IL2 1946 problem

poruka: 25
|
čitano: 4.271
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
IL2 1946-problem
E,ovako.Skinuo sam igru i patch v4.08 i svaki puta na početnom loadingu(za onaj filmić)mi stane na 95%.Što da radim?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: IL2 1946-problem

Kupi original? Smijeh

Pričekaj 10 minuta(znam da je meni zastajao loading na jednom dijelu duže vremena)

15 godina
neaktivan
RE: IL2 1946-problem

Da li loada normalno bez patcha?Možda je stvar u njemu.Ako planiraš igrati online treba ti još patch v4.09m jer je to verzija na kojoj je većina servera.

Ako ti to pođe za rukom potraži paket modova UP (ultrapack) ili HSFX(history mod) jer ful popravljaju grafiku, dodaju vrpu novih aviona,misija itd.

Najbolja verzija je da kupiš original i miran si.BTW, igru najtoplije preporučam ako si napaljen na taj žanr.Ja ju igram već godinama i ne planiram ubrzo prestati. : )

"Why flying?Cose for tennis or football you need only one ball."
15 godina
neaktivan
IL2 1946 problem
Čuj,sada imam novi problem.Stavio sam AAA mod i sada mi se igra normalno loada.No kada dođe onaj filmić nakon prvog loada,prestane mi reagirati miš i tipkovnica.Lampica na mišu svijetli,no ništa ne mogu sa njim.
Pomoć!

0 0 hvala 0
16 godina
RE: IL2 1946 problem
E vidis, bas zanimljivo. Ja sam tu igru isto skinuo i imam sličan problem. Naime, kod mene ponekad kada pokrenem igru udje u meni, ali ne mogu takodjer koristiti mis i tipkovnicu. To ispravim tako da moram nekoliko puta uci i izaci iz igre ili resetirati računalo. Ja sam 100% siguran da je problem u cracku i da je potreban drugi. Samo o tome ne bi smjeli ovdje raspravljati, pa necemo dalje. Evo nadam se da sam bio od neke pomoci.
15 godina
neaktivan

Ja bih na tvom mjestu ipak kupio igru jer je fakat bagatela.Mislim da nije skuplja od 100 kn.

15 godina
neaktivan
IL2 1946 problem
Evo,sada jedno pitanje.Kako da stavim bombsight u npr. B24 bombarderu?Ja stavim u kontrolama da mi "N" bude kao "toggle sight/auto"no kada pritisnem,samo mi piše "bombs away!"i iz aviona ispadnu 2 bombe.Kako da gledam kroz bombsight?(to je AAA mod koji ima i bombsight i sve te druge avione)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IL2 1946 problem

Vidim da si uspio pokrenuti igru. : ) Pogledaj ovaj video možda ti pomogne.Ja sam 99% vremena u lovcima, a bombardiram eventualno sa P-38 ili Mosquitom niski skip ili level bombing, tak da norden bombsight netrebam.

EDIT:Pročitaj ovaj topic i skužil budeš

Mission4Today › ForumsPro › IL-2 Sturmovik › General Discussion › No bombsight

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 21:57 (Lestat).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
IL2 1946 problem
Šta da radim?Sada nemam zvuka.Kako da ga uključim?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IL2 1946 problem
Kad hoću kliknuti na "enable music"stoji mi ono rozo ljepilo,što znači da je audio isključen.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IL2 1946 problem
A sad imam novi proble.Nema više onog filmića nakon početnog loada te mi je u igri miš sa destkopa a tipkovnica ne reagira.
Ah,ipak ću kupiti igru.
Inače,hvala na pomoći.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nema problema.Lijepo je vidjeti da je neko zagrijan i za simulacije, a vidim da je takvih na ovom forumu malo.Kupi igru i neće ti biti žao.Velim ja ju igram od 2002. i nemre mi dosaditi : )

Kad ju instaliraš preporučam ti da si skineš History mod.On ti sadrži SVE najbolje modove od zvuka ,grafike,6DOF za TrackIR, aviona,misija itd.,+mod svitcher, pa ih možeš uključivati po želji.

Igra ti postane grafički al pari modernim naslovima.

U "conf.ini" folderu u igri se grafika može još brutalno tweakati.Ako budeš trebal kakvu pomoć u vezi bilo čega oko igre možeš mi se javiti na P.M.

17 godina
istina,slusajte majsoraLestat kaže...

Nema problema.Lijepo je vidjeti da je neko zagrijan i za simulacije, a vidim da je takvih na ovom forumu malo.Kupi igru i neće ti biti žao.Velim ja ju igram od 2002. i nemre mi dosaditi : )

Kad ju instaliraš preporučam ti da si skineš History mod.On ti sadrži SVE najbolje modove od zvuka ,grafike,6DOF za TrackIR, aviona,misija itd.,+mod svitcher, pa ih možeš uključivati po želji.

U "conf.ini" folderu u igri se grafika može još brutalno tweakati.Ako budeš trebal kakvu pomoć u vezi bilo čega oko igre možeš mi se javiti na P.M.

istina,slusajte majstora.

sniper only
16 godina
Lestat kaže...

Evo mislim zaigrati multiplayer, pa me zanima koji je trenutno najnoviji patch i trebam li instalirati sve prethodne patcheve (trenutno mi je verzija 4.07m) ili je dovoljno instalirati samo taj najnoviji? I je li redoslijed instalacije patchevi>modovi?

16 godina
IL2 1946 problem

Danas sam skinuo sve patcheve (do 4.10.1) i sada igram multiplayer. Mogu se pohvaliti da do sada nisam skinuo niti jedan avion s neba, ali mene zato jesu, jedno možda 15-ak puta. Mogu samo reći da nije jednostavno igrati protiv ostalih igrača.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: IL2 1946 problem

Brzo ćeš se ufurati - drugačije je nego off-line, nije zapravo teže. Ako se skompaš s nekim na serveru pa jedan drugoga pokrivate bit će ti još lakše. 

This space for rent!
16 godina

Baš sam sada odigrao 2 partije i u ovoj drugoj sam srušio 4 aviona. Izgleda da me je krenulo. Sada se moram još samo pozabaviti modovima. Igra je stvarno odlična!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 14:53 (Izzy).
16 godina
IL2 1946 problem

Jučer sam instalirao History mod. Čovječe što taj mod sve donosi! Računao sam da ću moći voziti B-29 i bacati atomske bombe, ali nisam se nadao da ću dobiti i mlažnjake koji su se koristili 50-tih godina u Korejskom ratu. Ludnica!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IL2 1946 problem

Jel igra ko ovo? Da znam ocu kupovat ili ne? Oce se ovo moc vrtit na konfi pod moj kom?

... bit cu ja i gori!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IL2 1946 problem

Ja sam je igrao sa celeronom,768mb ddr rama i radeon 9200.

Tako da ćeš ti bez problema.

0 0 hvala 0
17 godina

0 0 hvala 0
16 godina
IL2 1946 problem

Mali offtopic:

Meni je najžešći trenutak u IL2:1946 bio kada sam igrao online sa Hurricane Mk II B (sa 12x 7.7 mm strojnicama) i u jednom naletu sa jednim "pucnjem" (12 metaka) srušio dvije 109-ke koje su u formaciji letjele prema meni.

WTF trenutak je bio veći s time što nismo išli direktno jedni na druge nego sam se sa visine obrušio prema njima pod kutem. {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.

1 0 hvala 0
16 godina

Je. Pod drugim je nazivom, ali sadrži sve ekspanzije koje sadrži Sturmovik 1946.

17 godina
IL2 1946 problem

Stigao Saitek X52. Jos samo da se naviknem na puno duzi hod nego sto sam imao kod Logitecha Force 3D pro i instaliram ovu igru pa cu vas malo buzat po repu :)

Do kada vi to meni mislite tolerirat?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IL2 1946 problem

Može li itko preko PM-a poslati link za download+patchevi?  

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice