Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.097.828
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
GTA 5
MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 18:44 (Marcuskac).

7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: GTA 5
MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 18:50 (Marcuskac).
17 godina
neaktivan

Kad pogledaš bočnu liniju izgleda kao GTR R35, al stvarno je gadno napravljeno auto, ne sviđaju mi se modeli baš {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

al stvarno je gadno napravljeno auto, ne sviđaju mi se modeli baš {#}

malo me podsjeca na sleeping dogs :S

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Kad pogledaš bočnu liniju izgleda kao GTR R35, al stvarno je gadno napravljeno auto, ne sviđaju mi se modeli baš {#}

ja bi volio da uz te sve nove modele,stave i one stare iz SA :)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina
neaktivan
GTA 5

Koliko sam razumio, većinu hoće.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5
modeli su ok, ne bas revolucionarni ko sto je gta 4 uveo, ali ok su, samo da te texture srede na pc
===============================================================
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
GTA 5

Meni je još uvijek najžešći auto Blista compact. Predobar handling, a nije ni brzina baš za bacit, ali pošto će promijeniti vožjnu, možda sada R9 bude default auto. Nadam se da će napraviti nešto sa tim autima da barem jedan ( po svom izboru )možeš uvijek imati na nekoj lokaciji u blizini save pointa, a da se ne gubi ako nije i auto na save pointu.

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Space kaže...

Meni je još uvijek najžešći auto Blista compact. Predobar handling, a nije ni brzina baš za bacit, ali pošto će promijeniti vožjnu, možda sada R9 bude default auto. Nadam se da će napraviti nešto sa tim autima da barem jedan ( po svom izboru )možeš uvijek imati na nekoj lokaciji u blizini save pointa, a da se ne gubi ako nije i auto na save pointu.

Blista iz GTA4...haha kako auto vrišti od prve do treče xd...ili kad nagloza kocis pa nagazis xd...bas vrišti..mislis da ce izletit kakva turbina ili nesto iz haube xd...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
16 godina
GTA 5

Još dvije nove:

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

2. je prastara, jedna od prvih, 1. je bila

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
GTA 5
If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Sto mislite da ce me morati tankati vozila?Hehe...

100JKO
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
drakula789 kaže...

Sto mislite da ce me morati tankati vozila?Hehe...

sigurno ne. A ni nebi mi to bilo baš napeto, neće sad od GTA raditi simulatora vožnje. Tko hoće to, ima modove.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 22:25 (antimadridista).
17 godina
dzelo kaže...

Mapa ce biti otvorena od pocetka, to je odlicno, a ne kao prethodni GTA, predjes odredjenu tiritorju policija (GTA4). 

prethodni gta te terao da igras misije da bi presao odredeni teritorij...to mi je uvijek bilo zanimljivo, sto sam morao preci da bi otisao u drugi grad..i onda otkrivanje novog grada...uhh

dado
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 22:25 (dado16).
15 godina
neaktivan
GTA 5

Izgleda da će ovaj GTA donijeti dosta temeljne promjene u "srži" same igre. Nadam se u pozitivnom smislu ;D 

btw sutra dva nova SS-a na IGN-ovoj stranici

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Odlučih da uzimam plejku, što je preveć preveć je.

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Evo 3 nove

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 0:32 (danny87).

7 0 hvala 16
14 godina
neaktivan

Dobri su mi auto od pandura, i nadam se da geste koje franklin radi sa sredjim prstom, nisu samo u kakvoj misiji nego opcenito...im pokaze "internacionalni znak" :))

15 godina
neaktivan
Asterix kaže...

Još dvije nove:

2.slika - pogledajte onaj zuti stroj na semaforu lijevo .... UFFFF

Sad pitanje:jesu li potvrdili modanje auta(znaci kao na SA) ili su to jos uvijek samo nagadanja?

sup
17 godina
neaktivan
GTA 5

Ono je jedan od auta koji su se pojavljivali i u prijašnima, nemogu se sjetiti imena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

Automobili su impresivni, mene bi veselilo kad bi bila mogucnost manualnog mjenjaca, ali to sumnjam posto su i onak u USA vecinom sve automatici.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja cekam dan kad ce vratit Infernus, al onaj iz GTA SA...to je jedan od najboljih auta u GTA serijalu...najbolji zvuk, opaki izgled...

Sta se tice GTA5...za countyside i desert kroser ce dobro doc, i kakav quad, a i NRG( ili verzija nekog takvog)

18 godina
GTA 5

Možda u petici bude i ženskih policajaca, ako je suditi po onom artworku :P. Uglavnom nema baš puno ženskih koje pucaju po PC-u, a ni nema ih baš u igri kao quest givera ( otrpilike 1 na 10 ).

V

Odbrojavanje do trailera na službenoj stranici. Sutra u 17 će biti dostupan... ili ako bude popularan ko i trailer #1, nea šanse da se pogleda u prvih 10 minuta na njihovoj stranici :))

8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ono je jedan od auta koji su se pojavljivali i u prijašnima, nemogu se sjetiti imena.

meni baca na bullita

15 godina
neaktivan
GTA 5
Ako se prica o onom zutom, mene podsjeca na Corvette iz VC.
Ne znam koje je in-game ime.
Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

banshee, al on je nadalje kao dodge viper, a corvette je coquette.

15 godina
neaktivan
GTA 5
Ne, ne Banshee, nego Coquette.
Odignut od poda, klinast oblik, bas Corvette iz '68. Jedino fali onaj usisnik na haubi :).
Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa u VC-u je bio Banshee. Nije bilo Couqette tamo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice