Life is Hard

poruka: 1.197
|
čitano: 114.385
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Life is Hard
CoLdPlay kaže...
RuskeGTT kaže...

stoji na 99% loadinga...hmmm

Pokušaj kao što sam dosta puta rekao, restart komp, par puta pokušaj još i " run as admin " :)

Windows 7 ti je ?

nista ne pomaze...

7-64bit je

16 godina
Life is Hard

P.S.: Hvala kolegi Ivan_hacker što mi je poslao .cfg file s mojom rezolucijom{#}

Old Insomniac
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Ja sam skinuo igru i meni savrseno radi.Igra je extra i samo nastavi tako {#}

Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Life is Hard

U totalnoj sam zabuni, ali izgleda da je do Win 7-64bit. 

@Kewin ima Win7-32 bit i radi mu savršeno

Čekat ćemo da se još neko javi od testera i ja ću malo potražit i pokušat naći riješenje :)

Life is Hard :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

U totalnoj sam zabuni, ali izgleda da je do Win 7-64bit. 

@Kewin ima Win7-32 bit i radi mu savršeno

Čekat ćemo da se još neko javi od testera i ja ću malo potražit i pokušat naći riješenje :)

Meni je 64 bitni, ako bude problema, mislim da je samo do kompatibilnosti {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Meni je 64 bitni, ako bude problema, mislim da je samo do kompatibilnosti {#}

Čekat ćemo tebe, a ja ću dotad još malo potražiti :)

Problem je što je @fromcelltohell-u uredno radila alpha na istom win-u. Jednostavno pokušajte još par puta ući i izaći :)

16 godina
Life is Hard

Odradio restart stroja,pogasio Rocketdock & Gadgete s deska.

Pokrenuo igru i opet isti klinac.

Sad ću još probati pokrenuti u compatibility mode-u za XP SP2 i SP3 

i ako ni to ne poluči rezultata,odustajem XD

Old Insomniac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Life is Hard
Tommy_123 kaže...

Koliko ja vidim iz priloženog i probanog dečko zna arditi sa svime,a tebi ako se ne sviđa nitko te niti nije zvao u temu niti da komentiraš tako da..

Od kud si ti sad izvuako da mi se igra ne svidja?! Covjece samo sam pitao zato sto mi je zanimljivo da je lik napravio u 2 mjeseca ono sto su neki developeri radili par godina.

Znao sam da ce bit likova koji ce ovako odgovoriti na moje pitanje. Mozda pitanje je ispalo malo uvredno, ali fino sam ga objasnio. Procitaj moj komentar do kraja, a ne svaku 5. rijec.

Ja autora nisam nikako napao, nego lijepo pitao. Kog vraga sad ti mene napadas? :/

I da, ja imam pravo rec sta hocu i ti nisi u polozaju da mi govoris sta mogu a sta ne.

CoLdPlay kaže...

Samo sam čekao kad će neki padobranac uletiti i početi pričati gluposti.
Ovakvu igru ne može napraviti bilo ko, jer ako koristiš drag&drop bez skriptiranja, bez osvjetljenja i da ne nabrajam više ne možeš napraviti igru. Ti misliš da sam ovu igru napravio za dan ? Već radim 2 mjeseca i nije ni malo jednostavno.

Nije jednostavno dizajnirat, naći pravo osvjetljenje, izostaviti hrpu bugova i patiti se po čitav dan na FPSC-u i mene je više glava zabolila

Nisu sva oružja moja, ali da i sam sam modelirao i dizajnirao, također imam čovjeka zaduženog za animacije i ostale detalje koji je inače pakistanac i u stalnom sam kontaktu sa njim.

Imaš možda još pitanja ? Ako imaš izvoli, odgovorit ću ti na sva :)

Kolega, ja se ispricavam sto si se mozda nasao uvrjeđen. Cijenim tvoj rad i svaka ti dala. Ponavljam, mozda je pitanje stvarno ispalo bezobrazno i bahato, ali stvarno sam se zacudio da 1 covjek moze toliko toga napraviti u tako malom vremenskom intervalu. Samo sam pitao, nemoras automatski rec da pricam gluposti. {#}

Nastavi dalje, imas moju podrsku!!

Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Cheezl kaže...
Tommy_123 kaže...

Koliko ja vidim iz priloženog i probanog dečko zna arditi sa svime,a tebi ako se ne sviđa nitko te niti nije zvao u temu niti da komentiraš tako da..

Od kud si ti sad izvuako da mi se igra ne svidja?! Covjece samo sam pitao zato sto mi je zanimljivo da je lik napravio u 2 mjeseca ono sto su neki developeri radili par godina.

Znao sam da ce bit likova koji ce ovako odgovoriti na moje pitanje. Mozda pitanje je ispalo malo uvredno, ali fino sam ga objasnio. Procitaj moj komentar do kraja, a ne svaku 5. rijec.

Ja autora nisam nikako napao, nego lijepo pitao. Kog vraga sad ti mene napadas? :/

I da, ja imam pravo rec sta hocu i ti nisi u polozaju da mi govoris sta mogu a sta ne.

Neki ljudi, kao eto recimo forumaš kojeg si citirao, ne znaju šta znači negativna kritika, ili bilo što vezano recimo za igru, nisam pročitao tvoje pitanje, ali da se naslutiti iz navedenog.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Neki ljudi, kao eto recimo forumaš kojeg si citirao, ne znaju šta znači negativna kritika, ili bilo što vezano recimo za igru, nisam pročitao tvoje pitanje, ali da se naslutiti iz navedenog.

Nisam nikoga kritizirao. Samo sam postavio pitanje. Autoru igre i teme svaka cast. Evo pitanje:

Cheezl kaže...

Moze jedno pitanjce, ali naravno bez uvrede?

Znaš li ti išta programirat (c++, java i to), ili bilo tko moze napravit ovakvu igru?

Možda pitanje zvuci kao napad i uvreda, ali stvarno me zanima...

Mislim zasto ljudi opce rade engine i to, ako mogu nesto zanimljivo napravit u tom FPScreatoru. I ta nova oruzija, si to to sam modelirao i teksturirao ili od nekud izvukao? I animacije reloadanja, si to isto sam napravil ili?

Ovo znaš li ti išta programirat, stvarno zvuci gorko, trebao sam to drugacije oblikovat. Ali, nigdje nisam rekao da mi se igra nesviđa, ili rekao da CoLdPlay nezna sta radi.

Oprostite sto sam naporan, ali ispada da sam negativac, a nisam. {#}{#}

15 godina
Life is Hard

neznam, meni nisi ispao negativac, skuzio sam odmah sta si mislio ga pitat...a i recimo da i mene to zanima...

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Life is Hard

Skida se :) Javim dojmove nakon igranja.

Facebook going down ^.^ jadne loodache

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Life is Hard

Win7 64 bit 99%

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 1
14 godina
Life is Hard

Win 7 64-bit zapeo na loadingu {#}

Facebook going down ^.^ jadne loodache

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Odradio restart stroja,pogasio Rocketdock & Gadgete s deska.

Pokrenuo igru i opet isti klinac.

Sad ću još probati pokrenuti u compatibility mode-u za XP SP2 i SP3 

i ako ni to ne poluči rezultata,odustajem XD

Mislim da bi to moglo moći, ako ne mogne, onda ću već počet razmišljat o drugim stvarima :)

Cheezl kaže...

Kolega, ja se ispricavam sto si se mozda nasao uvrjeđen. Cijenim tvoj rad i svaka ti dala. Ponavljam, mozda je pitanje stvarno ispalo bezobrazno i bahato, ali stvarno sam se zacudio da 1 covjek moze toliko toga napraviti u tako malom vremenskom intervalu. Samo sam pitao, nemoras automatski rec da pricam gluposti. {#}

Nastavi dalje, imas moju podrsku!!

I ja samo vjerovatno pregrubo reagovao, ali jednostavno glava mi puca od svega tako da oprosti :)

Hvala :D

RuskeGTT kaže...

neznam, meni nisi ispao negativac, skuzio sam odmah sta si mislio ga pitat...a i recimo da i mene to zanima...

Pregrubo smo reagovali, a nismo trebali, nisi negativac, imaš pravo postavit pitanje :D

OriginalEXE kaže...

Skida se :) Javim dojmove nakon igranja.

Koji Windows koristiš ? :)

16 godina
Life is Hard

Nope! nema pomaka na bolje niti sa compatibility mode Win XP SP2 niti sa Win XP SP3.

Popljugao sam pol kutije crvenog Yorka i popio 2 i pol l pivčine dok sam čamio

čekajući da se pomakne,no nažalost ništa,heb'ga{#}

Edit: ova crna pozadina na desku,to je valjda screen od igre,bogmeč wallpaper ziher nije {#}

Old Insomniac
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 15:06 (fromcelltohell).
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Nope! nema pomaka na bolje niti sa compatibility mode Win XP SP2 niti sa Win XP SP3.

Popljugao sam pol kutije crvenog Yorka i popio 2 i pol l pivčine dok sam čamio

čekajući da se pomakne,no nažalost ništa,heb'ga{#}

Koji fuck {#} Idem sad otvorit temu na službenom forumu i tamo pitat, vjerujem da će oni naći rješenje :)

16 godina
Life is Hard

Najzanimljivije u cijeloj priči je to da sam bez ikakvih problema mogao instalirati(dobro,i ovo sam install bez pol frke)...

i odigrati i prvu Betu onog Teather levela i Alphu ovog sad levela,a ovu Betu ne mogu.

Old Insomniac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Najzanimljivije u cijeloj priči je to da sam bez ikakvih problema mogao instalirati(dobro,i ovo sam install bez pol frke)...

i odigrati i prvu Betu onog Teather levela i Alphu ovog sad levela,a ovu Betu ne mogu.

To i mene buni ako si mogao na istom Windows-u igrati uredno, a sada betu ne možeš {#}

Napravio sam temu i nadam se da ću pronaći rješenje, postat ću ovdje svaki odgovor :)

16 godina
RuskeGTT kaže...

RuskeGTT kaže...

nista ne pomaze...

7-64bit je

Mitsuoka kaže...

Win7 64 bit 99%

OriginalEXE kaže...

Mislim da je ovo dovoljan uzorak da nešto nije kako treba s Win 7 x64 i ovom Betom.

Svakako provjeriti kompatibilnost s narečenim operativnim sustavom.

To je ono Cold....što sam ti savjetovao,da si odvojiš 2 sata(uvrh glave) i da na jednu particiju instaliraš

Win 7 x64.Tako bi imao ugodno radno okružje za kompletan testing i daljnji razvoj igre.

Old Insomniac
14 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
RuskeGTT kaže...

RuskeGTT kaže...

nista ne pomaze...

7-64bit je

Mitsuoka kaže...

Win7 64 bit 99%

OriginalEXE kaže...

Mislim da je ovo dovoljan uzorak da nešto nije kako treba s Win 7 x64 i ovom Betom.

Svakako provjeriti kompatibilnost s narečenim operativnim sustavom.

To je ono Cold....što sam ti savjetovao,da si odvojiš 2 sata(uvrh glave) i da na jednu particiju instaliraš

Win 7 x64.Tako bi imao ugodno radno okružje za kompletan testing i daljnji razvoj igre.

Beta je uredu, ali očito da je kompatibilnost sa XP-om nešto zafrkala.

Da, instalirat ću Win 7 x64 na jednu particiju i to vjerovatno večeras ako ne pronađem rješenje :D

15 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...

Koliko znam,Thegamecreators.com,ima uvjete u kojima se zabranjuje prodavanje ili naplaćivanje sadržaja

Ustvari,nesmiješ prodavati program,ali smiješ prodavati igre koje si napravio programom.Jedina iznimka je ako koristiš third party dodatke može se dodgoditi da autori tih dodataka zabrane da se njihov sadržaj koristi u komercijalne svrhe,ali većina(99.9%) to ne rade.

-Isto tako ako igru napravljenu u FPS creatoru x10(najnovija verzija) prodaš(ne pokloniš) u preko 1000 komada onda se tek sa Thegamecreatorsima moraš dogovorit z dio marže.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 15:51 (g12356).
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ustvari,nesmiješ prodavati program,ali smiješ prodavati igre koje si napravio programom.Jedina iznimka je ako koristiš third party dodatke može se dodgoditi da autori tih dodataka zabrane da se njihov sadržaj koristi u komercijalne svrhe,ali većina(99.9%) to ne rade.

-Istot ako ako igru napravljenu u FPS creatoru x10(najnovija verzija) prodaš(ne pokloniš) u preko 1000 komada onda se tek sa Thegamecreatorsima moraš dogovorit z dio marže.

Hvala na ovom detaljnom objašnjenju i što su sad vjerovatno shvatili :)

Definitivno večeras stavljam x64, ali valjda tad ne bude problema sa x32 xD Može li se to dogoditi ?

Također moći ću tad iskoristi i FPSC x10 za projekte iako je opsežniji x9 :D

15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
g12356 kaže...

-Istot ako ako igru napravljenu u FPS creatoru x10(najnovija verzija) prodaš(ne pokloniš) u preko 1000 komada onda se tek sa Thegamecreatorsima moraš dogovorit z dio marže.

Hvala na ovom detaljnom objašnjenju i što su sad vjerovatno shvatili :)

Definitivno večeras stavljam x64, ali valjda tad ne bude problema sa x32 xD Može li se to dogoditi ?

Također moći ću tad iskoristi i FPSC x10 za projekte iako je opsežniji x9 :D

Onda sačuvaj i x32 verziju pa imaš dva download linka,za svakog po jedan.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
Life is Hard

Dok se vi mucite sa errorima ja uzivam u vrhunskom proizvodu {#}.

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Onda sačuvaj i x32 verziju pa imaš dva download linka,za svakog po jedan.

To sam i mislio i sačuvat ću, znači može se desit ?

Sa obzirom na to da mi je upload spor bit će je*eno, ali organizovat ću i jednog jarana za upload :)

14 godina
neaktivan
Kewin kaže...

HAHAH, hvala na pohvali, ali na svu sreću pronašli smo rješenje :)

Odigrao više, drugi dio i pećine ?

15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
Kewin kaže...

HAHAH, hvala na pohvali, ali na svu sreću pronašli smo rješenje :)

Odigrao više, drugi dio i pećine ?

aha usro sam se

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Prvi bezuspjeh sa publisherima iako se ne može nazvati kao " bezuspjeh ". Ovo se i očekivalo sa obzirom na to da ovi publisheri svoje igre baziraju na "military tactical" igrama. Odgovor je bio da igra izgleda dobro, ali da vjeruju da ne bih ostvarila uspjeh radi žanra, jer se razlikuje od njihovih igara. Također su rekli i da ako budem radio nešto slično njihovim igrama, da im se javim :) Za one koje zanima publisher i developer se naziva "Battlefront"

Sad trebam poslat demo još jednom publisheru, a čekam odgovor još od par njih :D

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Prvi bezuspjeh sa publisherima iako se ne može nazvati kao " bezuspjeh ". Ovo se i očekivalo sa obzirom na to da ovi publisheri svoje igre baziraju na "military tactical" igrama. Odgovor je bio da igra izgleda dobro, ali da vjeruju da ne bih ostvarila uspjeh radi žanra, jer se razlikuje od njihovih igara. Također su rekli i da ako budem radio nešto slično njihovim igrama, da im se javim :) Za one koje zanima publisher i developer se naziva "Battlefront"

Sad trebam poslat demo još jednom publisheru, a čekam odgovor još od par njih :D

Sretno!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice