nemogu se odlucit koga da kupim od ovih
28 | skarner |
---|---|
14 | maokai |
2 | trundle |
nemogu se odlucit koga da kupim od ovih
28 | skarner |
---|---|
14 | maokai |
2 | trundle |
Sto uzeti ?
22 | Skarner |
---|---|
5 | Maokai |
8 | Rumble |
Skupljam pare za nekog koj je jako dobar za dominion, pa mozda vi znate koj je najbolji, nebi htio potositi na nekog koj nevalja.
Akali...drugi champion ti ni ne treba
1 vs 5 np
koj vam je najbolji champion za dominion. Skupljam pare za nekog koj je jako dobar za dominion, pa mozda vi znate koj je vama najbolji.
Meni je Rammus prezabavan, sa ganking boots i powerball prebrz si u zauzimanju postova, a powerball, taunt i w trgaju bilo koga, meni predobro igrat s njim Dominion.
Nikad nisam volio Invokera u Doti, ali ovo moze biti jako dobro :D
That was the point captain obvious ...
Ali najvazniji dio toga svega je sto je xypherous ljubitelj beat em upova sto smo primjetili s njegovim dizajnom riven i rena ( combo like skill system ) . Zamislite Elemental mage/fightera s stapom koji ima prakticki 10 razlicitih fight comboa Oo
Xypherous: "No, I'm not working on this type of champion - you crazy theorists. XD"
Xypherous: "No, I'm not working on this type of champion - you crazy terrorists. XD"
There, I fixed it for you
Xypherous: "No, I'm not working on this type of champion - you crazy terrorists. XD"
And read the rest of the post ..
Hes making a multi skil champ but not with the same mechanics as invoker :D
Pfft
And read the rest of the post ..
Hes making a multi skil champ but not with the same mechanics as invoker :D
Pfft
Ziggs = DOTA FUCKIN RIPOFF
Techies ftw
Tak sam i procito prvi put kad sam na brzinu pregledavo...
EDIT: Kako mi je zao kaj nisam stigo slikat, "report Udyr" "Why" "He didn't build like TheOddOne", protivnici se strgali i ja naravno once again bez reporta xD
But it looks better with terrorists :P
EDIT: Kako mi je zao kaj nisam stigo slikat, "report Udyr" "Why" "He didn't build like TheOddOne", protivnici se strgali i ja naravno once again bez reporta xD
ma puno ovih wannabe m5-ovca.jos sad kad ziggs dodje "hey im phreak,and i play ziggs as a jungler" bice bolno
Znaci u rankedu mi dodje jeb**i kog maw ap sa scoreom 1/20 i 40 cs-a u 50 minuti i sad ti igraj ovaj glupi lol pa necu izac iz elo hella nikad :(
Znaci u rankedu mi dodje jeb**i kog maw ap sa scoreom 1/20 i 40 cs-a u 50 minuti i sad ti igraj ovaj glupi lol pa necu izac iz elo hella nikad :(
Ah, kako tuzno... Odista mi je zao...
Jonja pojest ces taj sarcasm kad ti naleti isti ili jos veci idiot
Jonja pojest ces taj sarcasm kad ti naleti isti ili jos veci idiot
Jel ti to meni? A? A??
Vjeruj mi, sto vise budes igrao to ces veci elo imat, te frustracije su grozne, ali vidit ces da se isplati igrat kada dodes do 1500 eloa i kada nemas feedera u svakom gameu :)
.
evo da s vama podjelim moje iskustvo.dns sam igrao s ww 72 minute.vodili smo i killovima,unistili smo im sve inhibitori,imali smo barem 3 puta baron buff,a oni su nama unistili samo 3 turreta.evo sada kada ovo citate mislite da smo pobjedili ali nismo jer se moj retardirani tim predao jer im se nije vise dalo igrati.
evo ako ima neko rec za ovu farmu nesto
OMFG, taj broj odigranih partija... FFFUFUFFUUUUUU! Dobra farma btw, neznam kako si tako puno uspio skupit, ali sve je moguće sa Sivirkom.
evo ako ima neko rec za ovu farmu nesto
nice ;))
OMFG, taj broj odigranih partija... FFFUFUFFUUUUUU!
Nemoj se previse cudit to on i brat djele acc "po pola" tako da je uvjek bar jedan no lifer online da farma IP