Jedino što meni nije jasno je da stvarno ima toliko ljudi kojima se eto igra L4D2, a da nisu mogli 2,5€ dat za nju prošlih godina na raznim akcijama...
pa meni se recimo ne igra nešto pretjerano ali s obzirom da je džabe sada ću ju instalirati i isprobati pa ako mi se svidi super, ako ne ne i doviđenja,a bolje mi je popit za 3 eura pivo-dva-tri u bircu na akciji u svakom slučaju
Jedino što meni nije jasno je da stvarno ima toliko ljudi kojima se eto igra L4D2, a da nisu mogli 2,5€ dat za nju prošlih godina na raznim akcijama...
onda fakat nekužiš ovaj svijet...
Shvatam, što ne mora značit da se ne mogu čuditi...
Ja sam uzeo free l4d2 prek steama i supp je ako se ko predomislja nek uzme: 1. Free jeeee
2. Super igra za ubijanje dosade
48 | Vrijedi skinut |
---|---|
0 | Ne vrijedi skinut |
Shvatam, što ne mora značit da se ne mogu čuditi...
pa to čuđenje je posljedica ne shvaćanja
koliko klinca nema pristup internet plačanju i ljudi u principu ne troše novce na igre koje neznaju dal će igrati pa je naravno ovo full pogodak
Ja sam imao na prošlom steam account L4D2 gore ali sam ga prodao, nije mi padalo na pamet da ga opet kupim bilo koliki popust, ali sad evo kad je besplatan idem baciti s 2-3 frenda kampanju
Hm, ne slažem se s prvom rečenicom ali ok. A i sami su shvatili da tko je mislio kupovati, davno je kupio na nekom od brojnih saleova, a i sljedeća igra u novom engineu je L4D3 tako da je ovo odličan marketinški potez.
No dosta offtopica s moje strane.
Igra netko online sa foruma?
Naravno, poklonu se u zube ne gleda :D
Konju poklonjenom hoćeš reć :D
Na isto mu dodje :D patejto potato :D
Današnji peak je 10386 igrača. Baš me zanima koliki će biti kroz slijedeće dane
134841, neloše za danas, bar ima ekipe za MP
ovako.. prije sam igro na left 4 dead 2 bez problema..i sad sam ga ponovno downlodo jer sad kad je bio free buraz i 2 frenda su ugrabili da mozemo zajedno igrat.. sad.. kad pokrennem igru nakon nekog vremena igranja igrica mi se sama od sebe ugasi i baci me na desktop bez error messagea.. jel ima itko isti problema i ako ima kako ga je rješio? (ako ga je uspio rješit)
Co-op netko?
Drakul101
Evo skinuo sam ju pošto je besplatna i malo isprobo.
Samo me zanima zašto nisu odmah čim je izašla stavili ju 4free, a ne sam na 1 dan, jer tolko i vrijedi.
Bravo za tebe.
Evo skinuo sam ju pošto je besplatna i malo isprobo.
Samo me zanima zašto nisu odmah čim je izašla stavili ju 4free, a ne sam na 1 dan, jer tolko i vrijedi.
WTF?
Ako tko slucajno ima viska l4d2, ajd da se dogovorimo nekako, frend nije uspio ugrabiti.
Ako tko slucajno ima viska l4d2, ajd da se dogovorimo nekako, frend nije uspio ugrabiti.
Isti slucaj...
Istog kolegu i ja imam, reko sam mu 3 puta, imao je 2 dana i on budala nije mogao samo dodat na svoj account pa poslje skidat jel inace place kako mu je spor net, sad ce opet plakat da nema sta igrat da mu skidam nesto ili ce mi ko uvijek rec ajmo neku novu mp igru igrat
Ma skinuo je on igru, ali problem je sto nije gledao sta skida :)
kako je moj acc povezan na njegov komp, nije gledao pa je skinuo igru sa mog acc umjesto da je na svoj uzeo beslatnu igru.
Ali rijeseno je, Witcher hvala jos jednom od srca.
Istog kolegu i ja imam, reko sam mu 3 puta, imao je 2 dana i on budala nije mogao samo dodat na svoj account pa poslje skidat jel inace place kako mu je spor net, sad ce opet plakat da nema sta igrat da mu skidam nesto ili ce mi ko uvijek rec ajmo neku novu mp igru igrat
Bez uvrede, al' kolega ti je glup
aj tražim još dvoje ljudi da prođe kampanju s menom i frendom, igramo na advanced težini, ono da je malo izazovno a ne pre frustrirajuče, kad več nismo iskusni
kroz vikend mislimo puno igrati pa javite čim prije ako ima zainteresiranih
Ovaj free time je imao i negativnih strana, iako je igra puno igraca i ima puno vise igara na izbor, puno je teze naci postenu igru posto ima jako puno igraca kojima je igra nova i tek trebaju nauciti sve cake.
Danas sam jedva uspio jedan posteni versus odigrati i to je bila sjajna ekipa, svi 1500+ sati tako da sam ja bio noob sa svojih 280 :)
Ovaj free time je imao i negativnih strana, iako je igra puno igraca i ima puno vise igara na izbor, puno je teze naci postenu igru posto ima jako puno igraca kojima je igra nova i tek trebaju nauciti sve cake.
Danas sam jedva uspio jedan posteni versus odigrati i to je bila sjajna ekipa, svi 1500+ sati tako da sam ja bio noob sa svojih 280 :)
Kako ljudi brzo zaborave da su oni nekad bili početnici i first timeri...
Nisam ja zaboravio ne brini, i ne rugam se nikome, pa ja jos i dan danas failam, samo iznosim cinjenicu da ovakvi eventovi imaju i negativnih strana.
Nisam ja zaboravio ne brini, i ne rugam se nikome, pa ja jos i dan danas failam, samo iznosim cinjenicu da ovakvi eventovi imaju i negativnih strana.
Naravno, kad se igre tako ''nude'' sve to ima svoje.
nhf samo reko zezam malo :)
Nije da ga opravdavam ali ga razumijem, u svom slucaju ne dajem komentar na nepoznate igrace vec na svoju ekipu s kojom igram LOL pa ih privukao na LFD. Da mi bar radi mic nego se sj*bao, pa ti sad zamisli kako je tesko u pol versusa nekome tko igra prvi put pisajuci objasnit kako chargerom da nekoga izbaci kroz prozor, ili jokeju kako da kita po pljuvacki od spitera. . .
Igra je kompleksna u svojoj jednostavnosti i ljudi prelako odustaju kao jedan malky sinoc, on nemoze nikog ubit ko zombie a jednostavno ne daje dovoljno vremena da "skuzi" sve cake
Da ne pisem jos jedan post ako je tko za bacit koju partiju ovih dana 1985J0k3R pa slobodno dodajte!
Ja s frendovima mogu naormalno igrat tek iza 23 sata inače nam šteka i visok nam je ping valjda su serveri pretrpani.