Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 669.635
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Preordero sam, otvorio 53 paketa, 1 leg.... (onaj novi emperor, pa ajd bar nekaj)

Moj hype je gotov dok ne dodem sa posla i otvorim još 20 paketa.

Nadam se da ćete imati više sreće momci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

46 packova, 2 legendarya - Shifter Zerus i Hazael the Ascended (spelling?), 9 epica

Imam 8k dusta i planiram DC sve Wild karte, tak da cu sigurno moc craftati sve dobre karte iz WotOG. Bas me zanima kakav je metagame danas, vjerojatno 99% shaman :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

63 Packa ukupno, 2 legendarna i 13 epica, od toga dva zlatna epica, od legendi chogall i novi mukla, nisu nesto al aj bolje nego ništa xD

najbolji pack mi bio di sam dobio 3 epica i chogalla u njemu :D

craftao Twin emperora jer mi se on čini kao auto include za svaki ch'tun deck. Složio deck sa druidom i nisam mogao prestat umirat od smijeha kad sam sa ch'tun druidom pobijedio face shamana

Ali sa ch'tun deckovima se događa oni sto sam rekao, tko ga prvi izvuče, pobjednik, jako tesko se vratiti ako na terenu imaju jos pokojeg miniona uz ch'tuna

Stoja
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina

Ubilo mech magea :(

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ovo je ludnica u standardu, tema dana - get C'Thun first FTW!

EDIT: osvojio sam 5 boostera i imam 3/7 za drugih 5 i još jedno 3-4 izgubljene partije, još NIKAD nisam imao C'Thuna u ruci... il ja nemam sreće il ovo ne radi 100% :P

Nema boljeg nego kad izvučeš 19/19 C'Thuna, počistiš mu sve, on ga ubije, a ti ga vratiš nazad u deck, daš mi još +2/+2 i povučeš slijedeći turn :D

Nešto bolja slika nakon otvaranja još 10 bonus packova, nema novih legendi, 3 nova epica, očajno više-manje, oko 42 rare karte sam danas disenchantao i nešto zlatnih, budući sam stalno dobivao isto smeće. Imam ok druid, priest i lock karte, prije sam igrao locka i priesta, ovdje m se lock čini najgori... vidjet ćemo. Čekam neke "meta" deckove, dodtle se igram sa svojim u standard "casual" igrama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 12:46 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Nisam neki dobar igrac ali s ovim mi fino ide, sry naopako je jer sam s moba upl.

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 13:45 (Pislje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Nema boljeg nego kad izvučeš 19/19 C'Thuna, počistiš mu sve, on ga ubije, a ti ga vratiš nazad u deck, daš mi još +2/+2 i povučeš slijedeći turn :D

meni se desilo da tip ubaci svog C'thuna , ja ga Polymorpham , a on ubaci Doomcallera i opet mu C'thun bio u špilu

13 godina
neaktivan

70paketa i 2 legend i 12 epic

1 0 hvala 1
17 godina
Wolverine kaže...
Rhodin kaže...

meni se desilo da tip ubaci svog C'thuna , ja ga Polymorpham , a on ubaci Doomcallera i opet mu C'thun bio u špilu

O tome i pričam :D

Meni ga je drugačije riješio, ali ravno iz graveyards ga vratio doomcaller i dao mu JOŠ +2/+2 i povuko sam ga odmah kao slijedeću kartu :P

17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
Wolverine kaže...
Rhodin kaže...

O tome i pričam :D

Meni ga je drugačije riješio, ali ravno iz graveyards ga vratio doomcaller i dao mu JOŠ +2/+2 i povuko sam ga odmah kao slijedeću kartu :P

da, ali polymorph ga ne ubija nego transformira, a Doomcallerov text kaže ako je C'Thun mrtav da ga stavi natrag u špil.

anyway, bit će monotona meta, svi će imat špilove sa C'Thunom

15 godina
Wolverine kaže...
Rhodin kaže...

Ovo se ne bi smjelo desiti... Polaymorph ili Hex ne ubijaju...

Evo jedna slikica sa rasprave u vezi Doomcallera.

BF Nick: Xtreme_Switch
17 godina
neaktivan

Zgodno, ako tako radi.

I ja sam pretpostavio da ako ga Hexas ili Polymorph (Ovcu ili Svinju) da nema vise C`Thuna.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 15:05 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam imao partiju di su mi polymorfali c'thuna i doomcaller ga nije vratio u deck, samo mu je buff dao...

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Switch kaže...
Wolverine kaže...
Rhodin kaže...

Ovo se ne bi smjelo desiti... Polaymorph ili Hex ne ubijaju...

Evo jedna slikica sa rasprave u vezi Doomcallera.

da, al nakon što sam ga Polymorphao i on ubacio Doomcallera pokazala se buff animacija sa C'Thunom. sad se više ne sjećam da li ga je on opet odigrao

16 godina
Wolverine kaže...

da, al nakon što sam ga Polymorphao i on ubacio Doomcallera pokazala se buff animacija sa C'Thunom. sad se više ne sjećam da li ga je on opet odigrao

Buff animacija se prikazuje, bio on mrtav, transformiran ili što god, tvoji minioni ga i dalje buffaju. Ali kada od doomcallera efekt uspije, onda mislim da vidiš animaciju kako kartu stavlja nazad u deck.

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 15:40 (Stoja).
14 godina

Evo karti, s desktopa, pošto nemam s mobitela.

Kao što je bilo za očekivat C'thun deckovi su na svakom čošku, aggro tu negdje.... ima i dosta shamana....

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Zlatni Lightlord, je bas zlatan, a nije Ibrahimovic  :D

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Sad sam imao pravu c'thun borbu epskih proporcija kako je blizzard zamislio 

Znači ja igra reno c'thun protiv warriror c'thun. Obojica smo imali prilike odigrati c'thuna, ubiti ih, te zatim odigrati doomcallera i obojica ponovo odigrali c'thuna. Međutim ja ipak malo bolje odigrao pa sam na kraju ostao sa 18/18 c'thunom na boardu, a on je pretpostavljam imao samo brawl u ruci i počeo primati fatigue damaga, to što mu je ostalo skoro 50 healtha ne bi mu puno pomoglo

I da, čak sam uspio prvi put kad sam odigrao c'thuna i napraviti napad kasnije, 14 damage to face al sa tim mu jedva pola armora skinuo

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Najlosija expanzija do sada, odigrao 30 partija 30 izgubio, svaki put tip izvuce chtuna i mogu odma predat, desilo svaki put,nema sanse da pobijedis partiju.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
njuskac kaže...

Najlosija expanzija do sada, odigrao 30 partija 30 izgubio, svaki put tip izvuce chtuna i mogu odma predat, desilo svaki put,nema sanse da pobijedis partiju.

ma nije losa, nego ista stvar i kod mene nikako nemogu quest za 7 winova u standardu dobit a igram od 2 ujutro, jednostavno sam izgorio na zivce, niti sa mage deckom niti reno chtunom niti shamanom...

16 godina

75 paketa i 4 legendary. U prvih 10 paketa 2 komada (2 paketa zaredom). Prvo Hogger, zatim Yogg i onda dosta paketa ničeg pa na nekih pola priest legendary i onda u zadnjem paketu nakon što sam iscrto pentagram Boogy-Smeće 

Na početku sam mislio da ću ih dobit pun klinac jer sam u prvih 10 dobio 2 i to odlična, al na kraju ispalo malo iznad prosjeka 20 paketa/1 legendary.

Treba još danas osvojit ovih 10komada. 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ja sam te questove obavio sa aggro shaman i zoo lock. Umjesto crackle ona dva miniona 7/7 (4mana, 2 overload). U Zoo Giant Lock natrpao one nove minioncice koji imaju dobru sinergiju s Knife Jugglerom. Minion 1/5 koji dobiva 1 attack za svakog miniona i forbiden karta koja se pokazal brutalna u ovom decku, bar meni. Također minion koji ima deathrattle kad umre daje svima na boardu +1/1. Još imena miniona nisam pohvatao, al znat će te na kaj mislim :)

Edit: Evo i SSovi deckova

P.S Brann bi se uklapao u zoo. U shamanu onaj 3/2 kaj unlocka crystale. To nek' si svako sam eksperimentira i slaže kak mu paše

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 19:36 (Glogić).
17 godina

Ma za hranit knife jugglera ima BOLESNIH karata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

63 packa, 14 epica 5 legendarnih, anomalus, malkorok ( il kako već ide ), dupli boogey, al ga je izbalansiralo u predzadnjem packu 

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 19:45 (Blizek).

1 0 hvala 0
17 godina

Odakle vama nekima toliko sreće? Ja na 90 packova 3, ti na 64 packa 5. Da ne velim da nisi jedini... Meni i zadnji ekspansion ovako prošao----

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ja na 33 paketa jedan legendary i nesto zlatnih... ono... imam jos ovih 10 packova otvorit kad odradim questove pa se javim...

It's not who you are, it's who you know.
16 godina

Prvih 5 ništa.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Odakle vama nekima toliko sreće? Ja na 90 packova 3, ti na 64 packa 5. Da ne velim da nisi jedini... Meni i zadnji ekspansion ovako prošao----

68 packova 6, Xaril rogov LOL

17 godina

cisto vako sad da se malo odmaknemo od card packova...

ima li kakve razlike izmedu wilda i standarda i da li se sad wild uopce isplati igrat? pitam iz razloga sto bi npr zelio disenchantat dr boom-a i ostale naxx legendary karte koje mi u standardu sad nisu korisne

It's not who you are, it's who you know.
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

cisto vako sad da se malo odmaknemo od card packova...

ima li kakve razlike izmedu wilda i standarda i da li se sad wild uopce isplati igrat? pitam iz razloga sto bi npr zelio disenchantat dr boom-a i ostale naxx legendary karte koje mi u standardu sad nisu korisne

Mislim da je sasvim svejedno, jedino što će balansirati igru oko standard moda a ne oko wilda.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice