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 3

Evo, objavljena vijest da će od 17.07. biti dostupan novi DLC - Earth za multiplayer. Vijest na službenom blogu. 

Mass Effect 3: Earth is available on July 17th for Xbox 360 and PC worldwide.

Novosti su - Tri nove mape - Rio, Vancouver, and London, tri nova oružja - Piranha assault shotgun, Acolyte pistol, and Typhoon assault rifle, 6 novih klasa - Destroyer Soldier, Paladin Sentinel, Demolisher Engineer, Slayer Vanguard, Shadow Infiltrator, and Fury Adept i nova težina igranja - Platinum. 

Mass Effect 3: Earth is available to download at no additional charge.

Mape su dostupne odman nakon instalacije a oprema, likovi i oružja po običaju kroz reinforcement packove.

I mali reminder/podsjetnik da je za ovaj vikend nova promo akcija u planu. Operation: Broadside

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

1 0 hvala 0
16 godina
Obi Wan kaže...
Dachande kaže...

A kakve rupe su ostale? Meni je kraj sasvim ok.

17 godina
dejo6 kaže...

U znanju.

Pa znaš ono, na kraju, tko je koliko dobio djece, jesu li sjeli u Rio na piće, da li ih Mordin gleda s neba i moli za njih, tko je s kim roštiljao na Aldebaranu VII... pa gledao si finale neke meksičke sapunice valjda... :) 

17 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
dejo6 kaže...

U znanju.

Pa znaš ono, na kraju, tko je koliko dobio djece, jesu li sjeli u Rio na piće, da li ih Mordin gleda s neba i moli za njih, tko je s kim roštiljao na Aldebaranu VII... pa gledao si finale neke meksičke sapunice valjda... :) 

Mislim da je dobro kaj su ovako ostavili .. ovako mogu imati ljepu početnu podlogu(nove odnose među rasam a i sama budučnot/prošlost) za buduće nastavke.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
17 godina

evo recimo destroy ending koji sam ja izabra...

kako je admiral hackett zna da ce crucible eksplodirat, pa je naredija da svi odu na taj randezvous point? zbog cega bi se uopce povlacili, umjesto da vide kako ce cruible razje8at reapere?

ako su vec svi krenuli istovremeno na randezvous point, kako to, odnosno zasto je normandy sletio na oni planet? na popravak? od cega? koliko ja znam, tj koliko sam ja vidio nije bilo nikakvih ostecenja, jer sad po ovom novom onaj crveni val energije nije smrtonosan za brod.

je li shepard ziv ili mrtav? on lezi u nekakvim rusevinama, a citadel, kako prikazuje ona slika je popravljen i nalazi se iznad Zemlje

17 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

kako je admiral hackett zna da ce crucible eksplodirat, pa je naredija da svi odu na taj randezvous point? zbog cega bi se uopce povlacili, umjesto da vide kako ce cruible razje8at reapere?

Kroz cijelu igru se postavlja pitanje kakve će učinke Crucible imati na ujedinjenu flotu, tako da je odluka o povlačenju sasvim logična.

Obi Wan kaže...

je li shepard ziv ili mrtav? on lezi u nekakvim rusevinama, a citadel, kako prikazuje ona slika je popravljen i nalazi se iznad Zemlje

To nije rupa u priči, jednostavno ostavljaju mogućnost povratka Sheparda u nastavaku kao NPCa

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
Obi Wan kaže...

evo recimo destroy ending koji sam ja izabra...

ako su vec svi krenuli istovremeno na randezvous point, kako to, odnosno zasto je normandy sletio na oni planet? na popravak? od cega? koliko ja znam, tj koliko sam ja vidio nije bilo nikakvih ostecenja, jer sad po ovom novom onaj crveni val energije nije smrtonosan za brod.

Pa Crucible počne najednom razvijati ogromnu energiju, zato je naređeno povlačenje. Obzirom da nisu znali kako će točno djelovati, to je jedina logična odluka. Mislim da je RP bio u stvari ME relej, kroz koji su neki stigli proći, a neki ne.
Brodu se pokvario ME drive, kao što se pokvario i relej. Zato je pao. 

Shepard je, vidi vraga, živa. Gdje se točno nalazi, možda je tema nekog budućeg DLCa... :) uostalom, kada se popela preko zrake na Citadelu, rekla je (igram sa femshepom) Andersonu da taj dio Citadela ne liči ni na koji gdje je do tada bila, tako da je lako moguće da se nalazi u nekom takvom dijelu, gdje ljudi baš ne zalaze. Citadel je ogroman, a samo je mali dio nastanjen.

14 godina
Mass Effect 3

Trenutno igram ME1 i stvarno je nevjerojatno koliko je sama radnja trojke potkopala radnju jedinice (nisam se ni sjetio ovoga dok nisam počeo igrati keca ponovno).

O čemu se radi? U kratkom - o catalystu.

Jel mi može netko onda objasniti zasto se Soverign MORA fizički spojiit sa citadelom da bi pozvao ostale reapere kada je to sam catalyst (iliti čudno misterijsko supernadnaravno AI biće) mogao napraviti bez imalo problema. Dapače on na kraju sam veli da on upravlja repaerima i da im je on dao svrhu, a u konačnici samim time oni su njemu dali svrhu lol.

Također kako je onda moguće da su protheanski znanstvenici uspjeli uopće reprogramirati keepere kada je catalyst morao znati da su došli na citadel (zove ga vlastitim domom pa je  za pretpostaviti da i zna sto se na njemu dešava) i naravno NIJE pozvao Soverigna da riješi te uljeze? Wtf?

Zaista nema smisla, pogotovo ako se uzme u obzir koliko su reaperi temeljiti kada su čak stoljećima isli od planeta do planeta istrebljujući sav napredan život a sad odjednom ignoriraju tu tamo neke krelce koji prčkaju po njihovom jedinom načinu da aktiviraju portal u tamni dio svemira. Jel to jedino meni nema smisla ili ......

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina

catalyst je po meni veliko sranje. ka da nisu znali sta ce pa su njega tutnuli ka neku deus ex machina shemu...

17 godina
neaktivan
Granzon kaže...

Trenutno igram ME1 i stvarno je nevjerojatno koliko je sama radnja trojke potkopala radnju jedinice (nisam se ni sjetio ovoga dok nisam počeo igrati keca ponovno).

Jel mi može netko onda objasniti zasto se Soverign MORA fizički spojiit sa citadelom da bi pozvao ostale reapere kada je to sam catalyst (iliti čudno misterijsko supernadnaravno AI biće) mogao napraviti bez imalo problema. Dapače on na kraju sam veli da on upravlja repaerima i da im je on dao svrhu, a u konačnici samim time oni su njemu dali svrhu lol.

Također kako je onda moguće da su protheanski znanstvenici uspjeli uopće reprogramirati keepere kada je catalyst morao znati da su došli na citadel (zove ga vlastitim domom pa je  za pretpostaviti da i zna sto se na njemu dešava) i naravno NIJE pozvao Soverigna da riješi te uljeze? Wtf?

Zaista nema smisla, pogotovo ako se uzme u obzir koliko su reaperi temeljiti kada su čak stoljećima isli od planeta do planeta istrebljujući sav napredan život a sad odjednom ignoriraju tu tamo neke krelce koji prčkaju po njihovom jedinom načinu da aktiviraju portal u tamni dio svemira. Jel to jedino meni nema smisla ili ......

1. Citadel je zapravo mass relay kojeg treba aktivirati ...a to je bio zadatak soverigna...jos ti on kaze ( ili netko drugi nisam vise siguran) da su njega ostavili da on provjerava rase i da otvori  mr kad je vrijeme. Uništivši njega rase su kupile "malo" vremena.

2. Nez bas tu scenu..pojasni.

3 Ako misliš na te kipere..pa oni su tu da aktiviraju citadel...samo nitko nezna cemu oni služe osim da samo popravljaju.

I zapravo tocnije je tisučljećima a ne  stoljećima.. ja bi se usudio reći i milijunima godina.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
17 godina
protjeran
Granzon kaže...

Ukratko odgovor na tvoje pitanje je dao sam Catalyst, on je ostavio mogućnost da jedna rasa nakon bezbroj ciklusa uspije spriječiti Reapere. Sam Catalyst je svjestan da njegovo riješenje (Reaperi) nije savršeno.

od 3:43 do 4:08

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 14:28 (Prince-Artas).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice