Life is Hard

poruka: 1.197
|
čitano: 114.061
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Pozdrav care ;) Vidim update i odmah moram komentirati i dati prijedlog :)

Znači glasao sam za "nastavak crkve" i po nekoj mojoj viziji mogao bi nastaviti u sve unutar crkve ali da se proteže ispod crkve naravno ko jedan ogromni kompleks u podzemlju i recimo mogao bi završiti taj dio u podzemlju tako da se izađe na neki drugi level tojest druga mapa ako me kužiš. A ovaj post što je Ruskegtt napisao mi se jako sviđa i skica isto (svaka čast care). Sad ili taj nastavak što se tiče podzemlja ili okolice crkve (groblje, šuma oko ili iza crkve) I ako je moguće probaj naravno umetnuti u lvl kišu i grmljavinu (vjetar jači ili oluja???) kao neki dodatak ako se slažeš s time??? Tako nekako zamišljam neke stvari trenutno. Nadam se da je od pomoći??? Budem probao i neke skice napraviti pa nekak uploadati ;)

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Life is Hard
iAvenger kaže...

Pozdrav care ;) Vidim update i odmah moram komentirati i dati prijedlog :)

Znači glasao sam za "nastavak crkve" i po nekoj mojoj viziji mogao bi nastaviti u sve unutar crkve ali da se proteže ispod crkve naravno ko jedan ogromni kompleks u podzemlju i recimo mogao bi završiti taj dio u podzemlju tako da se izađe na neki drugi level tojest druga mapa ako me kužiš. A ovaj post što je Ruskegtt napisao mi se jako sviđa i skica isto (svaka čast care). Sad ili taj nastavak što se tiče podzemlja ili okolice crkve (groblje, šuma oko ili iza crkve) I ako je moguće probaj naravno umetnuti u lvl kišu i grmljavinu (vjetar jači ili oluja???) kao neki dodatak ako se slažeš s time??? Tako nekako zamišljam neke stvari trenutno. Nadam se da je od pomoći??? Budem probao i neke skice napraviti pa nekak uploadati ;)

I tebi pozdrav care {#} Kad god budeš imao priliku za to komentiraj :)

Dobra ideja što se tiče podzemlja, ali imaš li ideju kakav kompleks bi to bio, šta bi se u njemu nalazilo ? Mislim da se svima mora sviđati post koje je sastavio RuskeGTT, velika pomoć je to bila. Planirao sam ubaciti maglu, ali također i kiša bi dobro došla, tako da ću još razmotrit te mogućnosti. Dobar je zvuk je potreban :) Ako imaš ideju za podzemlje ( šta bi se nalazilo ) rado bi čuo i pokušao iskoristiti, također ako imaš nekih ideja za druge level, reci :)

Life is Hard :)
16 godina
neaktivan
Life is Hard
U podzemlju vrata od pakla :D...Ili kosti svetaca i templarov mač ili Isusov kalež :D...
http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Za podzemlje mi je sinula ideja kao neki mračni koridori i tamnice i gdje se vidi da je stvarno mučeničko mjesto za bilo koga. Izvor svjetlosti bi recimo mogle biti one baklje umjesto svijeća jer nekako više paše uz tu temu. A recimo u tom kompleksu koridora i tamnica bi se negdje nalazila jedna velika dvorana sad neznam kakva je tema...ali recimo ta ogromna dvorana bi bila kao neko mjesto žrtvovanja ili nešto...Kužiš recimo na površini je ta crkva samo jedna obična crkva...unutar kak si već napravio isto sve ok...ali ispod je misterija i tama (ti koridori i tamnice i naposljetku ogromna sacrafice dvorana) ko da se radi o nekom mračnom kultu koje bio ili još uvijek je aktivan. Unutar tog cijelog kompleksa bi se mogao čak naći i jedan preživljeli( ili preživljela?? :)==) Dalje sad kako bi tekla misija od početka ulaska u te koridore/tamnice neki mini zadaci...onda dok se dođe do te ogromne dvorane neki boss battle ili nešto od velikog značaja. Napravit ću skicu tog cijelog kompleksa pa uploadati da vidiš kak sam si to vizualizirao.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Za podzemlje mi je sinula ideja kao neki mračni koridori i tamnice i gdje se vidi da je stvarno mučeničko mjesto za bilo koga. Izvor svjetlosti bi recimo mogle biti one baklje umjesto svijeća jer nekako više paše uz tu temu. A recimo u tom kompleksu koridora i tamnica bi se negdje nalazila jedna velika dvorana sad neznam kakva je tema...ali recimo ta ogromna dvorana bi bila kao neko mjesto žrtvovanja ili nešto...Kužiš recimo na površini je ta crkva samo jedna obična crkva...unutar kak si već napravio isto sve ok...ali ispod je misterija i tama (ti koridori i tamnice i naposljetku ogromna sacrafice dvorana) ko da se radi o nekom mračnom kultu koje bio ili još uvijek je aktivan. Unutar tog cijelog kompleksa bi se mogao čak naći i jedan preživljeli( ili preživljela?? :)==) Dalje sad kako bi tekla misija od početka ulaska u te koridore/tamnice neki mini zadaci...onda dok se dođe do te ogromne dvorane neki boss battle ili nešto od velikog značaja. Napravit ću skicu tog cijelog kompleksa pa uploadati da vidiš kak sam si to vizualizirao.

ili da se lik onesvjesti i budi ga gušenje neke sjenke...Unutra se sjene kreću same od sebe...Uzmi neke priče iz Alcatraza...

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
14 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Veoma dobro si sve to zamislio, ali bi možda onda morali malo promijeniti i čitavu priču što ipak ne bi trebalo predstavljati veliki problem. Uglavnom ima dosta materijala u ovom podzemlju za iskoristit što je najbitnije, tako da je velika vjerovatnoća da ćemo uzeti podzemlje kao neki level. 

Čekam na skicu {#}

zerocool12 kaže...

ili da se lik onesvjesti i budi ga gušenje neke sjenke...Unutra se sjene kreću same od sebe...Uzmi neke priče iz Alcatraza...

Nisi se zapitao da je to teško izvodljivo? {#}

16 godina
neaktivan
Za ovo 1.znam da je teško izvodljivo,al za drugo bi se dali staviti takvi npc-ovi koji bi tako izgledali i bili brzi, a opet da budu pasivni :/
14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
iAvenger kaže...

Veoma dobro si sve to zamislio, ali bi možda onda morali malo promijeniti i čitavu priču što ipak ne bi trebalo predstavljati veliki problem. Uglavnom ima dosta materijala u ovom podzemlju za iskoristit što je najbitnije, tako da je velika vjerovatnoća da ćemo uzeti podzemlje kao neki level. 

Čekam na skicu {#}

zerocool12 kaže...

Nisi se zapitao da je to teško izvodljivo? {#}

Gle ako mijenja priču onda neznam stvarno, to ostavljam odluku na tebi :) ja sam samo tu s prijedlozima. Pošto želim pomoći koliko god mogu nije mi u interesu da se nešto upropasti ;)

14 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
Za ovo 1.znam da je teško izvodljivo,al za drugo bi se dali staviti takvi npc-ovi koji bi tako izgledali i bili brzi, a opet da budu pasivni :/

Možda i da, ali tu bi trebalo dosta skriptiranja, ja se radije oslanjam na prave, strašne likove koji će vas ubijati {#}

iAvenger kaže...

Gle ako mijenja priču onda neznam stvarno, to ostavljam odluku na tebi :) ja sam samo tu s prijedlozima. Pošto želim pomoći koliko god mogu nije mi u interesu da se nešto upropasti ;)

Nema problema nikako što se tiče priče. Samo ti i dalje postaj prijedloge izuzetno su korisni i naravno nećeš ništa upropastiti. Ako ti još nešto padne na pamet što se tiče podzemlja ( ili općenito ) nemoj čekati postaj odmah {#}

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Skica je gotova ali ...mrzim ali...nemam digitalac trenutno a webcam je šrot :/, sutra uploadam skicu. I dolazim sutra s još prijedloga ;) baš si me potaknuo ovim svojim projektom a volim dok mi je um zaokupljen nečim tako zanimljivim ;) Ajd čujemo se sutra pa ti javim sve.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Skica je gotova ali ...mrzim ali...nemam digitalac trenutno a webcam je šrot :/, sutra uploadam skicu. I dolazim sutra s još prijedloga ;) baš si me potaknuo ovim svojim projektom a volim dok mi je um zaokupljen nečim tako zanimljivim ;) Ajd čujemo se sutra pa ti javim sve.

Onda se čujemo sutra, jedva čekam nove prijedloge.

Iko više sa bilo kakvim prijedlozima?

15 godina
Life is Hard

samo molim te ako radis te katakombe ili kako vec zovete, nemoj staviti neka nerealna cudovista kao u wolfenstajnu starom...

radije neke ljude koji bjeze, strase i slicno...

i sjetio sam se necega:

hodnik neki sa 3-4 vrata, i moras birati koja i da recimo svaka vode negdje, tj na kraj misije, ali da su zgode u tim tunelima razlicite, pa da razlicito utjece na kasnije igranje...

ako se to uopce moze napraviti :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

samo molim te ako radis te katakombe ili kako vec zovete, nemoj staviti neka nerealna cudovista kao u wolfenstajnu starom...

i sjetio sam se necega:

hodnik neki sa 3-4 vrata, i moras birati koja i da recimo svaka vode negdje, tj na kraj misije, ali da su zgode u tim tunelima razlicite, pa da razlicito utjece na kasnije igranje...

Tako nešto slično sam mislio opisati sutra u nacrtu, budeš vidio. Igra ima strašno puno potencijala zato mi je drago što mogu pomoći producentu :)

15 godina
iAvenger kaže...
  Igra ima strašno puno potencijala zato mi je drago što mogu pomoći producentu :)

u ovome se jako slazemo!

potpuna podrska producentu i nadam se da cu mu jos pomoci i crtati :)

14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

i sjetio sam se necega:

Stavit ću neka realna bića u katakombe :)

Taj drugi prijedlog se neće moći izvesti, preteško je i pitanje je da li se uopće to i može uraditi u FPSC-u

iAvenger kaže...

Tako nešto slično sam mislio opisati sutra u nacrtu, budeš vidio. Igra ima strašno puno potencijala zato mi je drago što mogu pomoći producentu :)

Čekam te {#} Hvala na velikoj pomoći.

RuskeGTT kaže...
iAvenger kaže...
  Igra ima strašno puno potencijala zato mi je drago što mogu pomoći producentu :)

u ovome se jako slazemo!

potpuna podrska producentu i nadam se da cu mu jos pomoci i crtati :)

Hvala i tebi, stvarno ste od velike pomoći :)

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Evo započeo sam konačno na pravi put sa četvrtim levelom. Uradit ću mali dio koji će se odvijati iznad podzemlja i onda ćemo kroz stepenice pristupiti podzemlju. Napravio sam veoma mračnu atmosferu i ovaj level će biti daleko najstrašniji i vjerovatno najduži, čak duži i od trećeg levela ( crkve ).

Sada iAvenger tebe čekam sa nekom skicom :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Life is Hard

Izgleda odlično, pripazi da ne ispadne monotono, takvi uski, podzemni koridori u igrama obično jesu.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Izgleda odlično, pripazi da ne ispadne monotono, takvi uski, podzemni koridori u igrama obično jesu.

Imaš li kakav prijedlog ? Biće teško izbaciti monotomiju, ali biće i dosta kojekavih zamki koje će podgrijavati atmosferu, da ne govorim o zvukovima.

16 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
thuglife kaže...

Imaš li kakav prijedlog ? Biće teško izbaciti monotomiju, ali biće i dosta kojekavih zamki koje će podgrijavati atmosferu, da ne govorim o zvukovima.

Neznam, nije to lako, da bi bilo prepoznatljivo kao jedna cjelina mora biti monotono a opet ne premonotono, pravi razlike s detaljima, svako malo nekakvu zamku je dobro ubaciti, da se nikad ne opuste, onda malo duži period ništa, pa opet, na prepad...

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Neznam, nije to lako, da bi bilo prepoznatljivo kao jedna cjelina mora biti monotono a opet ne premonotono, pravi razlike s detaljima, svako malo nekakvu zamku je dobro ubaciti, da se nikad ne opuste, onda malo duži period ništa, pa opet, na prepad...

Tako sam nešto mislio, možda mi još nešto dobro padne na pamet da ubacim, vidjet ćemo još :D

15 godina
Life is Hard

ako se moze napraviti urusivanje zidova/podova ili slicno, pa da moras paziti, skakati, ili mozda cak stavljati neke daske da mozes proc preko rupe na podu...

isto tako mozes napraviti neki prolaz kroz knjiznicu i onda kao da se cuje neki glas kao da netko cita nesto, a u biti nema nikoga...

:D

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ako se moze napraviti urusivanje zidova/podova ili slicno, pa da moras paziti, skakati, ili mozda cak stavljati neke daske da mozes proc preko rupe na podu...

isto tako mozes napraviti neki prolaz kroz knjiznicu i onda kao da se cuje neki glas kao da netko cita nesto, a u biti nema nikoga...

:D

Da, može se sve izvesti. Dao si dobre ideje i vjerovatno ću ih sve iskoristiti. Vjerovatno ću nešto kasnije postati i neke slike pa pokazati kako tvoje prijedloge tako i ostale slike :)

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Da li vam odgovara ovo osvjetljenje u podzemlju ?

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Po meni bi bilo bolje da staviš još  mrvicu osvjetljenja.

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...

Po meni bi bilo bolje da staviš još  mrvicu osvjetljenja.

Misliš da svjetlo oko lampe pojačam ?

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Malo svjetlije samo oko lampe,ostala dijelove ostavi zamračene

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Da li vam odgovara ovo osvjetljenje u podzemlju ?

Meni je taman.

Sad mi je palo na pamet... Radi efekta, mogao bi ubaciti šemu da u ovom levelu ostaneš bez svjetiljke, izgubiš je ili propadneš negdje a ova se razvali, da se ekipa pre*ere.

14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Meni je taman.

Sad mi je palo na pamet... Radi efekta, mogao bi ubaciti šemu da u ovom levelu ostaneš bez svjetiljke, izgubiš je ili propadneš negdje a ova se razvali, da se ekipa pre*ere.

Još ću vidjeti šta ću sa osvjetljenjem, ali definitivno neću puno pojačavat.

Ja sam skroz i zaboravio na svjetiljku, ali za ovaj level je nećemo imati {#} Za svake druge levele morat ćemo je pronaći.

Hvala na prijedlogu!

15 godina
Life is Hard

svjetlost je odlicna, slazem se i ja da MRVICU vise...

a ovo sad sam razmisljao, mi ovdje predlazemo detalje, trikove, borbe, bla bla, a ti ces to staviti, nadam se samo da nece biti kad igramo da ocekujemo nesto i da nam smanji uzitak...nadam se da ces joss nadodati svojih stvari i mozda malo promjeniti nase, cisto da ne bude ocekivano

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

svjetlost je odlicna, slazem se i ja da MRVICU vise...

a ovo sad sam razmisljao, mi ovdje predlazemo detalje, trikove, borbe, bla bla, a ti ces to staviti, nadam se samo da nece biti kad igramo da ocekujemo nesto i da nam smanji uzitak...nadam se da ces joss nadodati svojih stvari i mozda malo promjeniti nase, cisto da ne bude ocekivano

Biće mrvica više :)

Imam ja i nekih tajni za vas, to čuvam kao poslasticu. Ne može nikako biti očigledno gdje ću šta staviti tako da nećete ništa očekivati :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice