GG
Morde roam too stronk.
kak imas tak velik elo a samo 4 wina vise? -.- ja sad upravo imam 7 wina vise i imam 1136... a nisam ni jedno livo que nit nista...
GG
Morde roam too stronk.
kak imas tak velik elo a samo 4 wina vise? -.- ja sad upravo imam 7 wina vise i imam 1136... a nisam ni jedno livo que nit nista...
GG
Morde roam too stronk.
Pao sam ispod 1100, pa malo duo q sa frednom koji ima 1300, i onda sam solo imo win streak od 6 meceva pa sam proso 1200
Abilities:
Passive: Living Vengeance:
On champion kill or assist, Varus gains 40% Attack Speed for 6 seconds.
On minion kill, Varus gains 20% Attack Speed for 3 seconds.
Q: Piercing Arrow:
First Cast: Varus starts drawing back his next shot, gradually increasing its range and damage
Second Cast: Varus fires, dealing 77 to 115 physical damage, reduced by 15% per enemy hit (minimum 33%). While preparing to shoot Varus' Movement speed is slowed by 20%. After 4 seconds, Piercing Arrow fails but refunds half its mana cost. **This was with 3 points in it.
W: Blighted Quiver:
Passive Varus' basic attacks deal 10 bonus magic damage and apply blight for 6 seconds (stacks 3 times).
Varus' other abilities detonate Blight, dealing magic damage equal to 2% of the targets maximum Health per stack (Max 360 total damage vs Monsters). **This was with 1 point in it.
E: Hail of Arrows: Varus fires a hail of arrows that deals 60 phsycal damage and desecrates the ground for 4 seconds. Desecrated Ground slows enemy Movement Speed by 20% and reduces healing effects by 50% **This was with 1 point in it.
R: Chain of Corruption: Varus flings out a tendril of corruption that deals 150 magic damage and immobilizes the first enemy champion for 2 seconds. The corruption then spreads towards nearby uninfected champions, applying the same damage and immobilize if it reaches them. **This was with 1 point in it.
Dignitas je protiv CLG-a igrao sa ukupno 7 championa, a u tih 7 champova je 4 supporta: Soraka, Janna, Taric, Lulu . Soraka je bila u sve 3 partije mid, Lulu top u zadnje dvije, Janna je bila samo u trećoj partiji. Fizz, Mundo i Kog'Maw su ostala 3 champa. Triple support FTW ( da, dobili su
)!
Dignitas je protiv CLG-a igrao sa ukupno 7 championa, a u tih 7 champova je 4 supporta: Soraka, Janna, Taric, Lulu . Soraka je bila u sve 3 partije mid, Lulu top u zadnje dvije, Janna je bila samo u trećoj partiji. Fizz, Mundo i Kog'Maw su ostala 3 champa. Triple support FTW ( da, dobili su
)!
scarra na midu sa sorakom :)
Bilo je jako napeto. Chaox ih je uzvukao. Kog je beast u lategameu. Ispočetka su gubili 6-1 mi se čini. Izgubili 2 ili 3 dragona ali kad je teamfight počeo su pošeli ostvarivati prednost i lagano po lagano su okrenuli partiju. Na kraju su stisnuli ace a i pusnuli do kraja. Sve u svemu dobra partija je bila. Prve 2-je minute su 2 kille napravili v8 samo zbog jednog warda koji je bio na pravom mijestu.
Bilo je jako napeto. Chaox ih je uzvukao. Kog je beast u lategameu. Ispočetka su gubili 6-1 mi se čini. Izgubili 2 ili 3 dragona ali kad je teamfight počeo su pošeli ostvarivati prednost i lagano po lagano su okrenuli partiju. Na kraju su stisnuli ace a i pusnuli do kraja. Sve u svemu dobra partija je bila. Prve 2-je minute su 2 kille napravili v8 samo zbog jednog warda koji je bio na pravom mijestu.
Gledo sam do 6-0 za v8, a onda sam otiso spavat
Mundo steals pentas when he pleases :(
riot nam se jedino moze izviniti za stanje servera sa po 400 rpa
riot nam se jedino moze izviniti za stanje servera sa po 400 rpa
Ni east izgleda ne radi
Taman mi se igralo na smurfu ;(
Mah izgleda ovaj launcher zbuggan
hueheuhuehuehuheuhuehu i repost something cause i can
Ali ovo niko jos nije stavio http://imgur.com/a/J7jlL
Epic launcher is epic ! Brzo mjenaj servere s westa na east i u krug. Meni se zbuggo pa sam mogao login uradit :DDDDDDDDDDD
btw Ezreal je Varusov designer
I zasto je slimyyy bio budan u pola 6
server west je online
server west je online
I Login Que je online...
West je bio down?
Ja sam cjelo vrijeme bio ulogiran i sad sam upravo zavrsio mec
Si uopste gledao video ? Kaiser je stavio patch preview, a ovo je Hećim ingame
http://www.lolpro.com/news/269-hecarim-varus-skills-and-stats-patch-changes
hećimovi skinovi su grozni,varus je cool
Vidim da niko nije posto, novi dodaci u igri, posebno mi se svida UI dodatak...
Excuse me Phreak, I see you made it so I dont have any of my champions
Phreak: Yeah so?
Me:Have this bullet as a reward! *Boom*
Koji kura*?
http://i.imgur.com/m8Bpp.jpg Ward teemo skin huehue
Zna li ko koji je najbolji champion za 1350 IP, da ima dobre moci, da je jak i izdrzljiv u healu i lak za upravljanje na samom pocetku?
Zna li ko koji je najbolji champion za 1350 IP, da ima dobre moci, da je jak i izdrzljiv u healu i lak za upravljanje na samom pocetku?
cho gath,mundo,malphite,singed
pa ih ti sad probaj...
pa ih ti sad probaj...
jednog najboljeg odaberi koji bi za covjeka od 6 lvl bio lagan za igrat i da ima jake moci i da je jak i izdrzljiv u healu
pa ih ti sad probaj...
jednog najboljeg odaberi koji bi za covjeka od 6 lvl bio lagan za igrat i da ima jake moci i da je jak i izdrzljiv u healu
nemogu ti ja to reci... jer svaki ima svoj ukus... probaj ih sve pa odluci koji ti je najbolji. a sad kupis onog koji ti najbolje izgleda xD
pa ih ti sad probaj...
Mundo