Tražim neku igru (FPS ili RTS) koja ima Hrvatsku ili misiju sa Hrvatskom u sebi. Također mogu ići i igre koje imaju mod u kojem je i Hrvatska. Znam jedino za Command & Conquer Tiberium Wars...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tražim neku igru (FPS ili RTS) koja ima Hrvatsku ili misiju sa Hrvatskom u sebi. Također mogu ići i igre koje imaju mod u kojem je i Hrvatska. Znam jedino za Command & Conquer Tiberium Wars...
nešto se pričalo da će se napravit mod za BF2 sa balkanom...no izgleda da ništa od toga...
Imaš Rainbow Six 3 ja mislim, jedna je misija u Dubrovniku, neki španjolski teroristi ili tako neš, uglavnom jedan veliki LOL.
Ja mislim da u Knights of Honor imaš hrvatsku.
Još sam siguran da u jednoj igri tipa Civilization imaš hrvatsku, ali nažalost neznam u kojoj.
Zar nije da Rome Total War ima neki mod za Hrvatsku? ili sam ja nesto pomiješao...
u Black-u moraš doči do hrvatske to je FPS
Sad sam našao balkans mod za BF Vietnam...
U Civ4 imaš zapadni Balkan. Nije Hrvatska, al blizu.
Na Counter Strikeu imaš mapu koja se zove Croatia.
Na Counter Strikeu imaš mapu koja se zove Croatia.

Istina u Knights of Honor imaš Hrvatsku....
Igra je zakon!!!
Istina u Knights of Honor imaš Hrvatsku....
Igra je zakon!!!

Imate u cod 4 gamezoni custom dost hrvatskih mapa vukovar,vukovarska noč itd.
Imate u cod 4 gamezoni custom dost hrvatskih mapa vukovar,vukovarska noč itd.
na endwar-u ima zagreb
Imas cod 4 spojis se na gamezone custom nades preko xfirea i on ti automatski skine mape sve ima negdje oko 600 mb
Imas cod 4 spojis se na gamezone custom nades preko xfirea i on ti automatski skine mape sve ima negdje oko 600 mb
Zar nije da Rome Total War ima neki mod za Hrvatsku? ili sam ja nesto pomiješao...
U Soldier of fortune imaš misiju u srbiji
hearts of iron 1 i 2 , tema - drugi svjetski rat , mozes igrati sa NDH pa eto ako zelis
Ja mislim da u Knights of Honor imaš hrvatsku.
Još sam siguran da u jednoj igri tipa Civilization imaš hrvatsku, ali nažalost neznam u kojoj.