Prvi dojmovi fantasticni,igram na balanced mode.
Jel to grafička postavka ili težine igre? Kažu da je prelaka čak i na normal i savjetuju igrati na hard.
Balanced grafika/framerate a tezinu sam stavio na hard.
Koja je razlika između balanced i performance moda? Znam da tvoj tv kao i moj podržava sve benefite 2.1hdmia pa me zanima, balanced je kao 40 fps ali je otključan fps pa ide i preko? Dok je performance 60 fpsa?
Balanced se ne sjecam,performance je 60fps...mislim da je balanced 30fps uz 4k i raytrace....
Msm da ne, fidelity je 4K uz raytrace, balanced je 4K ali otključan fps pa imaš oko 40 u prosjeku ali uz VRR to bude super
Ahh ima i srednji mod,onda je to valuda 40fps za 120hz ekrane,ja sam samo probao modove i odlucio se za 60fps....valjda,sad vise nisam siguran dali igram na balanced ili performance 🙃
Pogledat cu kasnije....
Ma ima tu svega sada, novi sam na PS5 pa treba to sve proučiti što je za šta, što se tiče ove gire, ima Fidelity to je čisti nativni 4K u 30fpsa i ima još Fidelitey sa ray traycom, onda imamo taj balanced koji i dalje nam daje 4K nativnu sliku ali u 40 fpsa i ako imaš VRR možeš uncapped napraviti pa onda ide između 40 i 60 i zadržava najbolju grafiku, i ima taj preformanse to je valjda 1200p sa 60 fpsa lockanim. Kažu da je balanced najbolji...