GTA:San Andreas problem sa instalacijom

poruka: 3
|
čitano: 1.372
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GTA:San Andreas problem sa instalacijom

Pozdrav,imam problem sa instalacijom.

Stavio sam instalirati Gta:SA,doslo je negdje do polovice,sve dok moj mutavi brat nije osjetio zelju za pes-om i odlucio ga igrat.

U jednom trenutku mu se slika sledila te je njegov kokosji muzak dosao do ideje da restarta komp.

Kada sam se ja vratio i saznao sto je napravio mislio sam..ok pocet cu ispocetka ali sada tu dolazi do problema.

Kada pocnem gta on misli da je instaliran,ako ga pokusam unistalat dolazi do errora jel nije instalan,na my computer>deinstalacija programa ga nema...

zahvaljujem na pomoci!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GTA:San Andreas problem sa instalacijom

Kada uđeš u setup umjesto opcije uninstall odaberi opciju repair i valjda će ti onda upaliti, ako ne to onda je jedini spas formatirati disk i ponovo instalirati windows.

17 godina
neaktivan
RE: GTA:San Andreas problem sa instalacijom
zagrebchanec kaže...

Pozdrav,imam problem sa instalacijom.

Stavio sam instalirati Gta:SA,doslo je negdje do polovice,sve dok moj mutavi brat nije osjetio zelju za pes-om i odlucio ga igrat.

U jednom trenutku mu se slika sledila te je njegov kokosji muzak dosao do ideje da restarta komp.

Kada sam se ja vratio i saznao sto je napravio mislio sam..ok pocet cu ispocetka ali sada tu dolazi do problema.

Kada pocnem gta on misli da je instaliran,ako ga pokusam unistalat dolazi do errora jel nije instalan,na my computer>deinstalacija programa ga nema...

zahvaljujem na pomoci!

Instaliraj Revo Uninstaller i vjerojatno ćeš ga tamo pronaći a ako ne u registryju (start>run>regedit) obriši sve vezano za san andreas.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice