Igra s Hrvatskom

poruka: 24
|
čitano: 2.044
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Igra s Hrvatskom

Tražim neku igru (FPS ili RTS) koja ima Hrvatsku ili misiju sa Hrvatskom u sebi. Također mogu ići i igre koje imaju mod u kojem je i Hrvatska. Znam jedino za Command & Conquer Tiberium Wars...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Igra s Hrvatskom
RoyalBlood kaže...

Tražim neku igru (FPS ili RTS) koja ima Hrvatsku ili misiju sa Hrvatskom u sebi. Također mogu ići i igre koje imaju mod u kojem je i Hrvatska. Znam jedino za Command & Conquer Tiberium Wars...

ne znam za hrvatsku ali imas za beograd u BATTLEFIELD 2142
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan
Igra s Hrvatskom

nešto se pričalo da će se napravit mod za BF2 sa balkanom...no izgleda da ništa od toga...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Igra s Hrvatskom

Imaš Rainbow Six 3 ja mislim, jedna je misija u Dubrovniku, neki španjolski teroristi ili tako neš, uglavnom jedan veliki LOL.

Glup si koliko si glup. Bolje 5 minuta ispast da si glup, nego cijeli život živjeti kao budala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igra s Hrvatskom

Ja mislim da u Knights of Honor imaš hrvatsku.

Još sam siguran da u jednoj igri tipa Civilization imaš hrvatsku, ali nažalost neznam u kojoj.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igra s Hrvatskom

Zar nije da Rome Total War ima neki mod za Hrvatsku? ili sam ja nesto pomiješao...

Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Igra s Hrvatskom

u Black-u moraš doči do hrvatske to je FPS

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igra s Hrvatskom

Sad sam našao balkans mod za BF Vietnam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igra s Hrvatskom

U Civ4 imaš zapadni Balkan. Nije Hrvatska, al blizu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igra s Hrvatskom

Na Counter Strikeu imaš mapu koja se zove Croatia.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
netko_namo kaže...

Na Counter Strikeu imaš mapu koja se zove Croatia.

e to si onda nabavljam..heheSmijeh
16 godina

Istina u Knights of Honor imaš Hrvatsku....

Igra je zakon!!!Smijeh

16 godina
neaktivan
Mojo51 kaže...

Istina u Knights of Honor imaš Hrvatsku....

Igra je zakon!!!Smijeh

Onda i to nabavljam...Smijeh
zna li netko još neku?
17 godina
neaktivan
Dinjo kaže...

Black je ps2 exclusive i nemos nikako doc do hrvatske nego se hrvatska spominje na prvoj reklami... ne baljezgaj bezveze ako neznas...
Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
17 godina
neaktivan
Igra s Hrvatskom

Imate u cod 4 gamezoni custom dost hrvatskih mapa vukovar,vukovarska noč itd.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

Imate u cod 4 gamezoni custom dost hrvatskih mapa vukovar,vukovarska noč itd.

di to skinem???
17 godina
neaktivan
Igra s Hrvatskom

na endwar-u ima zagreb

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imas cod 4 spojis se na gamezone custom nades preko xfirea i on ti automatski skine mape sve ima negdje oko 600 mb

16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

Imas cod 4 spojis se na gamezone custom nades preko xfirea i on ti automatski skine mape sve ima negdje oko 600 mb

hvala puno, to je baš ono što sam tražio...
17 godina
Sonny kaže...

Zar nije da Rome Total War ima neki mod za Hrvatsku? ili sam ja nesto pomiješao...

To mi susjed igra. Il mediwal total war (neznam kak se piše točno ime) i igrao je sa modom sa hrvatskom. Uglavnom, takva nekakva igra
iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
17 godina
neaktivan
Igra s Hrvatskom

U Soldier of fortune imaš misiju u srbiji

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igra s Hrvatskom

hearts of iron 1 i 2 , tema - drugi svjetski rat , mozes igrati sa NDH pa eto ako zelis

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Ja mislim da u Knights of Honor imaš hrvatsku.

Još sam siguran da u jednoj igri tipa Civilization imaš hrvatsku, ali nažalost neznam u kojoj.

Supreme Commander
"Carpe diem..." "Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao..." www.tutorialized.com Xfire: parazyd244
17 godina
Fowix kaže...
Dinjo kaže...

Black je ps2 exclusive i nemos nikako doc do hrvatske nego se hrvatska spominje na prvoj reklami... ne baljezgaj bezveze ako neznas...
 Black nije PS2 exskluziva, imao sam ga na Xboxu.
Glup si koliko si glup. Bolje 5 minuta ispast da si glup, nego cijeli život živjeti kao budala.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice