Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.097.761
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
GTA 5

Samo da razjasnimo nesto. Nova generacija konzola nece samo bolju grafiku da donese. Grafika je najmanji problem, ono sto se ocekuje od nove generacije konzola je omogucavanje napretka u samom gameplay-u, AI protivnika i animacijama. 

Sada cu da navedem razloge zasto bi bi GTA V bio bolji na novoj generaciji. Prvo da krenemo od najmanje bitnog a to je grafika. Nove generacije konzola ce vjarovatno da donesu AAi AF metode, vece rezolucije tekstura i veci broj poligona sto bi u mnogome poboljsalo iskustvo igranja. Druga i bitnija stvar je gameplay i AI. Developeri bi dobili mnogo vise prostora sa novim hardware-om sto bi opet poboljsalo iskustvo igranja. Trenutno su prisiljeni da isjecaju djelove i rade kompromise kako bi balansirali izmedju dovoljno dobrog AI-ja, gameplay-a i grafike. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

a zasto onda developeri kad vec kasne s pc verzijom 6 mjeseci ne ubace te stvari u pc verziju igre?

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

Zato sto ne zele da trose dodatne resurse na poboljsanje tih stvairi kad vec imaju igru. To bi znacilo pisanje novog koda za igru, ponovno modelovanje asseta, mjenjanje svih tekstura u igri itd itd. Zato im je ovako lakse imaju gotovu igru i utrose dodatnij 10% budzeta od glavne igre na portovanje i plasiraju na trziste. 

Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: GTA 5
Marcuskac kaže...

Evo neceg novog sto se tice PC verzije:

http://img21.imageshack.us/img21/8918/18958987.png

Nije nesto ali barem smo sigurni da je rade.

Zbog ovog smo sigurni da je rade? Ovo mi jos vise zvuci kao mazanje ociju prije nego objave da odustaju od PC verzije lol

sup
14 godina
protjeran
hexx kaže...
Marcuskac kaže...

Evo neceg novog sto se tice PC verzije:

http://img21.imageshack.us/img21/8918/18958987.png

Nije nesto ali barem smo sigurni da je rade.

Zbog ovog smo sigurni da je rade? Ovo mi jos vise zvuci kao mazanje ociju prije nego objave da odustaju od PC verzije lol

Odi pogledaj prvi post gta 4 teme, covjek pita jel izlazi za pc, tako stalno odugovlace i nedaju podatke, prvo namazu para sak onzola i onda izbace pc verziju i gotovo, tkao ce bit i uvijek je bilo.

===============================================================
17 godina
GTA 5

pa naravno da ce izac, jedina rockstar igra koja nije izasla je bio red dead i to su vec u pocetku rekli da ne namjeravaju izdat pc verziju.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sam odgovor R*a na onoj slici vezan za SLI sugerira da je PC verzija u izradi, ili ce bit i da ce dat informacije kad budu mogli/trebali. Da igra nije u izradi ili da ne planiraju napisali bi drugacije, samo treba pazljivo citat njihovoe odgovore, i sve se sazna..

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
protjeran
GTA 5
Pa ljudi to je GTA, nikad nije ni nece propustiti pc platformu na kojoj je i najbolji, modovi i sve to...
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

Ma nije rijec ot ome da li ce izaci ili nece nego je pitanje za sta ce PC igraci biti uskraceni. Da li ce R* uloziti dovoljan trud da poboljsa PC verziju ili ce uraditi jednostavan port. 

Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Sta ste vi, klicni od 12. godina? Cuj hoce li biti PC verzija? Bez ikakve rasprave, da! Apsolutno nemaju niti jedan jedini razlog da je ne izdaju. Imaju iskustva s ovim engineom, tako da nece biti katastrofa kao GTA 4. I prestanite postavljati nelogicna pitanja

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
prey kaže...

Sta ste vi, klicni od 12. godina? Cuj hoce li biti PC verzija? Bez ikakve rasprave, da! Apsolutno nemaju niti jedan jedini razlog da je ne izdaju. Imaju iskustva s ovim engineom, tako da nece biti katastrofa kao GTA 4. I prestanite postavljati nelogicna pitanja

Tocno to ja i govorim, nevezenao za sta R* napise...GTA je ozivio na PC-u, i nece ga prestat izdavat za PC, jer bi veliku PC zajednicu zakinuli, a to je loš marketing...inako se kupaju u parama, odnosno kupat ce se jos vise nakon sta GTA5 izadje...

16 godina
GTA 5

Još GTA 3 je izašo par mjeseci prije na konzolama. Nije mi jasno zašto takvo paničarenje. GTA 3, GTAVC, GTASA, GTA 4... svi su oni prvo izašli na konzolama. Za 5 nema nikakve brige.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

2 2 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5
sto se mene tice grafiku nemoraju nesto ni poboljsavati samo da bude fino optimizirana
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
sto se mene tice grafiku nemoraju nesto ni poboljsavati samo da bude fino optimizirana

I više boja, obvezno više boja, vidljivo je da su to napravili tako da, super.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
thuglife kaže...
MARKOcVp kaže...

I više boja, obvezno više boja, vidljivo je da su to napravili tako da, super.

da to je falilo cetvorki, npr new york iz crysisa 2 mi je puno bolji.

17 godina
GTA 5

Pogledajte temu: "The rise of costs, the fall of gaming"

Vrlo poucan clanak (svaka cast autoru jer si je dao truda):

NES (not enough shaders)- www.notenoughshaders.com/2012/07/02/the-rise-of-costs-the-fall-of-gaming/

Ne treba se zaletavati sa sistemskim zahtjevima, pogledajte za primjer neke novije igre tipa Most Wanted 2 i Far Cry 2, s tehnicke strane su dosta dobre ali vrlo lose igre sa strane gameplay-a.... a GTA V je dobri stari GTA tako da nema brige (ogromna mapa, sarenilo, dosta vozila sto je vidljivo po traileru i slikama), a to je samo pocetak i zar nije dovoljno za pocetak?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 17:32 (lovac82).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

R* si nece dozvolit GTA naslov bez PC-a ( ne uzimamo u obzir VCS I LCS jer su to bile baš PS ekskluzive....

Izgubili bi dosta PC comunitia/sljedbenika, modera, i jako loše bi se odrazilo na njihov marketing prema PC potrošačima.

Jedina boljka je, odnosno veliki uptinik stoji iznad optimizacije. Dal ce opet kao GTA4 izbacit GTA5 redaradi kao poluport koji ce jedva radit, ili ce si dat više truda i ulozit malo više pa da PC verzija ispadne pristojna.

Al logicki gledano, znaju da su zahebali sa GTA4 PC, i siguran sam da tu gresku nece napravit opet. Nema veze, nek GTA5 kasni za PC i godinu dana, al nek bude PRISTOJAN!

Ja znam da nije lako napravit igru za konzole, i onda je sredit za PC, tocnije igru razmjera kakav bi trebao bit GTA5, sa ogromnom mapom, toliko detalja. Al ako si uzmu vremena sve se da sredit.

14 godina
protjeran
DarkoKwon kaže...

Hah, nisam znao da ima neko gori od mene :D Ali Athlon 1.8 i 1GB RAM je WIN!!

pa solidan ti je pc smao proc promjeni ako mozes i na konju si, neki polovni core 2 quad

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 19:31 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

{#} 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

A da malo pogledate moj PC i Proc? Jel i od njega skuplji Core 2 Quad? Kakve su to gluposti? Imate vi neki uopce predođbu sta je sta? Ili bezveze po imenima lupate pa tko ostane ziv ostane??

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

A da malo pogledate moj PC i Proc? Jel i od njega skuplji Core 2 Quad? Kakve su to gluposti? Imate vi neki uopce predođbu sta je sta? Ili bezveze po imenima lupate pa tko ostane ziv ostane??

Pa reko sam mu gore.

14 godina
neaktivan

Ova pjesma bi trebala bit u svakom GTA :))

Himna!

16 godina
GTA 5

GTA 5 Artwork

8 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

evo jedan fan pokušao prikazati kako ćemo moći mjenjati likove u GTA V kroz igru

16 1 hvala 3
16 godina
neaktivan
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Novi screenovi   http://www.gtav.net/screenshots/#432

Pogledajte samo onaj s vlakom,ovo ce biti stvarno EPIC!

Novi info:

Information:
Underwater world (with underwater caves) and diving equipment confirmed.
Side-missions similar to Taxi, Ambulance and Vigilante will be back but "probably not identical to the ones in previous GTAs" because they wouldn't fit in with the 3 main character personalities, but the "three will have odd jobs to do".
Trevor will be the skilled helicopter pilot, Franklin the skilled driver and sniper, Michael the "smooth operator", skilled and versatile.
Franklin is looking for a mentor and he finds one in Mike after they meet during one of Franklin's repo man jobs.
Trevor is inspired by the typical GTA player that only roams around the game creating havoc, death and destruction.
Mission types will vary among "big and small events , explosive, infiltration, super spectacular, family, invasion, hostage recovery, heists and robberies. Plus classic GTA missions but updated and improved."
Cover mechanics have been greatly improved and cover will be very important in the gameplay.
About the economy, Dan Houser says: "You will be able to spend money to buy interesting and fun things like expensive toys. We are still working on the economy but it will be a strong element in the game and players will be eager to make money to spend money. Something along the lines of — I went through all of this to make all this money and now I'm going to spend it on this crazy item."
Dynamic music during missions (similar to games like L.A. Noire)
No co-op for single player missions, but co-op modes will be featured in multiplayer.
Big focuss on multiplayer with a lot of content to keep players busy.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 12:50 (NFSPredator0010).
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Bas fino izgleda. Zasto imam osjecaj da ce biti misija gdje cemo provaliti u zgradu FBI-a (U Igri kao sto vidimo FIB)? :D

0 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

Pa ovo čudo će imat preko 50GB {#}

DM
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
David87 kaže...

{#} ...

Logika? No..no... onda bi trebao xbox da prima bluray... igra mora stati na 8.5gb disk.. a ti mislis da ce biti 50gb teska za komp? Opet No.. jer naravno opet rade port, i pokoje poboljsanje.. max 15-20gb.

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
18 godina
neaktivan
Prilika kaže...
David87 kaže...

{#} ...

Logika? No..no... onda bi trebao xbox da prima bluray... igra mora stati na 8.5gb disk.. a ti mislis da ce biti 50gb teska za komp? Opet No.. jer naravno opet rade port, i pokoje poboljsanje.. max 15-20gb.

Erm, Max Payne je stigao na 3 diska, ne vidim zašto GTA5 ne bi.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice