Dajte mi jedan prijedlog koje PC igre da skinem s Interneta da je lako instalirati, da su dobre, i da nema puno gb.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vrsta igre?
Ako je FPS predlazem:
COD4, FarCry, Crysis, Rainbow Six Vegas, FEAR, to su moji favoriti.
Vrsta igre?
Ako je FPS predlazem:
COD4, FarCry, Crysis, Rainbow Six Vegas, FEAR, to su moji favoriti
Vrsta igre strategija
Jel ova tema već stavljena?
HA HA čuj lika jel ova tema već stavljena,pomalo ironično mi je ovo,a jadan,kad dobiješ ban onda ćeš vidit jeli stavljena.......
ban????? jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
banovaće me? nemogu vjerovatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
tu sam temu stavio samo da stavim nekih dobrih igrica na komp,
Boze Pomozi Molim te.
registrirao sam se prije samo 7 tjedana. neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nemoj te mi to radit, molim vas.
Jel ova tema već stavljena?
HA HA čuj lika jel ova tema već stavljena,pomalo ironično mi je ovo,a jadan,kad dobiješ ban onda ćeš vidit jeli stavljena.......
Mozda covjek misli na Freeware igre tipa Icy Tower i slicne 
a sto kazes na pitanje : koje pc igre da zaigram, sto mi preporucujete??
i sve divno i krasno.....otkud ti igre, nitko te ne pita...
Ne želim biti bezobrazan ali eto tek sam sad skužio naslov teme: "Koje PC igre da Donwladujem? Prijedlog". Mislim jel to sve skupa bila zezancija ili?
a zasto ovo jednostavno nebi islo pod LOCK ?, ne vidim razlog.
tu neko spava od nadležnih
a tko kaže da čovjek neće skinuti igre digitalnom distribucijom sa steama ili slično?
apsolutno nigdje nije spominjao ništa nelegalno, zato ili preporučite igru ili oladite, dežurni dušebrižnici.
Vrsta igre strategija
Age of empire 3,Rise of nations,Empire:Total war,Rome:total war,World in conflict...
Vrsta igre strategija
Age of empire 3,Rise of nations,Empire:Total war,Rome:total war,World in conflict...
nisam nikad igra strategije al znam da je ovo zadnja dosta zahtjeva pa je nece moc sigurno pokrenit... da ne trosi vreme za download
Vrsta igre strategija
nisam nikad igra strategije al znam da je ovo zadnja dosta zahtjeva pa je nece moc sigurno pokrenit... da ne trosi vreme za download
Nije baš zahtjevna World in conflict,vidi minimalna konfiguracija
EDIT:Možda neke od ovih igara imaju malo više gb,ali neka autor teme pogleda veličinu igre i dali mu odgovara
nisam ni gleda minimum, jer su oni obicno uzasno "lazni" (primjer cryostasis i fc2), al znam da i hd4870 pada na koljena s tom igrom
nisam ni gleda minimum, jer su oni obicno uzasno "lazni" (primjer cryostasis i fc2), al znam da i hd4870 pada na koljena s tom igrom
Istina!!1
Ja sam PES 2009 pokrenio s lošijom konfiguracijum od "minimalne",ali se dobro orjentirati prema tome
onda on topic, da budem konstruktivan : na tragu world in conflict- probajte warefare, strategija za mazohiste, dosta teska.....ali ima onu draz, razmisljanja-gdje i kako.vrlo brzo te nauci da se abramsom ili apacheom ne zaleces, jer te tally raketom zvizne sa nekog krova, ne stignes ni trepnuti...dakle ,jejedinice su suvremene...iako nova , vidim da je po specifikacijama tu negdje sa wic-p, jos joj manje harda treba......
Vrsta igre strategija
LORD OF THE RINGS Battle for middle earth II. [moj osobni favorit i najbolja igra do sada]
Minimum....
CPU: Pentium 4/Athlon XP or better
CPU Speed: 1.6 GHz
System RAM: 256 MB
Video Card: 64 MB video card (NVIDIA GeForce3+ / ATI Radeon 8500+ / Intel 900+)
Video RAM: Required - 64 MB
Video Card 3D Acceleration: Required
Pixel Shader Ver.: Required - 1.1
DirectX Version : 9.0c
Free Disk Space: 6 GB
LORD OF THE RINGS Battle for middle earth - The rise of the witch king [mnogi kazu da im je bolja od ove prve]
Minimum...
CPU: Pentium III or Athlon equivalent
CPU Speed: 1.6 GHz
System RAM: 512 MB
Video Card: 64 MB AGP/PCIe only NVIDIA GeForce3 or greater; ATI Radeon 8500, 9500 or greater
Tema o preporuci igara ima barem desetak, a ova ide pod ključ.