zanima me el postoje jos kakve igre slicne nfs serijalu,posto sam bio veliki fan nfs-a
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj igru FlatOut ili Test Drive Unlimited!
Po meni su to najbolje alternative NFS-u!
Ono sto je sjecam a da nije naveo kolega iznad a da je slicno NFS-u je Juiced i Burnout Paradise. Potonju igru sam igrao, dosta je solidna, posebnost je dobro sreden model ostecenja, uglavnom preporuka ako trazis nesto slicno kao NFS.
A Juiced nisam igrao, samo gledao najave i gameplay i koliko vidim i to je nesto vrlo slicnu NFS-u, uglavnom, ne znam kakva je igra, ako imas vremena probaj i to, cini mi se da igra ima i nastavak.
Jedina prava alternativa NFSu ( barem po meni ) je Burnout, u Juicedu ( i prvom i drugom djelu ) imaš samo utrke, nema free roaminga, u TDU nema pravog tuniranja,....
Nijedna igra nema sve ono što su pravi NFS nastavci po meni imali ( po meni su to Underground 2 i Most Wanted ).
Definitinvno Juiced ali ne očekuj kvalitetu Undergrounda, čija je kopija...
Pogotovo Hot Import Nights!
Kao što veli Prison i Burnout Paradise.
Wheelman je već nekaj drugo, kao i TDU...
Još ti preporučam jednu staru drag utrku: Hot Rod: American Street Racing
Ne samo tebi, već i ostalima, neće vas razočarati.
Burnout Paradise City
dirt 1, 2 nije slično NFS ali PRAVI REALY
Grid,Test Drive Unlimited,dirt...A ako mene pitas Juiced mi nije preporuka bolje i ne probaj!
Juiced 2..odlicna grafika..preko 50 automobila,samostalno tuniranje vanjskog izgleda na autu...zasad meni najdraza sto se tice voznji..
probaj midnight club
pa el midnight club LA postoji za pc?
Nema Midnight Club LA za PC.
TDU je dobra, ali nema tunninga.
Juiced nema free roam.
Burnout je dobra, ali opet je to drugačije od NFS-a.
Ako imaš Xbox 360 nabavi Forzu Motorsport 2 ili 3. Isto ima neki tuning, oštećenja i realna je, al nema free roam.
Probaj sa GTA San Andreas, ima brdo auta za download, možeš ih tunirat, imaš utrke, policiju, oštećenja, free roam...
Imaš isto manje poznatih igara npr. Drift City, Road to Fame, Overspeed(LA midnight racing).
Nema Midnight Club LA za PC.
TDU je dobra, ali nema tunninga.
Juiced nema free roam.
Burnout je dobra, ali opet je to drugačije od NFS-a.
Ako imaš Xbox 360 nabavi Forzu Motorsport 2 ili 3. Isto ima neki tuning, oštećenja i realna je, al nema free roam.
Probaj sa GTA San Andreas, ima brdo auta za download, možeš ih tunirat, imaš utrke, policiju, oštećenja, free roam...
Imaš isto manje poznatih igara npr. Drift City, Road to Fame, Overspeed(LA midnight racing).
San Andreas je priča za sebe, a sama igra je legenda. Ali da ja ne idem u OT, preporučam Burnout Paradise. Igra jednostavno ima bolji osjećaj kontrole, bolji osjećaj slobode..
Jest malo off (pardon, ozivljavanje "mrtve" teme), ali nadodao bih jos i Street Racing Syndicate... nesto kao kopija NFS U1/2