na kojoj stranici bi mogao downloadati mafiju 2
Release date(s) Early 2010
Jedva čekam!
Jedinica mi je bila apslutni zakon kada je izašla..
Nadajmo se
već je izašla
nije jos izasla izlazi početkom 2010 godine
moj priatelj ju ima
moj priatelj ju ima
Nema.
moj priatelj ju ima
Nema.
lol
moj priatelj ju ima
Bolje nam nemoj rec sta to on ima.. Zeznuo on tebe.. Igra jos nije zavrsila s proizvodnjom.
Osim ako je kao i u HL2 slucaju netko ukrao nedovrsenu igru i stavio na net, al ne vjerujem..
Čitaj sa razumijevanjem! Igra još nije izašla!
http://www.game.co.uk/search.aspx?platform=*&s=Mafia+II&sort=itemOrderasc
Da, sigurno je na to mislio!:D
A nas oo7 vjeruje svakom kad mu kaze da je Mafia 2 izasla...
nije izasla jos igra!!
i da ju uopce neko ima,nema sigurno gotovu finalnu.
se sjeca ko stare mafije
ja isto
ja sam je presao 2/3 puta free ride extreme je predobar
u mafiji 1 je tolko glupo kad lika pogodiš u glavu a on je živ kom je to retardirano neka se javi
u mafiji 1 je tolko glupo kad lika pogodiš u glavu a on je živ kom je to retardirano neka se javi
?LOL... pa nemoj igrati ako te to zivcira..
Imaš već temu o mafia 2.
Ta je igra izašla davno i ne može zadovoljiti standarde današnjih igara, što je normalno, no ona to ni nemora, Mafia 1 je izvrsna igra u svoje doba, jedino zamjeram linearnost, što misliš bili se ovoliko trubilo o Mafiji 2 da jedinica nije bila genijalna?
jedva čekam dvojku
Evo vam link tema već postoji. Kad sam ja postavio novu temu o mafiji 2 dobi sam karton i tema mi bila izbrisana.
MAFIA1 je bila sranje i ostala ako naprave isto tako i sa Mafiom II neznam...GF ((GodFather I,II)) mi je STOputa bolji od Mafie sad sam gledo GamePlayMAFIA II i nije mi bas nesto Auti nevaljaju...prica...sveeeeee...i u MAFI I cijela se prica veze uz to da si ti vozac xD ((Rijetko se puca)) Pa ako ocu voziti kupiti cu NFS a ne MAFIu xD!!!
koji je točan datum izlaska mafije 2
MAFIA1 je bila sranje i ostala ako naprave isto tako i sa Mafiom II neznam...GF ((GodFather I,II)) mi je STOputa bolji od Mafie sad sam gledo GamePlayMAFIA II i nije mi bas nesto Auti nevaljaju...prica...sveeeeee...i u MAFI I cijela se prica veze uz to da si ti vozac xD ((Rijetko se puca)) Pa ako ocu voziti kupiti cu NFS a ne MAFIu xD!!!
Mafia je izasla 2002. , a Godfather 2006. nisam siguran da mozes kompletno usporedjivati igru. Kada se samo sjetim koliko sam puta prosao mafiu. Igra je bila i ostala legenda. TO je bila najbolja ako ne i jedina igra takve tematike do izlaska godfathera.
Godfather je odlicna igra, ali po nekakvim dojmovima koje sam stekao kada sam igrao mafiu 2002. i kada sam igrao godfathera 2006. mafia odnosi pobjedu.
Kako ti mozes znati kakva je prica po klipo o gameplayu!? Igra jos nije vani i nemoguce je ocjenjivati je po prici :S
Godfather 2 je katastrofa to moras priznati. Dvojka nije niti sjena jedinice, a niti mafie. Ja ti preporucam da zanemaris grafiku i odigras jedinicu do kraja, siguran sam da ce ti se misljenje promijeniti. Posto volis tu gangstersku tematiku siguran sam da ces odigrati dvojku, zato nemoj flame-at bzvz
Mafia j po meni ima naj bolju priču jer je jako realna i ima onaj šth. Istina da ima iritantne trenutke(utrka s formulama,kad ti pauli umre jer je previše stajao na vatrenoj liniji...),ali sve u svemu igra je predobra kad se uzme u obzir kad je napravljena. Jedva čekam da izađe dvojka makar nisam siguran da li ću je moći igrati(zbog kompa) i nadam se da ce biti optimizirana a ne kao GTA4,možda bi pravi primjer bio COJ2.
Bili živi pa vidjeli.
(usput ja sam čuo da če izači oko 11.10.2009)