Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.298.320
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

jesu procurili gdje kakvi filmici iz ovog zatvorenog testiranja sto sada traje..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Guild Wars 2!
smiglcro kaže...

jesu procurili gdje kakvi filmici iz ovog zatvorenog testiranja sto sada traje..?

ako je beta zatvorena tesko, buduci da su korisnici te bete kazneno odgovorni ako do curenja dođe... tako da cisto sumnjam

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
smiglcro kaže...

ako je beta zatvorena tesko, buduci da su korisnici te bete kazneno odgovorni ako do curenja dođe... tako da cisto sumnjam

Zasada da, nakon 20.2. bi trebao poceti niz clanaka i snimki na raznim siteovima koji su ukljuceni u closed betu.

Ekipa sa GW2guru-a prima sugestije od forumasa sto da im snime ;)

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 4
15 godina
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa zar se cijeli core dizajn igre od pocetka ne vrti oko konzola za jedan MMO? Skilovi, trojstvo itd.

17 godina
neaktivan
Arkulin kaže...

Pa zar se cijeli core dizajn igre od pocetka ne vrti oko konzola za jedan MMO? Skilovi, trojstvo itd.

Da fuck?

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
15 godina
Guild Wars 2!

ajmo linkovi, video, blogovi, live stream? :) nestooooo :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Za sada se prati:

GW INSIDER

http://www.guildwarsinsider.com/

koji vec ima neke "leaked" slikice :) i još neke korisne informacije.

Ovdje će te naći neke starije screenshotove + nove

http://guildwars2.stratics.com/posts/gamespot-gw2-screen-shots-extra/

Generalni thread sa svim informacijama Beta press testera je ovdje

(sve informacije bi se trebale počet stavljat danas iza 15h po našem vremenu)

http://www.guildwars2guru.com/forum/press-closed-beta-test-t27964.html

Svi koji će nešto više znati kad završi beta test su ovdje

http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/pvo7i/list_who_to_follow_where_to_look_for_information/

poz

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 11:39 (Fluid Chili).

5 0 hvala 9
14 godina
Guild Wars 2!

Hvala na linkovima, ovo će jako dobro doći. Od ovih YouTube kanala za sad znam i pratim jedino cynical brita (@totalbiscuit), a on je neki dan izbacio video u kojem kaže da planira pratiti GW2 betu u velikoj detaljnosti, pa uskoro očekujte dobre videiće od njega i naravno jako puno informacija o GW2.

Paragon

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Putn1k kaže...

Hvala na linkovima, ovo će jako dobro doći. Od ovih YouTube kanala za sad znam i pratim jedino cynical brita (@totalbiscuit), a on je neki dan izbacio video u kojem kaže da planira pratiti GW2 betu u velikoj detaljnosti, pa uskoro očekujte dobre videiće od njega i naravno jako puno informacija o GW2.

Ja pratim totalbiscuita, jer frajer je stvarno predobar u tom opisivanju :D i arenanetofficial, IGN tu i tamo, Twitter, FB stranicu, ArenaNet blog i jos par nekih stranica koje se zalome.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Vidiš, ja gotovo pa izbjegavam praćenje informacija o GW2. Na guildwars2.com sam dolazio tek kada bih od in-game frenda saznao da su predstavili novu klasu. Na GW2Guru sam registriran odavno, ali se ne pojavljujem. Jednostavno želim izbjeći preveliko upoznavanje s igrom i dati joj priliku da me, u pozitivnom smislu, ostavi bez teksta kako je to napravio original. Bojim se da bi me preveliko izlaganje objavljenom sadržaju moglo ostaviti ravnodušnim jednom kada igra izađe.

Nego, je li itko ovdje završio WoC? Meni se nekako i ne da. Traumatiziran sam hordama Afflicteda koje je prvi dio WoC-a donio. :(

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Vidiš, ja gotovo pa izbjegavam praćenje informacija o GW2. Na guildwars2.com sam dolazio tek kada bih od in-game frenda saznao da su predstavili novu klasu. Na GW2Guru sam registriran odavno, ali se ne pojavljujem. Jednostavno želim izbjeći preveliko upoznavanje s igrom i dati joj priliku da me, u pozitivnom smislu, ostavi bez teksta kako je to napravio original. Bojim se da bi me preveliko izlaganje objavljenom sadržaju moglo ostaviti ravnodušnim jednom kada igra izađe.

Nego, je li itko ovdje završio WoC? Meni se nekako i ne da. Traumatiziran sam hordama Afflicteda koje je prvi dio WoC-a donio. :(

Afflictedi su beba za Ministry of Purity i ostalu gamad u drugom i trećem dijelu :)

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Zapravo kad predes prvih 15ak "Cleansing Afflicted u zoni X" questova tj. prvi dio, WoC postaje zanimljiv.

Danas ce bit poplava GW2 videa :)) Summary topic na GW2guru

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Guild Wars 2!

Ovo je jedan od dana u 2012 godini koji smo svi čekali !

Watch all new GW2 videos !

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AmonZero kaže...

Ovo je jedan od dana u 2012 godini koji smo svi čekali !

Watch all new GW2 videos !

fali link sine

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Guild Wars 2!

link ? Oo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Valjda je mislio ovako:

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
toTheCore kaže...

Valjda je mislio ovako:

Da ti iskreno kažem, trazio sam neku stranicu da napravim taj meme.

I nisam našao {#}

16 godina
Guild Wars 2!

Sry na double

45 min WvW gameplay

Mesmer gameplay

Norn character creation

https://www.youtube.com/user/CurseNetwork?feature=watch

Ovdje ima brdo videa od city-ja do pvp-a

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 21:34 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Sa FB-a:

Check out what Shawn and Elisabeth from Massively had to say about their Guild Wars 2 experience: "I was beyond impressed with Guild Wars 2. I didn't even scratch the surface of what's available, but I'm very excited with how this game presents itself at this point. Come launch, I do believe Guild Wars 2 will rock the MMO world with a much-needed dose of what an MMO should be at this point in 2012. Ladies and gentlemen, this is the MMO you've all been waiting for."

Kotaku's Mike Fahey had a ton of fun in Guild Wars 2 this weekend: "It's that open world structure from which great MMO stories are born. It's about being slaughtered by enemies only to have a stranger show up in the nick of time to save your bacon. It's about seeing a group of players fighting in the distance and wandering over to see what's going down. It's about doing something ridiculous, telling other people about it, and having them come join you."

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Prestat ću pratit novosti, previše toga je vani i kad igra napokon izađe mogla bi izgubiti onaj osjećaj kada sve prvi puta doživljavaš.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sliver kaže...

Prestat ću pratit novosti, previše toga je vani i kad igra napokon izađe mogla bi izgubiti onaj osjećaj kada sve prvi puta doživljavaš.

Ma jok, ovo sto je doslo je tek dijelic dijelica povrsine, nemas brige :D

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Al me ovaj iz BFF reporta uvijek nasmije :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za one koje zbunjuju uloge (tank, dps, support) evo objašnjenja na primjeru mesmera..

Ključ je u oružjima koja nisu kozmetičke prirode, već svako od njih služi određenoj ulozi..

Tako će Mesmer koji želi biti izdržljiv ili se upustiti u tenkanje uzeti scepter (MH) + sword (OH) kombinaciju.

Ova kombinacija mu daje 2 skilla za blokiranje, 2 debuff skilla, 2 klona i 1 phantasmu..

Želi li Mesmer biti support, vjerojatno će se odlučiti na staff koji služi za debufanje neprijatelja i buffanje družine.

Za ranged dps mesmer će odabrati scepter (MH) + pistol (OH), dok za melee dps sword (MH) + torch (OH).

Moguće je i kombinirati dobar melee sword (MH) sa buffanjem focus (OH) ili neka druga kombinacija koja će vam se svidjeti.

Naravno, ovo mogu sve klase..

15 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Ja ću uzeti char necromacer;)

I moda poslje norn ranger

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice