Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.098.311
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: GTA 5
ZC_Someone kaže...

A ja prištekam gamepad u PC i također imam analognu kontrolu gasa. Tako da je teško PCu spoticali kontrole kao minus kad u njega možeš priključiti što hoćeš. Moj susjed dok igra GTA ima na stolu volan i samo se po potrebi prebacuje između njega i miša. Dok će se gamepad uvijek mučiti s preciznim ciljanjem.

Ajde stoji činjenica da nemaju baš svi PC igrači gamepad. Samo ja osobno znam malo takvih.

jesi siguran ?

Pogledaj R2 i L2

http://news.cnet.com/i/bto/20070923/DualShock3_b494_screen_540x354.jpg 

http://revohd.com
14 godina
neaktivan
gengar kaže...
TheDarkSide kaže...

Wii U? Ma nema sanse da ta konzola pokrene GTA5 i da izgleda isto kao na PS3/X360. Jedino sta Wii U ima jace je GPU, i to samo sta se tice procesora( jer memoriju dijeli sa onom koju dijeli i sama igra...dok CPU debelo zaostaje...i da ima 2 gige RAM-a ,od toga 1gb je dedicated za OS a druga giga za igre i graficku. Znaci ukratko, slabije od PS3 i x360...

Po nekim izvorima Wii U ima neki IBM-ov cetverojezgreni proc sa 2MB keša...a o taktu neki pricaju da je oko 1.6 dok drugi govore oko 2.0-3.0. Al ja cisto sumljam da je proc preko 2.0-2.5. Samsungov RAM, valjda DDR3 i ATI/AMD GPU

Kako samo?

Oprostite na off topicu, ali tvoji izvori gdje čitaš informacije su krivi. Koliko ja znam Ps3 i 360 imaju po 512MB rama dok Wii U ima 1GB + 1Gb rezervirano za os. Procesor je od IBM-a sa tri jezgre, ali nove arhitekture.

Ok CPU nije u rangu PS3 ali xbox ima slabiji CPU od PS3-ce pa opet sve ide isto ko ina ps3.

A GTA V bi mogao na Wii U samo treba ga optimizirat da se čim više optereti GPU. Recimo fizika se sada može izvršavat na GPU-u tako da se ne opterećuje dodatno CPU.

Mislim da će izdat GTA 5 na Wii U ako vide da imaju publiku.

Evo jedan dobar članak, pa si pročitaj.

http://www.zeldainformer.com/news/comments/developers-have-it-wrong-the-wii-u-is-powerful-its-just-next-generation-pow

Gengar, moje stvari mozda i jesu netocno, mozda su i tvoje, svatko tupi svoje, odnosno svi ti recenzenti pisu sta im dodje, neki ispravo, neki i tocno. Ja ni ti sa sigurnoscu nemozemo znat sta je tocno u Wii U. al u neku ruku iz nekih igra koje su dosle na trziste za Wii U, i iz nekih intervijua koje sam citoa, par uglednih developera( mislim ovi od mass efecta) i jos jedni su rekli da je Wii U uzasno slab, sto procesorski sto ostalo. Tako da dok netko ne dodje do tocnih informacija sta se nalazi ispod haube, moze se nagađat do sutra. Ja sam samo napisao sta sam procitao na internetu:) Nigdje ja nisam napisao da je to tako:) Bilo kako bilo...Wii U je mogoa bit puno jaci i bolji, ovako kad dodju x720 i ps4 pomest ce ga i bit ce razlika kao PS1 i PS3.

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
protjeran
GTA 5

Ima milijun razloga tasto je PC bolji od konzola, konzola je po meni okrljasteni pc za igre, kojem punooo toga fali.

-Mis i tipkovnica (pisanje u igrama, opcenito sve je brze i bolje nego na joysticku)

-visoka rezolucija monitora, puno bolja kvaliteta slike

-veci fps(na postenom pc-u)

-modovi

-mogucnost nadogradnje, ne kao konzole kad zastare igras na 30fps s okrljastenom grafikom, bez nekih mogucnosti( u bf3 jadnih 24 igraca)

-jeftinije igre i bolji mp( kakva je fora kad iams auto aim?)

- nemoras placat mjesecnu svotu na xboxu

-nisi ovisan o tamo nekom serveru

-sve sto postoji za konzole postoji i za pc, u slucaju da se nekom svida joystick ima kakav pozeli, ima ih i vise nego za konzole(xbox ima samo par komada)

-periferije kakve ti srce zazeli, od volana do razer hydre(dok xbox pola toga nepodrzava)

...

PC je daleko bolji od konzole, puno vise mogucnosti, nisi ogranicen nicim...

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 14:09 (MARKOcVp).
Moj PC  
16 5 hvala 2
18 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

jesi siguran ?

Pogledaj R2 i L2

Isti su ko i na svakom boljem gamepadu za PC...

Osim toga i PS i XBOX gamepad postoje i u verziji za PC. Ne vidim u čemu bi mogla biti razlika.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 14:01 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan

-sve sto postoji za konzole postoji i za pc, u slucaju da se nekom svida joystick ima kakav pozeli, ima ih i vise nego za konzole(xbox ima samo par komada)

-periferije kakve ti srce zazeli, od volana do razer hydre(dok xbox pola toga nepodrzava)

...

Ok, poslat ću ti pare a ti mi rješi heavy Rain za pc.

Inače, s ostatkom se slažem.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
odjavljen
njuska11 kaže...

Ostajem skeptican i mogu samo kazati da su sanse 60:40 u korist da igra nece izaci na PC

Rockstar nije uopce zapoceo rad na PC verziji i jos se premislja dali da igru portaju

A ako ce ju portat tko ce garantirat da se nece opet desiti losa optimiziranost?

Ma hajde Boga ti... Opet se vracamo na ono izlazi za PC, ne izlazi za PC, sanse su ovolike, sanse su onolike, Janko iz Rockstara rekao da izlazi za PC, Marko iz Rockstara to demantovao... Gluposti!!!... Igra ce izaci za PC ali tek nakon nekoliko mjeseci, kao sto sam i rekao skoro, nije Rockstar toliko glup da propusti priliku da zaradi jos love nakon sto se igra uspjesno proda u konzolnim varijantama. Ali ako su ,,glupi" i ne zbace igru za PC, vi recite sta da mislimo o njima? Sto se optimizacije tice, tu ne bi trebalo da bude vecih problema, igra izlazi za konzole koje su izasle prije pola vijeka, tako da... Jedino u slucaju da se Rockstar-ovci ulijene, pa da repriziraju bum zahtjeve a to se ne bi trebalo desiti.

14 godina
protjeran
thuglife kaže...

...

Ma istina ima koja ekskluziva, ali nikakva epic igra. Igro sam killzone, dobra igra, ali to je onako usputna igra, ne nesto sto ces igrati neko vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 17:19 (MARKOcVp).
15 godina
neaktivan
GTA 5

Ozbiljno? ''Koja'' ekskluziva, redom sve loše, srednje igre? Ma daj...

Demon's Souls, Final Fantasy, čitava God of War franšiza, Gran Turismo franšiza, Heavy Rain, inFamous, Killzone, LittleBigPlanet, Metal Gear Solid, Resistance, Halo, SOCOM, Unchartedi, Wipeout, Forza Motorsport, Gears of War itd, itd...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Demon's Souls, Final Fantasy, čitava God of War franšiza, Gran Turismo franšiza, Heavy Rain, inFamous, Killzone, LittleBigPlanet, Metal Gear Solid, Resistance, Halo, SOCOM, Unchartedi, Wipeout, Forza Motorsport, Gears of War itd, itd...

Eto ja sma samo cuo za killzone, grand turismo, forza motorsport, za ostale nikad cuo.

15 godina
neaktivan
GTA 5

Pa kada očito ne pratiš uopće konzole, i to su ovo uglavnom PS3 ekskluzive, sa nekoliko najpopularnijih XBOX ekskluziva (jer to ne pratim). 

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma istina ima koja ekskluziva, ali nikakva epic igra. Igro sam killzone, dobra igra, ali to je onako usputna igra, ne nesto sto ces igrati neko vrijeme.

E tu si falija, ima dosta jako dobrih igara, zasigurno bi za neke rekao da su epic, samo mi se sad ne da nabrajati.

18 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Pomiješao imena nekih igara, never mind... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 17:43 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
GTA 5

Novi dio one gta retrospektive, četvrti.

Enjoy

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
thuglife kaže...

E tu si falija, ima dosta jako dobrih igara, zasigurno bi za neke rekao da su epic, samo mi se sad ne da nabrajati.

grand turismo 5 je epic, nisam igrao nikad, ali vidi sam gemplay vide-e, dobar je, ja sam na konzoli igro samo killzone pa nemogu rec

17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Red Dead Redemption. :)

15 godina
neaktivan
GTA 5

O da, gdje ću to zaboraviti, evo gleda me kutija s police. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja neznam za vas, al dok cekam GTA5, rokam GTA2:)) To su igre koje ce mi ostat urezane u sjecanja i srce zauvijek...GTA, GTA2, GTA3...jao:))

14 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

Ja neznam za vas, al dok cekam GTA5, rokam GTA2:)) To su igre koje ce mi ostat urezane u sjecanja i srce zauvijek...GTA, GTA2, GTA3...jao:))

lol

moj prvi gta je bio gta 3, ali san andreas mi je najvise u sjecanju, najbolji gta do sad

14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
TheDarkSide kaže...

lol

moj prvi gta je bio gta 3, ali san andreas mi je najvise u sjecanju, najbolji gta do sad

Probaj GTA I GTA2, iako vjerovatno ti se nece svidit, jer si prije njih probao SA, VC i tako to. Al vjeruj mi, da si igrao GTA I GTA prije nego su dosli SA i VC IV i sve ostale igre, vjeruj mi, bili bi ti najbolje igre:) Meni je jos uvijek GTA2, iako iz zraka, iako jako jako stara igra, opet, nikad dosta zabave!

14 godina
neaktivan
GTA 5

fora

5 1 hvala 0
14 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...
MARKOcVp kaže...
TheDarkSide kaže...

lol

Probaj GTA I GTA2, iako vjerovatno ti se nece svidit, jer si prije njih probao SA, VC i tako to. Al vjeruj mi, da si igrao GTA I GTA prije nego su dosli SA i VC IV i sve ostale igre, vjeruj mi, bili bi ti najbolje igre:) Meni je jos uvijek GTA2, iako iz zraka, iako jako jako stara igra, opet, nikad dosta zabave!

nije da mi se igra 2d igra u 2012g :S

14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
TheDarkSide kaže...
MARKOcVp kaže...
TheDarkSide kaže...

lol

nije da mi se igra 2d igra u 2012g :S

Ah...vidim ne kuzis..ta 2D igraje ono sta je GTA danas...bez tog 2D danas nebi bilo niceg od ovog, ili bi bilo posve drugacije...

14 godina
protjeran
GTA 5

ma znam ja to, ali nemam zelju, nemam ja nista protiv toga, ali neda mi se

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
GTA 5

GTA je bila mala revolucija u svijetu igara kad je dosla. Nisam je mogao doma igrat pa bih malo malo pojurio u lokalnu igraonu (da, bilo je toga nekad) da bih je mogao zaigrat, uglavnom bez mogucnosti sigurnog sejva i sa hrpetinom frustracija kad god bih morao isponova jer nisam zelio igrat "tudje igre".

U svakom slucaju koncept te igre je legendaran. GTA2 koja uvodi first person mi se nije toliko dojmila, bilo je nezamislivo nakon GTA. Tek negdje kasnije sa trojkom/cetvorkom sam se priviko na to iako i danas se sa nostalgijom sjecam tih dana.

Nego, sto ima novoga sa GTA5? to cudo dolazi uskoro?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

GTA je bila mala revolucija u svijetu igara kad je dosla. Nisam je mogao doma igrat pa bih malo malo pojurio u lokalnu igraonu (da, bilo je toga nekad) da bih je mogao zaigrat, uglavnom bez mogucnosti sigurnog sejva i sa hrpetinom frustracija kad god bih morao isponova jer nisam zelio igrat "tudje igre".

U svakom slucaju koncept te igre je legendaran. GTA2 koja uvodi first person mi se nije toliko dojmila, bilo je nezamislivo nakon GTA. Tek negdje kasnije sa trojkom/cetvorkom sam se priviko na to iako i danas se sa nostalgijom sjecam tih dana.

Nego, sto ima novoga sa GTA5? to cudo dolazi uskoro?

Bilo je toga nekad? Pa bar jednom mjesecno odlazim sa prijateljima u igraonicu da odmjerimo snage u nekom serijalu Call of Dutya, ili PESu. {#}

Imas trailer na YouTubeu, navodno da za PS3/XBox izlazi krajem 5. pocetkom 6. mjeseca, a za PC je upitno oce izaci, makar ja mislim da hoce tokom ljeta. 

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina

Malo si pobrkao, GTA 2 nije bio fps.

Ja sam isto uživao u GTA 1 i 2, uff, kad se sjetim putovanj vlakom, pa kako sam se veselio kad se promijenio krajolik pa novi auti, a sve u 2d :) Onda u dvojci mrak (u jedinici je uvijek dan bio), pa molotovljevi kokteli. Stvarno, igre su odlične.

WordPress ❤
14 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
Arnold Layne kaže...

jesi siguran ?

Pogledaj R2 i L2

Isti su ko i na svakom boljem gamepadu za PC...

Osim toga i PS i XBOX gamepad postoje i u verziji za PC. Ne vidim u čemu bi mogla biti razlika.

izgleda da nisi dobro vidio 
jer nisu isti kao svaki drugi gamepad

L2 i R2 na ps3 kontroleru ne funkcioniraju kao gumb nego kao analog u 2 smjera  

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 22:31 (Arnold Layne).
18 godina
neaktivan
Pa no, analogni su i na svakom boljem gamepadu za PC.

Eventualno ak je ovo još nešto naprednije. Možeš malo pojasniti ovo "u dva smjera".
14 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
Pa no, analogni su i na svakom boljem gamepadu za PC.

Eventualno ak je ovo još nešto naprednije. Možeš malo pojasniti ovo "u dva smjera".

Ovi imaju sistem kao analogna gljiva samo nemas tolko smjerova nego samo sva 
gore i dolje

To nema niti jedan drugi kolko sam vidio i jesi uopce drzao u ruci ps3 controller ? 

14 godina
neaktivan
GTA 5
Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice