LOTR Conquest problem

poruka: 25
|
čitano: 4.307
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
LOTR Conquest problem

dakle imam problem doso sam do treceg levela i ne mogu dalje problem je u tome da mi se nalazi jedan nevidljivi zid koji mi neda da idem dalje to je na levelu u rudniku Moria... ako ko ima neki slican problem i uspio ga je rijesit ako mi moze pomoc molim vas...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: LOTR Conquest problem

Skini novi crack

16 godina
neaktivan
LOTR Conquest problem

evo rijesio problem skino novi crack i sve radi... :) ak neko ima isti problem nek mi se javi provatnom porukom dat cu link....

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 2 hvala 1
15 godina
neaktivan
LOTR Conquest problem

posalji meni link i ja imam taj isti problem

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
damian123 kaže...

evo rijesio problem skino novi crack i sve radi... :) ak neko ima isti problem nek mi se javi provatnom porukom dat cu link....

meni bi trebao link 2 sata sam proveo riješavao problem

krila emcy
15 godina
neaktivan
Telsey kaže...

Skini novi crack

i ja imam isti problem trebao bih pomoć

krila emcy
16 godina
neaktivan
emcy kaže...
Telsey kaže...

Skini novi crack

i ja imam isti problem trebao bih pomoć

samo skini crackfix ja sam ga naso na thepiratebuy i radi...

16 godina
LOTR Conquest problem

Valja li išta ova igra?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Valja li išta ova igra?

Igra me jedino zadrzala jer se moze igrat sa svim zlim herojima!!!!(balrog, sauron, witch king...)

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm
15 godina
neaktivan
LOTR Conquest problem

e daj i meni creck...jel imam isti problem kak i ti ...imam razor1911

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
problem kaže...

e daj i meni creck...jel imam isti problem kak i ti ...imam razor1911

e reko sam vec ja sam to bio jos prije 2 mj ili vise ak se ne varam trazio to kak popravit i naso sam.. sad ja to imam taj crackfix na usb-stiku al neznam kamo skinut saa neta...

PS: probaj napisat na google LOTR Conquest Crackfix ili tak nes slicno i skidaj jedan po jedan dok ne nađes samo ak skidas sa sumljivih starnica prije nego otvoris skeniraj folder sa antivirusom koji god vec imas... ili druga opcija ti je otic na forum od LOTR Conquesta i pogledat tamo...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 20:59 (damian123).
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Valja li išta ova igra?

pa cuj ak volis takav tip igre onda je igra prva liga ja recimo isko kao i sto je kolega reko volim pogotovo tu igru jer mozes bit svi glavni likovi pocevsi od hobbit-a do saurona ak se ne varem ne sjecam se za hobita jedino mi je zao sto nema nazgula tojest onog na zmaju neznam kak se zove na eng...

15 godina
neaktivan
PsyChO777 kaže...

posalji meni link i ja imam taj isti problem

i ja sam imo to, to ti je bio prvi crack, to sam bio na pandemic, kazu taj crack ti je bio prvi, nesto ti je to kao za demo

JAJAJAJAJA
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...
xxxxx kaže...

Valja li išta ova igra?

Igra me jedino zadrzala jer se moze igrat sa svim zlim herojima!!!!(balrog, sauron, witch king...)

inace je dobra igrica, a kamera je bas moronh, i nekad me nervira kad me sruse pa se diže pol godine, pa ga odma opet lupi, i tak cijelo vrijeme, dok ga tvoji ne ubiju

JAJAJAJAJA
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...
xxxxx kaže...

Valja li išta ova igra?

inace je dobra igrica, a kamera je bas moronh, i nekad me nervira kad me sruse pa se diže pol godine, pa ga odma opet lupi, i tak cijelo vrijeme, dok ga tvoji ne ubiju

JAJAJAJAJA
16 godina
neaktivan
LOTR Conquest problem

Igra je dobra, samo fali malo distance - view distance, to je loše.

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LOTR Conquest problem

Igra je baš zakon Cool  jedna od najboljih igra od LOTR kolekcije ;-)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Thommysak kaže...

Igra je baš zakon Cool  jedna od najboljih igra od LOTR kolekcije ;-)

Ali tu je i Online - odlično!

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
15 godina
neaktivan
jel mi mos poslat link?plz i meni je takav problem.
16 godina
neaktivan
D0D0 kaže...
jel mi mos poslat link?plz i meni je takav problem.

piratizacija je zabranjena na forumu, search torrents

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
15 godina
neaktivan
LOTR Conquest problem

ko ima crack da mogu igrat online?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D0D0 kaže...

ko ima crack da mogu igrat online?

Uh, ne postoji crack da možeš igrati online, pomiri se s činjenicom

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
15 godina
neaktivan
LOTR Conquest problem

Kako da igram preko neta?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

možeš li meni dati link???

imam isti problem

16 godina
neaktivan
LOTR Conquest problem

judi morat cete sami nac na netu ja sam to prije god dana naso vjerovatno nii nema vise tog linka... btw niti neznam di mi je taj link...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice