cini se i meni da je u tom stvar...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam pitanje za one koji su prosli igru.
Misija sa gethom i quarianima... finalni dio kad se odlucuje dali dozvoliti legionu ili ne jel ... vidim ponudene su mi dodatne dvije opcije rally the fleet i warn the fleet ali nemrem kliknut, zna li netko razlog ?
Znaci da ti je paragon / renegade premali da bi to odabrao?
Neznam, zato i pitam. opcije stoje ali ih nemrem kliknut ... Znaci da bi po tome trebo jos na neku folu izbildat u mojem slucaju paragon ? vise me zezalo da ih ne dobijem (jer nisam siguran sta sam na 2 dijelu napravio s onim hereticima itd...) ali ako je ponudeno znaci da je to ok valjda .. zbunjen
Ne razumijem kako nemaš dovoljno paragona, ako si uvezao lika iz me1 i me2. Trebalo bi ti do toga trenutka sve biti na maksimumu.
Neznam, zato i pitam. opcije stoje ali ih nemrem kliknut ... Znaci da bi po tome trebo jos na neku folu izbildat u mojem slucaju paragon ? vise me zezalo da ih ne dobijem (jer nisam siguran sta sam na 2 dijelu napravio s onim hereticima itd...) ali ako je ponudeno znaci da je to ok valjda .. zbunjen
Da bi pomirio quariane i geth, moraš ispuniti ovo, boldano je pod must:
As such, readers should take all the following with a grain of salt, and feel free to contribute their own observations to this mission's Talk page where the fandom is continuing to refine its understanding of this pivotal moment. But as to our current analysis, it is thus:
First, there are factors which seem to be purely pass/fail; missing even one of them flunks the Reputation check:
-Shepard must have at least four bars of Reputation.
-Tali and Legion must both be present.
-The player must have imported a save from Mass Effect 2.
Additionally, there are more factors which build up Shepard's trustworthiness to both parties; if Shepard has not done enough of them, s/he will not have the groundswell of goodwill and be unable to moderate a cease-fire. They are:
-Destroying or rewriting the heretic geth in Legion: A House Divided. In shipboard conversation, you can ask Legion about the repercussions of your decision, and it will mention either that the heretics were strongly in favor of allying with the "Old Machines," or that their absence made the consensus more difficult to achieve.
-Preventing Tali's exile in Tali: Treason. If you did not import a save, Tali was "canonically" exiled and will not have be able to support Shepard with an Admiral's authority.
Brokering a peace in the Tali/Legion loyalty argument. It is not currently known what Shepard's "canon" decision on the loyalty argument is (if any) if you did not import a save, nor if it impacts dialogue here.
-Completing Rannoch: Admiral Koris.
Actually saving Admiral Zaal'Koris vas Qwib Qwib, instead of allowing him to sacrifice himself for the sake of his crew. He will immediately back up Shepard during the Reputation-check dialogue, which he would obviously be unable to do if dead.
-Completing Rannoch: Geth Fighter Squadrons. This may be a pass/fail factor, as players have reported being unable to access the compromise without it, despite having done much or all of the other activities. Legion references it during the conversation, asking the question that started the Morning War: "Does this unit have a soul?"
Rjeseno falilo je paragon bodova jos malo :)
jedno filozofsko pitanje vezano uz cijeli Mass effect svijet, da malo promijenimo tijek diskusije:
Da li je itko vidio u jednom od 3 Mass effecta
- muškog Asari (ili barem nekog tko nema velke sise)
- ženskog Turiana
- ženskog Batariana
- ženskog Volusa
- ženskog Drella
- ženskog Collectora/Protheana
ili svi praše po Asarij(kama)?
Asari imaju samo jedan spol i mogu se pariti s biločim :)
jedno filozofsko pitanje vezano uz cijeli Mass effect svijet, da malo promijenimo tijek diskusije:
- muškog Asari (ili barem nekog tko nema velke sise) ne postoji muski asari, sve su zenke pa se onda nekako dogovore
- ženskog Turiana mislim da da.... ne
- ženskog Batariana vidi sliku
- ženskog Volusa ne
- ženskog Drella samo dva smo vidjeli u cijelom serijalu
- ženskog Collectora/Protheana ne, ko nije kupio DLC nije ga ni vidio
na zalost puno toga nismo vidjeli
- muškog Asari (ili barem nekog tko nema velke sise) ne postoji muski asari, sve su zenke pa se onda nekako dogovore
- ženskog Turiana mislim da da.... ne
- ženskog Batariana vidi sliku
- ženskog Volusa ne
- ženskog Drella samo dva smo vidjeli u cijelom serijalu
- ženskog Collectora/Protheana ne, ko nije kupio DLC nije ga ni vidio
na zalost puno toga nismo vidjeli
3 Drella ! (Scumbag correction )
- muškog Asari (ili barem nekog tko nema velke sise) Ne postoje
- ženskog Turiana - Da u stripu, ne u igri
- ženskog Batariana - Ako se nevaram nemoguće razlikovati je od muškog, ali službeno niti jedna u igri
- ženskog Volusa - Nisi ni vidio muškog pošto je u odjelu ;D
- ženskog Drella - Ne
- ženskog Collectora/Protheana - Collectori nemaju spol, oni su umjetno izvedeni iz protheanske DNA i uzgajani bez spolnih organa i još nekih stvari (znam da nabrajaju u ME2 na Collector Ship)
Hahahaha! :)
slika zenke batariana.... zaboravio uploadat :/
jesam to samo ja il je to mate batarian sa sminkom rofl
jos ce ispast da su batariani transvestiti...
a okice njezne?
koji je 3. ne sjecam ga se?
Malo sam se fokusirao na singleplayer sad. 20 sati odigrano.
Za sad je sve odlicno. Ima dosta tuznih dijelova.
koji je 3. ne sjecam ga se?
Thane
njegov sin
Feron (shadow broker dlc i redemption stripovi)
i dalje ga se ne sjecam ali nema veze...
upravo zavrsio i nije tako strasno kao sto su pisali... bar mislim. illusive man se sam ubio a ja sam odabrao da unistim reapere. i da, na kraju mi je shepard udahnuo (ziv je)... i to je OK ali kako mi Javik smugnuo na normandy nemam pojma :/ (mozda je bug u animaciji jer ih ima dosta, npr nikad u animaciji mi nije bilo prikazano moje opremljeno oruzje nego neko tamo lijevo, a u prijasnjim nastavcima to je bilo bez greske)
sto se tice stargazera i malog, mislim da je to neka fora ko u star warsima a long time ago in a galaxy far away i te fore... tj da i nema bas neke pretjerane veze s igrom. malo jesam zbunjem ali ne bas tako strasno osim ako ne grijesim. nis vidjet cemo kasnije sto ce ovi djiberi rec.
znaci za sintezu je sve isto? smo druge boje ili?
Sve je isto samo se boja mijenja.
Takodjer ono sa spasavanjem zemlje, ako ste citali codex navedeno je da brodovi za procesiranje tamane 2 milje ljudi/jedinki dnevno.Tako da se nakon svega pitam koliko je uopce ljudi prezivilo.

Dovoljno je da su preživile Ashley i Miranda, da se sa njima opremit koja manja država
za one koji si zainteresirani kako dobiti 5k EMS ending, a nisu nabavili igru ''uobicajenom'' metodom ili ne zele igrati mp
na ovoj stranici mozete skinuti editor. zatim nadite save prije nego sto cete napasti cerberus base, ili ako kojim slucajem nemate taj save prijeđete igru i automatski ste na tom dijelu. napravite backup save-a da kojim slucajem ne bi bilo nepozeljnih efekata. ja sam editirao save prije zavrsetka igre.
ako mislite mijenjati save sa Priority: Earth promjene nece raditi.
u editoru load-ajte save, zatim na dnu editora prosirite ''Player'' tree, i nadete liniju koja se zova GAWAssets. Kilknete na to i u produzetku skorz na kraju linije ce se pojaviti ikona sa tri tocke. kliknete na to i otvorit ce se editor za war assets.
brojke pod ''members'' predstavljaju ID pojedinog war asseta. pod properties mijenjate ''strenght''. kako mi je kolega sa foruma rekao on je za svaki postojeci asset uvecavao strenght za duplo. vjerojatno mozete samo editirati jedan jedini da bi dobili isti effect, ali ta informacija nije provjerena. ''strenght'' u ovom slucaju ne predstavlje EMS, nego TMS (total military strenght)
editor ima i mnostvo drugih opcija, pa eto, igrajte se i eksperimentirajte.
haha ign i njihovi reviews... smijesni su....
Prosao 28 sati. Sad sam na Quarrian teritoriju.
I dalje je genijalno. Sitnice. Super!
Miranda, Jacob, Zaeed, Samara. Super!
Mala situacija sa Conradom Vernerom na Citadeli je super
Mjuza u manastiru Ardat Yakshia, odlicna!
Za koliko se da proći ME3, imam vremena do nedjelje oko pol noći.
Za koliko se da proći ME3, imam vremena do nedjelje oko pol noći.
Prosječno oko 30-tak sati. Ovisi kojim tempom igraš, na kojoj težini i sl.
preko 40 sati, ako planiraš sve čitati i slušati. Nakon svake misije razgovarati sa svom posadom. Surfati po planetima i skenirati sve i svašta.
preko 40 sati, ako planiraš sve čitati i slušati. Nakon svake misije razgovarati sa svom posadom. Surfati po planetima i skenirati sve i svašta.
ma kakvi 40 sati, 35 je dovoljno cak i previse...