Ima li tko problem da mu je nestala današnja misija?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prodaju se ista hearthstone beta accounti? :P
Ima ko da je dosao do plafona sa leveliranjem?
Ja trenutno 55 na mageu.
prodaju se ista hearthstone beta accounti? :P
Da cijene se kreću od 2-3€ za key
naiso na bug danas,tj. 2 koja prije nisam vidio.
jedan je s minion placementom,stavis ga gjde treba i igra ga randomly stavi na kraj.
a drugi je taj da sam dobio s warriorom meč i dobio sam exp za priesta. i dobio sam 2 karte za priesta (basic karte koje dobis svaka 2 lvla) a dobio sam i exp za warriora. lvlao je na 7 (friski acc,kod cure igrao)
dakle dobio sam double exp.
i treći bug je bio,sastavio deck za priesta,30 karata,kad ono nemogu izabrat deck,prekirzen crveno,i nemogu ga otvorit u my collections. napravio novi deck,s istim kartama,taj radi. onaj sam moro izbrisat
to jos nisam vidio
i treći bug je bio,sastavio deck za priesta,30 karata,kad ono nemogu izabrat deck,prekirzen crveno,i nemogu ga otvorit u my collections. napravio novi deck,s istim kartama,taj radi. onaj sam moro izbrisat
to jos nisam vidio
To se frendu danas desilo s paladinom.
The Hearthstone Open Beta is now live!
Napravim acc, skinem igru i sad nemogu stisnut play, zašto? Verificiran mi je mail .
Napokon dobra karta iz packa !
stigla ko naručena
Dvoumio se između Ragnarosa i Tiriona, ali ipak uzeo Tiriona. Sljedeća meta je Ragnaros.
Odličan je Tirion ali.....
Ragnaros je:
1. Neutralan, ide uz bilo koju klasu.
2. 8 mane 8/8, Tirion je za istu cijenu 6/6.
3. Silence od Ragnarosa napravi miniona koji radi 8 dmg-a, od Tiriona napravi smeće.
IMHO, za*ebao si se.
Mozda jednostavno zeli najkul legendarya u igri? Ja bih odma trejdao Ragnarosa za Tiriona, meni je Rag dosadan.
Zato jer su malo pozurili sa vijesti, open beta je u US, kod nas dolazi za koji dan.
Sve što si naveo stoji. Bit će vremena i za Raga, doći će i on na svoje. Dosta sam dusta sprašio na paladina (jako mi se sviđa ta klasa) tako da je tu Tirion presudio pošo je on paladin only.
Teška dvojba istina, mislim da si uzeo pravu kartu, po meni jedan od najboljih legendarya.
sylvannas,rag,tirion,ysera,geddon,nat pagle,alexstrasza po meni najbolji legendary.
ajde meni je i gromash dobar al nije baš tolko čest u ovim ''pro'' deckovima,al definitivno bi ga mogao iskoristit :D
sylvannas,rag,tirion,ysera,geddon,nat pagle,alexstrasza po meni najbolji legendary.
ajde meni je i gromash dobar al nije baš tolko čest u ovim ''pro'' deckovima,al definitivno bi ga mogao iskoristit :D
Imam SVE
aj vrit,ja samo yseru imam.
Si kupovo packove ili ?
Si kupovo packove ili ?
ne, igrao puno arena prvih mjesec dana kada sam ušao u betu(negdje 10. mjesec) ono prosječno 7 wina tako da imao dosta uvijek da pokrenem novu i kada sam imao 1000+ golda onda sam trošio na pakete
znaci 2-3 arene na dan mjesec dana i onda još 2 mjeseca igrao po jednu na dan
već mjesec dana mi fali još kojih 60 karta i rijetko kada igram, zasitio sam se Dogurao sam do ranka 1 kad je izašao novi ranking system i izgubio volju
danas
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1658557_499052056879063_983655511_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t31/892315_499053060212296_1502231428_o.jpg
zadnji meč za 12ti win hunter je osto na 1 hp. i ubio me iduci red s hero power...kako blizu sam bio :(
1. zlatna!!! Koristi li tko ovu kartu uopće? Disenchanting mi daje 100, baš bezveze...
situaciona karta, nisam baš u dekovima primjecivao tu kartu (u preconstructedu)
al mogu ti reć da sam znao hrpu areni zbog te karte izgubit :)
jebo majku i 5 healtha,nemos ga zbubat s flamestrikeom ak si mage,nemos ga s nijednim mass removalom rjesit,garantirano 7 u glavu (osim ako mozes bacit nešto što ne targetira direktno) al to je rijetkost.
zlatne komotno disenchantaj. ja odma svaku roknem. dobijes fino dusta za to i uzmes si nesto sto ti treba.
Jel ova igra Pay to win (P2W)? Nisan bas pri parama da sad ulazem pare u igru, zanima me ocu li ispastat ako nista ne ulozim ?
Jel ova igra Pay to win (P2W)? Nisan bas pri parama da sad ulazem pare u igru, zanima me ocu li ispastat ako nista ne ulozim ?
ako ti se igraju arene i ako si dobar u njima
Zadnjih par dana mi je čudno kako lošim deckovima u arenama doguram visoko u zadnje vrijeme... onda pročitam da open beta traje već danima
Sada vam je prilika da nafarmate brzo karte, ja nisam odigrao arenu ispod 8 wina od kada je open beta
edit: evo zadnji arena run i paket (nažalost već imao taj legendary)
OMFG.
dobijes legendary ko rward
ja sam dobio sugavi naturalize golden..
ranicu se
Zadnjih par dana mi je čudno kako lošim deckovima u arenama doguram visoko u zadnje vrijeme... onda pročitam da open beta traje već danima
Sada vam je prilika da nafarmate brzo karte, ja nisam odigrao arenu ispod 8 wina od kada je open beta
edit: evo zadnji arena run i paket (nažalost već imao taj legendary)
Pa neće te valjda trpat da igraš s novim igračima nego s onima koji imaju sličan broj winova kao ti.