GTA fanovi naprid. zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 2.654
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
GTA fanovi naprid.

E ljudi moji igre nisu bile igre prije San Andreasa, Vice Citya, Librety City, Wintera...

Koliko god puta preša ovu igricu, opet je zanimljiva.

Mislim da imam i previše iskustava u ovoj igrici.

Jedina mana zastarjela grafika i nema mrežni multiplayer.

Zanimaju me vaša mišljenja o GTA igrama.Cool

Intel Core2Duo 3gHz, NVIDIA 8600GT 512MB GDDR4
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA fanovi naprid.

Pa zasada mi je ok, jos kad dojde četvorka na PC odmah me mogu u ludnicu zatvorit XD

Kevin Mitnick RULZZZZ

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA fanovi naprid.

odigro sam san andreas  jedanput bez šifri (teško dozlaboga) jednom sa šiframa.igra je  Smijeh.sad mi je bolje preć nešto igre pa onda stat i zezat se okolo.Najbolja igra iz gta.

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom!

0 0 hvala 0
17 godina
GTA fanovi naprid.

Meni je osobno naj Vice city. Ne mogu odoljeti šarenoj atmosferi 80-ih. Po mojem ima najviše humora, a tu je i glazba (Iron maiden, Judas priest na V-Rock). Ludilo, prošao ga 50x.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GTA fanovi naprid.
Lovac kaže...

Meni je osobno naj Vice city. Ne mogu odoljeti šarenoj atmosferi 80-ih. Po mojem ima najviše humora, a tu je i glazba (Iron maiden, Judas priest na V-Rock). Ludilo, prošao ga 50x.

Slažem se samo mal grad odjednom ga priđeš
Intel Core2Duo 3gHz, NVIDIA 8600GT 512MB GDDR4, 2GB RAM, 250GB HARD DISK 2GB DDR2
17 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Slažem se i po mome izboru naj bolja muzika u svim nastavcima do sada, e ali jedino što neke misije znaju biti pre teške,(meni nije baš išlo ono sa nekim avionom) zato nisam nikad ni završio do kraja taj vice city, s. andreas sam riješio cjelu, ali glazba u vice city, je stravaaaaa.Smijeh
16 godina
neaktivan
GTA fanovi naprid.

Ja sam lud što ne mogu pokrenut GTA 4 na kompu, a novi mi se ne da kupovat, GTA San Andreas - zakon. a ove prije nisam ni igro. Prije je San Andreas bio ono hit svih hitova, svi bi ga spominjali, pa sam ga onda i ja zaigro i ono svidjelo mi se.. Stariji dijelovi: nisu neš... probo sam Vice City ali 3:)

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2009 19:41 (mesomeone).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
GTA fanovi naprid.

meni se ne svida GTA:Sa zbog gangstera(osobno ih prezirem),puno psovanja,zastarjela grafika itd.Dalo bi se o doticnoj igri jos mnogo raspravljati.

Slazem se s lovcem,sjecam se tih vremena kad sam s gustom prelazio GTA:Vice City.Isto tako svida mi se atmosfera u igri a i cisti gameplay.

Moram si za vrucih dana uzet Vice City i opet ga preci.Smijeh

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA fanovi naprid.

;Meni je san andreas uvijek i bio top zbbog bandi i takvog gameplaya.

"Loyal to the street."

Smijeh

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maniak kaže...

E ljudi moji igre nisu bile igre prije San Andreasa, Vice Citya, Librety City, Wintera...

kako nema multyplayer? ja igram  San Andreas (MP) na ovom serveru. the best, ali dosta brzo dosadi. i gta 4 ima multyplayer.

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2009 3:16 (JURGOLINHO).
16 godina
neaktivan
maniak kaže...

vice city i san andreas imaju multiplayer, i imali su u doba kada si ti napisao prvi post

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice