- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupi original?
Pričekaj 10 minuta(znam da je meni zastajao loading na jednom dijelu duže vremena)
Da li loada normalno bez patcha?Možda je stvar u njemu.Ako planiraš igrati online treba ti još patch v4.09m jer je to verzija na kojoj je većina servera.
Ako ti to pođe za rukom potraži paket modova UP (ultrapack) ili HSFX(history mod) jer ful popravljaju grafiku, dodaju vrpu novih aviona,misija itd.
Najbolja verzija je da kupiš original i miran si.BTW, igru najtoplije preporučam ako si napaljen na taj žanr.Ja ju igram već godinama i ne planiram ubrzo prestati. : )
Pomoć!
Ja bih na tvom mjestu ipak kupio igru jer je fakat bagatela.Mislim da nije skuplja od 100 kn.
Vidim da si uspio pokrenuti igru. : ) Pogledaj ovaj video možda ti pomogne.Ja sam 99% vremena u lovcima, a bombardiram eventualno sa P-38 ili Mosquitom niski skip ili level bombing, tak da norden bombsight netrebam.
EDIT:Pročitaj ovaj topic i skužil budeš
Mission4Today › ForumsPro › IL-2 Sturmovik › General Discussion › No bombsight
Ah,ipak ću kupiti igru.
Inače,hvala na pomoći.
Nema problema.Lijepo je vidjeti da je neko zagrijan i za simulacije, a vidim da je takvih na ovom forumu malo.Kupi igru i neće ti biti žao.Velim ja ju igram od 2002. i nemre mi dosaditi : )
Kad ju instaliraš preporučam ti da si skineš History mod.On ti sadrži SVE najbolje modove od zvuka ,grafike,6DOF za TrackIR, aviona,misija itd.,+mod svitcher, pa ih možeš uključivati po želji.
Igra ti postane grafički al pari modernim naslovima.
U "conf.ini" folderu u igri se grafika može još brutalno tweakati.Ako budeš trebal kakvu pomoć u vezi bilo čega oko igre možeš mi se javiti na P.M.
Nema problema.Lijepo je vidjeti da je neko zagrijan i za simulacije, a vidim da je takvih na ovom forumu malo.Kupi igru i neće ti biti žao.Velim ja ju igram od 2002. i nemre mi dosaditi : )
Kad ju instaliraš preporučam ti da si skineš History mod.On ti sadrži SVE najbolje modove od zvuka ,grafike,6DOF za TrackIR, aviona,misija itd.,+mod svitcher, pa ih možeš uključivati po želji.
U "conf.ini" folderu u igri se grafika može još brutalno tweakati.Ako budeš trebal kakvu pomoć u vezi bilo čega oko igre možeš mi se javiti na P.M.
istina,slusajte majstora.
Evo mislim zaigrati multiplayer, pa me zanima koji je trenutno najnoviji patch i trebam li instalirati sve prethodne patcheve (trenutno mi je verzija 4.07m) ili je dovoljno instalirati samo taj najnoviji? I je li redoslijed instalacije patchevi>modovi?
Danas sam skinuo sve patcheve (do 4.10.1) i sada igram multiplayer. Mogu se pohvaliti da do sada nisam skinuo niti jedan avion s neba, ali mene zato jesu, jedno možda 15-ak puta. Mogu samo reći da nije jednostavno igrati protiv ostalih igrača.
Brzo ćeš se ufurati - drugačije je nego off-line, nije zapravo teže. Ako se skompaš s nekim na serveru pa jedan drugoga pokrivate bit će ti još lakše.
Baš sam sada odigrao 2 partije i u ovoj drugoj sam srušio 4 aviona. Izgleda da me je krenulo. Sada se moram još samo pozabaviti modovima. Igra je stvarno odlična!!!
Jučer sam instalirao History mod. Čovječe što taj mod sve donosi! Računao sam da ću moći voziti B-29 i bacati atomske bombe, ali nisam se nadao da ću dobiti i mlažnjake koji su se koristili 50-tih godina u Korejskom ratu. Ludnica!!!
Jel igra ko ovo? Da znam ocu kupovat ili ne? Oce se ovo moc vrtit na konfi pod moj kom?
Ja sam je igrao sa celeronom,768mb ddr rama i radeon 9200.
Tako da ćeš ti bez problema.
Jel to to:
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/il-2-sturmovik-series-complete-edition/8535735.html
Mali offtopic:
Meni je najžešći trenutak u IL2:1946 bio kada sam igrao online sa Hurricane Mk II B (sa 12x 7.7 mm strojnicama) i u jednom naletu sa jednim "pucnjem" (12 metaka) srušio dvije 109-ke koje su u formaciji letjele prema meni.
WTF trenutak je bio veći s time što nismo išli direktno jedni na druge nego sam se sa visine obrušio prema njima pod kutem.
Je. Pod drugim je nazivom, ali sadrži sve ekspanzije koje sadrži Sturmovik 1946.
Stigao Saitek X52. Jos samo da se naviknem na puno duzi hod nego sto sam imao kod Logitecha Force 3D pro i instaliram ovu igru pa cu vas malo buzat po repu :)
Može li itko preko PM-a poslati link za download+patchevi?