GTR 2: Hamachi BUG grupa

poruka: 12
|
čitano: 4.352
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Nadam se da na ovom forumu ima zainteresiranih za igranje GTR-a 2.

Pa eto, mogli bi prek Hamachia voziti.

Za to je potrebno:

GTR 2

GTR 2 Patch v1.1 EU

Hamachi 1.0.3.0

U Hamachiu napraviti sljedeće

Kad ispunite te uvjete, spojite se na sljedeću mrežu:

----------------------------------------------------------------------------------------

Ime mreže:    BUG-GTR2

Pass mreže:  tatavozipolako

----------------------------------------------------------------------------------------

To je otprilike to.

Zaintersirani se javite tu.

Kad isprobamo, kao se dogovorimo oko dodatnih modova i staza, koji su bolji nego ono kaj sam GTR 2 nudi.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GTR 2: Hamachi BUG grupa
ja cekam na gtr evo grupu....
addicted to HD :)
15 godina

ja sam zainteresiran ali ne kuzim kak bi mogao namjestit taj hamachi jer ja sam na xpu ne na visti :S

16 godina
protjeran

decki bili presli na leaf umjesto hamachi jer je nekak velik ping preko njega i sami problemi a leaf je odlican 

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vidim da su se neki ubacili na mrežu..

Ja sam trenutno usred turnira, upravo smo odvozli utrku na Spa...

Ovdje  su otvorene, ili tek čekaju da budu, sve racing rasprave (svih racing igara), svi ste dobrodošli; koji hoće voziti i koji vole racing.

Tam se možemo/te puno detaljnije i dogovarati oko specifičnih utrka, simulacija i tako...

Mi smo maloprije odvozili utrku na Spa (u GTR 2) sa Porscheima 997 i mogu reći da je bilo fenomenalno, a bilo nas je samo 4...

benko kaže...
ja cekam na gtr evo grupu....

Sad se može i o tome razgovarati... :)

Iako dolazi i RACE On

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2009 23:38 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koju verziju Hamachija koristite?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

1.0.3.0

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo primjer kvalifikacija od maloprije, pogledajte vremena i zaostake...Link
GTR 2 se vozi "sve u 16", zainteresirani dođite, nećete požaliti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 17:11 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Posjetite vi www.f1international.net i uživajte u Rfactor F1 i PCC Ligi.

17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

decki bili presli na leaf umjesto hamachi jer je nekak velik ping preko njega i sami problemi a leaf je odlican 

Šta je to leaf?

Poslije jebanja nema kajanja.
16 godina
protjeran
kovaos kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

Šta je to leaf?

ista stvar ko hamachi sam kaj nema tolko ljudi na njemu pa je manji ping http://www.leafnetworks.net/

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
16 godina
neaktivan

evo decki ja sam novi u ovome pa imam pitanje vezano za samu igru. skinuo sam gtr2 i instalirao. poskidao sam s neta par modova ali jos ih nisam instalirao. danas sam prvi put pokrenuo igru i nemogu otic na single player mogu samo na practice i driving school. ja bih vas molio ako me netko od vas moze uputit sto sve trebam ucinit da igram single player i kako online. ako vam se neda molim vas bar za neki lik gdje je to sve objasnjeno. i ako moze lik za mod power and glory. i jos jedno pitanjce:  da li ce g25 mozda po cijni pas ispod 1500 kn buduci da je sad vec u linksu 1600 kn? hval unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 13:38 (CHE).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice