Mafia 3

poruka: 523
|
čitano: 87.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Mafia 3
quickr kaže...

Nikad mi neće biti jasan taj mentalitet da moraš imati nešto day one. Da ćeš dati lovu za nešto što još nije izašlo, za što neznaš kako izgleda i kako se ponaša.

Još manje mi nije jasno zašto ne čekati par mjeseci ili godinu dana i kupiti kad je na povećem popustu. 

Argument "to je moja lova mogu sa njom šta hoću" mi je toliko smiješno da vam nemogu opisati. Jer pod A) zašto dati za nešto 500kn sada kad možeš to isto dobiti za 100kn kasnije i pod B) ako ti već ne igra ulogu lova onda je nisi zaslužio teškim radom već ti mamica i tatica kupuju svojom teško zarađenom kunom.

Argument "uvijek mogu tražiti refund" donekle drži vodu ako si jedan od onih koji igru ocjenjuju na temelju prvih sat vremena gameplaya. Što je po meni glupost ali ajde. Prvih sat dva je dovoljno za naštimavanje postavki, uvodnu scenu, tutorijal kako i šta raditi u igri i mooooždaaa 20 minuta igranja. 

Mad max je izašao u rujnu 2015. ako se ne varam. 60€ je koštao. Ja sam ga kupio prije 2 tjedna za 10€. Doživljaj igre mi je jednak onoj osobi koja ga je imala day one. 

Djelomično se slažem s tvojom izjavom. Da se razumijemo, ja nikad nisam niti jednu igru preorderao, ali ne slažem se s tvojom izjavom da to što si netko kupi igru za 500 kn znači da su mu to starci kupili. Zašto ne bi netko to kupio ako ima love i voli se igrat?

Ako je on voljan riskirat, njemu na dušu, ja ne bih nikad i neću nikad kupit nešto odmah prvi dan, upravo zbog ovakvih stvari koje su se dogodile s Mafijom. Nemamo zato rigove od 10-15k kn.

14 godina

Ako ima love to ne znači da treba trošiti šakom i kapom kao da ne postoji sutra. To je osoba koja još nije sazrijela i nezna da jedan dan možeš imati sve, drugi dan ništa. Ali dobro, to su sada socijalne teme i nećemo offtopičariti. 

Svakom svoje, radite šta hoćete. Vaša je lova 

17 godina
neaktivan
quickr kaže...

Ako ima love to ne znači da treba trošiti šakom i kapom kao da ne postoji sutra. To je osoba koja još nije sazrijela i nezna da jedan dan možeš imati sve, drugi dan ništa. Ali dobro, to su sada socijalne teme i nećemo offtopičariti. 

Normalno da svatko s svojim novcima raspolaže kako hoće i sa njima radi što hoće. Ako imaš 500 kn za potrošiti na igru, ne znači da si nezreo, jednostavno znači da imaš trenutno 500 kn koje možeš potrošiti na igru (normalno da tu postoje iznimke, ali tvoja izjava je u najmanju ruku bedasta, jer generaliziraš). Ima dosta ljudi kojima je 500 kn ništa, doslovno kao meni 5 kn i to je činjenica od koje se ne može bježati.

Po tvom razmišljanu ne treba ništa kupovati, jer će ta ista stvar kroz 6 mjeseci/1 godinu/3 godine biti puno jeftinija...

14 godina
quickr kaže...

Argument "to je moja lova mogu sa njom šta hoću" mi je toliko smiješno da vam nemogu opisati. Jer pod A) zašto dati za nešto 500kn sada kad možeš to isto dobiti za 100kn kasnije i pod B) ako ti već ne igra ulogu lova onda je nisi zaslužio teškim radom već ti mamica i tatica kupuju svojom teško zarađenom kunom.

Argument "uvijek mogu tražiti refund" donekle drži vodu ako si jedan od onih koji igru ocjenjuju na temelju prvih sat vremena gameplaya. Što je po meni glupost ali ajde. Prvih sat dva je dovoljno za naštimavanje postavki, uvodnu scenu, tutorijal kako i šta raditi u igri i mooooždaaa 20 minuta igranja. 

Nakon 15 godina gejmanja, mogu na prste jedne ruke nabrojati igre koje su mi u prvih sat-dva bile sranje, pa su onda magično postale dobre. Nakon toliko iskustva to je po meni sasvim dovoljno vremena da procjenim dal me igra uopće zanima. Ne bi škodilo da je 3 sata, ali ok je. U vremenima kad je DEMO verzija igre skoro nestala, a ni narodne verzije nisu više tako česte, refund ti ustvari omogućava da isprobaš igru u punom obliku bez ikakvog straha. Refund je zakon i da je u nekim stvarima malo bolje odrađen, bilo bi odlično.

Gaming je skup hobi. Da kontriram tvoje pod A) zašto ne dati ako možeš? Ako imaš prosječnu plaću, odvojiti 500kn mjesečno na igru stvarno nije toliki problem. I naravno ovisi od igre do igre. Vraga ću čekati da FIFA padne duplo sa cijenom kad ju hoću igrati sad dok je najviše ljudi aktivno. Dat ću 60 eura i igrati dok ne dođe 18-ica. Za singleplayer igre, netko tko je fan serijala i sad je čekao 5 godina da naprave nastavak, pa tko će njega uvjeriti da sad čeka još godinu dana kako bi ušparao 200-300kn. I također nije zanemarivo da na taj način više pomažeš developeru igre koju voliš, nego kad ju kupiš sa polu legalnog sajta za duplo manje para. Nekima je taj dio jako bitan, nekima apsolutno nebitan.

Pa gle Star Citizen, ljudi ulupali milijune na skice brodova. Ima nekih stvari kod kojih razum nema pravo glasa.

Sto ljudi sto čudi. Ko što netko ne čeka izlazak iPhonea 8 da bi si napokon kupio 7, tako netko ne čeka 6-12 mjeseci da bi igrao neku igru. Poanta je da stvarno nije teško razumjeti one koji igru žele odmah, danas, sad, a ne sutra.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
antimadridista kaže...
Čitam po redditu da je gameplay dosta zabavan i da je priča dobra. Šteta što su shebali PC verziju ali sigurno neće ostaviti 30 fps lock i to će se ispraviti.

Priča se kao da bi za vikend trebao patch izaći. Ali stvarno mi je frapantno da onda ili nisu imali patch već spreman pa ga unaprijed najavili, ili odgodili izlazak digitalne verzije za tjedan dana. Sad su samo razljutili PC publiku i još jednom pokazali da smo često zadnja rupa na svirali. Nije valjda da su mislili da nitko živ neće skužiti da igra ima 30FPS lock. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
quickr kaže...

Vraga ću čekati da FIFA padne duplo sa cijenom kad ju hoću igrati sad dok je najviše ljudi aktivno. Dat ću 60 eura i igrati dok ne dođe 18-ica. Za singleplayer igre, netko tko je fan serijala i sad je čekao 5 godina da naprave nastavak, pa tko će njega uvjeriti da sad čeka još godinu dana kako bi ušparao 200-300kn. I također nije zanemarivo da na taj način više pomažeš developeru igre koju voliš, nego kad ju kupiš sa polu legalnog sajta za duplo manje para. Nekima je taj dio jako bitan, nekima apsolutno nebitan.

Upravo ovo. Ja bih sad kupio jaknu, ali je skupa pa ću pričekati ljeto da malo pojeftini... 

Svaka igra ima recenziju nekog ozbiljnog portala dan nakon što izađe, a hrpa njih i ranije. Slažem se da je kretenski napraviti pre-order 3 mjeseca prije, ali možeš sasvim komotno uzeti par dana nakon izlaska jer već praktički znaš je li podbacila ili valja - osim ako nisi baš neki čudak kojem će unatoč par tisuća ocjena na Steamu i par reviewa dojmovi opet biti kontra. 

14 godina
blowfish_cro kaže...
Hexfire kaže...
quickr kaže...

Vraga ću čekati da FIFA padne duplo sa cijenom kad ju hoću igrati sad dok je najviše ljudi aktivno. Dat ću 60 eura i igrati dok ne dođe 18-ica. Za singleplayer igre, netko tko je fan serijala i sad je čekao 5 godina da naprave nastavak, pa tko će njega uvjeriti da sad čeka još godinu dana kako bi ušparao 200-300kn. I također nije zanemarivo da na taj način više pomažeš developeru igre koju voliš, nego kad ju kupiš sa polu legalnog sajta za duplo manje para. Nekima je taj dio jako bitan, nekima apsolutno nebitan.

Upravo ovo. Ja bih sad kupio jaknu, ali je skupa pa ću pričekati ljeto da malo pojeftini... 

Svaka igra ima recenziju nekog ozbiljnog portala dan nakon što izađe, a hrpa njih i ranije. Slažem se da je kretenski napraviti pre-order 3 mjeseca prije, ali možeš sasvim komotno uzeti par dana nakon izlaska jer već praktički znaš je li podbacila ili valja - osim ako nisi baš neki čudak kojem će unatoč par tisuća ocjena na Steamu i par reviewa dojmovi opet biti kontra. 

Upravo tako. Na ljeto kupuješ stvari za zimu jer su jeftinije, i obrnuto. Ali dobro. Iskreno, nisam nikome htio solit pamet, samo sam izrazio stajalište na temu preordera. 

10 godina
quickr kaže...

Gledaj, sam si počeo offtopičarit kako ti kažeš i prozvao si nas koji uredno plaćamo igrice kako order tako i preorder, što uopće tebe boli ona stvar hoćemo mi dat 500kn za igricu il ćemo 500kn popit, pojest, popušit il šta već? To da netko ima love i daje za igricu je njegova stvar isto kao i da nema i daje 500kn za igricu, ne mora bit nezreo da da 500kn, tvoja teza pada u vodu, nema nikakvoga smisla. Nije da se foliram ni ništa takvo, ja sam iz dobrostojeće obitelji hvala Bogu i nakon 4 godine sam odlučio promijenit komp detaljno i u par dana sam potrošio najmanje 9000kn da ga složim. Istina Bog, neki znalci i pametnjakovići će se naći i zaviriti mi u moj PC rubriku koji nije ažuran jer još nisam složio komp, čekam slobodno vrijeme da uhvatim i da ga osposobim u roku par dana, isti ti pametnjakovići će mi srat da sam mogo pričekat AMD4 Zen, Isus Krist procesor ovo ono iduće godine, jače, brže, skuplje bla bla bla, ne zanima me, ja sam ga sam složio i meni je dobar, da izdura opet 4-5 godina za nove igrice ko Bog, opet dođe vrijeme za mijenjanje i tako stalno(ako ne dođe do WW3 u međuvremenu ili rata sa Srbijom i te šeme). Htio sam reć da isti ti 'analitičari' odnosno seratori zadrže svoje komentare tipa 'bacanje love bezveze', 'mogo si iduću godinu uzet RX 7000', 'AMD Zen 32 kore' jer svatko sebi bira komponente ako zna složit komp. Mislim da trebate počet gledat svoje živote i bavit se svojim poslom, a ne tko koliko troši i na što troši, ako nekog to nešto usrećuje neka si kupi

Edit: I da, ako mi netko ne vjeruje da sam toliko spiskao na komp, tu ću mu napisat dijelove i cijenu i trgovinu
Edit no. 2: Ne preseravam se i ne hvalisam, jednostavno dajem vlastiti primjer

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2016 15:48 (playjob).
16 godina
Mafia 3

codex vas pozdravlja, pita kako ste?

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Jack Sparrow kaže...

codex vas pozdravlja, pita kako ste?

Stavio da se skida, 0.1kb/s hahaha, valjd će se ubrzat uskoro

16 godina
Mafia 3

42gb full brzinom.skoro pa ce se skinut :)

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
playjob kaže...

Edit: I da, ako mi netko ne vjeruje da sam toliko spiskao na komp, tu ću mu napisat dijelove i cijenu i trgovinu

Pa nije baš da su to neke ogromne pare za middle/high end komp. Samo za grafičku trebaš trećinu tog iznosa, ako ne i više.

12 godina
neaktivan
Mafia 3

dok cekam patch, zezam se malo tak po gradu i moram reci da je igra super!

iskreno ni sam ne znam zakaj ljudima tolko smeta trenutno fps lock al pa boze moj otkljucat ce.

a problem sa grafikom koji sam jucer imao je ocito neki bug jer danas nis od toga nemam!

preporucam igru svakome ko voli serijal u stanju kakvo je trenutno, ispada ko da je igra neigriva al dosad nisam niti jedan bug primjetio...

nista cekam patch da se izvalim na kauc i igram sa steam controllerom

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Hexfire kaže...
playjob kaže...

Pa nije baš da su to neke ogromne pare za middle/high end komp. Samo za grafičku trebaš trećinu tog iznosa, ako ne i više.

Znam da nisu ogromne pare, ja samo kažem da mogu to dokazat ako netko to spori. Slažem se za cijenu grafičke, moja je koštala skoro pa trećinu cijene. 
Dosta o cijenama i tim glupostima, idemo o Mafiji!

16 godina
playjob kaže...

Nije da se foliram ni ništa takvo, ja sam iz dobrostojeće obitelji hvala Bogu i nakon 4 godine sam odlučio promijenit komp detaljno i u par dana sam potrošio najmanje 9000kn da ga složim. Istina Bog, neki znalci i pametnjakovići će se naći i zaviriti mi u moj PC rubriku počet gledat svoje živote i bavit se svojim poslom,
Edit no. 2: Ne preseravam se i ne hvalisam, jednostavno dajem vlastiti primjer

E moj asu ... imaš se s čim pohvalit...ma koga svrbi za tvojom rubrikom MY PC... imaš se čim pohvalit ...računalom od 9000 kn... jadno

Neki dan čitam da neki momak moli za pomoć jer mu treba 250 000 eura za operaciju koštane srži. Da imam do lipe bi mu platia, ali mi je krivo što nisam iz imućne obitelji da mu to priuštim. Da si kupio računalo od 6000kn koje bi te jaaakoooo dobro služilo kao i ovo od 9k, a ostatak dao potrebitima rekao bi ti svaka čast ovako ti zahvaljuješ Bogu jer imaš para koje tako tratiš. Za ne falit još nudiš dokaz ako netko hoće....žalosni egoist.

Hajde bježi sa foruma i daji primjere nekom drugom.

Nadam se da su ti to roditelji pošteno stekli a ne prevarom porezne, ratnog profiterstva, korupcijom ili mitom...itd.

PS.sry na off topic ali nisam mogao ne komentirati pa ako mi moderator izbriše nije mi žao :)

A sada o Mafiji....

Pratio sam malo o igrici i niti malo mi se ne sviđa taj lock na 30 fps-a.

Dok se ja odlučim na kupnju to će popraviti :)

Frka85
14 godina

Baš glup post

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2016 20:38 (Hexfire).
15 godina
Mafia 3

Meni doslovno igra je totalni promasaj , a o grafici i realnosti u igri da ne pricam . probao jogurt verziju i nakon 5 min uninstall

http://postimg.org/image/66ddp72db/
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2016 20:45 (zagy15061984).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Mafia 3

ja sam je obrisao nakon dvije minute.na mom pu se vuče ko krepana mačka a što je najgore izgleda uazsno

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2016 21:06 (Kill Frenzy).
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mafia 3

Igram od jucer i mislim da mi je igra veliko razocaranje zasad. Ruznjikava, hladnih boja i cemernog dojma, plus taj mutavi framerate koji je lockan, a bome nije ni nesto stabilan te zna prduckat. Ok sadrzajnija je i vece mape od prethodnice, ali nekako mi nije sjela. Nisu mi osobno obavili predobar posao sa priblizavanjem igraca dobu u kojem je smjestena, Mafia II me totalno ubacila u stimung SAD-a nakon WW2 i kasnije kad su dosle 50-e overall dojmom, dizajnom, glazbom i atmosferom.

Bilo mi je nekako veselije igrat, toplije boje, bolji humor, a moram zasad rec i bolja prica i likovi. Ovdje mi je sve onako meeh. Najveca zamjerka mi je cudan vozni model, Mafia II mi je fakat bila jebena sto se tice voznog modela, pogotovo na simulation modu. Ovdje mi je sve nekak blentavo, od trzavog skretanja, nedostatka mase vozila, prebrzog zaustavljanja i ubrzavanja, bas mi nikako nije sjelo.

Ipak nije sve tako lose, kretanje lika mi je bolje, prirodnije, ulasci i izlasci iz zaklona, trcanje i slicno, u Mafiji 2 je lik imao kretnje kao da ima metlu u dupetu, ovdje je ipak bolji filing.

Nezz, ne vjerujem da ce se do kraja previse misljenje mjenjat, dam joj 3/5 i to dosta nategnuti 3.

Bilo mi je zabavnije igrat Mafiu 2.

Just when i thought i was out..they pull me back in...

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mafia 3

ovo mi se desava pri pokretanju igrice sta da radim

MARIJO KOBAS

0 0 hvala 0
15 godina
opasni kaže...

ovo mi se desava pri pokretanju igrice sta da radim

Visual c++ redist stavi.

17 godina
Mafia 3

Iskreno, ekipa, uštedite sebi novac/vrijeme. Igra djeluje kao da je iz 2006.; čak i da zanemarim 30fps-a, tehnički je vremenom pregažani škart kojeg sad već stara Mafia II šiša pošteno. Čak i po animacijama, napucavanju etc.
Ovo mi za sada djeluje ko gadna i skupa šala, fail of the year... A tako sam želio da bude dobro. Da se zove "Call of Crimes" nitko ju ne bi ni pomirisao :(

Ako ništa sad mi se igra Mafia 1

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ima da je skidam dva dana ovom brzinom, sporoooo.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 3

Sad znamo zasto nisu dali ekipi da napravi review prije izlaska igre.

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Moze se doznat odma na prvu dali ti se svida ili ne,uglavnom story mi je zakon,ako fixaju fps i jos druga sranja definitivno cu je odigrat,odigrao sam 2 sata,istina nemozes dosta vidjeti ali igrica ima ono nesto.stimung koji mi pase
17 godina
stručnjak kaže...

E moj asu ... imaš se s čim pohvalit...ma koga svrbi za tvojom rubrikom MY PC... imaš se čim pohvalit ...računalom od 9000 kn... jadno

Neki dan čitam da neki momak moli za pomoć jer mu treba 250 000 eura za operaciju koštane srži. Da imam do lipe bi mu platia, ali mi je krivo što nisam iz imućne obitelji da mu to priuštim. Da si kupio računalo od 6000kn koje bi te jaaakoooo dobro služilo kao i ovo od 9k, a ostatak dao potrebitima rekao bi ti svaka čast ovako ti zahvaljuješ Bogu jer imaš para koje tako tratiš. Za ne falit još 

Ne seri...

Za dva mjeseca kupujem Hyundai i30; ili da kupim i20 a osatatak novca kojeg JA zaradim dam onim koji nemaju!?!

Kad vidim ove postove "da si dao onima koje treba" dobijem osip!

16 godina
Mafia 3

Kako rijesiti ovaj problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mafia 3

Prvo šta mi palo na pamet... Dali imaš 64bitne Windowse

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 3

Nou 32 bitni imam, bas sam se ponadao igri kad ono corak :) Ne znam rijesiti taj problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kupio sam i30 prije mjesec dana, tople preporuke. 🤓

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice