Mass Effect 2

poruka: 1.276
|
čitano: 372.396
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Mass Effect 2

https://www.youtube.com/watch?v=lLW_S70UV8E&feature=related

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 2

Šta tu nema više starih članova svi su novi???

A ja bi onu plavu bar još jednom okrenuo.

12.01 star trek online open beta

29.01 mass effect 2

01.02 star trek online launch

i onda sljedi bombardiranje igara

AvP 3, crysis 2, starcraft II,assassins creed 2 i puno drugih.

Sve u svemu zanimljiva godina nakon ove,za mene, loše godine.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 14:03 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Jos malo, taman za pocetak godine... da se ima sta igrat jedno vrijeme....

0 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 2

Gledam na official site-u i vidim da pod klasama nema SOLDIERA???

Kak ću ja to igrat hebote, samo mi s njim ide.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Mass Effect 2
Hyperion kaže...

infiltrator!

malo sem fišera po svemiru Cool

Stay a while and listen...
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Sve stare klase se vraćaju..

Soldier samo nije još službeno predstavljen sa videom.

Definitivno je tu.

16 godina
Mass Effect 2

Aha šećer za krajSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mass Effect 2

Ima i soldier class

Možeš to vidjeti  na slici dolje.Slika je isječak iz jednog trailera.Na njoj se vide sve klase koje će biti.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mass Effect 2

ajme ne mogu docekat!!!

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Evo novog trailera (soldier gameplay): http://www.gametrailers.com/video/soldier-class-mass-effect/60790

Stavio sam link jer sam po prvi put zamjetio jednu, po meni jako bitnu, promjenu u gameplayu. Radi se o tome da više nema neograničene količine streljiva - znači nema više motrenja zagrijavanja oružja nego ga je zamjenio klasičan reload. To mi malo nema smisla kad su u prvom dijelu detaljno opisali rad oružja i naveli razlog zbog kojeg je praktički neograničena količina streljiva (pa na bojišnici ne treba brinuti za streljivo), a sada to odjednom više ne vrijedi.

Mislim WTF?! Je netko preko noći promjenio princip rada pušaka?! I tko normalan bi mijenjao pušku s neograničenom količinom streljiva za onu s spremnikom od 60 metaka (snajper ima "spremnik" od 12 metaka, čini mi se) pa sa sobom okolo nosio spremnike sa streljivom (uz pet vrsta oružja na leđima)?!

Uglavnom, prva stvar koja mi se ne sviđa kod dvojke. Nadam se da je i zadnja...

EDIT: Ima još jedan trailer na Gamespotu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 8:46 (brogus).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Mass Effect 2

da jbt treba streljivo malo je glupo ali ajde prijec cemo preko toga :)

evo novi gameplay isječak,prebolesno je nemam riječi

jednostavno nemogu dočekati :D

...xd,,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma znam, ali zanima me kako će to izgledati u praksi (nabava streljiva, max količina koja će se moći nositi...) jer je inventar bio malo nespretan, a sad ako će biti potrebno nositi još i neznam koliko vrsta streljiva za svako oružje...
Ne znam, vidjet ćemo, ali čini mi se da će to narušiti fluidnost gameplaya, pogotovo ako će biti moguć slučaj da npr. ostanem bez streljiva usred misije pa se onda moram vraćati na brod po dodatno.
15 godina
Mass Effect 2

neboj se vjerojatno su oni smislili nešto,pa nisu toliko mutavi da to opciju ostave mogucem(nedostatak streljiva usred misije)

btw istrazivanje planeta izgleda bolesno,no ne vidim Maku,nego nekakvu letjelicu?!

Je li ima tko kakvih saznanja o tome?!:D

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Nadam se, mada nisam mislio na obično streljivo (koje će vjerojatno ostajati na truplima neprijatelja) nego na ona specijalna + recimo streljivo za snajper, za teško naoružanje i sl. Ali vidjet ćemo, možda uvedu neki novi sustav - ipak je to Bioware.

A što se tiče letjelice, to ti je mislim samo za transport s broda na planet (nešto kao shuttle). Valjda je vozilo unutra (navodno nije Mako nego neko savim novo vozilo, ali sigurno će ga biti) - nadam se s boljim voznim svojstvimaBelji se.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 15:43 (brogus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
brogus kaže...

Stavio sam link jer sam po prvi put zamjetio jednu, po meni jako bitnu, promjenu u gameplayu. Radi se o tome da više nema neograničene količine streljiva - znači nema više motrenja zagrijavanja oružja nego ga je zamjenio klasičan reload. To mi malo nema smisla kad su u prvom dijelu detaljno opisali rad oružja i naveli razlog zbog kojeg je praktički neograničena količina streljiva (pa na bojišnici ne treba brinuti za streljivo), a sada to odjednom više ne vrijedi.

Mislim WTF?! Je netko preko noći promjenio princip rada pušaka?! I tko normalan bi mijenjao pušku s neograničenom količinom streljiva za onu s spremnikom od 60 metaka (snajper ima "spremnik" od 12 metaka, čini mi se) pa sa sobom okolo nosio spremnike sa streljivom (uz pet vrsta oružja na leđima)?!

Uglavnom, prva stvar koja mi se ne sviđa kod dvojke. Nadam se da je i zadnja...

Mislim da sam vidio u jednoj snimci da je objašnjen taj novi sustav naoružanja, nemogu se sjetiti u kojem(ima ih puno).

Uglavnom,prije se  toplina koja nastaje ispaljivajem projektila ispuštala na oružje zbog čega je došlo do pregrijavanja i pa si ti onda morao čekati da se oružje ohladi da bi mogao nastaviti pucati.Dok u ME 2 se prešlo na novi sustav gdje se ta toplina skladišti u posebne kontejnere,svaki kontejner može uskladištiti određenu količinu topline,ta količina je pokazana tako da ti pokaže koliko projektila možeš ispaliti prije nego se kontejner napuni da nemože više podnijeti.Sve puške idu na iste spremnike tako da nema da za svaku pušku nosiš odvojeni spremnik.Što se tiče količine projektila koliko se može ispaliti sa jednim spremnikom ovisi o puški i količini topline koju ona stvara pri ispaljivanju,naravno da snajper generira više topline od jurišne puške kad se snajper koristi jačim projektilima i ispaljuje ih većom snagom da mogu ići na velike udaljenosti.

Meni se osobno više sviđa ovakav sustav prvenstveno zato što više nemoraš čekati da ti se oružje ohladi,a što se tiče kontejnera mislim da če ih biti i više nego dovoljno u svakoj misiji.

Nadam se da vam je to malo razjasnilo ovaj novi sustav.

15 godina
Mass Effect 2

Htio sam pitati(pošto sam u trgovini vidio ME 60kn, i moslim ga uzeti) kolko je trajnost, tj. kolko dugo se igra, znam da Da:O ima oko 120h, kolko ima ovj. Čitao sam na nekim stranicama da je minus to što je kratka, ali nigdje nisam našao kolko?Neodlučan

Što više čitam to mi se viiše igra sviđa, a 60kn mislim da nije mnogo za takvu igru.Izlanuo se

Hvala!Smijeh

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ti pitaš za Mass Effect 1?

Ako ideš istraživati svaki planet i priječi svaku misiju mislim da je oko 30+ sati igre s time da igra ima jako veliku stopu ponovnog igranja.Imaš vise klasa i više načina igranja(Paragon i Renegade) tako da se lako može odigrati 2 do 3 puta.

Ja ti predlažem da je kupiš.Nečeš požaliti(naravno ako te zanima takva tematika i žanr igre),igra  je predobra ja sam je prešao 3 puta i sad sam krenuo 4 put.

Gdje si vidio tu cijenu?

15 godina
Mass Effect 2

Ma živim na granici pokraj srbije, i u prvom velikom gradu(5 km do njega) ima CD-shop, u njemu ima tako jeftinih igara. To oni kupe najvise u britaniji, za male pare pa tamo prodaju, skoro za badave, starije igre, a ove nove su normalne cijene.

Meni je tako bolje kupiti, zašto sada dati 300kn kn za 1 igru, a kasnije 300kn za 4-5 igaraCool

Oprostite na offtopicuSramim se

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 2

Ufff... bia sam na brodu 5 i po miseci pa me nije bilo ali doša sam u pravo vrime - prije 20-etak dana kupia Dragon Age kojeg sam čeka 5 godina, a jučer naručia ME2: Collector's Edition sa game.co.uk.

JOŠ 9 DANA!!!

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Pa dobro dosao nazad... eto i ja cekam igru; vec odavno narucen CE i spreman za novo poglavlje ovog Kvalitetnog "Filma" Cool 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 2
Moj PC  
2 0 hvala 4
16 godina
neaktivan

Procurilo na torrente (razor 1911), omfg koje sr*nje uzas. Opet mi koji smo kupili igru moramo cekat dok se pirati igraju ma marš. Kako se tako nesta uopce moze dogodit?

16 godina
mislav_01 kaže...

Procurilo na torrente (razor 1911), omfg koje sr*nje uzas. Opet mi koji smo kupili igru moramo cekat dok se pirati igraju ma marš. Kako se tako nesta uopce moze dogodit?

Hvala na informaciji skidam odmah večeras!

15 godina
protjeran
Mass Effect 2

Kolko sam vidio (tražio) još nema na torrentu, jedino rapidshare, megaupload itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mass Effect 2

Sad sam vidio da je ima na ''slovencima.''

Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
mesić555 kaže...

Tebi hvala na preciznostiSmijeh

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
mislav_01 kaže...

Lega da znas da cu i ja skinut, valjda se moze save game prebacit nekako kasnije, dok ne puste oriđiđi da se moze prat.

15 godina
protjeran
Hyperion kaže...
mesić555 kaže...

Tebi hvala na preciznostiSmijeh

Nema na čemu.

16 godina
mislav_01 kaže...
Hyperion kaže...
mislav_01 kaže...

Lega da znas da cu i ja skinut, valjda se moze save game prebacit nekako kasnije, dok ne puste oriđiđi da se moze prat.

Kako se nebi dao prebacit...

Osim ako nije glupi Games for Windows Live u pitanju, kako mrzim to, svaki put mi se digne kosa kada to vidim da dolazi uz igru.Viče

15 godina
odjavljen
Mass Effect 2

ah,ratsku, i ja bi je skinuo najrade....... ali vec sam je kupio i pricekat cu 29!

ne smeta mi sto ce piratiPoljubac igrat prije mene ali bi samo molio bez spoilera! 

jooooooooj a dolazim u napast!!! 

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice