Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.339
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Mass Effect 3

pozdrav.kratko pitanje u vezi onih tri ponuđenih opcija STORY,ACTION I ROLE PLAYING.koja od njih mi daje da igram igru kao u jedinici i dvojci,action nije sigurno,a ovo drugo dvoje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Još nešto....kako mislim...

Shepard je mada faka čovjek u svemiru, treba mu vojska za obranu raznih galaksija od nadmoćne sile bla bla! Jel tako? Da!

I recimo side questovi kakve znamo imati u RPG naslovima mi se nikako, ali baš nikako ne uklpajau u ovaj naslov.

Zar Shepard ima vremena trčkarat po Citadelu, diskačima i sličnim lokacijama da mu Pero kaže da se njegov brat Radojko napio i izgubio, (karikiram)? Po meni ok side mijsija jr u kojoj ćeš još pridobit xy ljudi za borbu ili nešto tako, ali neke banalne misije nemaju mjesto u ovakvom naslovu. Iako sam čitao da su side questovi u trojci odlični...vidjet ću...

E tako!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Mass Effect 3
Tomy Lee kaže...

pozdrav.kratko pitanje u vezi onih tri ponuđenih opcija STORY,ACTION I ROLE PLAYING.koja od njih mi daje da igram igru kao u jedinici i dvojci,action nije sigurno,a ovo drugo dvoje?

Roleplaying.

Story mod bi trebao biti isto to, samo sa bitno lakšim borbama.

17 godina
Mass Effect 3

Probao sam ju igrat dva sata jučer i super je, obožavam mass effect serijal ali me ubija to konzolaško sranje od action buttona i sherpard se kreće kao robot, baš za strelice na gamepadu konzole, fuj...

Ali trebe su ekstra! :D

Ashley je ludnica, ona novinarka što se ukrcala na brod, onda ona a la tajnica pokraj mape galaksije, još nisam došao do Mirande, sve ću ih konzumirati!

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 12:21 (Cele303).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Da li je itko našao opciju da učitam save profila igrača iz ME1 ako sam ga koristio u ME2?

Mogu samo čitat one koje sam stvorio u ME2...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Da li je itko našao opciju da učitam save profila igrača iz ME1 ako sam ga koristio u ME2?

Jesi li prešao ME2 s tim profilom?

Ne možeš importat sejv ako nisi dovršio igru.

16 godina
odjavljen

ili ja tebe ne kuzim ili te ne kuzim... ti zelis uvest lika iz me1, ne iz me2? ili jednostavno ne mozes uopce uvest lika? 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
Me 1 profil ucitavas u ME 2, a nakon zavrsetka savegame iz ME 2 ucitavas u ME 3. ME 3 ce iz tog svega vidjeti tvoje odluke koje si donosio u me1 i 2.
Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
14 godina
skank666 kaže...

ili ja tebe ne kuzim ili te ne kuzim... ti zelis uvest lika iz me1, ne iz me2? ili jednostavno ne mozes uopce uvest lika? 

Jesi rijesio problem importanja ME2 save-a u ME3 ?

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
17 godina

Ja ne znam kakve vi to probleme imate i importanjem sejvova. Importa se samo save iz dvojke i tamo je uključeno što ste radili u jedinici.

Mene zanima zašto kad importam save ne mogu odabrati koji tip želim igrati ( action, rpg, story) nego ga igra odabere sama. I čini mi se da odabere ili action ili story, jer ako je ono rpg brišem igru odmah i idem se upucati.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
15 godina
protjeran
Zura kaže...

Odigraj DLC-ove, pogotovo Lair of Shadow Broker, Project Overlord i Arrival, a to je pola :)

Uglavnom .. možeš ih završiti svaki kroz sat vremena (Overlord možda malko duže jer ima jedan dio gdje se vozikaš sa hoverom)

Upravo skid....ovaj "kupujem" na 100 postotnom sniženju sve dlcove pa da i to obavim i večeras napokon krenem trojku igrat. Eno me instalirana moli da ju pokrenem lol

Dinamo živi vječno
16 godina
odjavljen

jesam, trebao sam u documents/bioware/mass effect2/save napravit jos jedan folder s imenom, rankom i klasom svog lika... nesto tipa ovako to izgleda otprilike John_30_Soldier_20110 (- ovi brojevi su tu bezveze ali iz nekog razloga trebaju biti tu (tako sam procitao)) i onda unutra stavit sejv

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
odjavljen

zato jer sam si izbrisao igru, rusio windowse ali sacuvao sajvove... e ali igra trazi da sejvovi budu propisno upakirani ili ih nece naci ili ako ih nadje nece s njima nista napravit. tj nece uvest lika. 

15 godina
protjeran
dekstroza kaže...
Tomy Lee kaže...

Roleplaying.

Može netko zapravo nabrojat razlike između to troje (story, action i role playing)? Btw ja nisam igrao jedinicu već prebacujem save samo iz dvojke.

Dinamo živi vječno
17 godina
Mass Effect 3

OMG!!!

Bičuj me bičuj, bičuj Stojane....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Dali je samo meni ovaj cover sistem čisto sranje.....

Hoću pobjeć ća i stisnem svemogući space ovaj se valja po prostoriji ljevo desno, gore dole....

Strašno...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Samo ću reći da je  sama priča u igri dobra da se osjećam kao da čitam kakav popularan SF roman.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 14:46 (Nitro233).

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Dali je samo meni ovaj cover sistem čisto sranje.....

Hoću pobjeć ća i stisnem svemogući space ovaj se valja po prostoriji ljevo desno, gore dole....

Strašno...

E i mene je to živcirala, pogotovo na početku kada sam želio nekamo potrčati, Shepard se je zaljepio na svaki zid i prepreku. Ali dok se privikneš na kretanje Sheparda, to se više ne događa.

17 godina
Mass Effect 3

Da, priča, atmosfera i razgovori su na nivou prethodnika!!

Ali izrezat onaj "DLC" - From Ashes iz igre je stvarno užas, bezobrazno, bahato i glupo. Čista pljačka!! Pa direktno je vezan za početak, za pronalazak protheanske naprave na Marsu i mogućnost njenog osposobljavanja. Kao i sa početkom prvog djela ME kada Shepard ima onu svoju viziju na Eden Primeu! To nije DLC poput Zaeeda i dvojke nego čisto bahato rezanje bitnog sadržaja iz originalne igre!!

Prothean

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mcf kaže...

Igra jos nije ni izasla sluzbeno za pc (koliko vidim), a torrent trackeri su vec prepuni full working verzije, a forumi komentara. Nije ni cudno da izdavaci pokusavaju provuci razne pipe i zampove.

Ovaj put sam i ja skinuo i totalno mi se je*e iako sam inace protiv piratstva. A zašto? Pa imam na Steamu 130 igara, a među njima ME + DLCovi, ME2 sa SVIM DLCovima i sada mi nedaju kupit trojku, nego bi trebao pravit account za jos jedan sistem, Origin i tamo onda kupovat? Hell no. Cim izadje na Steamu kupim, a do onda, fuck you EA.

17 godina
protjeran
Mass Effect 3

jel netko probao da li radi xbox360 gamepad na pc verziji

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kora kaže...
dekstroza kaže...
Tomy Lee kaže...

Roleplaying.

Može netko zapravo nabrojat razlike između to troje (story, action i role playing)? Btw ja nisam igrao jedinicu već prebacujem save samo iz dvojke.

bump

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan

Action: zaključan na soldiera, automatski dijalog (paragon), skillovi se pune sami

Story: zaključan na najnižu težinu

RPG: normalan

Možda ako ubaciš neku drugu klasu možeš igrati action..

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Odigrao par sati (duga noć) i čini mi se lošija od prvog i drugog dijela.

Naravno tek sam na početku i ima još puno toga za vidjeti i preveliki hype je možda utjecao tako da mogu biti lako u krivu.

Dojmove neću pisat ali jedna stvar me poprilično već živcira - Ashley se u 2 godine između ME1 i ME2 nije mijenjala, a sada u 6 mjeseci koliko je razlika između ME2 i ME3 je potpuno preradili. Tko zna što su još odlučili "poboljšati" kod starih likova

Update nakon 15-ak sati igre. Lista živciranja se produžuje:

• Navlakuše ja tebi ti meni zbog kojih moraš trčati okolo i naokolo
  • manje priče s ekipom
  • ganjanje s reaperima po galaksiji
  • nepovezane misije i sistem resursa - osjećaj kao da sam u Crash Bandicotu i Spyro-u na starom PS1 - otvori se svijet s kompletno različitim misijama i onda uskočiš u jednu, a kada završiš dobiješ war assets i pumaš resurse te uskačeš u drugi
  • političari koji jebu u zdrav mozak
  • ZADACI KOJI NESTANU AKO IH NE ISPUNIŠ A NIGDJE UPOZORENJA ZA TU MOGUĆNOST

Znam da trebaš okupiti podrušku sa svih strana, sve one ne mogu biti povezane itd. i da postoji opasnost u svemiru.  Također znam da političari bi sigurno {#} u zdrav mozak. Nekako mi je draže trčati na sve strane s saznanjem da regrutiram super ekipu za nemogući zadatak nego s saznanjem da me neki političar ili govnjar traži uslugu. Možda mi je tema ME2 draža jer obožavam Kurosawinih 7 samuraja{#}

Naravno kad završim bit će još dojmova - što dobrih što loših

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
protjeran
NightShadow kaže...

Action: zaključan na soldiera, automatski dijalog (paragon), skillovi se pune sami

E ja se ne sjećam što sam izabrao kad sam počinjao ME2. Ali mogu birati u kojem će smjeru ići svaki dijalog i hoću li ili neću aktivirati paragon ili renegade akcije. Sad znači da sam bio izabrao RPG?

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
NightShadow kaže...

E ja se ne sjećam što sam izabrao kad sam počinjao ME2. Ali mogu birati u kojem će smjeru ići svaki dijalog i hoću li ili neću aktivirati paragon ili renegade akcije. Sad znači da sam bio izabrao RPG?

ME2 nisu postojale ove opcije..

Ako želiš birati dijalog, samo nemoj odabrati action.

17 godina
doktor1 kaže...

Ne znam igraš li ti ME3 ili nešto drugo. Ovo je najjadnije ikad napravljeno. 3/4 vremena cijele igre samo gledam cut scene. Sudjelovanje u razgovorima svedeno na minimum.  Katastrofa. Da nije ME, odavno bih već obrisao.

Grafika - loša, zvuk oružja - loš, kretanje, zaklon - loše. Priča (barem početak) - loše. Kompletno sve pojednostavljeno do bola. Valjda im je ciljana publika predškolskog uzrasta.

Ovih par sati koliko sam igrao, dosta veliko razočaranje. I, najgore od svega, Shepard je postao mlakonja. Niti blizu badassa koji je rasturao u prošla dva nastavka.

Možda će kasnije biti bolje. Nadam se da hoće.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Spoilers !http://filesmelt.com/dl/Big_list_of_copy.jpg - Sta ja mislim o ME3 {#}

Shazbot !
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
cinco44 kaže...
doktor1 kaže...

Ne znam igraš li ti ME3 ili nešto drugo. Ovo je najjadnije ikad napravljeno. 3/4 vremena cijele igre samo gledam cut scene. Sudjelovanje u razgovorima svedeno na minimum.  Katastrofa. Da nije ME, odavno bih već obrisao.

Grafika - loša, zvuk oružja - loš, kretanje, zaklon - loše. Priča (barem početak) - loše. Kompletno sve pojednostavljeno do bola. Valjda im je ciljana publika predškolskog uzrasta.

Ovih par sati koliko sam igrao, dosta veliko razočaranje. I, najgore od svega, Shepard je postao mlakonja. Niti blizu badassa koji je rasturao u prošla dva nastavka.

Možda će kasnije biti bolje. Nadam se da hoće.

Ja sam dosta vremena proveo razgovarajući sa Protheanom kojeg sam našao na Eden primeu. O njima, o ratu, o nestanku, o Reaperima..... Pa sa Liarom o njenom brokerstvu itd....

Razgovora ima skoro kao i u dvojci!! Ali, ljudi su čitali sve one hejt komentare i zabrijali više nego je potrebno.

Grafika - šta se je očekivalo, novi engine?, zvuk oružja - bolji nego i u jedinici i u dvojci, kretanje - identično kao u prethodniku samo šta Šepardinjo sada napokon može i skočit, napucavanje - bolje nego kod prethodika! Drastično. Priča - a šta je trebalo očekivat nakon odigrane dvojke i Arrival DLCa!? Kakva bi to priča zadovoljila?

I to je to, ljudi čitaju o hejtanju, lošem kraju i ostalim stvarim i onda to još pomnože 2x i dobije se šta se dobije! Naravno da igra ima mušice, ali to je ona:

Kud svi tu i mali Mujo!!!

Side misije su mi u ovakvom raspletu nepotreben!! Kao šta sam napisao, Shepard mora okupit ekipu i baš sada ima vremena okolo obavljat svakakva sranja!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 17:25 (doktor1).
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice