Hitnoooo star trek problem

poruka: 21
|
čitano: 2.107
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

nabavio star trek, pise mi na kutiji da ima 30 days game time included, i sve instalirao i kad se ulogiram javi mi account error, contact billing support...

prilikom pokretanja instalacije otvorio mi se prozor u firefoxu i zatrazio da upisem product key koji se nalazi na pozadini one knjizice, e to sam upisao i onda mi je ponudio nacine placanja, odabrao sam ono preko gamecarda i opet me trazio da upisem broj, kako ne vidim vise nigje nikakav broj, pokusao sam upisati ponovno isti taj broj,  ali ga ne prihcvaca, je li mozda u tome problem???

de brzo molim vas

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

itko???

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

pa jesi li uopće kupio gamecard? koliko ssam ja shvatio nisi, jer trebaš kupiti još dodatni gamecard i na njemu dobiješ kod koji utipkaš i imaš još 2 mjeseca

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma meni je to jasno, ali kako onda na kutiji pise 30 days game time included with purchase???

zar ne bih onda trebao imati 30 dana igre ukljuceno???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Hitnoooo star trek problem
gamer2 kaže...

ma meni je to jasno, ali kako onda na kutiji pise 30 days game time included with purchase???

zar ne bih onda trebao imati 30 dana igre ukljuceno???

ne, lol, to je i meni bilo nejasno i još uvijek jest, pa sam zato za svaki slučaj kupio i gamecard, pa sam sad bezbrige, dakle da zaključim ili odi kupit gamecard ili uzmi kreditnu karticu i daj im podatke i sve što ide uz to.........

17 godina
neaktivan

svasta, ma i ja sam sad narucio gamecard, jer imam maestro karticu, a ne mogu preko nje, a ovdje u pz ne mos naci gamecard ni za zivu glavu...

Uglavnom preko algoritma sam narucio, bude za par dana....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
gamer2 kaže...

svasta, ma i ja sam sad narucio gamecard, jer imam maestro karticu, a ne mogu preko nje, a ovdje u pz ne mos naci gamecard ni za zivu glavu...

Uglavnom preko algoritma sam narucio, bude za par dana....

mislim najkasnije prekosutra će ti doći...brzi su dosta

16 godina
neaktivan

ne treba mu nikakav dodatan game card, nego treba malo pricekat dok se taj kod koji je unio, aktivira

odi na game account di si se registrirao kod njih i pogledaj dal ti je 30 day key aktiviran

17 godina
neaktivan
Nazalost ja sam takoder kupovo,sad igram do mile volje...
18 godina
neaktivan

Prvih 30 dana je u skoro svim MMOima uključeno u cijenu igre i aktivirano samam registracijom accounta.

Ja još čekam da malo ispeglaju igru (specijalno dio na planetama), te dodaju kakvih sadržaja dodatnih i nekakav 'free trial' period od par dana pa ću onda lagano isprobavat.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa ali kad sam se registrirao, prilikom instalacije igre mi se otvorio prozor za napravit account, i prvo me trazio product key/ activation code koji se nalazi na poledini manuala, e nakon toga mi je bilo ponudeno da izaberem nacin pretplate, kako imam maestro karticu , ne mogu  preko neta obnavljati pretplatu, tako da  mi je jedina opcija ostala  izabrati non reccuring subscription, tj. preko gamecarda, i kad sam to izabrao trazio je od mene da upisem kod, e a tog koda nema nigje u kutiji.

A eto jucer sam instalirao, i do danas mi se nista nije promijenilo, tako da Uriza nije u pravu , moram reci, xd...

Ali danas me zvali iz algoritma , tako da uskoro mogu ocekivat game card...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
urizen kaže...

ne treba mu nikakav dodatan game card, nego treba malo pricekat dok se taj kod koji je unio, aktivira

odi na game account di si se registrirao kod njih i pogledaj dal ti je 30 day key aktiviran

ma ne lupaj gluposti mora izabrati koju će vrstu pretplate, bez toga dalje nemože nikuda, jer nemože aktivirati account bez odabira, čak ni sa 30 besplatnih dana......

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 19:56 (Robert-Je-Glup).
17 godina
neaktivan

tako je... ja sam zivi dokaz za to...

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 22:58 (gamer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
gamer2 kaže...

tako je... ja sam zivi dokaz za to...

i ja isto haha

16 godina
neaktivan
Robert-Je-Glup kaže...
urizen kaže...

ma ne lupaj gluposti mora izabrati koju će vrstu pretplate, bez toga dalje nemože nikuda, jer nemože aktivirati account bez odabira, čak ni sa 30 besplatnih dana......

a sta sam ja rekao?  ako odabere PayByCash ili kako se vec zove; mora ukucat key koji je dobio sa igrom i pricekat malo za aktivaciju. za to ne mora kupovat nikakav dodatni sugavi game card

ako mu to ne funkcionira, znaci da je nesto krivo napravio... a ocito i ti, kad ti ne radi (no offense)

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 8:58 (urizen).
16 godina
protjeran
urizen kaže...
Robert-Je-Glup kaže...
urizen kaže...

a sta sam ja rekao?  ako odabere PayByCash ili kako se vec zove; mora ukucat key koji je dobio sa igrom i pricekat malo za aktivaciju. za to ne mora kupovat nikakav dodatni sugavi game card

ako mu to ne funkcionira, znaci da je nesto krivo napravio... a ocito i ti, kad ti ne radi (no offense)

meni radi pošto sam kupio gamecard, ali za ovo tvoje nikad čuo, ima 3 odabira koliko se ja sjećam (a prilično sam siguran) znači - kreditnom karticom, Paypalom i gamecardom,  on ne može kreditnom pošto nema onu koju oni traže, PayPal vjerojatno nema također jer to je praktički ista stvar kao da nema kreditnu karticu (jer da bi otvorio PayPal account treba ti kreditna kartica) i treći je gamecard. Zato ponovno kažem da ne lupetaš, kakav PayByCash...nikad čuo,  Gamer2 ispravi me ako griješim u biločemu što sam ovdje napisao

17 godina
neaktivan

ne gijesis....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

PayByCash je game card; top of a mornin' to ya laddie

16 godina
protjeran
urizen kaže...

PayByCash je game card; top of a mornin' to ya laddie

kao što rekoh nikad čuo, na nijednom siteu gdje se mogu kupiti gamecardi nisam naišao na takav naziv (iako ima smisla)

17 godina
neaktivan

ljudi zatvaram temu, gamecard stigao, igram punom parom....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
gamer2 kaže...

ljudi zatvaram temu, gamecard stigao, igram punom parom....

have fun

u igri sam Joso1000, pa ak hoćeš dodaj

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice