Ipak su se moji suludi reportovi svaki game isplatili /evil laugh
Ipak su se moji suludi reportovi svaki game isplatili /evil laugh
Veigar - nezna što znači stun
Ziggs - AFK nakon 10 min
Lee Sin - Jungle na normal game ( propa gornji lane)
Maokai - sami vidite
Akali- build bersek boots, trinity i bf sword
Nije ni čudo što ste izgubili
Hahahaha...
Ja znam tolko psovat ljudima, psovke koje nisu nikad ni mogli zamislit, uvrede, trollanje, namjerno feedanje, odbijanje uopce lupanja miniona, bojkotiranje bilo kakvog fighta, itd a nisam pobro ban jos xD
Oces igrat na mom accu, ja ionako nisam aktivan previse xD
*again drops some sh*t and goes away*
Hahahaha...
Ja znam tolko psovat ljudima, psovke koje nisu nikad ni mogli zamislit, uvrede, trollanje, namjerno feedanje, odbijanje uopce lupanja miniona, bojkotiranje bilo kakvog fighta, itd a nisam pobro ban jos xD
Oces igrat na mom accu, ja ionako nisam aktivan previse xD
*again drops some sh*t and goes away*
kako si ti samo dobar covik
Uz ovoliko noobova i fidera izgubim volju za igrom s tim da nebi ni 1 umro da me trojica nisu napala, a moji samo pobjegli i onda mi Master Yi priča da nisam timski igrač
i da 2 puta sam morao nagovarati da votaju Yes na surrender
pošto si još manji lvl pa ću ti dati jedan savjet
NIKAD ali stvarno NIKAD se ne predaj, vrlo lako protivnički team zezne pa oderete njihovog glavnog vođu
i ostatak teama lako pada. U late gameu je to često, pošto AP / AD carry idu skoro na sami dmg bez tanky itema
pa brzo padaju.
Uz ovoliko noobova i fidera izgubim volju za igrom s tim da nebi ni 1 umro da me trojica nisu napala, a moji samo pobjegli i onda mi Master Yi priča da nisam timski igrač
NIKAD ali stvarno NIKAD se ne predaj, vrlo lako protivnički team zezne pa oderete njihovog glavnog vođu
i ostatak teama lako pada. U late gameu je to često, pošto AP / AD carry idu skoro na sami dmg bez tanky itema
pa brzo padaju.
jest kad nenafidas nasusa i gpa
manamune temo auuu
Jbga s kim si - takav si u ovom slucaju s kim igras - takav si...
Pocevsi od mRosesa, preko njubova do jednostavno idiota...
Al nigdje drugdje to ne radim O.o samo u LoLu...
Ma ja sam masivni troll irl i ingame
faith in LoL community restored
faith in LoL community restored
I didnt get banned becasue I stole that RP's,I get banned becasue of verlab abuse or something.btw my friend you have no balls to risk :D
I didnt get banned becasue I stole that RP's,I get banned becasue of verlab abuse or something.btw my friend you have no balls to risk :D
ko sad uopće spominje RP? dobija si ban jer si zloćko jedan, dobit ćeš po guzi
Ma ja sam masivni troll irl i ingame
Kojem RL-u?
manamune temo auuu
Ti nemas pravo glasa treba 4 covjeka da te se carrya i to sa poteskocama opires se i rukama i nogama, i nemoj da ti padne na pamet da krenes ovdje raditi zrtvu od sebe
@Toni nah tnx imam neki lvl6 acc sa 10k RP malo cu se tu igrati
@slimyyy fuck off fag
manamune temo auuu
Ti nemas pravo glasa treba 4 covjeka da te se carrya i to sa poteskocama opires se i rukama i nogama, i nemoj da ti padne na pamet da krenes ovdje raditi zrtvu od sebe
@Toni nah tnx imam neki lvl6 acc sa 10k RP malo cu se tu igrati
@slimyyy fuck off fag
Ahahahahahhaha
Anyway znaci ne volis me? Ni nakon onog prekjucer kod tebe?
Ja sam igro tvoj acc kad ti nisi mogo, a ti tako...
I da sad tu slimyu fck off a na TS-u takve slatke rijeci mu govoris
Omg bolje da ne igram, bas sam raspolozen za trollanje
Sljedeći heroj će imati hook (Q), bit će neki water champ, dinajzirao ga je Xypherous (riven, rene...) uglavnom lik spama jednu temu o novom heroju na američkom forumu od lol-a
His ultimate is... more of a linear AoE - and it punishes the primary target much harder than secondary ones.
I do not believe he is Gangplank's father - He is much more ancient than that.
Nesto slicno Leona + Amumu (tako je on rekao)
Ap ratio spellovi i jedan hp ratio spell.
What form of Cc does he have if any? It sounds crazy - but it actually works out a little better in practice due to CC lengths.
Root 1
Minor Root 2 / Pull
Slow
Minor Knockup / Major Stun
Koristit će manu.
imati će sidro za hook :)
--
His Q pulls both of you together if it hits a unit - and pulls him all the way if you hit a tower.
However, you can set the ability up so you will always move forward. Aim at a champion, but make sure there is terrain behind him. Even if he jukes you will move toward him.
Likewise, ensure that there isn't terrain behind the opponent if you only want the enemy champion case - This is important if you use it to gank.
--
Nah, it's like Mummy Q, which is around 1050.
--
netko nagađa spellove:
Q - Hookshot, pulls Anchorman towards terrain, or if hits champion (any enemy?) pulls anchorman and that enemy together, but presumably moves Anchorman than enemy less because he's big and heavy
W - Shield that scales with hp
E - Homing tidal burst that travels up to a maximum amount of time towards a target/until it hits the target. blows up things it hits along the way, blows up and slows on impact of actual target.
R - Slow version of Tidehunter's ult, keeping enemies close to you unless they choose to run and get cc'd by the spikes.
a ovaj mu odogovri: You have E and R reversed.
---
Will his passive give him something to do in the downtime between skill use?
Yes.
---
The core gameplay of the 'W' is a timing/judgement situation - You'll want to activate it during a lull in the combat, where the shield is unlikely to be broken by AoE damage flying around - to maximize the shields uptime. Using your shield to soak initial burst is likely a mistake - as you should be tanky enough to not need it initially.
ovo gore vam je u kratkim crtama, uglavnom svakih nekoliko minuta dodje neka druga poruka( mislim ovog riotovca) ( ja sam vam pisao gore do 43(njegove)- najbitnije).
ovo gore vam je u kratkim crtama, uglavnom svakih nekoliko minuta dodje neka druga poruka( mislim ovog riotovca) ( ja sam vam pisao gore do 43(njegove)- najbitnije).
moze link od teme?
moze link od teme?
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1797136
zanimljivo: Fundamentally, I don't care about uniqueness. If a skill offers different play patterns and encourages you to think differently about using it - I'm happy with it.
pa brzo padaju.
Ma kada igram s takim igračima izgubim volju... a pošto sam ja Teemo ne mogu ih sam sve poubijat... 1 na 1 da... ali kada se 3 slete na mene bez pomoći sam gotov
Malo (OP) alistar jungle.
Najbolji lv2 gank u igri, on i lee sin su tu negdje ali alistar može više ljudi cc-at.
Predobar passsiv, W+Q combo i ulti s kojim nemoraš ni kupovat iteme za tenka.
Sljedeći heroj će imati hook (Q), bit će neki water champ, dinajzirao ga je Xypherous (riven, rene...) uglavnom lik spama jednu temu o novom heroju na američkom forumu od lol-a
His ultimate is... more of a linear AoE - and it punishes the primary target much harder than secondary ones.
I do not believe he is Gangplank's father - He is much more ancient than that.
Nesto slicno Leona + Amumu (tako je on rekao)
Ap ratio spellovi i jedan hp ratio spell.
What form of Cc does he have if any? It sounds crazy - but it actually works out a little better in practice due to CC lengths.
Root 1
Minor Root 2 / Pull
Slow
Minor Knockup / Major Stun
Koristit će manu.
imati će sidro za hook :)
--
His Q pulls both of you together if it hits a unit - and pulls him all the way if you hit a tower.
However, you can set the ability up so you will always move forward. Aim at a champion, but make sure there is terrain behind him. Even if he jukes you will move toward him.
Likewise, ensure that there isn't terrain behind the opponent if you only want the enemy champion case - This is important if you use it to gank.
--
Nah, it's like Mummy Q, which is around 1050.
--
netko nagađa spellove:
Q - Hookshot, pulls Anchorman towards terrain, or if hits champion (any enemy?) pulls anchorman and that enemy together, but presumably moves Anchorman than enemy less because he's big and heavy
W - Shield that scales with hp
E - Homing tidal burst that travels up to a maximum amount of time towards a target/until it hits the target. blows up things it hits along the way, blows up and slows on impact of actual target.
R - Slow version of Tidehunter's ult, keeping enemies close to you unless they choose to run and get cc'd by the spikes.
a ovaj mu odogovri: You have E and R reversed.
---
Will his passive give him something to do in the downtime between skill use?
Yes.
---
The core gameplay of the 'W' is a timing/judgement situation - You'll want to activate it during a lull in the combat, where the shield is unlikely to be broken by AoE damage flying around - to maximize the shields uptime. Using your shield to soak initial burst is likely a mistake - as you should be tanky enough to not need it initially.
Ko je rekao prije sedmicu dana da Xyph nesto smulja ;) nazalost sam bio u krevetu dok je ovaj ispamma temu :D
ja san se vec navika na takvo trollanje i to sve,aj bolje ti nemoj igrat sa nama jucer mi se desilo da su buggovci bili preteski za mene dobija san slom zivaca - premade nije dovoljan za win
ja san se vec navika na takvo trollanje i to sve,aj bolje ti nemoj igrat sa nama jucer mi se desilo da su buggovci bili preteski za mene dobija san slom zivaca - premade nije dovoljan za win
Bolje reci Cyber je bio pretezak za carry,sreca pa ja tu partiju nisam igrao :D
EU east je pun noobova
sve ove gamemove sta san pobjedia igran san sa priajteljen
Misli da je na lvl. 19 malo prerano za govorit ko je noob a ko ne. Tako meni frend govori (isto lvl. 19), a kad igran s njim, guess who's a noob.