Life is Hard

poruka: 1.197
|
čitano: 114.094
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Life is Hard

@iAvenger - hvala mnogo :)

Pošto brzo napredujem evo i par novih kutova, nadam se da vam se sviđaju.

Life is Hard :)
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
Life is Hard

A sta da ti velimo,kada sve vizualno izgleda savrseno!

Tesko je ista reci ako ne znamo pricu,tj samu temu igre,tesko je ista predloziti!

Naravno,gubi se car,ako sve otkrijes!

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Life is Hard
CoLdPlay kaže...

@iAvenger - hvala mnogo :)

Pošto brzo napredujem evo i par novih kutova, nadam se da vam se sviđaju.

Uf, ti bi mogao napravit nesto u stilu GTA uskoro :D

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
14 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

A sta da ti velimo,kada sve vizualno izgleda savrseno!

Tesko je ista reci ako ne znamo pricu,tj samu temu igre,tesko je ista predloziti!

Naravno,gubi se car,ako sve otkrijes!

Da, izgubio bi se čar, tako da to neću otkrivati do samog izlaska prvog chaptera, ustvari vi će te to otkriti kroz igru. Možda vas malo i buni to što smo u jednom levelu u gradu, u trećem u crkvi, četvrtom na nekakvom industrijskom mjestu, ali sve to ima smisla u priči.

zerocool12 kaže...

Uf, ti bi mogao napravit nesto u stilu GTA uskoro :D

To će biti kada jednog dana pređem da radim u Rockstaru {#}

15 godina
neaktivan
Life is Hard

Igra ti je super,mogao bi ju i na službenom forumu reklamirati.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Life is Hard

mozda nesto sa grobljima?

slike su predobre

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Hvala :)

Baš evo pravim temu novu, neki overhaul na službenom forumu. Ti se skroz izgubio što se tiče FPSC-a xD

RuskeGTT kaže...

slike su predobre

Hvala, velika mogućnost u drugom chapteru, hvala na prijedlogu :)

15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
g12356 kaže...

Hvala :)

Baš evo pravim temu novu, neki overhaul na službenom forumu. Ti se skroz izgubio što se tiče FPSC-a xD

RuskeGTT kaže...

slike su predobre

Hvala, velika mogućnost u drugom chapteru, hvala na prijedlogu :)

Ma ne,ja samo u tišini mic po mic ću izdati završni level kao poseban...inače me faks dosta pritišće.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

To će biti kada jednog dana pređem da radim u Rockstaru {#}

Odi u bethesdu {#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
15 godina
neaktivan
Life is Hard

On bi mi više nekako pasao u crytek...

Ja osobno bi najradije u neku kuću koja razvija oldschool igre popu epic-a ili id softwarea ili da radim na đuki nuklearcu ili croteam...

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ma ne,ja samo u tišini mic po mic ću izdati završni level kao poseban...inače me faks dosta pritišće.

I bolje je u tišini, ne povuče te neka euforija :) Nadam se da ćeš izdat završni level.

Mr.greenx kaže...

Odi u bethesdu {#}

Vjeruj mi najviše bih volio u Bethesdu. Toliko volim Elder Scrolls serial da je to nevjerovatno. Bar da budem neki čistač {#}

g12356 kaže...

Ja osobno bi najradije u neku kuću koja razvija oldschool igre popu epic-a ili id softwarea ili da radim na đuki nuklearcu ili croteam...

A ni Crytek nije za odbacit, to je druga opcija definitvno {#}

Ja sam eto gore već naglasio gdje bih volio, iako više radim na FPS igrama nego na RPG, ali svjedno, dalo bi se naučit defitivno {#}

Ako ima još koji komentar na slike ili na sveukupnu temu volio bih da čujem, uvijek me obraduje kad vidim da ima nova poruka na mojoj temi. 

14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
Mr.greenx kaže...

Odi u bethesdu {#}

Vjeruj mi najviše bih volio u Bethesdu. Toliko volim Elder Scrolls serial da je to nevjerovatno. Bar da budem neki čistač {#}

Al onda bi si pokvario iskustvo tes serijala {#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Onda definitivno za croteam.... 

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Sad sam odlučio da odigram Level 3 : The God is with you, my son... ( crkva ) i znao sam naravno gdje se nalaze svi ključevi, kako sve treba odraditi i sam ostao u jednom nevjerovatnom dojmu, čak sam se i izgubio u labirintu. Jednostavno najbolji level koji sam ikad napravio i stvarno sve izgleda sjajno u njemu, a garantujem vam da će te i vi uživati kako u njemu tako i u ostalim levelima.

Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Life is Hard

vidim da će izlaziti chapter po chapter,kada se možemo nadati drugom levelu?

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...

vidim da će izlaziti chapter po chapter,kada se možemo nadati drugom levelu?

Da, igra izlazi po chapterima. Nisam baš najbolje razumio, ali prvi chapter stiže krajem ovog mjeseca ( sadržavat će 5 levela ), a za drugi chapter nisam siguran. 

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Evo i novi update sa kojim stižu neke nove slike, nadam se da ću brzo završiti ovaj level, a i nemam još puno, igra izlazi 28.11, a beta testeri će dobiti 25.11 ( vjerovatno ) tako da imam još dosta posla do tada, ali očekujem da će biti gotovo.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Izvinite na triple postu, ali nešto sam razmišljao i malo mi se ovaj četvrti level i ne sviđa. Tako da sam došao na ideju možda da napravim nastavak crkve, šta vi mislite ? I ako možete kada glasate da obrazložite :)

3 Ostavi četvrti level,dobar je
6 Napravi nastavak crkve
3 Napravi nešto "treće"
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 14:13 (CoLdPlay).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Life is Hard

necu glasati jer bi glasao za 2. ili 3. opciju, nemogu se odluciti...

ili nastavi crkvu ili ubaci neko groblje iza crkve ili slicno...ali ne katakombe (kao u wolfu), nego bas groblje, na otvorenom, po noci, jedva da se vidi mjesec, zvukovi sova, vjetar, grane stabala kako se njisu i takav ugodaj, ako trebas jos savjeta, budem promislio malo za kakav ugodaj...

evo nakon ovog pisanja, glasat cu za 3. opciju jer mi se cini kao logicki nastavak crkve :)

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Izvinite na triple postu, ali nešto sam razmišljao i malo mi se ovaj četvrti level i ne sviđa. Tako da sam došao na ideju možda da napravim nastavak crkve, šta vi mislite ? I ako možete kada glasate da obrazložite :)

Odluci kako mislis da je najbolje, ali se slazem s ruskegtt.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 15:03 (Mr.greenx).
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

necu glasati jer bi glasao za 2. ili 3. opciju, nemogu se odluciti...

ili nastavi crkvu ili ubaci neko groblje iza crkve ili slicno...ali ne katakombe (kao u wolfu), nego bas groblje, na otvorenom, po noci, jedva da se vidi mjesec, zvukovi sova, vjetar, grane stabala kako se njisu i takav ugodaj, ako trebas jos savjeta, budem promislio malo za kakav ugodaj...

evo nakon ovog pisanja, glasat cu za 3. opciju jer mi se cini kao logicki nastavak crkve :)

Već kao što sam i rekao ova ideja je izvrsna, stoga imam u planu da pola levela provedemo u crkvi i onda izlazimo na neka vrata i ulazimo na groblje. Mislim da je to daleko najrealnija opcija koju ću i iskoristiti :)

Ako imaš savjeta reci, biće mi potrebni.

Mr.greenx kaže...

Odluci kako mislis da je najbolje, ali se slazem s ruskegtt.

Odluka ja pala, kao što je i pao Oscar xD

15 godina
Life is Hard

koja je odluka na kraju pala :)?

pa neznam, razmislit cu malo o nekim idejama pa ti javim

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

koja je odluka na kraju pala :)?

pa neznam, razmislit cu malo o nekim idejama pa ti javim

Pola-pola ( znači pola levela ćemo provesti u drugim odajama crkve, dok ćemo drugu polovicu provesti na nekakvom groblju ) You like it ?

Kada razmisliš javi :)

15 godina
Life is Hard

evo kao prijedlog malo sam nacrtao skicu crkve i groblja i oznacio neka bitnija mjesta gdje bi se mogla akcija odvijati...

dakle:

1 - trg ispred crkve, na podu je neki mozaik ili slicno tome, neke kocke, uglavnom ne asfalt

2 - ulaz u crkvu

A - dogadanja u crkvi koja si sam izmislio vec

3 - na donjem katu crkve pronalazak vratiju koja vode na groblje

4 - ulaz u groblje - mrak, huk sova, vjetar, jedva se vidi mjesec (mozes i neku ugodajnu glazbu ubacit, nesto na latinski ili tako nesto

B - smanjena vidljivost, magla ili tako nesto

5 - blokade ravno i lijevo (pala stabla ili neke ostale stvari koje te usmjeravaju desno)

6 - hodanje u magli, jezivi zvukovi gore navedeni, svako toliko mozes ubacit kao da se pricinjava da vidis nesto u daljini, neka sjena, ili svjetlost

7 - opet blokada koja te preusmjerava prema fontani

C - neka borba sa nekime (to moras izmisliti sam s kime :D)

8 - kroz sumoviti dio groblja ide se prema mauzoleju (obavezni huk sova i vjetar medu krosnjama)

9 - ulazak u mauzolej, malo manje magle i neka blaga svjetlost iz prozora, odjednom kako se priblizavas pocne neki napeti zvuk, kao da iscekivas nesto ili nekoga

D - nakon istrazivanja mauzoleja i pronalaska nekih sakrivenih objekata dogada se glavna borba u misiji

10 - nakon toga brzo bjezis kroz prozor mauzoleja i pronalazis rupu u zidu groblja koja te vodi kroz sumu

11 - nades se na manjoj fontani pored trga sa kojeg si krenuo

12 - izlazak na trg

neznam koliko se to cini komplicirano ili jednostavno, vidi sam sta mislis o tome, ovo ti je neki moj prijedlog

naravno da kroz groblje stalno bi se trebalo pustati nesto jezivo, biti mracno, maglovito, misterijozno i slicno...i svako toliko medu grobnicama ili negdje gdje odaberes bi mogao biti koji skriveni objekt za pokupiti, ispod neceg, iza neceg i slicno...

vidi malo sta mislis, cisto neka ti bude kao ideja, ako mislis da treba vise akcije, dodaj, ali mislim da za ovakvu igru je super ovako vise istrazivanja i manje ali zesce borbe :)

link na vecu sliku:

http://img69.imageshack.us/img69/4954/img061x.jpg

Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

evo kao prijedlog malo sam nacrtao skicu crkve i groblja i oznacio neka bitnija mjesta gdje bi se mogla akcija odvijati...

dakle:

....

Ne mogu da vjerujem da si sve ovako detaljno sastavio i još tome dodajmo da je jednostavno savršeno sve odrađeno ( čak si dobro i nacrtao {#} ). Sve što si napisao i sastavio ću definitivno implementirati u igru. Ono što me radosti da se sve može uraditi i što si mi spasio par sati razmišljanja oko dizajna levela. Treba mi više ljudi kao što si ti, da ih je bilo igra bi već sad vjerovatno izašla. Odmah se bacam na posao i nadam se da će sve proteći bez problema. Također ako imaš/te neke zvukove ( ili stranice ) na sličnu temu bilo bi poželjno da postate. Također ako ima još ljudi kao što su RuskeGTT sa puno ideja i da su ovako detaljni volio bih da se jave na PM ili ovdje, svejedno ( da pomognu pri radu igre ).

17 godina
Life is Hard

Inace ne volim sr*t po tudjem radu, pogotovo ako nemam sta svoje pametno za pokazat, ali ova skica me malo podsjeca na pojednostavljenja kakva gledamo danas u igrama. Nema exploranja, samo straightforward hodnici...

Znate onu poznatu i cesto koristenu sliku:

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 18:19 (Beno).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Life is Hard

beno: ovo je pojednostavljeno i nacrtano u 10min...od tog "kostura" da se napraviti puno jos...

a i vidis da sam autor igre kaze ja je jednostavno i tako i on valjda zeli...ali naravno da ako se doda jos nesto da ce biti super...

i nebi se slagao sa tvojom slikom, odi igrati malo wolfenstein, stvarno se u toj igri svuda prolazi i vraca i opet natrag i sve...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 18:29 (RuskeGTT).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Beno kaže...

Inace ne volim sr*t po tudjem radu, pogotovo ako nemam sta svoje pametno za pokazat, ali ova skica me malo podsjeca na pojednostavljenja kakva gledamo danas u igrama. Nema exploranja, samo straightforward hodnici...

Znate onu poznatu i cesto koristenu sliku:

Mislim da ova riječ otkriva sve, ovo je samo skica koja će pomoći pri radu i mnogo toga olakšati, ali naravno neće tako izgledati u samoj igri ( jednostavno ). On mi je dao ideju i ja ću po toj skici raditi, ali ubacivati dosta toga. 

Ali ova slika i ovo što si rekao je definitivno istina, ali ja ne radim na tu temu i treba uzeti u obzir i FPSC kao program na kojem radim, na njemu nema toliko mogućnosti.

RuskeGTT kaže...

beno: ovo je pojednostavljeno i nacrtano u 10min...od tog "kostura" da se napraviti puno jos...

a i vidis da sam autor igre kaze ja je jednostavno i tako i on valjda zeli...ali naravno da ako se doda jos nesto da ce biti super...

Baš sam većinu spomenuo, ja ću ubaciti dosta toga, ali raditi po ovoj skici, vjerovatno ću napraviti još putića i nekih tajnih mjesta.

13 godina
Life is Hard

Evo linka ,skinuo sam bez problema par mp3-ica,mozda nades nesta za projekt!

Koliko po slikama vidim,rijec je o "modernijoj" gradnji crkve....nekako mi se ne uklapa ideja o šumi,stovise,cini mi se nekako vec videno(resident evil,ako se ne varam).

Opet,katakombe su mi genijalna ideja,iako se takoder ne uklapa u "moderne" crkve!

Groblje da,zasto ne?Ulaz kroz grobnicu u katakombe....hmmm!?

Sada kada ovo citam,nema mi smisla nista od navedenog{#},tesko je nesta izmisliti kada ne znamo temu price(ali to sam vec napomenuo).

Pitanje je koliko ti FPSC dozvoljava da napravis,crkva mi izgleda preveliko,da bi se jos moglo utrpati groblje,suma...

U ovome trenutku,nista pametno za preporuciti,osim sto sam napomenuo plačuće kipove,koji definitivno imaju dodatni scarry ucinak!

Kada bi mi na PP poslao opis same teme....masta moja nema granica!

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Evo linka ,skinuo sam bez problema par mp3-ica,mozda nades nesta za projekt!

Koliko po slikama vidim,rijec je o "modernijoj" gradnji crkve....nekako mi se ne uklapa ideja o šumi,stovise,cini mi se nekako vec videno(resident evil,ako se ne varam).

Opet,katakombe su mi genijalna ideja,iako se takoder ne uklapa u "moderne" crkve!

Groblje da,zasto ne?Ulaz kroz grobnicu u katakombe....hmmm!?

Sada kada ovo citam,nema mi smisla nista od navedenog{#},tesko je nesta izmisliti kada ne znamo temu price(ali to sam vec napomenuo).

Pitanje je koliko ti FPSC dozvoljava da napravis,crkva mi izgleda preveliko,da bi se jos moglo utrpati groblje,suma...

U ovome trenutku,nista pametno za preporuciti,osim sto sam napomenuo plačuće kipove,koji definitivno imaju dodatni scarry ucinak!

Kada bi mi na PP poslao opis same teme....masta moja nema granica!

Hvala na linku {#}

Sve će to biti uklopljeno kako treba vjeruj mi. Možda liči malo zbunjujuće, ali opet kažem priča će vam sve otkriti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice