League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.989
|
čitano: 5.628.036
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
definho kaže...

ja bi rekao u visim ligama golda, jer u Gold 5/4 sam previse zivaca ostavio...

Ja sam zapeo u platu 2 vec duze vrijeme, i 80-90% gejmova uvijek je neki tim stompan, ili naš ili njihov, kao da je jedan tim uvijek dvije lige ispod/iznad, nema tu vise uopce zabave u ovoj igri sto se rankeda tice

LoLEUNE main: matija1991, smurf: nameless1991
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 1:25 (Jari).
14 godina
Ferritin kaže...
GamerX9 kaže...

Ahh, buduci da sam Fnatic fanboy 4 lyfe (no homo) ocekivao sam nesto sto ce se isplatiti kupovati. Ovi champovi se ni ne igraju. Gragas je trenutno skroz off meta, Karthusa i Jannu ne znam kad sam zadnji put vidio. Kupit cu skin za nesto sta ne igram? :D

Corki i J4 se jos kolko tolko igraju, al Corkija nemam, a za J4 imam skin pa se ni to ne isplati.

To nisu neki random championi zato sto je Riot htio bas za te champione napravit skin, nego kao i do sad to su championi koji su se igrali u finalnom matchu koji je odlucivao pobjednika Worldsa.

nije tocno, tako je bilo za pobjednike S2 odnosno TPA, ali u finalnom matchu S3 SKT-ov team je bio: Jax, Zyra, J4, Gragas i Corki :) svakako nije random, za svakog je bio neki champ koji ga je obiljezio taj worlds ili kompletnu sezonu, tj. njegov main

Respect the Raise...!
15 godina
League Of Legends

Meni je LaMia nekako vise ostao u pamcenju kao Ashe player, a ne Corki player.

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Get carried by Xin Zhao.Ne znam zakaj više ljudi nju ne igra na midu.Vidim da ju Colamax spama cijelo vrijeme,a i realno nema mana costove,R-Q one shotam Xeratha lel.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2014 2:31 (Hobbss).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hobbss kaže...

Get carried by Xin Zhao.Ne znam zakaj više ljudi nju ne igra na midu.Vidim da ju Colamax spama cijelo vrijeme,a i realno nema mana costove,R-Q one shotam Xeratha lel.

Samo 1 spell za instant dmg kada ti treba, W je teško lockati na nekog dealera u fightu jer podrazumijeva da diveaš u njih, E je odličan, ali supportive spell tako da veću iskoristivost ima kada nije na mageu nego recimo topu ili supportu.

Ima još nekih nedostataka, npr R cd na prvom lvlu dosta velik, empowerani Q će teško proći do njihovog backlinea a to ti je  jedini izvor dmga praktički...

Iako bez obzira na ovo vjerujem da bi se mogla viable odigrati na midu, sa siege-peal team compom.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
16 godina
League Of Legends

Ljudi, koje assasinse najčešće igrate u jungli, ja se navikao igrati samo tanke ili offtanke tak da sam skroz otupio što se tiče bilo čega drugog.

Probao sam Yia i Rengara, al ne čine mi se baš najbolji, s Rengarom imam osjećaj da sam beskoristan do mid gamea.

Nisam do sad kupovao assasine koji bi bili za jungle pa nisam siguran kaj kupiti, trenutno skupljam za Khazixa, neznam kak ga nisam prije kupio. 

Trebao bi i početi igrati više Lee Sina {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 23:04 (tommy2103).

0 0 hvala 0
16 godina

S obzirom da su uveli onaj ward za premade gaymove jel se dobia i skin ako je tim gold il vise? Or only solo qq ?

Ako neko zna da podjeli info samnom :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2014 15:31 (Keiichi).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Dobije se skin

LoLEUNE main: matija1991, smurf: nameless1991

1 0 hvala 1
14 godina
Jari kaže...
definho kaže...

Ja sam zapeo u platu 2 vec duze vrijeme, i 80-90% gejmova uvijek je neki tim stompan, ili naš ili njihov, kao da je jedan tim uvijek dvije lige ispod/iznad, nema tu vise uopce zabave u ovoj igri sto se rankeda tice

Isti slučaj, imam osjećaj da to kako ja odigram tu partiju ne znači puno jer je razlika toliko velika da ma koliko ja dobro ili loše odigrao isto će završiti. Stalno se krećem između p3 i p1, sad sam u kvalifikacijama za p2, bio sam na p1 50 bodova već sam mislio hvala bogu da dođem više u taj diamond, ali sam se brzo prizemljio. Zanima me ako bi mi netko iz diamonda mogao reći, nekako sam dobio dojam da se za diamond mora forsirat 1 ili 2 champa, uglavnom nekolicina s kojom uvijek možeš pružiti jako dobre partije. Moj frend je došao do diamonda samo nidalee igra, i to stvarno u velikom postotku pobjeđuje, kad mora igrat nekog drugog, nije to više to, ja evo u zadnje vrijeme igram samo Zeda i Vayne, 90% gameova igram 1 od ta dva championa i uglavnom imam više nego dobre rezultate.

15 godina
neaktivan
Hazar kaže...
Jari kaže...
definho kaže...

Isti slučaj, imam osjećaj da to kako ja odigram tu partiju ne znači puno jer je razlika toliko velika da ma koliko ja dobro ili loše odigrao isto će završiti. Stalno se krećem između p3 i p1, sad sam u kvalifikacijama za p2, bio sam na p1 50 bodova već sam mislio hvala bogu da dođem više u taj diamond, ali sam se brzo prizemljio. Zanima me ako bi mi netko iz diamonda mogao reći, nekako sam dobio dojam da se za diamond mora forsirat 1 ili 2 champa, uglavnom nekolicina s kojom uvijek možeš pružiti jako dobre partije. Moj frend je došao do diamonda samo nidalee igra, i to stvarno u velikom postotku pobjeđuje, kad mora igrat nekog drugog, nije to više to, ja evo u zadnje vrijeme igram samo Zeda i Vayne, 90% gameova igram 1 od ta dva championa i uglavnom imam više nego dobre rezultate.

Nije problem doći do diamonda koliko se climbati u istom. Kako god tebi odgovara da dođeš do diamonda, bitno je da ga zaslužuješ, tj da je tvoj skill dovoljan za taj elo. Forsiranjem jednog champa i masteranjem istog možeš doći i do challengera lakše nego da si filler, ali problem nastaje kad ne dobiješ champa kojeg igraš. Jer, budimo realni, ako si puno climbao sa jednim champom, skill level na ostalima ti je i dalje platina, a kad sa platina skillom odigraš champa u recimo diamond 1, to bude katastrofa...

EUW: iPLAY Murloc
13 godina
League Of Legends

Pozz dećki. Zašto LoL neće da radi na ps3, izbaci mi error 3050 ?

Darko

0 10 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Humor ti je na nivou devetogodišnjeg djeteta.

13 godina
DarkoKwon kaže...

Preslaba konfa, upgrejdaj na PS4 :D

Paragon
14 godina
DarkoKwon kaže...

HAHA tolko loše da je smiješno {#}

Btw jel uspijete kad odigrat game bez da je u njemu tristana, takve gameove treba snimat prerijedak su slučaj

13 godina
League Of Legends

Uspijem ako ju banam.

Paragon

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ak ju ja ne igram ili netko u mojem timu banamo ju uglavnom.

Pitanjce.Na drugom accu sam sad došel iz Silver3 u Silver1,41/37 W/L,i primjetil sam da dok više nisam new recruit da dobivam 18-19lpa po winu.A dok sam bil new recruit dobival sam po 26-28 lp.Jel to ima neke veze s tim,ili možda zato jer sam u prvoj diviziji pa automatski dobivam manje lpa,il mi w/l ratio nije dobar?Zahvaljujem.

13 godina
League Of Legends

Mislim da u prvoj diviziji uobičajeno se dobiva manje bodova za pobjedu.

Paragon

0 2 hvala 1
15 godina
neaktivan
Putn1k kaže...

Nop, tako je bilo samo u diamond 1, sad je i tamo normalno jer je master tier tu.

11 godina
neaktivan
League Of Legends

Od unrankeda do Gold5 u 8 dana.Inače drugi account koji sam dizal do golda.Sad duuuuga pauza jer ovih 8 dana nojalfanja me uništilo totalno.

BTW Championship Thresh dostupan u storeu(975 RP)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 1:14 (Hobbss).

0 0 hvala 0
13 godina
BannedOnThisForum kaže...
Putn1k kaže...

Nop, tako je bilo samo u diamond 1, sad je i tamo normalno jer je master tier tu.

Odlično, izgleda da sam ja bio statistički izuzetak!

Paragon
13 godina

Što se tiče dobivanja LP-a. MMR ti je tu ključna stvar

xf:topnik15,EUNE :Cpt DANEvious
13 godina
League Of Legends

Počeo worlds, prvi game EDG-SSW otišao na stranu SSW. SSW kontrolirao većinu gejma, mid game se EDG malo vratio ali SSW je priveo game na kraju. Nafidana Tristana (SSW) i to žešće, ali ipak je bil Lucian (EDG) sa najvećim damage dealt to champions.

Oh baby

Paragon

1 1 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Totalna glupost vraćat čampionšip treša, mogli su i riven vratit ili nevracat nijedan i hoće li ove godine izac novi čempionšip skin?

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/

0 0 hvala 0
14 godina

Kad će ovi na Worldu počet banat tristanu, nadam se što prije.

15 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Ako banaju tristanu, moraju banati i koga, jer onda ostavljaju open mjesto za jedinu stvar što je iole ekvivalent njoj.

15 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Jep, trebali su je brutalno nerfat u zadnjeh patchu. Il diseblat. Champion sa do 700 range, kilometarnim jumpom koji se resetira na kill, 80 (il 90%) Q steroidom, ultom koji odbaci protivnike do 700 range... Nerealan adc i nadam se da ce ju konacno pocet banat.

SK game :( . A nist, in c9 and SSW #belive 

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 13:31 (death_zombi).
15 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
Hazar kaže...

Jep, trebali su je brutalno nerfat u zadnjeh patchu. Il diseblat. Champion sa do 700 range, kilometarnim jumpom koji se resetira na kill, 80 (il 90%) Q steroidom, ultom koji odbaci protivnike do 700 range... Nerealan adc i nadam se da ce ju konacno pocet banat.

SK game :( . A nist, in c9 and SSW #belive 

Tristana baš treba nerf, na rangeu svega.... Ovo je imba af :D Zapravo, bolji nerf za nju bi bio kad bi promijenili BT tako da vrijedi rushati taj item opet... Nerfanje njega je nju i vratilo na scenu

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 13:39 (BannedOnThisForum).
12 godina
neaktivan
Putn1k kaže...

Počeo worlds, prvi game EDG-SSW otišao na stranu SSW. SSW kontrolirao većinu gejma, mid game se EDG malo vratio ali SSW je priveo game na kraju. Nafidana Tristana (SSW) i to žešće, ali ipak je bil Lucian (EDG) sa najvećim damage dealt to champions.

Oh baby

Nemoj spoilati. Za ovakve stvari se dobivaju upozorenja i banovi. Jer neki od nas rade, pa ne žele vidjeti REZULTATE svega prije nego mogu pogledati.

13 godina
X-Plosiv kaže...
Putn1k kaže...

Oh baby

Nemoj spoilati. Za ovakve stvari se dobivaju upozorenja i banovi. Jer neki od nas rade, pa ne žele vidjeti REZULTATE svega prije nego mogu pogledati.

Da, bilo bi odlično kad bi otvorili novu League of Legends temu samo za ekipu koja gleda matcheve, pa da možemo tamo komentirati.

{#}

Najbolje da do kraja Worldsa nitko ništa ne komentira i nitko ništa ne tipka.

Paragon
12 godina
neaktivan
Putn1k kaže...

Da, bilo bi odlično kad bi otvorili novu League of Legends temu samo za ekipu koja gleda matcheve, pa da možemo tamo komentirati.

{#}

Najbolje da do kraja Worldsa nitko ništa ne komentira i nitko ništa ne tipka.

Da, to bi bilo najbolje. Napraviš temu za LoL worlds, i svi postaju tamo.

O čemu se radi. Netko od nas čeka svoje omiljene timove da igraju, a ne stignemo pogledati. Zato odemo na www.reddit.com/r/LoLeventVoDs/, tamo odaberemo što ćemo gledati. A onda se desi, da dođemo u temu, a nađe se netko tko odlučio spoilati.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice