ja iam 7 pobjeda 3 poraza xDD CroClan rulez
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja iam 7 pobjeda 3 poraza xDD CroClan rulez
A lol lagano klan, daj meni 4 covjeka team speak pa ces vidjet gazenje i ownage, pravilan setup etc. . ., ja sam nov u igri jos picim PUB sam i molim se da mi naleti ok ekipa. Sad sam odigrao dobru s Garenom :)
pa lako je s garenom :S
EDIT :jos malo pa imam 6300 malhazar ili ezreal
pa lako je s garenom :S
EDIT :jos malo pa imam 6300 malhazar ili ezreal
Mislim da ti je s Malzaharom lakše igrati, a i po meni je to možda najbolji mage, definitivno ga ne možeš shvatiti olako, ima silence sa jako velikim rangeom, ima jako dobar skill za farmanje koji je sad još jači jer ga Voidling prati i ima ulti sa strašnim omjerom od 1.5 na ability power i moćnim stunom. Uglavnom ovisi što voliš, Ezreal je jaki carry, ali ga nije lako igrati, a Malzahar je moćan mage, nije težak za igru i ne moraš biti carry u timu....
ja kao fan ezraela budem ti rekao, da uzmes ezraela.
uff pa ako je tezak ez za igrat onda cu ga kasnije kad budem negdje lvl 30 uzet a uzet cu malhazara a naci taj buff je mijenjao voidlinge nice hvala
Predobar novi item protiv mageva. Kao stvoren za tank Garena i tank Xina.
Predobar novi item protiv mageva. Kao stvoren za tank Garena i tank Xina.
Da vidjeli smo već, slažem se da je odličan, jer je to falilo, item za DPS likove, a protiv mage-ova. Ovo može na svakog DPS-a, i još u kombinaciji sa Wit's End-om, odlična obrana protiv mage-ova.
Probao kog mawa,nepase mi nikako.Sad vise neznam kod da si kupim.
kupi rune
tu san se ja zajeba, odnosno brat mi, stalno je kupova nove heroje umisto da rune kupi
tu san se ja zajeba, odnosno brat mi, stalno je kupova nove heroje umisto da rune kupi
Lako rjesenje uzmi sebi IP boost dobijat ces 200% IP-a na svaku pobjedu skupit ces potreban $$$ za 2-3 dana igranja (gore dole)
ja sam lvl 29 i nisam nikad rune kupia lol
sad skupljam za miss fortune ona mi najbolje pase
imam oko 3200 a ona je 6300
imam pitanje:
kad smijem livati a da mi se ne broje oni liverski gejmovi, jucer sam livao kad su nan upali u bazu i ostala su mi 2 liva kao i prije
ja sam lvl 29 i nisam nikad rune kupia lol
sad skupljam za miss fortune ona mi najbolje pase
imam oko 3200 a ona je 6300
imam pitanje:
kad smijem livati a da mi se ne broje oni liverski gejmovi, jucer sam livao kad su nan upali u bazu i ostala su mi 2 liva kao i prije
Mislim da ti ne registrira leave dok ne prođe 5 minuta.... tako da možeš odustati 5 min prije nego završi runda, iako ti nikako ne savjetujem leavanje....
kupi rune
Nisam glup da kupujem rune za svakog champa jer mi nakon par gameova dosadi i sta onda? Nis..Zato imam page 1 -38 % attack speed i page 2 48 AP at lvl 18 i tak neke jos imam.Uglavnom ne pada mi napamet trosit vise pare na rune,imam cist dosta
Nisam glup da kupujem rune za svakog champa jer mi nakon par gameova dosadi i sta onda? Nis..Zato imam page 1 -38 % attack speed i page 2 48 AP at lvl 18 i tak neke jos imam.Uglavnom ne pada mi napamet trosit vise pare na rune,imam cist dosta
Koji si ti lol.... pa jbt nekoliko likova može koristiti iste rune, imaš AP za magove, AS za DPS, crit chance za DPS-ove, Armor Pen. za DPS-ove. Eto to su 4 osnovna seta runa koja bih preporučio svakome da ima, možda još jedan set za tenkove, HP na quintsove i crvene možda, armor na žute i magic resist na plave. Tek onda možeš reći da "imaš rune" jer ovo je samo mali dio....
Imam oko 1350 trenutno koristim Master Yi-a da si kupim nekog boljeg lika za te pare i ako mozete rec koji je i sta da pojacavam na njemu
Hvala
mrzim kad gledam video od lola pa micem mis gore da pomaknem sterlicu
Koji si ti lol.... pa jbt nekoliko likova može koristiti iste rune, imaš AP za magove, AS za DPS, crit chance za DPS-ove, Armor Pen. za DPS-ove. Eto to su 4 osnovna seta runa koja bih preporučio svakome da ima, možda još jedan set za tenkove, HP na quintsove i crvene možda, armor na žute i magic resist na plave. Tek onda možeš reći da "imaš rune" jer ovo je samo mali dio....
Ma kakvi,imam sam Attack speed,nesto malo magic pen.,CD-a i AP-a i to mi je dosta jer ne planiram trosit novce puno na rune.Ocu likove
Evo ti slika da nebi reko da nemam runa puno.
Sorry,nema slike,mos gonit ovaj BUG-ovo prebacivanje slika u p*cku materinu.
Bas sad prebacujem slike i pojavi se "nedostupne stranice" reko necu prebacivat jer mi se neda vise cekat
zasro server lol i sad mi se game zajebo
Šta je ovo.
Nemože se logirat u LoL?
Šta je ovo.
Nemože se logirat u LoL?
Rjesavaju probleme sa PVP.net-om. Pise da bi trebalo trajat minimum 2 sata - Ovo je napisani 10AM UK Time.
Znaci oko 12-13h su gotovi. A poznavajuci riot oko 15-16h :D
ALA dižu mi živce
idem skinut us verziju
jel mogu s eu acc-om na us?
Nemožeš.
Moraš napravit novi US acc.