League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.989
|
čitano: 5.628.036
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
protjeran
Re: League Of Legends
Ferritin kaže...
kexzoR kaže...

e ljudi jel mogu ja ispasti iz diamonda ako lose igram? izgubio sam 3 za redom,svaku dobio +0 LP.

Mozes ako previse puta izgubis na 0LP

al ja dobijem +0 LP ,ne dobijem nikakav minus.u drugim divizijama dobivam minus dok sam na 0.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 0:54 (kexzoR).
14 godina
kexzoR kaže...
Ferritin kaže...
kexzoR kaže...

e ljudi jel mogu ja ispasti iz diamonda ako lose igram? izgubio sam 3 za redom,svaku dobio +0 LP.

al ja dobijem +0 LP ,ne dobijem nikakav minus.u drugim divizijama dobivam minus dok sam na 0.

Pa ako si na 0LP u bilo kojoj diviziji nikad neces dobit -LP ako izgubis. Jedino ako dodgeas queue (-3LP/-6LP).

EUW: Ferritin
12 godina
protjeran
Ferritin kaže...
kexzoR kaže...
Ferritin kaže...
kexzoR kaže...

Pa ako si na 0LP u bilo kojoj diviziji nikad neces dobit -LP ako izgubis. Jedino ako dodgeas queue (-3LP/-6LP).

ok,hvala!

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Moze ispast iz diamonda jedino ako mu mmr padne na razinu plata 5-4

LoLEUNE main: matija1991, smurf: nameless1991

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ja sam nakon promoa u plat 5 izgubio cca. 15 gameova za redom i nisam pao natrag u gold.. Tako da nemas brige... Jedini problem je mmr sada :D

LOL EUNE: lolking.net/summoner/eune/32157899
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

hvala momci na odgovorima :D znaci nemam se sta brinuti,a sad lagano prema challengeru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 11:44 (kexzoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

El se može negdje vidjeti ko bu na saletu ovaj mjesec.

Znam da se moglo za šesti ili sedmi mj.

xf:topnik15,EUNE :Cpt DANEvious
11 godina
protjeran
League Of Legends

Oce biti uskoro 2 rune pagea za cijenu jednog

Rune za ryze ima puno opcija nisam siguran dto kupiti.

HOW ABOUT NO
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 15:32 (Kulo Vi Britania).

0 0 hvala 0
14 godina
Kulo Vi Britania kaže...

Oce biti uskoro 2 rune pagea za cijenu jednog

Rune za ryze ima puno opcija nisam siguran dto kupiti.

I ja sam gledao dosta za ryzea, izgleda da je najbolje velike - ms marks - mpen žute - hp plave - mana...

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
10 godina
neaktivan
League Of Legends

Igram na Eu West-u i zelim uzeti RP-a preko Paysafecard-a ali tamo nema Hrvatske na listi drzava , interesuje me mogu li na tisak kiosku uzeti Paysafe i iskoristit ga pod nekom drugom drzavom npr. njemackom ili kad otvori onaj prozor od paysafe-a samo gore promijenim drzavu u hrvatska?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

može jašta ja sam tako radio uzimo Austriju Njemačku nije bitno :D

ždrljf
12 godina
protjeran
League Of Legends

annie mi je main od pocetka sezone,evo isprobao sam nesto novo i mogu reci da je super.mozda je cak i jaca u dzungli nego u midu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ako je npr. 100 kuna paysafe, onda odaberes ovo od 10 eura na lolu? 

11 godina
protjeran
traceur kaže...

da

HOW ABOUT NO
12 godina
kexzoR kaže...

annie mi je main od pocetka sezone,evo isprobao sam nesto novo i mogu reci da je super.mozda je cak i jaca u dzungli nego u midu.

kako si odradio rune i masterije?

Fuck me I am famous.
10 godina
neaktivan
traceur kaže...

Da, prvo odabereš 10 pa onda 2,5. Oko 2100 RP ti izađe. Možeš više puta 1 kod koristiti ak nisi sve potrošio, ak me kužiš. {#}

14 godina
neaktivan
League Of Legends
http://pastebin.com/DXwqCPC6 | Too weird to live. Too rare to die.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Karthus je na startu imao neki dobar rezultat ala 7/1, počeo se kurččit naveliko itd.. Tada je počeo team play i njihov disaster, a on i Vi su me par puta lovili po mapi dok bi ja sa LULU trčkaro i nabacivo onaj njen smjeh {#}, (496 movement speed, anebi ni W koristio) i kada me nebi ulovili nego bi ih otpeljo u zamku bi me vrjeđali... He he {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Karthus je na startu imao neki dobar rezultat ala 7/1, počeo se kurččit naveliko itd.. Tada je počeo team play i njihov disaster, a on i Vi su me par puta lovili po mapi dok bi ja sa LULU trčkaro i nabacivo onaj njen smjeh {#}, (496 movement speed, anebi ni W koristio) i kada me nebi ulovili nego bi ih otpeljo u zamku bi me vrjeđali... He he {#}

super,ali nemoj vise igrati ovaj build na lulu :D

16 godina
kexzoR kaže...

super,ali nemoj vise igrati ovaj build na lulu :D

LULU

14 godina
doktor1 kaže...

i molim te, kupi crveni trinket (sweeper) ako vec imas sightstone...

Respect the Raise...!
15 godina
neaktivan

Da se javim ta sam mu **** ***** {#}

EUW: iPLAY Murloc
12 godina
protjeran
League Of Legends

ima li tko d+na eune da hoce duo,stvarno mi idu na zivce ova elo boostana djecurlija,usao sam u d prije tjedan dana i sad cu ispasti... svaki gejm dajem sve od sebe i nikad ne surrendam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 16:24 (kexzoR).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Oh shit...

http://prntscr.com/4klpk6

Cujem da riot ima nagradnu igru. Sve kaj treba je prebaciti se na EUNE. Glavna nagrada je cancer lmao.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 19:47 (GamerX9).
Moj PC  
5 3 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Koji ovo game bio xD

Soraka adc, Sona support, jedan stacka sword of ocult, jedan mejai :D

Lucian preloše odigrao, tak da je ovaj broken duo uspio nastackat full oba dvoje, a poslije bilo rageova da su u laneu pola sata, stalno full hp {#}

edit: Tek sad skužio, Nasus imao Infernal Nasus skin, i završio sa 6/6/6 scorom {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 22:19 (tommy2103).

1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

ovo su gejmovi u kojima uzivas i zbog kojih je lol dobra igra, nema ljepseg nego skupit ekipu i zatrollat kako spada gdje ne moras slusat ekipu kak sere...

Respect the Raise...!

10 0 hvala 0
12 godina
protjeran
definho kaže...

ovo su gejmovi u kojima uzivas i zbog kojih je lol dobra igra, nema ljepseg nego skupit ekipu i zatrollat kako spada gdje ne moras slusat ekipu kak sere...

ahaha slazem se,al ne naravno na rankedu :P

14 godina
League Of Legends

ma naravno da nije, ali toliku kolicinu smijeha i zabave (na ts-u) u ovom gejmu ne znam kad sam zadnji put dozivio, jednostavno sam ju morao postati ovdje, ne samo da smo mi uzivali nego je i njihov tim konstantno bio dobre volje i bas je bila friendly atmosfera...jedino nam je poslije bilo zao irelie kada smo svi izletili iz top busha na nju na pocetku gejma {#} onda poslije se njihov bot + jungler sjuri pod turet na nas, a iz bot busheva samo odjednom svi izlaze :D poslije smo probali blitz singed alistar thresh lee, krenuli smo nadobudno svi s bota, kao blitz ce pulat na threshovu lanternu kako to ono ide, singed ga prebaci i ja pod turet sa W od alija, naravno blitz je fulo hook, onda se thresh flasho da hooka i svi smo sve failali, cak sam i ja uspio sa W slucajno miniona puknut nakon sto sam se flashao...svi smo se trgali jedno 10 minuta poslije jer to su tolke pripreme za taj combo bile da bi tako na kraju zavrsilo...

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 16:25 (definho).

1 1 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Hoću već duže vremena pitati, otkako se to pojavilo za 0 RP-a, međutim...

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
sudy_freak kaže...

Hoću već duže vremena pitati, otkako se to pojavilo za 0 RP-a, međutim...

Izađi iz klijenta i probaj ponovno. 

xf:topnik15,EUNE :Cpt DANEvious
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice