Nikad mi neće biti jasan taj mentalitet da moraš imati nešto day one. Da ćeš dati lovu za nešto što još nije izašlo, za što neznaš kako izgleda i kako se ponaša.
Još manje mi nije jasno zašto ne čekati par mjeseci ili godinu dana i kupiti kad je na povećem popustu.
Argument "to je moja lova mogu sa njom šta hoću" mi je toliko smiješno da vam nemogu opisati. Jer pod A) zašto dati za nešto 500kn sada kad možeš to isto dobiti za 100kn kasnije i pod B) ako ti već ne igra ulogu lova onda je nisi zaslužio teškim radom već ti mamica i tatica kupuju svojom teško zarađenom kunom.
Argument "uvijek mogu tražiti refund" donekle drži vodu ako si jedan od onih koji igru ocjenjuju na temelju prvih sat vremena gameplaya. Što je po meni glupost ali ajde. Prvih sat dva je dovoljno za naštimavanje postavki, uvodnu scenu, tutorijal kako i šta raditi u igri i mooooždaaa 20 minuta igranja.
Mad max je izašao u rujnu 2015. ako se ne varam. 60€ je koštao. Ja sam ga kupio prije 2 tjedna za 10€. Doživljaj igre mi je jednak onoj osobi koja ga je imala day one.
Djelomično se slažem s tvojom izjavom. Da se razumijemo, ja nikad nisam niti jednu igru preorderao, ali ne slažem se s tvojom izjavom da to što si netko kupi igru za 500 kn znači da su mu to starci kupili. Zašto ne bi netko to kupio ako ima love i voli se igrat?
Ako je on voljan riskirat, njemu na dušu, ja ne bih nikad i neću nikad kupit nešto odmah prvi dan, upravo zbog ovakvih stvari koje su se dogodile s Mafijom. Nemamo zato rigove od 10-15k kn.