Znaci sad mogu imati max. 60fps-a zbog frekvencije osvježavanja monitora 60Hz. Al opet kako je ugodnije igrat kad imas recimo 100fps-a, frekvencija ti je 60hz nego sa 60fps-a i 60Hz-a?
Znaci sad mogu imati max. 60fps-a zbog frekvencije osvježavanja monitora 60Hz. Al opet kako je ugodnije igrat kad imas recimo 100fps-a, frekvencija ti je 60hz nego sa 60fps-a i 60Hz-a?
http://en.wikipedia.org/wiki/Frame_rate#How_many_frames_per_second_can_the_human_eye_.22see.22.3F
i slika je najkvalitetnija kad je V-sync uključen, naravno...
treba graficka koja ce drzat fps lockan na 60, a takove kostaju ko svetog petra kajgana...
Kupio sam jucer samsung T220 i (znaci presao sa samsung 710n= 17" 18ms) i sad nemrem crysis kak spada igrat na medium, a na high se vuce 17-28fps-a ,ali je average cca. na 22fps-a na cemu je nemoguce igrat.
Hebem ti to nakraju ispada da hd4870 nije u stanju crysis pokrenut na high na 1680x1050, ali vjerovatno je procesor kriv za to. Vidit cu oce se sta promjenit kad kupim athlon x4/phenom II i oc-am ga na 3,2-3,5GHz.
Do procesora ti je, meni ide fino na rezoluciji 1980x1200, sve na high a imam proc iz potpisa.
ma, nemam ati već nvidiu
Malo sam se krivo izrazio, fraps je samostalan program namijenjen bilo kojoj grafičkoj.
decko ae slikaj u cod2 1000 fpsa dok igras jer me vec pocinje zivcirat to hvalisanje s fpsom. Svako moze gledat u nebo i u decoyu imat 1000fpsa ko ima malo bolju grafu koja podrzava dx 10.01. Ja imam hd 4870x2 2gb ddr5 sapphirovu i na dx9 imam 333 lock dok pucam hodam bla bla ali i zna nekad past a u dimu mi nikad ne pada cak i kad stavim na 1000 lock dx9 imam 750 u dimu al kad izadjem iz njega imam oko 300-500
decko ae slikaj u cod2 1000 fpsa dok igras jer me vec pocinje zivcirat to hvalisanje s fpsom. Svako moze gledat u nebo i u decoyu imat 1000fpsa ko ima malo bolju grafu koja podrzava dx 10.01. Ja imam hd 4870x2 2gb ddr5 sapphirovu i na dx9 imam 333 lock dok pucam hodam bla bla ali i zna nekad past a u dimu mi nikad ne pada cak i kad stavim na 1000 lock dx9 imam 750 u dimu al kad izadjem iz njega imam oko 300-500
Zanima me kako koristiti benchmark u Frapsu da vidim koji mi je najveći, najniži i prosječni FPS.
Vidim da mi se banchmark pokreće na F11 i ja stisnem u igri i čini mi se da redi ali neznam gdje mogu te rezultate kasnije vidit.
Pretražija sam Frapsove mape ali nemogu nigdi nać. Jeli iko koristija taj program i jeli zna nešto o tome??

Imam ja tu mapu ali nema ništa u njoj a sve mi je namješteno ka tebi.
ja sam prije ima saphire 9600 pro atlantis 256ddr i sad imam sugavu hd4870x2 2gb of ddr5 i da iskreno kazem ja ne vidim razliku u igranju coda osim ljepse grafike!... to da puska bolje puca i da se meci bolje ljepe na dx9 to su ciste gluposti- bar ja tako mislim. Ako se hoce ko uvjeriti u 1000 lock nek ode na x fire profile capvuks 1 ss.
Decki i cure ako ih ima =) moze pomoc oko ati catalyst! totalni sam newb oko tog clockanja i tih sranja... neznam koliko mogu nastetit grafi ako stavim sve na max a temp mi se ne dize iznad 50 a ako fan cooler stavim na 100 posto temp mi je i manja al je prebucan! i u catalystu mi pokazuje samo gp1, zanima me kako nastelat gp2?
Dečki samo je stvar u monitoru. ak imas crt od 19 inca mozes igrat na 10 fpsa ako treba a ak imas lcd od bilo kolko inca nemres ispod 30 fpsa.
30+ je ocke ....
ja sam igrao wow na 4-5 fps, nije bilo bas ugodno ali ok.
ja sam igrao wow na 4-5 fps, nije bilo bas ugodno ali ok.
kanta od svih kanti, sis mirage 3 graficka, a sve je bilo na low.
Dečki samo je stvar u monitoru. ak imas crt od 19 inca mozes igrat na 10 fpsa ako treba a ak imas lcd od bilo kolko inca nemres ispod 30 fpsa.
Sa 10 fps se ne igras nego se bas patis. Sjecam se svog prvog PC-a imao je grafu Matrox Millenium G200 sa 8MB video memorije i 128MB SD RAM-a. Vukla me zelja pod svaku cijenu da predjem R.T.C. Wolfenstein koji je izasao godinu ranije. Bas sam se narestartovao dok sam ga presao, otprilike 60-tak puta. Kako sam se zbog toga pregrijavao...
e ljudi kak da provjerim koliko fps imam na cod 4
e ljudi kak da provjerim koliko fps imam na cod 4
naredba /cg_drawfps 1 u konzolu