League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.490.061
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Bera kaže...

^^ Ja isto čekam Dotu 2, dosta mi je ovih poljaka i neukih istočnjaka. Danas dobijem kretenski tim u kojem su 3 Bugara, koji kreteni, odu sami 3v5 i onda kad ih ovi ubiju  smiju se " nase nase attlak speed nae hahaha :D" {#}

pa daj nemoj vise pricat o tome eastu kako ima trollova , ima i na westu isto ka i na eastu dosadili ste sa tin , ova slika van sve govori sta san igra jucer na ryderzovon accountu , isto se desilo game prije ali nije mu vise match u history-u da ti slikan jedan smo jedva pobjedili dok san sva 3 razvalia sa renektonon

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 14:36 (Anzulolz).
15 godina
agent47thehitman kaže...

eh eto ga,serveri su gotovo mergani,svaki game po jedan poljak,bilo ranked,normal draft,ili normal,mozda je i vrijeme odustati od lola i igrati dotu,ja nevjerujem da ce oni ici na dotu,jer poljaci imaju i jako lose racunare,a i dota je teza

Maid why u no more op then polish playaaaaaaaa^^ 

Shazbot !
14 godina
neaktivan
League Of Legends

:D

EUW. KaiseRxy

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
agent47thehitman kaže...

eh eto ga,serveri su gotovo mergani,svaki game po jedan poljak,bilo ranked,normal draft,ili normal,mozda je i vrijeme odustati od lola i igrati dotu,ja nevjerujem da ce oni ici na dotu,jer poljaci imaju i jako lose racunare,a i dota je teza

Maid why u no more op then polish playaaaaaaaa^^ 

Poljaci su dežurni krivci za sve loše što se događa na east serveru, a polako tu ulogu preuzimaju i na westu. Jadni ljudi {#}.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
agent47thehitman kaže...

Obozavam ovakve tvoje postove koji se periodicno ponavljaju.

Ja se dam kladit da je 75% posto poljaka (koji igraju LoL) igra bolje od tebe.

imas ovdje na forumu harisa,entertainera,balkhanca od kojih za harisa (uostalom i sam to znas) da je daleko bolji od tebe,a od 4 partije u kojima sam ja njega supportovo imao je skor 20+ sa preko 10 tower diva,balkhanac je zvijer u djungli i sa njim sam sve i jedan gank uspjesno izveo,sa entertainerom igrao ranked,do sada 5 partija na bot laneu,za 20 minuta srusimo toranj,imamo oko 50 vise miniona,i 1-2 killa,znaci osvojimo lane,i top izgubi

brani ti poljake,onda si samo kao oni,rushaj phantom dancer na ad carryma,nemoj nikad kupit nijedan ward,uzimaj vrigls lentern i onda kad imas 5-0 skor,startaj ashe sa  doran shildom,kad si alistar nabijaj champa od nas da bi mogao pobjeci,kad gubis mid lajne obavezno kupit prvo rabadon cape jer je dorans ring tak bzvz item,od summoner spellova jedino uzimaj uvijek ignite+flash svi su ostali tak bzvz,smite ti netreba u djungli sta ce ti. toliko

17 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Poljaci su dežurni krivci za sve loše što se događa na east serveru, a polako tu ulogu preuzimaju i na westu. Jadni ljudi {#}.

Jadni mi dok ih dobijemo u gejmovima. ^^

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nije problem što loše igraju ( dakako ogroman problem xD), nego to što su jednostavno glupi.

EDIT- ^^ Sjetio sam se toga s Alistarom. HAHAHA,  kad ga šutne i onda nam pobjegne... HAHA{#}

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 15:06 (Bera).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
Lord Nofak kaže...
agent47thehitman kaže...

imas ovdje na forumu harisa,entertainera,balkhanca od kojih za harisa (uostalom i sam to znas) da je daleko bolji od tebe,a od 4 partije u kojima sam ja njega supportovo imao je skor 20+ sa preko 10 tower diva,balkhanac je zvijer u djungli i sa njim sam sve i jedan gank uspjesno izveo,sa entertainerom igrao ranked,do sada 5 partija na bot laneu,za 20 minuta srusimo toranj,imamo oko 50 vise miniona,i 1-2 killa,znaci osvojimo lane,i top izgubi

brani ti poljake,onda si samo kao oni,rushaj phantom dancer na ad carryma,nemoj nikad kupit nijedan ward,uzimaj vrigls lentern i onda kad imas 5-0 skor,startaj ashe sa  doran shildom,kad si alistar nabijaj champa od nas da bi mogao pobjeci,kad gubis mid lajne obavezno kupit prvo rabadon cape jer je dorans ring tak bzvz item,od summoner spellova jedino uzimaj uvijek ignite+flash svi su ostali tak bzvz,smite ti netreba u djungli sta ce ti. toliko

To rade samo poljci?

Majko mila nemogu ja pratit tu logiku.

Onaj koji "rusha pd na ad carryma......." je los igrac, a ti ovdje stavljas sve poljake u istu kosaru. Etiketirao si ih sve sa etiketom "los igrac".

Dakle dok ti u game neko nesto zajebe i slucajem je poljak e onda ti nije kriv "poljak" nego "los igrac".

Ako ne prestanes srat po poljacima(ili po ostalim nacionalnostima) e pa j*bo me pas reportat cu te zbog diskriminacije na nacionalnoj osnovi(doduse ne diskriminiras clanove foruma ali sumnjam da se adminima to smetati).

Ako branim poljake onda sam kao i oni?
E onda cu ih braniti jer sigurno ne zelim biti kao ti.

Ja respektiram harisa(kao i 90% forumasa) i to ne zato jer mu je elo cca 1800(ne znam kolko mu je sad) nego zato jer nije debil ko ti.

I kad se vec hvalimo...ja sam supportao croassasina(to ti je onaj los lik koji ima +2100 SMURF accounta na westu)  i to znatno vise od 5 puta.

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
Znate sta ljudi, meni je vas više pun kuratz slušat kako whineate o poljacima.
LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...{#}
agent47thehitman kaže...
Lord Nofak kaže...
agent47thehitman kaže...

I kad se vec hvalimo...ja sam supportao croassasina(to ti je onaj los lik koji ima +2100 SMURF accounta na westu)  i to znatno vise od 5 puta.

Ja sam dobio Cro Assasina u ARAB gameu... haters gonna hate haha xD.

EDIT: A da, sad sam se sjetio, ti si sa svojim timom dobio njegov u Cro4Lolu, dakle tvoj je uspjeh veći od mog. NEEEEEEEEEEE! 

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
agent47thehitman kaže...
Lord Nofak kaže...
agent47thehitman kaže...

To rade samo poljci?

Majko mila nemogu ja pratit tu logiku.

Onaj koji "rusha pd na ad carryma......." je los igrac, a ti ovdje stavljas sve poljake u istu kosaru. Etiketirao si ih sve sa etiketom "los igrac".

Dakle dok ti u game neko nesto zajebe i slucajem je poljak e onda ti nije kriv "poljak" nego "los igrac".

Ako ne prestanes srat po poljacima(ili po ostalim nacionalnostima) e pa j*bo me pas reportat cu te zbog diskriminacije na nacionalnoj osnovi(doduse ne diskriminiras clanove foruma ali sumnjam da se adminima to smetati).

Ako branim poljake onda sam kao i oni?
E onda cu ih braniti jer sigurno ne zelim biti kao ti.

Ja respektiram harisa(kao i 90% forumasa) i to ne zato jer mu je elo cca 1800(ne znam kolko mu je sad) nego zato jer nije debil ko ti.

Gledaj ti možeš štošta reći agentu i činjenica je da on malo pretjerano reagira na poljake(i ostale kad failaju) i nemože se reći da su svi poljaci dobri isto kao što nemožeš reć da su svi ameri dobri ali nemožeš mu ništa reći na temelju skilla, čovjek je igračina uvijek igra što timu treba, definitvno jedan od boljih supportova s kojima sam igrao te vrlo dobro zna mehaniku igre. To što si ti supporto Croassassina(to je onaj lik iz gurua ako se neveram) ništa ne govori o tome kako ti igraš(nikada te nisam vidio tako da nemogu govoriti o tome). Nemojte se sada opet počet svađat o tome ko je bolji, nemojte me uvlačiti u daljnje rasprave ja sam samo iznjeo svoje mišljenje u nadi razrješenja ove (glupe) rasprave

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 15:54 (entertainer).
15 godina
agent47thehitman kaže...
Lord Nofak kaže...
agent47thehitman kaže...

Sjecas se kad sam igrao Olafa u onom normal gameu ?? Uradi to i carryaj poljske picke {#}

Shazbot !
15 godina
neaktivan
entertainer kaže...

Gledaj ti možeš štošta reći agentu i činjenica je da on malo pretjerano reagira na poljake(i ostale kad failaju) i nemože se reći da su svi poljaci dobri isto kao što nemožeš reć da su svi ameri dobri ali nemožeš mu ništa reći na temelju skilla, čovjek je igračina uvijek igra što timu treba, definitvno jedan od boljih supportova s kojima sam igrao te vrlo dobro zna mehaniku igre. To što si ti supporto Croassassina(to je onaj lik iz gurua ako se neveram) ništa ne govori o tome kako ti igraš(nikada te nisam vidio tako da nemogu govoriti o tome). Nemojte se sada opet počet svađat o tome ko je bolji, nemojte me uvlačiti u daljnje rasprave ja sam samo iznjeo svoje mišljenje u nadi razrješenja ove (glupe) rasprave

Ova rasprava nije glupa.

Vec vise mjeseci on konstantno stavlja postove o poljacima.

Od toga da bi se trebali vratiti na east da im mjesto nije na westu pa do toga da ih sve proziva uzasnim igracima.

I sve dok bude postao takva s*anja ja cu uvjek imat nesto za rec.

O skillu i mojem i njegovom bi se dalo raspravljat, ali vjerujem da je u ovom trenutku i easy bot bolji od mene.

Zbog osobnih razloga sam se morao udaljiti od ozbiljnog igranja ali dok zavrsi drzavna matura vracam se ja.

I ako se stvari sa ESLom poprave i ako bude organiziran hrvatski LAN turnir(kao sto je i trebalo biti prije zbrke sa licencom)...e onda cemo tamo vidit ko je bolji igrac.

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
entertainer kaže...

Ova rasprava nije glupa.

Vec vise mjeseci on konstantno stavlja postove o poljacima.

Od toga da bi se trebali vratiti na east da im mjesto nije na westu pa do toga da ih sve proziva uzasnim igracima.

I sve dok bude postao takva s*anja ja cu uvjek imat nesto za rec.

O skillu i mojem i njegovom bi se dalo raspravljat, ali vjerujem da je u ovom trenutku i easy bot bolji od mene.

Zbog osobnih razloga sam se morao udaljiti od ozbiljnog igranja ali dok zavrsi drzavna matura vracam se ja.

I ako se stvari sa ESLom poprave i ako bude organiziran hrvatski LAN turnir(kao sto je i trebalo biti prije zbrke sa licencom)...e onda cemo tamo vidit ko je bolji igrac.

Gledaj, djelomično se slažem sa njim, a djelomično i sa tobom. Naravno nesmije se ništa generalizirati(iako su se poljaci malo nametnuli kao takvi više nego ostali) isto kao što nije svaki koreanac pro igrač tako nije ni svaki poljak troll. 

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ja pretjerujem,to je istina,imam jednog poljaka s kojim bacim game,ali sam znaci samo jednog do sada sreo koji je fkt igracina,pretjerano je generalizirati sa moje strane,ali da tebi su sad u lolu pa ih mozes trpiti,ali meni jer sam imao  los net je nazalost muka od njih,jer cod 2,4 pa allods,last chaos,wow,battlefield 2,battlefield heroes,pito bi te ja kakvo misljenje o njima imas {#} ali evo,poceo sam i ja samo igrati,netrudim se vise apsolutno u minusu sam 50-60,a dok sa junglo sa udyrom djelila me samo 4 wina od plusa,nakon sto sam na tom famoznom eastu bio 150-200 u minusu,prestat cu pricat o poljacima,ali misljenje o njima nemjenjam

no skrecem sa teme,zanima me zasto varus samo 2 skina? i zasto je onaj drugi onako losh? jer cini mi se od lulu patcha sve nekako ide drukcije,lulu nije bila odma u free rotaciji,hecarim je nekako najavljen i odmah izasao,a od najave varusa smo duze cekali.harise ako iko zna odgovor onda si to ti {#}

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Koncentrirate se na poljake bez razloga.

Biti debilom nije uvjetovano nacionalnošću.

Pričajte o debilima općenito. Ima ih dosta, i previše.

Welcome my son...
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Svečano obećajem da od danas više ne suportam u solo q! Osim sa xinom! 

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Igram Xina i stvarno mi je super samo mi je malo dosadio pa se sada dvoumim. Pantheon ili Riven? THX

8 Pantheon
25 Riven
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 18:10 (ParaNO1d).
13 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Igram Xina i stvarno mi je super samo mi je malo dosadio pa se sada dvoumim. Pantheon ili Riven? THX

phanteon je car,gospodar,lord,sion,lich king,sex,op i jos kojesta,ali early gamea {#} late game je problem,riven je dobra early,a predobra mid game,carica je topa,a ako si ja mozes i junglat sa njom {#}

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Riot pls make this,and take my money!

http://artnothearts.deviantart.com/gallery/#/d4znd62 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

To je to kad mi neki lik preko interneta j3be mamu a u stvarnosti ima 150 kila, al stvarno ima 150 kila. GG faco. Moze sjest na mene faca.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

To je to kad mi neki lik preko interneta j3be mamu a u stvarnosti ima 150 kila, al stvarno ima 150 kila. GG faco. Moze sjest na mene faca.

EU West: slimyyy
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Sada odigrao game 2v5 na rankedu.Uzas brate,uzas.

EU West:Venom035
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Napokon! Nakon toliko igranja rankeda i 995 elo-a na kraju season 1 ovo je za mene odlicno. Znam da nije puno ali ja sam sretan!!!

Btw od svih tih rundi samo ih je desetak duo q i to prije jedno 2-3 mjeseca, sve sam sam igrao.

:) :)
I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

malo vizuelnog docaravanja builda,lika sa 699 partija.u zdravlje njemu i SRETNO (trebat ce i vise od toga) za 700tu partiju,i narednih 300 do 1000 ( i takav lik ce pokvarit 300 narednih partija zapravo devastirati ih )

izjavljujem ljubav prema harisu kad je na topu sa olafom {#}

0 0 hvala 0
17 godina

http://riotcodesfree.com/get-code/

Jel probao tko ovo? To fake neki jel?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

http://riotcodesfree.com/get-code/

Jel probao tko ovo? To fake neki jel?

Kako ne kontate da Free RP giveaway NE POSTOJI. Sve su to fejkovi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice