L.A. Noire

poruka: 235
|
čitano: 63.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: L.A. Noire
Probaj ugasiti džojstik iz usb porta.meni odma na 30 fps lock.
Be Water My Friend
16 godina
neaktivan
L.A. Noire

Dal može neko pomoći u vezi one opcije kad moraš ondaj code aktivirati,ja probam ono na x,ali neće,neznam zašto!!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
L.A. Noire

Nisam bas aktivan u ovoj temi pa me samo zanima jel to izaslo za PC ???

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Demzi94 kaže...

Da prije tjedan dana

14 godina
Demzi94 kaže...

izašlo je.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
L.A. Noire

I dal vrijedi uzet??

0 0 hvala 0
15 godina
L.A. Noire

Ne ocekuj GTA od ove igre,  meni je igra srednje dobra i mislim da se isplati uzeti/kupiti...... pojedinci imaju problema s lagom, skidrowci su rekli da je to zbog "glupe" zastite, brusliju je pomoglo tako sto je istekao gamepad, nekima pomazu komande.... pa eto, probaj nesto i vidi

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
L.A. Noire

Čuo sam da piratske verzije imaju dosta problema, a orginal da ide bez problema. Zna li netko jel to istina i jel se isplati kupovati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
buby8992 kaže...

Čuo sam da piratske verzije imaju dosta problema, a orginal da ide bez problema. Zna li netko jel to istina i jel se isplati kupovati?

Ne ja igram piratsku i sve je bes problema.

Igra je {#}{#}{#}{#}{#}...

12 godina
neaktivan

Na kojoj konfiguraciji igraš?

14 godina
protjeran
borna666 kaže...
buby8992 kaže...

Ne ja igram piratsku i sve je bes problema.

Igra je {#}{#}{#}{#}{#}...

Također

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
L.A. Noire

Koliko od prilike sati bi mi mogla oduzeti ova igra?

Baš sam nabavio novi PC pa imam puno igara koje moram odigrati ili probati, a vremena je malo.

I dali je teška za igrati, ima li easy mogućnost?

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
buby8992 kaže...

Na kojoj konfiguraciji igraš?

Napišem ti sutra da pitam brata{#}

ja dao pare on dodao i kupio i vrti sve{#}

14 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Koliko od prilike sati bi mi mogla oduzeti ova igra?

Baš sam nabavio novi PC pa imam puno igara koje moram odigrati ili probati, a vremena je malo.

I dali je teška za igrati, ima li easy mogućnost?

u igri je 21 misija,odnosno slučaj koji moraš riješiti. Na početku je malo lakše i brže,ali poslije kompliciranije. Rekao bih sigurnih 15 sati igre najmanje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
buby8992 kaže...

Ako je vjerovati skidrovcima, tako je... Igra ima neku zastitu zbog kojeg se dogada trok trok, samo sto ta zastita nije savrsena pa su cak i neki legalni korisnici pogodeni time, theta takoder ima tih problema..... skid verzija nema, et...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Evo i ja krenuo igrat, remek dijelo. Kao da gledam neki dobar detektivski film. Mislio sam da će grafika biti loša ali baš je super. Super je izvedeno traženje dokaza, i ono mi je zakon kad se vozimo pa pitam partnera kud treba skrenut. Optimizacija je super, igram sa svime na high 2 puta AA i igra mi ima lock na 30 FPS, igram bez one komand što se mora dodat. Ponekad igra zna zaštekat ali ništa strašno. Radi puno bolje od GTA IV i bolje i izgleda. 

Starno super igra.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
L.A. Noire

Da li u igrici postoji auto save,jer sam igrao samo malo u početku,pa nisam primjetio da snima?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Psotoji, usred igre ti malo zašteka pa onda piše autosaving.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igra tecno ide na 1280 x 1024 x 75 na mojoj konfi sa high postavkama sem AA. Ne znam sta ljudi pricaju o neoptimiziranosti. Dakle, patch + komande u konzolu u optionsu i igra savrseno radi. Sto se tice same igre, odusevljen sam.. Totalno osvjezenje, i sto je najbolje od svega, uopste nije monotono. Kad doguram malo dalje, javicu se sa dojmom, sad je prerano, tek sam dostigao drugi promotion :)

12 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

Igra tecno ide na 1280 x 1024 x 75 na mojoj konfi sa high postavkama sem AA. Ne znam sta ljudi pricaju o neoptimiziranosti. Dakle, patch + komande u konzolu u optionsu i igra savrseno radi. Sto se tice same igre, odusevljen sam.. Totalno osvjezenje, i sto je najbolje od svega, uopste nije monotono. Kad doguram malo dalje, javicu se sa dojmom, sad je prerano, tek sam dostigao drugi promotion :)

Ako igraš igru par sati na dan ubrzo postane jako dosadna. Sve se svodi na istom principu, otiđi na mjesto zločina, pronađi dokaze, ispitaj svjedoke. Ja sam ju prvo igrao po 5 sati na dan, no postalo je toliko monotono i dosadno. Zato ti preporučam da igraš sat ili dva po danu.

15 godina
L.A. Noire
Ako @anabolica kaze da mu igra radi na high bez trzaja znaci da je igra vrlo dobra za jedan port odnosno dobro optimizirana, jos su ovakve igre rijetkost, a i sama igra je dosta dobra...... dakle, zbog ovakvih stvari/igara piratizacija unistava PC gaming, sada nemate puno toga za prigovarati. Ako se sada ne proda dobro za PC, bolje da i ne rade GTA V za PC jer bi to bilo fer, a i pametno s njihove strane...

@buby8992
Pa ni ne cudi me, igras jednu igru 5h i to svaki dan? pa lol nije ti ovo GTA, lako ti je tamo 5h igrati istu igru kada je to full sandbox igra u kojoj imas puno toga za raditi, ne moras samo misije.... L.A. Noire se bazira na prici i novoj tehnologiji za animaciju lica, nije ni zamisljena da bude konkurentna drugim sandbox/tps igrama.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Men je zakon rješavat one zločine što mi javi dispečer u sred vožnje.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
L.A. Noire

@lovac82

Ne igram svaki dan po 5 sati, nego samo vikendom, zato jer preko tjedna jednostavno nemam vremena. Igru sam instalirao u subotu, te ju u subotu i nedjelju igrao 5 sati, no postala je jako dosadna. Sada svaki dan riješim dva slučaja. MIslim da su trebali ubaciti još nešto u igru, između svakog slučaja kako bi se izbjegla monotonija igre. Čak su i sporedne misije sve na istu foru, odi na mjesto gdje ti jave, bježi za likom, i na kraju ga ubij ili uhapsi.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
buby8992 kaže...

@lovac82

Ne igram svaki dan po 5 sati, nego samo vikendom, zato jer preko tjedna jednostavno nemam vremena. Igru sam instalirao u subotu, te ju u subotu i nedjelju igrao 5 sati, no postala je jako dosadna. Sada svaki dan riješim dva slučaja. MIslim da su trebali ubaciti još nešto u igru, između svakog slučaja kako bi se izbjegla monotonija igre. Čak su i sporedne misije sve na istu foru, odi na mjesto gdje ti jave, bježi za likom, i na kraju ga ubij ili uhapsi.

meni je zakon,uživam u svakom slučaju zato jer volim ovakav tip igre,kad mi je malo dosadno,onda rješavam one slučajeve koje ti jave dok se voziš u autu.

14 godina
neaktivan
L.A. Noire

Napokon igra koja ima realne animacije lica. pre dobre su.

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Bome su animacije lica savršene, ovo treba postat standard u igrama.

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Bome su animacije lica savršene, ovo treba postat standard u igrama.

Slažem se sa time, mislim da bi na sljedečoj generaciji konzola sve igre trebale rabiti ovu tehniku, također se nadam kako će GTA V koristiti također.

13 godina
neaktivan
L.A. Noire

Kak da zamenim odijelo pise da sam nesto dobil al nigde nema gledo sam na netu likovimka pise outfit u pause menu al meni nema?

0 0 hvala 0
14 godina
Demzi94 kaže...

Kak da zamenim odijelo pise da sam nesto dobil al nigde nema gledo sam na netu likovimka pise outfit u pause menu al meni nema?

nemožeš mijenjati unutar zgrade,izađi na ulicu i u uđi u pause menu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 12:39 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Demzi94 kaže...

nemožeš mijenjati unutar zgrade,izađi na ulicu i u uđi u pause menu.

jesam i na ulicu i u zgradi  cak sam probo proc i u policijsku stanicu ni tam nema

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice