Hellgate:london pomoc!

poruka: 7
|
čitano: 1.700
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovak igram sa guardianom i level 28 sam dosao sam do zadnje misije kad treba ubiti onih 5 bossova u paklu,tu sam zapeo.

uvijek su mi na okupu svi i nemrem niti jednog ubiti,mozete mi reci dal postoji neki posebni način da ih ubijem ili samo treba nekak ih razdvojiti.

svi pokusaji mi dosad nisu uspjeli.e i dali postoji neki mac sa štetom vecom od 194?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina

Alo,nitko nije voljan pomoći?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda nitko nema nešto pametno za reći.

Ja sam ih s blademasterom uspio naći jednog po jednog i priklati sve osim one leteće svinje. Zaključio sam da melee klase i nemaju baš neke šanse protiv takve gamadi (koja je uz to imuna na grapple gun) i deinstalirao igru iako sam bio pred samim krajem. Jedina igra do sad kod koje sam to napravio.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

pomogao bih ti ja al nikad nisam igrao tu igru, tak da.. sorry

Shady in the house

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

E ovo mi se jos nije dogodilo da su svi na jednom mjestu.

kad ponovno startujes igru pocinjes iz St Poula St ,kad udjes u St Poul Hellgate ,vjerovatno ce biti razdvojeni.

Zavrsio sam igru sa svim klasama i jos igram on line i nijedan char mi nije bio ispod 30lvl u zadnjem story line questu.

Onaj Broker u Marc Line St. daje destetak questova po cijelom Tube-u.A vjerovatno ces naletiti i na nove questove od nekih likova u postajama koje si vec davno posjetio.

Ako se odlucis na prelazak igre u night mare SP  modu onda preporucujem,skini zadnji patch jer je leveliranje  izbalansiranu,da se ne desi da je razlika lvl po 10+ puta veca u korist monstera  pri kraju prvog chaptera.

Moj Marksman bio na 35 a monsteri na 45lv.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2008 13:01 (Van_Blaster).

0 0 hvala 0
17 godina

restartal sam se iz st.paula i naisao sam na onog despaira(mislim da se tak zove, onaj s pocetnog filmica) samog i jedva sam ga priklal,vratil sam se u postaju obnovil zdravlje i ostale stvari i krenul nazad,sad su mi onaj leteci vrag i ostala 3 bila opet zajedno,malo sam se klal s njima pa su me opet ubili,znaci samo treba pokusavati i ne odustajati,vec vidim da bum izgubil puno zivaca uz tu igru.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Malo si slabi na levelu,ja sam bil na kraju 34 level.Imaš mač jači od 194,ja sam igrao sa blademasterom i jedan mač mi je bio na 314 drugi na 298,ako to staviš sa 34 levelom vidiš da sam bes problema prošao kraj a da nisam niti jednom izgubio.Igrao sam i sa marksmanom i na kraju ima malo zezancije ali se može bez problema proći.Mačeve nadograđivaš sa raznim dodaima,i stavljaj jim posebna svojstva,uz to mač koji sam uspio nadograditi na 298 sam dobio negdje na sredini igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice