kako nema meni je pisalo to ili roleplaying?
e kad sam stavio drugi nastavak te igre factions nije mi ju htio instalirat. ali sam upisao kod u svoj acc
jer to normalno?
I will first use google,before asking stupid questions.
kako nema meni je pisalo to ili roleplaying? e kad sam stavio drugi nastavak te igre factions nije mi ju htio instalirat. ali sam upisao kod u svoj acc jer to normalno?
Kada stvaraš novog lika pita te dali želiš običnog lika ili PvP lika - PvP lika ne moraš levelati, odmah je lvl20, ima max armor i opremu, ali ne možeš igrati PvE sa njim nego samo PvP.
Ako si dodao Factions key na svoj (Prophercies ili Nightfall) account, ne trebaš ništa instalirati, igra će sama skidati potrebne datoteke.
koliko uopće nastavaka imam za kupit i kako se zovu?
Guild Wars ima tri kampanje (Prophercies, Factions i Nightfall) i jednu ekspanziju (Eye of the North).
Svaka kampanja donosi novi kontinent i može se igrati neovisno o drugima (stand alone). Za Eye of the North je potrebna barem jedna kampanja (bilo koja).
Kako da saznam jesu li mi sve tri kampanje koje imam u njihovoj evidenciji. tj. serveru?
Nakon što se logiraš, na dnu ekrana gdje biraš lika vidjeti ćeš gumb "Edit Account". - Klikni na njega. - Odaberi "Manage Access Keys" pa "Next" Sada bi trebao biti na ekranu "View Content Rights", u gornjoj kućici je lista kampanja i ekspanzija koje su kupljene.
imam malo više pitanja sada :D nadam se da te ne živciram ?
jer moram imati nešto veći level da idem na druga mjesta jer negdje me nije htjelo pustiti.
koliki je maksimalni level
kako da nađem tebe?
Ja još neznam iz početnog Grada :(
I will first use google,before asking stupid questions.
imam malo više pitanja sada :D nadam se da te ne živciram ? jer moram imati nešto veći level da idem na druga mjesta jer negdje me nije htjelo pustiti. koliki je maksimalni level kako da nađem tebe? Ja još neznam iz početnog Grada :(
Ako igraš Prophercies, mislim da trebaš biti lvl 5 da bi izašao iz noob dijela (Presearing).
Maksimalni level je lvl20 (ne brini, igra tek tada počinje :-))
Ne igram već par mjeseci. Reci koji ti je IGN (može i na PM) pa ću se spojiti, ako hoćeš u guild kontaktirati ću nekoga.