Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.437
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Mass Effect 3

ja nisam nis izabrao jer me nista nije ni pitalo... :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
odjavljen
skank666 kaže...

uf neznam koji mi je k danas sve krivo citam sorry kolega neznam jer nisam ostavljao save

17 godina
skank666 kaže...

uspio sam... trebao sam unutar me2/save foldera kreirat jos jedan s imenom svog lika... eh, a sad kad sam ga uveo nije me pitalo ocu li story, rpg ili rambo mod. to je ok?

skank666 kaže...

Odi popit jednu rakijicu!! Već si se dosta izmučio..... {#}

ššššš - možda su u šumi
16 godina
Mass Effect 3

Evo baš čitam Gamesradar recenziju i kao nedostatak navode impersonalized ending (compared to ME2).

Što bi to trebalo značiti? Bez spoilera, molim.

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

0 0 hvala 0
16 godina
Alex Mercer kaže...

Evo baš čitam Gamesradar recenziju i kao nedostatak navode impersonalized ending (compared to ME2).

da nema puno "krajeva" u odnosu na me2, tj. da kraj ne ovisi toliko o akcijama igrača kroz igru kao u me2. što je i logično ako je ovo kraj trilogije.

16 godina
DaffyDuck kaže...
Alex Mercer kaže...

da nema puno "krajeva" u odnosu na me2, tj. da kraj ne ovisi toliko o akcijama igrača kroz igru kao u me2. što je i logično ako je ovo kraj trilogije.

Meh. A ja se baš nadao "Reaperi pobjeđuju" kraju. Koja je onda svrha Renegade-a?

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Tali´s face SPOIL SPOIL SPOIL http://h9.abload.de/img/taliface86zis.jpg

@Bukva To sam SS-a napravio kad je lik streamao Me3, pa  je vjerovatno  legit shit !

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 19:46 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

Tali´s face SPOIL SPOIL SPOIL http://h9.abload.de/img/taliface86zis.jpg

Ashley bomba... Tali bomba... Liara... Uhm i dalje ima nagelirana ticala koja su postojana... I ja njoj osto vjeran... A kao, ful je pametna i tako to... Nisam ja plitak... 

[tražim stol da ga prevrnem]

EDIT: Uhmm, a da nije ovo fake... Prsti oblikom NIKAKO ne odgovaraju...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 19:14 (Bukva).
15 godina
protjeran
NightShadow kaže...

Pa Dragon Age 2 se ne bi složio..

Inače, prilično sam siguran da je ta ocjena odgovor na naplačivanje DLC koji je "izvučen" iz same igre..

Ja sam očekivao realnu ocjenu oko 7,5-8,5.

Prilično je očito da je kvaliteta BioWare igara spala u zadnje vrijeme, plus su se koncentrirali na SWTOR.

ME3 igra na kartu nostalije na tisučitu..

Igrali ste prve dvije, igrajte i treću..

Spasite zemlju..

Niste igrali, evo vam zamjena za GoW.

Recite da sam lud, ali ja sam od franšize odustao kada sam vidio politiku ME2, zapravo DA:O još bolje..

Kupio sam ME1 u Algoritmu za 100injak kuna, DA:O na Originu sa svim dlc-ovima i ekspanzijom na rasprodaji za 15ak eura..

Još dan danas čekam ME2 u "goty" "universe" ili "ultimate" ediciji..

Jer nema šanse da platim 2 godine nakon izlaska dlc 30 dolara plus osnovnu igru..

ME3??

Nije jedina igra na svijetu.

P.S. Ako vam se činim nerazumnim, stanite i razmislite koliko ste platitli i koliko ćete platiti ME triologiju..

Igre su dobre, ali ne 1500kn ili 200 eura dobre..

Da, ali zato i predobre za potpuno besplatno skidanje XD

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

ako netko hoce, moji likovi iz ME2:

L30 Mark Shepard, Vanguard, Full Paragon, svi loyal i preživjeli, odigrani svi DLC-ovi, cijela posada živa, razorio Collector bazu -> otkantao sve komade, ostao vjeran Ashley iz prvog ME1.

L28 Mark Shepard, Adept, Full Paragon, svi loyal i preživjeli (nemam Kasumi u timu), nijedan DLC neodigran osim Zaeeda, moguće da mi je Kelly vrisnula od posade (ne sjećam se više), svi ostali živi i zdravi, opet razorio Collector bazu. Povalio Mirandu.

Oba gornja lika su nastavljena na ovaj dolje ME1:

Mass effect 1 -> L50 Mark Shepard, Adept, Full Paragon, odigrano bez DLC-ova, spasio Council, Anderson u Council-u. Kaidan žrtvovan, Ashley povaljena.

ako ima problema sa downloadom, javite.

Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
Zura kaže...

ako netko hoce, moji likovi iz ME2:

L30 Mark Shepard, Vanguard, Full Paragon, svi loyal i preživjeli, odigrani svi DLC-ovi, cijela posada živa, razorio Collector bazu -> otkantao sve komade, ostao vjeran Ashley iz prvog ME1.

L28 Mark Shepard, Adept, Full Paragon, svi loyal i preživjeli (nemam Kasumi u timu), nijedan DLC neodigran osim Zaeeda, moguće da mi je Kelly vrisnula od posade (ne sjećam se više), svi ostali živi i zdravi, opet razorio Collector bazu. Povalio Mirandu.

Oba gornja lika su nastavljena na ovaj dolje ME1:

Mass effect 1 -> L50 Mark Shepard, Adept, Full Paragon, odigrano bez DLC-ova, spasio Council, Anderson u Council-u. Kaidan žrtvovan, Ashley povaljena.

ako ima problema sa downloadom, javite.

Pozdravm,ja sam imao havariju sa diskom za koji je moja sestra bila kriva,izgubio 3 razlicita lika sa svim prijedjenjim i razlicito prijedjenim,i evo stavio bi tvoga prvoga lika,sto moram napraviti da mi ME3 prepozna ME2 save tj.da ga mogu importati ?
Najbolje bi bilo ako nije problem cijeli folder uploadati :)

15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

{#}

Shazbot !
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Igra jos nije ni izasla sluzbeno za pc (koliko vidim), a torrent trackeri su vec prepuni full working verzije, a forumi komentara. Nije ni cudno da izdavaci pokusavaju provuci razne pipe i zampove.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Na ovo sam se dobro nasmijao :)

16 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Pozdravm,ja sam imao havariju sa diskom za koji je moja sestra bila kriva,izgubio 3 razlicita lika sa svim prijedjenjim i razlicito prijedjenim,i evo stavio bi tvoga prvoga lika,sto moram napraviti da mi ME3 prepozna ME2 save tj.da ga mogu importati ?
Najbolje bi bilo ako nije problem cijeli folder uploadati :)

Ovo su sve cijeli folderi.

Stavi ih u My documents/Bioware/Mass Effect 2/Save direktorij.

Unutar Save direktorija trebaju biti folderi sa save-game pozicijama npr u mojem slučaju "Mark_12_Vanguard_190212" i drugi za Adepta

Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 21:50 (Zura).
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Još nism igrao ( stura budem) ,ali koliko sam ja skužio po vašim komentarima i komentarima recenzenata:

Bioware nije ciljao direktno niti na RPG publiku a niti na TPS publiku on jednostavo radi nesto drugo, pokusava napraviti doslovno igrani film.

Pokusava igru spojiti s igračem odnosno dati mu da se emocionalno poveže s igrom, da osjeti svu tu bol koji riperi nanose rasama te sve ljepe trnutke, da osjeti cijeli mass effect univers.

Po vašim komentarima i komentariam recenzenata to i uspjeva.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 22:51 (WItcher).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
mcf kaže...

Igra jos nije ni izasla sluzbeno za pc (koliko vidim), a torrent trackeri su vec prepuni full working verzije, a forumi komentara. Nije ni cudno da izdavaci pokusavaju provuci razne pipe i zampove.

Kako nije?

Meni je stigo preorder, taman sam ga uspio uvalit za finu lovu, odma nakon sto sam je preso :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
DaffyDuck kaže...
Alex Mercer kaže...

I dalje ne razumijem. Pa u ME2 imamo samo dva izbora: ostaviti ili uništiti kolektorsku bazu. Da li to znači da u ME3 nemamo nikakvog izbora?

15 godina
protjeran
mcf kaže...

lol, hahha kak sam se ismijo, ti si zbilja fulao državu lol

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Mass Effect 3

Btw ja upravo sam završio glavnu priču u ME2 drugi puta da mogu importat save, koliko ima dlcova sa msiijama? Znam da ima 23 dlca sveukupno, ali koliko ih ima sa igrivim misijama? Također kad završim ME2 kako importam save? Samo ga prebacim u save folder od ME3? I dali se može napraviti novo lice Sheparda ako importam save iz ME2?

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 0:05 (Kora).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
mcf kaže...

Kako nije?

Meni je stigo preorder, taman sam ga uspio uvalit za finu lovu, odma nakon sto sam je preso :D

Ah, moje isprike onda. Gledao sam na Originu, i vidim da jos nije dostupna za kupnju. Mislio sam da preoder stize tek sutra. No svejedno, 30 000 seedera na tpb trackeru za zero-day release. Kao sto rekoh, nije cudno da izdavaci gundjaju nad pc piratstvom :)

Kora kaže...
mcf kaže...

lol, hahha kak sam se ismijo, ti si zbilja fulao državu lol

Objasni? Tko je spominjao ikakvu drzavu? Sto te to "ismijo"?

17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Znam da ima 23 dlca sveukupno, ali koliko ih ima sa igrivim misijama?

Također kad završim ME2 kako importam save?

I dali se može napraviti novo lice Sheparda ako importam save iz ME2?

7 su s misijama

imaš opciju u kada pokrećeš novu igru - ništa prethodno ne moraš raditi

da

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 1:30 (Paolo2612).
15 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...
Kora kaže...

Znam da ima 23 dlca sveukupno, ali koliko ih ima sa igrivim misijama?

Također kad završim ME2 kako importam save?

I dali se može napraviti novo lice Sheparda ako importam save iz ME2?

7 su s misijama

imaš opciju u kada pokrećeš novu igru - ništa prethodno ne moraš raditi

da

Ma bravo Paolo ljubi te Kora XD, može i u guzu ak nije dlakava {#}šala mala

Kako bih rado igrao  ali hoću da obavim i te dlcove pa da onda lijepo importam u trojku sve. Paolo da li su missions dlcovi razrađeni i kompleksni ili su ssamo ono, idi tamo ubij ono i vrati se? Imam  već instaliran ME3 pa mi se žurii da to obavim što prije.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 3:11 (Kora).
17 godina
Mass Effect 3

Ako netko treba save...ovo je moje od jedinice preko dvojke do trojke...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma bravo Paolo ljubi te Kora XD, može i u guzu ak nije dlakava {#}šala mala

Kako bih rado igrao  ali hoću da obavim i te dlcove pa da onda lijepo importam u trojku sve. Paolo da li su missions dlcovi razrađeni i kompleksni ili su ssamo ono, idi tamo ubij ono i vrati se? Imam  već instaliran ME3 pa mi se žurii da to obavim što prije.

DLCovi su neloši, uglavnom dobiješ novog lika, obaviš njegovu misiju, nešto razotkriješ, pobijediš bossa, nešto razneseš i nastavljaš s igrom. Ništa previše ali čovjeka veseli.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 6:33 (thuglife).
16 godina
neaktivan

Odigraj DLC-ove, pogotovo Lair of Shadow Broker, Project Overlord i Arrival, a to je pola :)

Uglavnom .. možeš ih završiti svaki kroz sat vremena (Overlord možda malko duže jer ima jedan dio gdje se vozikaš sa hoverom)

17 godina
Mass Effect 3

Dakle, pošto Bioware opet nije stavio opciju mjenjanja FOV morao sam se okrenut drugim metodama. Zahvaljujući ME3Coalesced programu napravio sam dvije verzije FOV - FOV 85 i FOV 100, (default 70) - Download

* datoteku prebaciti u Mass Effect 3\BIOGame\CookedPCConsole te zamjeniti kada pita - *napraviti backup originala

FOV se mijenja sa numeričkim tipkama od 1 pa do 6

tipka 1 - FOV 70, (default)

tipka 2 - FOV 80

tipka 3 - FOV 85

tipka 4 - FOV 90

tipka 5 - FOV 95

tipka 6 - FOV 100

Konstantno se može mijenjati između tih FOVa, ali preporuka je koristit 85 ili 100 jer je na to namještena opcija kod nišanjanja. Znači, nišanjanje, (desna tipka miša) je kao po defaultu dok se nakon puštanja tipke FOV vraća u odabranu verziju, (85 ili 100). AKo netko hoće neki drugi broj nije problem....

veća slika

* Ne preporuča se prevelik radi problema u cut scenama, ali i to se jednostavno riješi pritiskom tipke 1 te vraćanja na default FOV za vrijeme istih.

FOV usporedba

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 10:20 (doktor1).
Moj PC  
8 1 hvala 5
17 godina
Mass Effect 3

A da mi je čuti logičko objašnjenje zašto su u "RPG" naslovu izbacili opciju "Holster Weapon"!?!?

Sigurno da se retardnirani igrači koji samo žele stiskat jednu tipku i pucat u sve živo ne zamarju sa "tako puuuuno" keybindinga....

Ili im je to bio problem kao i stavit tri linije koda za FOV kojeg igrači oducijek žele...

Kakva debilana

EDIT: evo objašnjenja...

You can no longer holster your weapon in ME3. A dev has said that it is due to memory issues.

ME2 ME2
ME3 ME3
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 10:36 (doktor1).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

...dajte vise zabranite konzole zakonom

Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Dojmovi do sada....

Za ljubitelje serijala tj one koji su odigrali prva dva dijela igra je vrlo dobra. I u dvojci je bio veliki naglasak na akciju, ali je napucavanje mnogo gore nego ovdje. Na tome su poradili i kao što rekoh napucavanje je odlično. Osjećaj i zvuk oružja je drastično bolji nego kod prethodnika. Atmosfera je vrhunska, (tu bi najprije mislio na one koji su prešli 1 i 2 te mogu vezat konce) odluke iz jedinice i dvojke igraju ulogu.

One šprehe recenzenata da "sada je pravo vrijeme da uskočite u svijet ME" i slično su živo sranje!!! Igrat ovu igru bez pređenih prethodnika i ubačenih saveova je ja mislim totalno sranje!!!

ME1 + ME2 + ME3 = fantastično gaming iskustvo

ME3 = povuci potgni; izgubljen u vremenu i prostoru

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
5 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice