League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.496.387
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Lord Nofak kaže...
scarface797 kaže...

Cool story bro, neko ko ima 100 winova nemoze nikako biti normal elo kao i ja.

To ne znaci da ne moze imati priblizan RATING ko i ti.

Ali kolko vidim vi ne shvacate kako MATCH MAKING funkcionira...tako da se uopce necu trudit.

Ajde onda me molim te prosvjetli...

LoL-scarface797(EU)
15 godina
scarface797 kaže...
Lord Nofak kaže...
scarface797 kaže...

Ali kolko vidim vi ne shvacate kako MATCH MAKING funkcionira...tako da se uopce necu trudit.

Neda mi se radit matematiku , ali recimo da uglavnom se uzima obzir omjer win/lose  a puno manje kolicina gameova sto znaci da 200/100 =/= 2000/1000  ali 250/100 je vec moguce 

Shazbot !
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
scarface797 kaže...
Lord Nofak kaže...
scarface797 kaže...

Neda mi se radit matematiku , ali recimo da uglavnom se uzima obzir omjer win/lose  a puno manje kolicina gameova sto znaci da 200/100 =/= 2000/1000  ali 250/100 je vec moguce 

Bit je u tome da se ne mogu svaki puta dobiti tj. sloziti jednake ekipe...sistem radi s ogranicenim fondom igraca(nije 2 000 000 igraca u queue-u svake sekunde) i to dovodi do takvih situacija gdje u ekipi imate igrace koji nisu na istom skill lvl-u kao i vi

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
hari85 kaže...
scarface797 kaže...
Lord Nofak kaže...
scarface797 kaže...

Bit je u tome da se ne mogu svaki puta dobiti tj. sloziti jednake ekipe...sistem radi s ogranicenim fondom igraca(nije 2 000 000 igraca u queue-u svake sekunde) i to dovodi do takvih situacija gdje u ekipi imate igrace koji nisu na istom skill lvl-u kao i vi

Sve ja to shvacam ali nemoze se desiti da u 10 matcheva zaredom dobijem nekoga tako low igraca od kojih njih par cak nije ni bilo lvl 30

LoL-scarface797(EU)
14 godina
KKristijan kaže...

ma nedami se vise igrat lol.... Sami invalidi, vec 6. game zaredom gubim radit mutavog teama, svi kasne skoro 6-7k golda zamnom feedaju i trce uokolo ko kokosi bez glave. Hebes takvu igru di nisi sam dovoljan kad uvijek naletis na hrpu debila poljskih kojima je 99% rječnika Kurwa i slicne qweztzcy idiotarije, a niti engleski ne znaju....

CoD here I come.

Pa nađi ekipu, imaš tu ekipe na forumu, dodaj ih i igraj game-ove s normalni ljudima.

Ja igram sa ekipom svaku večer po 2/3 game-a na eastu, a kad igram sam onda na westu, dižem lvl-e pošto sam 10., a tamo je ekipa dosta normalnija.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
13 godina
League Of Legends

Ako te muče lowovi i noobovi, odi igraj HoN koji je više za hc i skilled igrače.

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 5 hvala 0
15 godina
bullyq14 kaže...

Ako te muče lowovi i noobovi, odi igraj DOTA/DOTA2 koji je više za hc i skilled igrače.

Ma kakav crni HoN ... S2 games nemoze ni balancirat tu igru , gotovo svi novi Heroesi su uber Op da zarade pare i tek nakon par mjeseci odluce dati nerf bat po glavi. Jos imam nocne more od Silhouette -.- ( zamislite launch Xina kojeg riot nerfa tek nakon 4 mjeseca ) 

Shazbot !
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi aj pomognite skupio novih 6300 šta je najbolje da uzmem?

16 Cassiopea
8 Ziggs
12 Swain

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

sam Riot nema pojma kako in radi match making tako da neznate ni vi {#} to je oduvik bija problem jer je stvarno katastrofa i sistem po kojen bi triba radit ne funkcionira, ja san u zadnji misec dana možda 2-3 puta dobija nekoga ko ima više ili jednako winova ka i ja, uglavnon dobijan likove sa 200-300 winova koji misle da su svjetski vrh i tu prestaje bilo kakvo uživanje u partiji

0 1 hvala 0
15 godina
League Of Legends
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Lord Nofak kaže...
hari85 kaže...
scarface797 kaže...
Lord Nofak kaže...
scarface797 kaže...

Sve ja to shvacam ali nemoze se desiti da u 10 matcheva zaredom dobijem nekoga tako low igraca od kojih njih par cak nije ni bilo lvl 30

Evo bas sada kada pricamo o tome dode mi ovaj lik koji je nije imao apsolutno pojma,u 5 min poginuo oko 3-4 puta protiv galia.I sto je najtuznije sto mi se ovo cesto dogada.Da nije bilo ovoga WW nema sanse da bi mogli pobjediti ovaj game.I nekim cudom ona pokupila par killa tj. last hitala

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 5:17 (scarface797).
15 godina
League Of Legends

"They let me farm , so i became a god " {#} jokes aside, mene invao sajber u  3 v 3 ranked team pa se malo izivljavao ;)

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 0:52 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...

"They let me farm , so i became a god " {#} jokes aside, mene invao sajber u  3 v 3 ranked team pa se malo izivljavao ;)

Wow, jel znas da ponekad dok drkam zamisljam tebe kako ownas?

Anyway lijep farming, lijep own (Da nebu cisti off)

/drops random trolling post and goes away

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
16 godina
neaktivan
duNY0 kaže...

ako kupim heart of gold i avarice blade hoću li imat 10 gold/ 5 sec više ili samo 5/5 sec više

Da, ali kao kupiš isti gold per 5 item dva puta, neće se stackati, jer je unique passive

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Mali podsjetnik svima, danas se odrzava Cro4LoL #6 sa vrijednim nagradama!

Sve informacije na linku: http://www.esl.eu/hr/lol/news/183971/

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ESL.hr kaže...
...Cro4LoL #6...

Uskoro bi se trebao održati probni Cro4LoL na Westu pa bi bilo odlično kad bi svi koji imaju timove sudjelovali da ne bude i zadnji. 

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
League Of Legends

Koga od ova 3

24 Lee Sin
4 Nocturne
7 Malzahar
LoL acc :Krtimir Xfire:kresho93 Steam:kresho195

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Za kolko pocinje IEM brazil? :D
15 godina
neaktivan
Sljedeći sa LoLom je u Švabiji sredinom trećeg mjeseca, u brazilu je samo starcraft
16 godina
ESL.hr kaže...

Mali podsjetnik svima, danas se odrzava Cro4LoL #6 sa vrijednim nagradama!

Sve informacije na linku: http://www.esl.eu/hr/lol/news/183971/

Rekli su admini ako se skupi barem 10-ak ekipa za cro4lol west da bi se turnir mogao održati.

Moje mišljenje je da će se na taj turnir odazvati više od 20 ekipa jer je na westu puno "naših" igrača.

Napišite u gore navedenom linku ako imate ekipu za cro4lol west tako da admini vide na koliko team-ova mogu računati.

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
15 godina
neaktivan
evo kome neradi preko facea za tristanin skin, ovdje je giveaway: http://www.alienwarearena.com/giveaway/tristana-riot-girl-skin-key-giveaway-eu/
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako ima ode možda neko ko traži kojim slučajem solotopa ili junglera za clanwarove i teamplay igranje nek me adda na xf:Vorpen ili ingame:Partalor...

vorpen

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cro)kiselo_mlijeko kaže...
Sljedeći sa LoLom je u Švabiji sredinom trećeg mjeseca, u brazilu je samo starcraft

aha, mislim da sam negdje bio procito da ce bit i lol pa pitam.

@ris mogo si server napisat :D

14 godina
neaktivan
League Of Legends

i ja tražim neki team...

ak neko traži ap carry-a tu sam :D 

add me eu WEST

ign: armenx3m

LoL nick: armenx3m

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Veigar - nezna što znači stun

Ziggs - AFK  nakon 10 min

Lee Sin - Jungle na normal game ( propa gornji lane)

Maokai - sami vidite

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ako ima neko za normalan lol neka me add 

V1t0r Belf0rt

eu west 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

{#} {#} {#}

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
razorst3 kaže...

Veigar - nezna što znači stun

Ziggs - AFK  nakon 10 min

Lee Sin - Jungle na normal game ( propa gornji lane)

Maokai - sami vidite

I fail to see the problem.

LoL EU West - KingNothing666
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

{#} {#} {#}

lol

Si saznao zasto si banan? 

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

{#} {#} {#}

May I Join too? {#}

LoL acc THCJoshi
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice