ljudi, znam kak igrati wow bez plačanja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljudi, znam kak igrati wow bez plačanja
skineš free trial wow-a i onda skineš program run as date i onaj skinuti free trial pokreneš s tim programom i namjestiš datum da ti npr. taj free trial traje do... 2099
kaj nije super
Pirati...
ja nemam wow
to je moj frend skužio
ak ne vjeruješ, ne moraš, tvoj propust
u parametre ne znam točno kaj upišeš al imaš na youtubu video jedan
how to make free trial last forever
Ovo je stara fora... i neupućenom bi se čitatelju činilo kao dobar trik, samo što je Shady zaboravio reći jednu malu sitnicu. A ta je da onda imaš vječni trial a ne pravu igru. Nisam nikada igrao s trialom ali mislim da su ti neomogućene neke stvari kao što su AH, lvl.-anje iznad neke granice, primanje pošte itd. što stvara "forever" trial prilično jadnim. Rađe igrajte na privatnim ako neželite plaćati
nije ništa onemogućeno
nije ti to demo
to je free trial, ti imaš cijelu igru sa svim opcijama koje imaš i u pravoj igri, samo što ti je na free trialu ograničeno vrijeme, a ti ga s programom run as date produljiš
Ograničenja - naravno - postoje! Eh, ta dobra vremena..
nije ništa onemogućeno
nije ti to demo
to je free trial, ti imaš cijelu igru sa svim opcijama koje imaš i u pravoj igri, samo što ti je na free trialu ograničeno vrijeme, a ti ga s programom run as date produljiš
moj frend igra tu igru i kaže da ništa nije onemogućeno, ja to ne igram al sam pokrenuo ovu temu da vam pomognem ak nećete plačati, jer sam vidio da vas puno igrate wow
Istina, nema vremenskog ograničenja, pa možeš uživati koliko hoćeš... Ali drugih vjerojatno ima. Nemam WoW, samo pretpostavljam, jer je ovako inače u igrama.
Istina, nema vremenskog ograničenja, pa možeš uživati koliko hoćeš... Ali drugih vjerojatno ima.
Skužih, pa ispravih. Sry!
ok, np