Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.512
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Mass Effect 3
Mislim da bi mi danas mogla stić DVD verzija koju sam preorderao kod GMC-a..., tako mi je i BF3 stigao dan-dva prije..
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
ROADRUNNER kaže...
marinn95 kaže...

SUTRAAAA ! {#}

Pa kaj za nas ne izlazi 8.3. ? Meni na originu piše da će od 8.3. u 01:00 biti dostupan. I u mailu koji sam dobio isto piše 8.3.

mhm, da.

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
17 godina

Imam single core cpu. Prošli put je izašao neki patch pa je igra letila i bez novih procesora...

Ima li netko tko je probao me3 sa starijim kompom???

magistar prava ( i član grupe nezaposlenih)
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

mene baš zanima kakvim se to ti "ozbiljnim" gamerskim stvarima baviš 

0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Nisam igrao demo, ali na službenom forumu korisnik kaže da igra ima bolje teksture nego DEMO, (PC verzija)

SLIKA1 SLIKA2

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Nisam igrao demo, ali na službenom forumu korisnik kaže da igra ima bolje teksture nego DEMO, (PC verzija)

SLIKA1 SLIKA2

Pa vjerojatno ima, u demou su samo lica izgledala dobro, odjeća je bila očajna, nisam ni očekivao da tako ostane u full verziji.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
Mass Effect 3

Eh da imam para odma bi kupio n7 collectors editon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

SLIKA1 SLIKA2

Da, da, te cutscene su stvarno odlične..

U istom stilu, progugla Far Cry 3..

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 1:35 (NightShadow).
17 godina
Mass Effect 3

Hihihi {#}

Ljudi pišu da su ekstra razočarani igrom. Pogotvo odlukama i dijalozima - kojih niti nema jer su 99% automatski. Kažu uništena franšiza da je mogu i igrat ljudi koji samo napucavaju bez imalo brige za priču.....

"...watching movies is the best game-play experience..."

"It's shockingly 99% auto dialogue with the exceptions I've outlined above."

"You barely, and I mean barely, get to choose dialogue in this game. 99% dialogue is not an exaggeration."

"The biggest disappointment is creating a character in the first two games only to see them ripped right out of your hands in the third. This is ridiculous. Last game I purchase from them."

"In ME3, more likely than not, you will not even have a choice. You will just watch your Shepard react along some predetermined line. It doesn't matter whether or not the reaction matches your own. What matters is that you are no longer engaged in that moment - you do not have to make a choice when push comes to shove about how you feel and how to say it. That is a tragic and undeniable loss for ME players."

"Bottom line, there is about 2 times less dialogue options in ME3 when compared to ME2. And that's being generous, it's closer to 3:1"

"Combats decent, nothing special.
Music is good, very good.
Graphics are improved, level design has been greatly improved.
RPG elements in terms of classes/skills are pretty decent.
RPG elements in terms of role playing have been removed. You don't really control Shepard anymore."

Dislikes

• There is alot of autodialogue.
    Its still pretty good and changes depending on your reputation and the
    character but the neutral option isnt there as much as the previous
    games.This will dissapoint some people.

• Glitches. Sometimes enemies and squad members will take cover
    when there is no cover. LMAO. You might have seen this in multiplayer

• Inconsistencies and some retcons that will bother people when it comes to the story. Some bothered me a bit but i still had fun

• Combat isnt as smooth as I'd like. Definitely not as smooth as Gears or Vanquish but still better than previous games

• Romance scenes are meh for the most part. There are a couple
    which are good but there are some that are significantly weaker than
    others. I'm not specifying any names.

• Some emotional parts feel forced. However the parts that made me feel tense and sad outnumber the forced stuff.

• Inconsistent textures. Some parts look really good.And others look really bad.

• Lip synching is off at times but not game breakings

• More animation variety, but they're still off

• Cinematics are great

• Squad banter blows the previous games out of the water

• James Vega is a typical soldier but not as much of a brick as people made him seem

• EDI is definitely cool. Some of her lines are subtly funny and
    reminds me of Legion in a way when it comes to her insightfulness.

• There are characters that spend time on the ship from previous
    games. For example ( Wrex/Wreave, a Turian Primarch, and Mordin. )

• Side missions feel like main missions. Shephard talks doing them
    and they're much more cinematic and actually impact the storyline.There
    are characters from previous games which makes appearances during some
    of these side missions

• The way certain characters react to things are defintiely
    different. For example, Wrex and Wreave are COMPLETELY DIFFERENT from
    one another and everybody such as Shephard,Garrus,Liara, Turian
    Primarch, all reacts differently to either Wrex or Wreave

• Samantha Traynor >>>>>>>>> Kelly chambers

• Joker is even funnier than both games

• Missions dont seem all confined in one area. You seem to jet
    across locations during missions. For example, you know how Mass Effect
    2 it was just corridors. Well sometimes in ME3 there are situations
    where things appear to be vertical and whatnot. Cant explain this
    really well 

• Great enemy variety. Fighting Cerberus on certain missions and
    the Reapers on others is a good change of pace. You even fight the Geth
    for a certain portion. Though I wish each faction couldve had more
    enemy at least.

• Kai Leng is pretty menacing and he is a guy you will love to hate. Troy Baker does a good job

• Weapon customization trumps both previous game in my opinion.

• Citadel. Nuff Said

• Some horror elements.They are pulled off quite well

• Dates are pretty cool

• You have the option to go stealthy in certain areas to set up flanking maneuvers and ambushes
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 7:56 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Mass Effect 3

........

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 8:20 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Bolje to editiraj i sve baci u spoiler {#}

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
17 godina
Mass Effect 3

IGN - 9.5

Gamespot - 9.0

Gametrailers - 9.5

Još preći Arrival DLC pa da vidimo dali se to napuhuje ili je to istina....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Odigrao par sati (duga noć) i čini mi se lošija od prvog i drugog dijela.

Naravno tek sam na početku i ima još puno toga za vidjeti i preveliki hype je možda utjecao tako da mogu biti lako u krivu.

Dojmove neću pisat ali jedna stvar me poprilično već živcira - Ashley se u 2 godine između ME1 i ME2 nije mijenjala, a sada u 6 mjeseci koliko je razlika između ME2 i ME3 je potpuno preradili. Tko zna što su još odlučili "poboljšati" kod starih likova

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

2 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Paolo2612 kaže...

Odigrao par sati (duga noć) i čini mi se lošija od prvog i drugog dijela.

Naravno tek sam na početku i ima još puno toga za vidjeti i preveliki hype je možda utjecao tako da mogu biti lako u krivu.

Dojmove neću pisat ali jedna stvar me poprilično već živcira - Ashley se u 2 godine između ME1 i ME2 nije mijenjala, a sada u 6 mjeseci koliko je razlika između ME2 i ME3 je potpuno preradili. Tko zna što su još odlučili "poboljšati" kod starih likova

Ja sad taman posjetio disko u Citadelu,dobra mi je ona techno muzika {#}

Edit: Evo bar meni sam pocetak igre je poprilicno dosadan,kasnije se stvari zakompliciraju i postane zanimljivije te te uvuče u svijet.Mass Effect1 mi je ipaki bio najinteresantniji po pitanju priče i svega,možda zato što sam tada tek otkriva o ovom svijetu,no sad sam već naviknut na sve pa postane malo dosadnjikavo no opet ne toliko da te odbije od same igre,i da i sam očekivam uvijek više od same igre nego što ona može pružit upravo zbog toga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 10:30 (Nitro233).
17 godina
Mass Effect 3

Nisam igrao, ali nema faking šamse da je igra tako loša pa je user 1.9!!! Kakva debilana

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Nisam igrao, ali nema faking šamse da je igra tako loša pa je user 1.9!!! Kakva debilana

User score nikad ne gledas od Metacritica.

Ako bas oces user score odi na gamespot.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
16 godina
neaktivan

Pa Dragon Age 2 se ne bi složio..

Inače, prilično sam siguran da je ta ocjena odgovor na naplačivanje DLC koji je "izvučen" iz same igre..

Ja sam očekivao realnu ocjenu oko 7,5-8,5.

Prilično je očito da je kvaliteta BioWare igara spala u zadnje vrijeme, plus su se koncentrirali na SWTOR.

ME3 igra na kartu nostalije na tisučitu..

Igrali ste prve dvije, igrajte i treću..

Spasite zemlju..

Niste igrali, evo vam zamjena za GoW.

Recite da sam lud, ali ja sam od franšize odustao kada sam vidio politiku ME2, zapravo DA:O još bolje..

Kupio sam ME1 u Algoritmu za 100injak kuna, DA:O na Originu sa svim dlc-ovima i ekspanzijom na rasprodaji za 15ak eura..

Još dan danas čekam ME2 u "goty" "universe" ili "ultimate" ediciji..

Jer nema šanse da platim 2 godine nakon izlaska dlc 30 dolara plus osnovnu igru..

ME3??

Nije jedina igra na svijetu.

P.S. Ako vam se činim nerazumnim, stanite i razmislite koliko ste platitli i koliko ćete platiti ME triologiju..

Igre su dobre, ali ne 1500kn ili 200 eura dobre..

16 godina
odjavljen
Mass Effect 3

koliko vidim, lako moguce da 3. bude tj ne bude kupljena a odigrana sa svim DLC-ima...  odlucit cu nakon sto odigram kompletnu igru koju vec imam skinutu i to n7 edition. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Malo su se is*ali na Metacriticu kao i uvijek. To activision vraća EAu za MW3.

Igra je odlična. U prvih sat vremena je jednako dobra meni kao i jedinica (dvojka rula). Imate opciju za dijaloge, da li ćete igrati s njima ili ne.

Idiot koji je na MC-u napisao tu glupost da ih nema je ....

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ovaj jamajkanski prothean je epic." The lizard people evolved ? They used to eat flies ! "

Shazbot !
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

HexEd for the lulz

SPOILER SPOILER SPOILER

16 godina
odjavljen
Mass Effect 3

ok, kako da importam me2 shepardicu? u igri mi nis ne izlistava (iako sam stavio savove u folder od me3) a u me3 conf. utility ne vidim nikakav import botun...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
skank666 kaže...

ok, kako da importam me2 shepardicu? u igri mi nis ne izlistava (iako sam stavio savove u folder od me3) a u me3 conf. utility ne vidim nikakav import botun...

pa kad pokreneš igru i ideš na new game imaš opciju import ME2 char. i to je to. tamo odabereš save od toga lika

16 godina
odjavljen
Mass Effect 3

je samo sto meni nis ne nalazi... a oce me igra pitat sto sam i kakav sam bio, s kim sam bio, ko je ziv itd, ukratko sve?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Save treba biti u ME 2 folderu tj. gdje je bio kada si igrao me2

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
odjavljen
Mass Effect 3

skuzio sam u cemu je problem... imam sejvove ali ne i sejvove charactera, sranje. vidi slike

jel ima tko sejv da mi posalje na mail (regiment81 na gmejl kom) ali samo ako je ovakav razvoj situacije:

dakle, iz me1 su ove odluke :

umrla ashley

wrex ziv

council spasen

anderson clan councila

full paragon

je8avao liaru

me2

svi prezivjeli

unistio bazu

prcio mirandu

izmedju one dvije asari izabrao onu MILF-acu

podsjetite me ako sam nesto zaboravio...ma

ma je vraga sve je ok sa sejvovima... uspio sam nekako uvest lika ali mi se nis ne dogadja kad lupim import. guglam dalje

me2 sajv fajli me2 sajv fajli
me1 sejv fajli me1 sejv fajli
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 16:00 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

opet cakana..  prokletnici {#}

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Izabrao sam roleplay opciju I sada sam na onoj misiji kad trebam spasiti one studente iz one postaje od cerebrusa,i primjetio sam da na jednom nivou igra toliko teska da sam umro 6 puta zaredom na toj misiji,ima li neko rijesenje?

Edit:Rijesio problem smanjujuci tezinu na tom levelu,opcija koju prije nisam vidio.I am such  a noob.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 16:44 (Nitro233).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mass Effect 3

uspio sam... trebao sam unutar me2/save foldera kreirat jos jedan s imenom svog lika... eh, a sad kad sam ga uveo nije me pitalo ocu li story, rpg ili rambo mod. to je ok?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
skank666 kaže...

uspio sam... trebao sam unutar me2/save foldera kreirat jos jedan s imenom svog lika... eh, a sad kad sam ga uveo nije me pitalo ocu li story, rpg ili rambo mod. to je ok?

da to je ok ja sam izabrao rpg mod,ali sad me bas zanima kakav je story

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice