Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 225.402
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: The War Z
thuglife kaže...

Da i propadne za koji mjesec, nečeš propasti za sto kuna.

Thug jel kupuješ? Ja ću legend ovih dana

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
12 godina
neaktivan
The War Z

The War Z facebook status:

As promised we are giving out 100 copies of the game for reaching 70k likes! :) Here is the key that will unlock your copy of the game MZLU-Z9EP-PEXX-6ZDK this key will be redeemable on Oct. 15 when we launch alpha. The first 100 people to redeem will have a copy of the game for free! :) Once we hit 80k we will give out even more!

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Square Enix kaže...

The War Z facebook status:

As promised we are giving out 100 copies of the game for reaching 70k likes! :) Here is the key that will unlock your copy of the game MZLU-Z9EP-PEXX-6ZDK this key will be redeemable on Oct. 15 when we launch alpha. The first 100 people to redeem will have a copy of the game for free! :) Once we hit 80k we will give out even more!

Ma i ja sam to dobio, sprdačina, dobit će ih oni sa bržim internetom, toliko o ravnopravnosti.........dođe švabo i skine client za 15 minuta i ooop evo ključa, umjesto da se isprse i random ljudima pošalju u porukama ključeve.

12 godina
protjeran
The War Z

Koliko sam vidio na njihovom forumu client ce biti dostupan par dana prije za download  tako da ce svi imati jednake sanse za dobitak .  Ja se necu zezat sa time uzet cu si Pioneer package i u miru cekati izlazak igre .

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
azzie kaže...

Koliko sam vidio na njihovom forumu client ce biti dostupan par dana prije za download  tako da ce svi imati jednake sanse za dobitak .  Ja se necu zezat sa time uzet cu si Pioneer package i u miru cekati izlazak igre .

Ja to nisam vidio? Gdje si ti vidio?

15 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...
thuglife kaže...

Da i propadne za koji mjesec, nečeš propasti za sto kuna.

Thug jel kupuješ? Ja ću legend ovih dana

Planiram ovih dana.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
12 godina
neaktivan
The War Z

Must see:
http://forums.thewarz.com/showthread.php?18316-Spread-this-around-as-much-as-you-can

Mislim da ovo nije nikako u redu, koliko znam tj. koliko imam iskustva iz drugih igara alpha/beta testiranja NDA zahtjeva da se obje strane slože s time, ja se ne sjećam da sam igdje vidio neki Terms of Agreement vezan uz NDA kada sam kupovao igru, možda je moj propust, možda nisam čitao ali sumnjam, mislim da to nigdje nije pisalo jer me odmah poslalo na paypal gdje sam uplatio i odmah dobio email, nisam nigdje vidio IKAKVE terms of agreement. Niti je naznačeno na stranici otkuda kupujemo.

Mislim da je ovo ogromni propust sa njihove strane i ovo je legalno krivo, mislim da nemaju pravo bannati niti isključiti iz igre nikoga ako on objavi neke slike/videe vezane uz gameplay... 

0 0 hvala 0
15 godina
The War Z

Nesmiješ postati gameplay ili slike iz igre kad je igra u alpha/beta razini razvoja kad izađe cijela igra naravno da će se smijeti stavljati sav sadržaj na internet.

Pa ni u jednoj igri se nesmiju stavljati filmovi ili slike iz bete ili alphe, isto te banaju.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
The War Z

Jel ima netko da bi podjelio jedan beta key samnom pa da vidim isplati li se to kupovati ili da nastavim dayz?

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal |
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 20:57 (VandaL.pr!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Nesmiješ postati gameplay ili slike iz igre kad je igra u alpha/beta razini razvoja kad izađe cijela igra naravno da će se smijeti stavljati sav sadržaj na internet.

Pa ni u jednoj igri se nesmiju stavljati filmovi ili slike iz bete ili alphe, isto te banaju.

Ne mora značit, sad mi prvi pada minecraft na pamet, bio je u alphi i bilo je tone videa svugdje. A nigdje Notch na stranici nije naglasio da se smije/ne smije postati gameplay footage.
NDA je ugovor koji obvezuje igrača na to, a oni nigdje nisu stavili taj term ili ponudili da se kupac igre slaže sa time. Meni to nije ubitačno jer se ni ne bavim time da stavljam gameplayove i sl. na net. Ali me smeta to što se tako nešto dozna tek na forumu od nekog forumaša, ili i od samog developera u jednom postu od njih tisuće i to u threadu koji ni pod nekim official announcemnts ili nesto slično. 

12 godina
protjeran
The War Z

Evo da se javim ovdje da asm prekjucer preordao Pioner edition da mogu sudjelovati u alphi koja pocinje u ponedjeljak.Jako sam uzbudjen zbog ove igre jer su puno obecali developeri.

Jedino me strah da oruzja ne bude svugdje nego da bude rijetko kao npr u DayZ-u se moras posteno namucit i uletiti u veci grad da bi dobio obican pistolj a za ova vojna oruzja trebas imati jako srece :D

The king is back!

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Evo da se javim ovdje da asm prekjucer preordao Pioner edition da mogu sudjelovati u alphi koja pocinje u ponedjeljak.Jako sam uzbudjen zbog ove igre jer su puno obecali developeri.

Jedino me strah da oruzja ne bude svugdje nego da bude rijetko kao npr u DayZ-u se moras posteno namucit i uletiti u veci grad da bi dobio obican pistolj a za ova vojna oruzja trebas imati jako srece :D

Sergey je to već odgovorio u ovom najnovijem threadu gdje je odgovarao na sva pitanja, kaže da su oni spawnali oružja samo radi testiranja, ali da su takva oružja inače jako rijetka.

Također netko je pitao da zašto je on (Sergey) kupio Pioneer a ne Legend, pa je odgovorio da ima već ''shitload'' GC-a. I da može rentat server kad ga je volja.
To je ok njegova igra, pa ok da sam sebi da server. Ali mislim da čak i od njega kao developera nije uredu da ako misli igrat sa nama ostalim igračima da ima neograničenu opskrbu goldima, kao i svi drugi koji su sudjelovali u testiranju do sada... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 21:07 (Tox2401).
12 godina
protjeran
Tox2401 kaže...
Masterpiece kaže...

Sergey je to već odgovorio u ovom najnovijem threadu gdje je odgovarao na sva pitanja, kaže da su oni spawnali oružja samo radi testiranja, ali da su takva oružja inače jako rijetka.

Također netko je pitao da zašto je on (Sergey) kupio Pioneer a ne Legend, pa je odgovorio da ima već ''shitload'' GC-a. I da može rentat server kad ga je volja.
To je ok njegova igra, pa ok da sam sebi da server. Ali mislim da čak i od njega kao developera nije uredu da ako misli igrat sa nama ostalim igračima da ima neograničenu opskrbu goldima, kao i svi drugi koji su sudjelovali u testiranju do sada... 

Citao sam bas sad :D

A to sto je on kupio pioneer edition isto mi malo cudno :/,mozda covjek nema para {#}

The king is back!
12 godina
protjeran
Tox2401 kaže...
Masterpiece kaže...

LOL pa šta ti misliš da će on stvarno igrati? Možda tijekom alphe i bete, ali kad igra krene on će brojati zelene papire a neće bit za kompom igrat igru haha

12 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...
Tox2401 kaže...
Masterpiece kaže...

LOL pa šta ti misliš da će on stvarno igrati? Možda tijekom alphe i bete, ali kad igra krene on će brojati zelene papire a neće bit za kompom igrat igru haha

Ne znam ja, ne mora on ali ima i ostatak dev. teama. Tako da ako i igra netko od njih, dosta jedan, opet to nije u redu.
Nije neki utjecaj na sam gameplay, ali dosta je suprotnos onomu što su obećavali i govorili pred mjesec-dva... 

A dobro i istina je to što kažeš xD Boli njega k sada kada krene prodaja, tj. već je i krenula 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 21:33 (Tox2401).
12 godina
protjeran
The War Z

Naravno da vec sad broje pare ali siguran sam da ce slusat ljude sto im govore kao sto su i dosad radili

The king is back!

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Masterpiece kaže...

Naravno da vec sad broje pare ali siguran sam da ce slusat ljude sto im govore kao sto su i dosad radili

Ma sigurno da hoće {#}  kad stave pare u džep boli ih ćuna za nas.......

15 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Samo bi to i pasalo, sve ostalo bi bilo glupo.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
The War Z

Battlefield3 premium ce malo pricekat, pa sam danas kupio legend pack {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
The War Z

Da li netko zna hoce li biti NPC-ova u safe gradovima.Citao sam dvije suprotne izjave sergeya :/

The king is back!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Da li netko zna hoce li biti NPC-ova u safe gradovima.Citao sam dvije suprotne izjave sergeya :/

Mislim da ne, u početku se govorilo da hoće ali mislim da je ova izjava koja kaže da nema NPCa novija. Ali onda nema tko branit banditima da ulaze u safe settlements, jer su govorili da je negativna strana toga da si bandit kao da nećeš moć ulazit jer će te čuvari izbacivat i sl. Pa nez kako su to napravili, vidjet ćemo za 4-5 dana :)

13 godina
Casper127 kaže...

Battlefield3 premium ce malo pricekat, pa sam danas kupio legend pack {#}

Udijeli jedan invite ako imas  {#}

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal |
14 godina
vec sam ih podjelio
14 godina
The War Z

ima to kakav trial ili nesto? neki hvale,neki kenjaju a ja neznam dali da uzmem ili ne..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

http://forums.thewarz.com/showthread.php?19656-Time-Zone-Confusions-Alpha-Release-Times-by-Country-(Read-if-you-are-from-UK-EU) ovo bi znacilo da igra krece 15.10 , otprilike od 9pm do 3am

g3AR

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Evo točnog vremena:
http://thepixelhog.co.za/

Ne znam koliko je ovaj timer točan i ako je točan i ako je official ali bolje nešto nego ništa... 

14 godina
Tox2401 kaže...

Evo točnog vremena:

Ne znam koliko je ovaj timer točan i ako je točan i ako je official ali bolje nešto nego ništa... 

Stavi novi link ovaj ti ne radi :)

12 godina
protjeran
The War Z

Kolko vas se vec priprema za sutra?! :D

The king is back!

0 0 hvala 0
14 godina
Masterpiece kaže...

Kolko vas se vec priprema za sutra?! :D

Valjda nas ima. Nadam se da će sve šljakati sutra dobro :)

12 godina
neaktivan
Casper127 kaže...
Tox2401 kaže...

Evo točnog vremena:

Stavi novi link ovaj ti ne radi :)

Kako ne radi evo ja ga sad 10 puta otvorio :P

Ugl. po tom timeru igra bi trebala biti vani po našem vremenu u 10 navečer. Ali kako kažem ne znam koliko je to pouzdano jer je timer napravio neki forumaš sa njihovog warz foruma 

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 22:42 (Tox2401).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice