League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.500.416
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League of Legends

ako ko igra na EUNE i bude mu dosadno ovo ljeto, može mi se javiti da napravimo tim i rokamo po ladderu ili scrimamo (imam neke frendove s drugim timom).

Zasad smo kolega i ja on je support ja mid, gold/plat/diamond+ meni svejedno, bitnije mi je da imate bar 20 godina i da imate teamspeak i da niste cancer kidare nego ljudi za zajebanciju :D

dodajte me nick je Dmąn (ovo ą se napiše kombinacijom altgr+6 i onda slovo a)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
League of Legends

Jel ima neko ko redovono igra normale?

Nebitan je rank, samo da zna osnove i da nije kid, silver 4 prosle sezone, blazzers na Eune dodajte me ako neko zeli igrat :)

Nije tryhard, samo da se zabavimo i da izbjegnemo retardirane Poljake 

0 0 hvala 0
17 godina
Re: League of Legends

Ja igram recimo redovito normale, silver 4 sam isto bio prošle sezone, barem mislim tak :D

Možemo navečer odigrati 1,2 runde, dodajem te kad otvorim LoL.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
17 godina
AjdinBa kaže...

Jel ima neko ko redovono igra normale?

Nebitan je rank, samo da zna osnove i da nije kid, silver 4 prosle sezone, blazzers na Eune dodajte me ako neko zeli igrat :)

Nije tryhard, samo da se zabavimo i da izbjegnemo retardirane Poljake 

Ja al na westu

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
10 godina
neaktivan
League of Legends

Evo čitam upravo neke teme na lol forumima kako se ljudi žale da su poslije placementa dobili manju diviziju čak i ligu od prošle sezone, i ako su imali najmanje 5 winova.

Ja sam prošle sezone bio silver 4, trenutno imam 4-2 u placementima, pa ako bi završio 5-5 jel to znači da bi me sistem stavio u bronzu? 

0 0 hvala 0
15 godina
League of Legends

kako čovjek igra sa lee sinom, gledam i nevjerujem link

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
15 godina
League of Legends
http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

kako čovjek igra sa lee sinom, gledam i nevjerujem link

I onda to ne dođe na reddit al dok faker dodga 2 skillshota, eto ga na vrhu naslovnice...

lol [eu]east: z0mbie
12 godina
neaktivan
League of Legends

Imam neki Gold acc za odradit pa ak se nekome igra danas/sutra/bilokojidan nek pma.EUW btw.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League of Legends

Da li neko hoce trade-ati account na EUNE za account na Westu ?

EUNE: DNA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AjdinBa kaže...

Evo čitam upravo neke teme na lol forumima kako se ljudi žale da su poslije placementa dobili manju diviziju čak i ligu od prošle sezone, i ako su imali najmanje 5 winova.

Ja sam prošle sezone bio silver 4, trenutno imam 4-2 u placementima, pa ako bi završio 5-5 jel to znači da bi me sistem stavio u bronzu? 

Ma to ti je skroz random, ja sam proslu sezonu zavrsio u gold 1 i na placementima sam imao 9/1 i stavilo me u silv 1 tako da... al evo sad sam usao u plat pa mi nije tako bidno hehe

14 godina
League of Legends

Ako netko hoće ranked trenutno sam Gold 5, bio sam Gold 1 al' sam pao zbog neaktivnosti i drugih stvari, addajte me YellowKing. 

VISCA BARCA

0 0 hvala 0
14 godina
League of Legends

Pozz ekipa!

Registrirao se sa na LoL prije tjedan dana(zasitio se WoT-a,pa rekoh da probam ovo),trenutno sam lvl 8.Kupio Garena,Jaxa,Mastera i Nasusa i uglavnom ganjam top line.

Imate li koji savjet za mene,kako početi,na što paziti?Frend koji već duže vrijeme igra mi je objasnio neke stvari,ali još uvjek tu ima podosta nejasnoća.

Evo par pitanja:

-kako igrati line kad si 1vs2?Ne mogu ubijati minione niti ići daleko od turreta jer će me zavaljat a golda treba

-trebam li kupovati recommended iteme ili da za svakog champa pogledam gameplay?

-u čemu je razlika između attack damage i ability power?I trebam li za ad kupovati armor a za ap magic resist?

-kako se boriti s tank/fighterom protiv distance champova(tipa Ashe)?

-trebam li na početku kupovati čizme?

Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
iN rast kaže...
AjdinBa kaže...

Ma to ti je skroz random, ja sam proslu sezonu zavrsio u gold 1 i na placementima sam imao 9/1 i stavilo me u silv 1 tako da... al evo sad sam usao u plat pa mi nije tako bidno hehe

Update, zavrsio sam placemente 6-4 i usao u Silver 4, fair enough.

12 godina
neaktivan
Ćoby kaže...

Pozz ekipa!

Registrirao se sa na LoL prije tjedan dana(zasitio se WoT-a,pa rekoh da probam ovo),trenutno sam lvl 8.Kupio Garena,Jaxa,Mastera i Nasusa i uglavnom ganjam top line.

Imate li koji savjet za mene,kako početi,na što paziti?Frend koji već duže vrijeme igra mi je objasnio neke stvari,ali još uvjek tu ima podosta nejasnoća.

Evo par pitanja:

-kako igrati line kad si 1vs2?Ne mogu ubijati minione niti ići daleko od turreta jer će me zavaljat a golda treba

-trebam li kupovati recommended iteme ili da za svakog champa pogledam gameplay?

-u čemu je razlika između attack damage i ability power?I trebam li za ad kupovati armor a za ap magic resist?

-kako se boriti s tank/fighterom protiv distance champova(tipa Ashe)?

-trebam li na početku kupovati čizme?

Hvala :)

1. Kad si u 1 v 2, pokusaj ubiti cim vise miniona, ali nemoj riskirati da umres zbog toga. Najbolje je dati da dodju do turreta i onda probaj cim vise last hitati. Za melee minione ako su full HP pricekaj da ih 2 put turret pogodi, za ranged (caster) minione 1 put, ovisi koliko AD imas. Na kraju krajeva, sam si u lejnu i sam dobivas experience i levele, a oni moraju dijeliti medusobno pa iz toga ti izlazis kao pobjednik kasnije. Mozda ces imat manje golda al ces bit jaci zbog levela

2. Recommended itemi su vecinom ok, pogotovo za nize levele, s obzirom da si tek 8. Kasnije cemo razgovarat sto kupovat protiv kojeg championa ako ostanes igrati :)

3. Attack damage je fizicka steta. U opisu abilityja (QWER) je oznacena narancastom bojom, znaci ako champion ima vecinu abilityja sa narancastim, onda je AD. AP je magicna steta i ona je u opisu zelena. To sto jedan champion ima npr. 2 abilityja zelena, 2 narancasta ne znaci nuzno da je AD ili AP champion. Presiroko je to da se odjednom objasni. Armor kupujes PROTIV championa koji su AD, znaci on smanjuje stetu koju ti rade AD championi, a magic resist isto tako protiv AP-a.

4. Slicno kao prvo, ne daj mu da te previse puca/gađa ili kaj vec radi i probaj farmati.

5. Ovisi kako na kojem championu. Nekad su se kupovale cizme prve, sada se kupuje long sword ili dorans blade za AD i dorans ring za AP na pocetku. Cizme kupi kad prvi, drugi, treci put odes back, ovisno o stanju. Onda ih kad imas 2, 3 itema upgradeaj.

Gledaj streamove, moze se puno nauciti, bit ce ti lakse u pocetku ako budes pratio osnove. http://www.twitch.tv/directory/game/League%20of%20Legends

To je vecinom to, ako imas jos kakvih pitanja slobodno se javi. Treba malo pokrenuti temu :)

EDIT: I da, ako te netko zajebava u gejmu, stisni tab i na scoreboardu skroz desno imas pokraj svakog champa mute button i vise ne moras slusati njegova sranja.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 23:14 (GamerX9).
14 godina
GamerX9 kaže...
Ćoby kaže...

1. Kad si u 1 v 2, pokusaj ubiti cim vise miniona, ali nemoj riskirati da umres zbog toga. Najbolje je dati da dodju do turreta i onda probaj cim vise last hitati. Za melee minione ako su full HP pricekaj da ih 2 put turret pogodi, za ranged (caster) minione 1 put, ovisi koliko AD imas. Na kraju krajeva, sam si u lejnu i sam dobivas experience i levele, a oni moraju dijeliti medusobno pa iz toga ti izlazis kao pobjednik kasnije. Mozda ces imat manje golda al ces bit jaci zbog levela

2. Recommended itemi su vecinom ok, pogotovo za nize levele, s obzirom da si tek 8. Kasnije cemo razgovarat sto kupovat protiv kojeg championa ako ostanes igrati :)

3. Attack damage je fizicka steta. U opisu abilityja (QWER) je oznacena narancastom bojom, znaci ako champion ima vecinu abilityja sa narancastim, onda je AD. AP je magicna steta i ona je u opisu zelena. To sto jedan champion ima npr. 2 abilityja zelena, 2 narancasta ne znaci nuzno da je AD ili AP champion. Presiroko je to da se odjednom objasni. Armor kupujes PROTIV championa koji su AD, znaci on smanjuje stetu koju ti rade AD championi, a magic resist isto tako protiv AP-a.

4. Slicno kao prvo, ne daj mu da te previse puca/gađa ili kaj vec radi i probaj farmati.

5. Ovisi kako na kojem championu. Nekad su se kupovale cizme prve, sada se kupuje long sword ili dorans blade za AD i dorans ring za AP na pocetku. Cizme kupi kad prvi, drugi, treci put odes back, ovisno o stanju. Onda ih kad imas 2, 3 itema upgradeaj.

Gledaj streamove, moze se puno nauciti, bit ce ti lakse u pocetku ako budes pratio osnove. http://www.twitch.tv/directory/game/League%20of%20Legends

To je vecinom to, ako imas jos kakvih pitanja slobodno se javi. Treba malo pokrenuti temu :)

EDIT: I da, ako te netko zajebava u gejmu, stisni tab i na scoreboardu skroz desno imas pokraj svakog champa mute button i vise ne moras slusati njegova sranja.

To care,hvala puno.Prije prve bitke sam odgledao par youtube clipova tek toliko da ne uđem u bitku ko grlom u jagode :)

Ovo za mute znam,koristio prekjučer prvi put :)

15 godina
League of Legends

nakon kaj sam se prebacio na east for free, nisam odigrao nijedan ranked game i dana odes bezveze sa braticem i odigramo i dobimo i smjesti me u silver 5. Proslu sezonu sam silver isto bio i ne zalim se, nisam ionako za nis vise, ali mi je cudno da me nakon jednog gamea smjesti. Fala RITO.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Gam3r kaže...

nakon kaj sam se prebacio na east for free, nisam odigrao nijedan ranked game i dana odes bezveze sa braticem i odigramo i dobimo i smjesti me u silver 5. Proslu sezonu sam silver isto bio i ne zalim se, nisam ionako za nis vise, ali mi je cudno da me nakon jednog gamea smjesti. Fala RITO.

Kako te je nakon jedne partije  smijestilo u neku ligu, zar ne trebas odigrati 10 partija. Ili je to mozda zato sto si se prebacivao sa westa na east ?

Darko
15 godina
League of Legends

nemam pojma, ali jednostavno je tako. I ja sam se zacuidio kad sam odigrao i vidio to :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Gam3r kaže...

Kako te je nakon jedne partije  smijestilo u neku ligu, zar ne trebas odigrati 10 partija. Ili je to mozda zato sto si se prebacivao sa westa na east ?

Da to ti je kad se transferas treba ti samo 1 game da te stavi, tako je meni kad sam presao sa EUW na EUNE nio sam g5 i dobio sam taj game pa me stavio u s1 tako da nisam se previse naljutio hehe i brzo sam izletio odande.

15 godina
League of Legends

eto ko bi rekao. Ma ionako ne ocekujem cuda od tog rankeda. Ja sam od njega odustao odavno jer uvijek uzas igram ranked, ne znam zasto. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

eto ko bi rekao. Ma ionako ne ocekujem cuda od tog rankeda. Ja sam od njega odustao odavno jer uvijek uzas igram ranked, ne znam zasto. 

Zato sto budes pod pritiskom da pobijedis, i onda ti dodje neki retard u tim i poludis i lose odigras.

12 godina
neaktivan
League of Legends

Jedan free tip elo za one koji moraju igrat supp,a nije im to main pozicija/ne vole igrat to.Igrajte Jannu.Doslovno je preop champ(po meni)jer ima sve kaj treba da kerijaš nesposobne retarde.Pokušavam igrat isključivo nju na smurfu i dosad sam preskočil iz g5 u g3, i iz g3 u g1.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League of Legends

Citiram, Janna is strongest soloQ support because she denies your team's stupidity.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
League of Legends

Jos kad bi neko ko prvi put igra supporta znao igrati Jannu, treba nju mnogo vjezbati po normalima.

Darko

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League of Legends

Jel netko ima problema s fpsom?Na početku gejma imam 180-200fpsa,kasnije kad dođem u lejn dropa na 80,neovisno o rezoluciji(isto je i na 1920x1080 i na 1024x768).Sve postavke u najniže kaj moze biti,vsync iskljucen i sve te stvari iskljucene.Jel jednostavno neoptimizirano il je s mojim govnastim laptopom problem?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Hobbss kaže...

Jel netko ima problema s fpsom?Na početku gejma imam 180-200fpsa,kasnije kad dođem u lejn dropa na 80,neovisno o rezoluciji(isto je i na 1920x1080 i na 1024x768).Sve postavke u najniže kaj moze biti,vsync iskljucen i sve te stvari iskljucene.Jel jednostavno neoptimizirano il je s mojim govnastim laptopom problem?

To ti je sasvim normalno, logicno je da neces imati 200 fps kasnije u igri, to ti je samo na pocetku kada nema kripova, sto duze traje partija bice ti manji fps. 80 fps je sasvim igriv fps, cak 30 fps-a je normalno.

Darko
12 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Hobbss kaže...

To ti je sasvim normalno, logicno je da neces imati 200 fps kasnije u igri, to ti je samo na pocetku kada nema kripova, sto duze traje partija bice ti manji fps. 80 fps je sasvim igriv fps, cak 30 fps-a je normalno.

Zaboravil sam nadodat,znači normalno tijekom partije je bilo 140-160fpsa,u tfu se nije spuštalo ispod 120.Al dobro nema veze valjda je laptop pri kraju već izgleda.

14 godina
odjavljen
Hobbss kaže...
DarkoKwon kaže...
Hobbss kaže...

Zaboravil sam nadodat,znači normalno tijekom partije je bilo 140-160fpsa,u tfu se nije spuštalo ispod 120.Al dobro nema veze valjda je laptop pri kraju već izgleda.

Lap top kao i svaki drugi se pregrijava, na kraju na njemu neces moci igrati ni karte one sto dodju uz windows. 

Darko
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice