Par novih slika sa Facebooka.Nocni lov!
Hmmmm.... ovo super izgleda, ovo me pozitivno iznenadilo, baš predobro izgleda ovaj noćni lov :P
Evo samo da potvrdim za slučaj da netko nezna, potvrdili su na twitteru da ovaj mjesec sigurno neće bit trailera nego da će ga izdat sljedeći mjesec.
Hmmmm.... ovo super izgleda, ovo me pozitivno iznenadilo, baš predobro izgleda ovaj noćni lov :P
Ne izgleda super, ali djeluje dosta atmosferično. Opet dobro.
Ne izgleda super, ali djeluje dosta atmosferično. Opet dobro.
Meni se dopada
EDIT:
Evo nešto sa foruma:
http://forums.thewarz.com/showthread.php?8896-Gameplay-video
Nova slika,meni osobno najdraza do sada!
ako će draw distance stvarno bit ovoliki onda to u neku ruku i opravdava malo lošije texture i nedostatak poligona (primjetite rub planine ispod njega), zasad san zadovoljan sa grafikon i čeka se gameplay video
Vezano za grafiku. Sergey je rekao da SSovi nisu uzeti na Ultra postavkama jer ih njegov laptop ne moze podrzat a da zadrzi pristojan FPS tako da on igra na Normal-High zavisi gdje, postoji i Ultra pa možda taj Ultra radi veliku razliku vidjet ćemo :)
ako će draw distance stvarno bit ovoliki onda to u neku ruku i opravdava malo lošije texture i nedostatak poligona (primjetite rub planine ispod njega), zasad san zadovoljan sa grafikon i čeka se gameplay video
Pravo pitanje je na kolikoj udaljenosti će se vidjeti bitne stvari poput ljudi, zombija, trave, grmlja, objekata, itema... Lako za planine.
Vezano za grafiku. Sergey je rekao da SSovi nisu uzeti na Ultra postavkama jer ih njegov laptop ne moze podrzat a da zadrzi pristojan FPS tako da on igra na Normal-High zavisi gdje, postoji i Ultra pa možda taj Ultra radi veliku razliku vidjet ćemo :)
Hmmm,meni tu nesto smrdi.Sergey i cijeli razvojni tim igra na ultra low sa "laptopa"...
Mazanje očiju, ne izgleda ni približno dobro ko arma 2, no barem čemo igrat na više od 25fps...
Hmmm,meni tu nesto smrdi.Sergey i cijeli razvojni tim igra na ultra low sa "laptopa"...
Da tu se slažem i meni je to malo čudno
http://www.gametrailers.com/videos/ud86tw/the-war-z-exclusive--pax-prime-12--alpha-co-op-gameplay
Evo nam i prvog gameplaya.
http://www.gametrailers.com/videos/ud86tw/the-war-z-exclusive--pax-prime-12--alpha-co-op-gameplay
Evo nam i prvog gameplaya.
Mislio sam da su rekli da za zombije ubit treba headshot, ovaj je dvojicu skinuo tamo oko 3:15 i prilicno mi se cini da ovaj drugi nije headshot, cini mi se prejednostavno...
Zasad izgleda OK.onaj zvuk u pozadini daje vecu atmosfericnost i ona bolnica....creepy hehe
Baš me zanima AI zombija, u ovom videu nije prikazano dovoljno da bi se procjenio.
Mislio sam da su rekli da za zombije ubit treba headshot, ovaj je dvojicu skinuo tamo oko 3:15 i prilicno mi se cini da ovaj drugi nije headshot, cini mi se prejednostavno...
ovo je citat Sergeya sa službenog foruma...
UPT - nope - just checked video - he have 30 rounds mag and after he shot all zombies ( btw I don't think guy who played killed all of them - I didn't saw much of headshots - so he'll face reanimating zombies at his back ) he'll left with 11 rounds...
Looks like guy just got used to play left4dead or dayz - he'll have some fun when zombies will start rising again....
ALWAYS SHOOT IN A HEAD !
EDIT: citat još jednog developera u vezi textura vegetacije
Dont you worry,
The Trees you see were made very fast to test the actual population of the terrain.
A while back we sat down and discussed the state of our eco system. Everything you see was created for "testing" the frame rate, functionality and filler. Non of the vegetation is final. First we wanted to create the world that felt huge and covered with trees.
We succeeded. It runs beautifully. We know our target polygon count and texture spacing.
Tomorrow, me and our tech Art director are going to the Red Woods to capture the real photos of pines, birches, and aspens. Trees and grass is gona be so nice
Nadam se da je istina sto govore o teksturama,ali ako igra izlazi ovu jesen mislim da nece imati dovoljno vremena sve ispolirat.Ali ako su atmosfera i gameplay dobri, grafika ce biti manje bitna.
Nadam se da je istina sto govore o teksturama,ali ako igra izlazi ovu jesen mislim da nece imati dovoljno vremena sve ispolirat.Ali ako su atmosfera i gameplay dobri, grafika ce biti manje bitna.
pa mogu nakon izlaska postepeno poboljšavat sa patchevima ili za Božić napravit neki veliki update ili nešto u tom stilu.
Vezano uz reanimaciju zombija, jel možda znaš ako je negdje spomenuto vrijeme koliko im treba da se probude opet
Izašao je još jedan GamePlay video, ovoga je Sergey snimao
Link za drugi gameplay in description :P
Moram malo viewse skupljat ja i frend smo mislili radit Let's Playove od The War Z pa da skupimo malo viewsa da nam je kasnije lakše probit video na vrh :P
Zbilja atmosferično izgleda, ćuti se neki L4D štih ( mada igre međusobno i nemaju previše poveznica ).
Sa WarZ foruma:
Here's just to give you some idea of map size, rendering distances, etc.
This screenshot shows pretty much 90% of the map. distance from the camera to far mountains in the center of the screen is around 11-13km (
6.6 to 7.8 US miles ). All area except for snow peak mountains on the edge of the map are playable. Ie you're getting around 160-170km of playable terrain comparing to 225 sql km of Chernorus ( keep in mind that large chunk of chernorus map is a sea ).
This is our first map codename "Colorado".
This map size is pretty comfortable for up to 130+ players. At 200+ players, you'll be able to meet other players every 15-20 minutes of playing game.
*UPDATE: City Views. Three cities shown here - in a lower right part of the image there is a city you've seen in alpha gameplay trailer. Center top of the screen - one of the largest cities on this map - mostly highrises.
Zbilja atmosferično izgleda, ćuti se neki L4D štih ( mada igre međusobno i nemaju previše poveznica ).
Da li meni se čini da neće biti ni 10 % zombija koliko je bilo u L4D, da ne spominjem da ovi neće trčati debili......
na l4d/2 s zombiji bili vise kao ljudi kad su bjesni/zarazeni bjesnocom :/. ovdje ce biti pravi "raspadnuti" zombiji, znaci nema trcanja ako si se raspo skoro do kosti.
Istom kao Arma 2
Istom kao Arma 2
Ne, na istom engineu ko i War Inc.
DayZ je na Arminom engineu.
Istom kao Arma 2
Nije, nije isti kao u Arma-e 2. Koristi se Engine od igre War Inc (neznam točno ime Engina).
Kolega me pretekao :)
Ako se ne varam mislim da se engine zove Eclipse engine 2.5