yep na 95% stoji....hmmmm
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo radi, jos uvijek samo jedna jezgra
Mogu igrat sa starim likovima, ali ne i sa novo kreiranim, diskonektira me warp brzinom :)
sjajni bug na pocetku.. jedno te isto boss 4 puta
Tesko mi je uzivat u ovoj igri na 15 fpsa :( morat cu nekako skupit za desktop novi...ah...a bas ovo ljeto nisam mislio radit...
Popravili su ovo, mozete i nove i stare likove.
Uzivajte, ja mijenjam likove i testiram gluposti :D
Tesko mi je uzivat u ovoj igri na 15 fpsa :( morat cu nekako skupit za desktop novi...ah...a bas ovo ljeto nisam mislio radit...
Pa nije jos optimizirana, gosh. Vecina se vrti na CPU-u, GPU ne iskoristava u punom potencijalu...
Pa nije jos optimizirana, gosh. Vecina se vrti na CPU-u, GPU ne iskoristava u punom potencijalu...
Ma mislim da nije do optimizacije nego do mog laptopa :P nije to ipak masina za gaming (da ne ispada da QQam zbog optimizacije, QQam jer imam los komp xD)
Ma mislim da nije do optimizacije nego do mog laptopa :P nije to ipak masina za gaming (da ne ispada da QQam zbog optimizacije, QQam jer imam los komp xD)
A i moj isto. Dobar je za kucanje koda xD, al za igranje...
Uglavnom, krenuh i jos mi na 95% stoji :D valjda bude...
Do kada će ovo trajati?
do 1 ujutro
ne,vec do 3 ujutro
lag je ocajan....
ja sam na americkom serveru i ne laguje mi nist...je da ne mogu zapravo vidjeti koliki mi je ping ali odziv na spellove je instant....anyway - DAT SHAMAN!!!
A nist' drugo nije niti ocekivano od stress testa. Nije za igrat, samo da se ulogirate i to je to :D
hm ja nemam laga niti male,fps 30+
prezadovoljan
meni isto islo tip top cjelo vrijeme, tj 1 me izbacilo ali usao opet bez problema...tako da sve 5.... a sad lagano spremanje u krpe :/
Mislio sam da je Ele najzabavnija moguca klasa...probao sam Rangera, Engi i Necro veceras...pa jbt sve jedna zanimljivija od druge...Necro kida kao lud, zabavan je i za pvp cak i na 15fpsa u mom slucaju :D
Koju profesiju odabrat kad igra konacno izadje ja stvarno nemam pojma xD a jos nisam proba 4 profesije...why ANet, why u wanna take my soul away?!
100% istrazio Hoelbrak, 100% Wayfarer Foothills, natjeral guardianku na level 15, digao sva oruzja osim tridenta, ostal mi jos jedan skill. Prosao personal story sve do dijela kad se nastavlja u sljedecoj zoni, tu sam stao, nisam htio zapocinjati u novoj zoni. Nabacio jos par screenshotova, pogotovo u town clothes, uf kako je seksi mala :D.
Jednom me samo DC-alo, ostalo vise manje prilicno ugodno iskustvo, a stress test, zbilja nevjerojatno :D
Ja isto bez ikakvih problema,niti lag niti nista, ne mogu se nikako odvojiti, sutra na poslu zombijat:-)...Dosao do 11lvl ele,dodge mi je bas ok,posebno kad uleti evade...
Uf sto je dobro bilo. Laga manje nego prije, login bez ijednog problema. Ali opet mi je stuckalo nakon pocetne animacija pri character kreaciji, i jedan personal story quest nismo mogli nikako uc (zbugiran valjda).
Nas cetvero iz guilda napravilo lvl1 nornove i derali od pocetka da probamo klase koje nismo na beta vikendu.
Ja rollo Guardiana, ocjena 4+, ipak mi je manje zabavan u odnosu na mesmera. Unlocko sve weapon skillove i par utilitya, nisam bas zadovoljan sa greatswordom i hammerom.
Idealna kombinacija je ispala 1. set = sword + shield, 2. set = scepter + focus, barem kaj se tice PvE. PvP nisam uopce isao ovaj put.
Sad odo spat, a sutra zombie face
Meni dovoljno, ranger je izbor moj, sad mogu nastavit kopat nos i spremit se za posa
Magije su za njeznije decke pa su odma ispale iz kombinacija
stress test je po meni bio stabilniji od prvog beta vikenda... logiranje bez problema, ama bas nikakav lag, jednom mi je zapelo tokom loada na 95% i to je bila jedina zamjerka. bacio 3h gameplaya u komadu bez ikakvih problema. i jedva cekam da izadje
Igra leti kao i zadnji put.
Naletio na koji sitni bug u pvp koji sam prijavio i tako.
Kako su questovi u norn području UBER dosadni.
Ja sam igrao samo u norn podrucju i bilo jako zabavno:-)sta ima i bolje od toga?
Kako su questovi u norn području UBER dosadni.
Nesmis to reci, dobit ces kritike!
Zapravo je sve okej dok ne spomeneš WoW u negativnom kontekstu.
Sto bi uopce stavljali u bilo kakav kontekst kad ovo nije tema o Wow-u...ne kuzim....
Sto bi uopce stavljali u bilo kakav kontekst kad ovo nije tema o Wow-u...ne kuzim....
Šta si propustio flamewars vol.1 vol.2 i vol.3?
Ma nisam, ali nikako ne mogu odoliti...:-)
Ajmo radje nazad na stress test, neke slike i tako ako neko ima.....